ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαΐου 2023

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

 



ΑΡΘΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

 



Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».


 ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ποιος περισώζει, διαδίδει, αναδεικνύει με επιστημονική ακεραιότητα και αυθεντική σπουδή τον ελληνικό πολιτισμό; Ποιος μελετά την Ελλάδα»;

 

O Καθηγητής Γ.Ιωαννίδης συμφωνεί με το ιστολόγιο «Ζήνων Παπαζάχος»: «Άμεση άρση του lockdown των υγιών - Αυξάνει την μετάδοση. Τα μέτρα του Μητσοτάκη προάγουν την διάδοση της επιδημίας».

 

 

        Ρόδος: Τα… παπούτσια της Προέδρου! - Fosonline                                                             

   

 

18  IAΝΟΥΑΡΙΟΥ  2016: Ανοιχτή επιστολή του  ιατρού  Ιωάννη  Ιωαννίδη  στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας.  

 

 18/01/2016 

https://www.huffingtonpost.gr/ioannis-ioannidis/-_3663_b_9007016.html

  

Ιωάννης Ιωαννίδης

O Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg πρόληψης νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Stanford όπου είναι τακτικός καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας και στατιστικής. Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων και είναι τακτικό μέλος της European Academy of Sciences and Arts.

Έχει τιμηθεί με επίτιμους τίλους και ανώτατες διακρίσεις από πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικούς οργανισμούς. Τα βιβλία του (Τοκάτα για την κόρη με το καμένο πρόσωπο [Κέδρος 2012], Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ [Κέδρος 2014]) βρεθηκαν στις βραχείες λίστες του Αναγνώστη για τα καλύτερα βραβεία της χρονιάς και το τελευταίο του βιβλίο ( Tractatus για την έκτη φήμη [Κέδρος 2016]) δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2016. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του χαίρεται να διδάσκεται από νέους ανθρώπους όλων των ηλικιών και να του θυμίζουν ότι δεν ξέρει σχεδόν τίποτα.

     

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ». 

 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:  «Στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο.  Θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή.  Ένα κόμμα σαν  την  Ν.Δ.  που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στην  φυλακή.  Κ. Μητσοτάκη,  εσείς  είστε ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος».

 

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, ως παλιός συμμαθητής και ασήμαντος απλός πολίτης θέλω δημόσια να σας δώσω συγχαρητήρια και για την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ και γιατί πληροφορήθηκα ότι έχετε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Ίσως είμαι στενόμυαλος, αλλά φοβάμαι ότι όλα τα κόμματα βλάπτουν τη Συρία το ίδιο, όπως έγραφε και ο Καβάφης πολύ πριν η Ελλάδα γίνει Συρία.

 

Το ότι διαθέτετε ένα από τα καλύτερα βιογραφικά της χώρας έγινε αρχικά αντιληπτό στο πανελλήνιο σε προεκλογική συνέντευξή σας σε δημοφιλή τηλεπερσόνα. Ως κακομοίρης επιστήμονας πρέπει να αναγνωρίσω πως πλέον οι πιο πιστευτές πηγές επιστημονικών πληροφοριών είναι πρωτίστως οι τηλεπερσόνες και έπονται σε απόσταση αναπνοής τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ. Μετά από αυτή την βιογραφική αποκάλυψη, επικρατήσατε απέναντι σε τρεις τιτάνες του δεξιού πνεύματος. Τώρα ηγείστε ενός κόμματος που, επειδή τιμά την αριστεία και εστιάζει στην παιδεία, έχει εξαποστείλει ως ευρωβουλευτή για να εκπολιτίσει την υπόλοιπη Ευρώπη σε θέματα πολιτισμού και παιδείας τον γίγαντα ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη. Τρέμω να αναφέρω τα ονόματα δεκάδων άλλων φωστήρων του κόμματος που έχουν εξαθλιώσει σεμνά και ταπεινά την Ελλάδα επί έτη πολλά. Για να είστε αρχηγός πλέον όλων αυτών, πρέπει να διαθέτετε όχι απλώς ένα από τα καλύτερα, αλλά το καλύτερο βιογραφικό της χώρας - και πάλι λίγο είναι ίσως για να τα βγάλετε πέρα.

Δεν αστειεύομαι- ή, ορθότερα, δεν αστειεύομαι μόνο. Γνωρίζω ότι έχετε σπουδάσει σε εξαιρετικά πανεπιστήμια. Τα ίδια προσόντα (άριστα σε πτυχίο και μεταπτυχιακά σε εξαιρετικά πανεπιστήμια) έχει και μια κοπέλα που προσλάβαμε πέρυσι σαν βοηθό γραμματέα της γραμματέως σε ένα τμήμα που διευθύνω στο Στάνφορντ. Δεν κάνω αυτή τη σύγκριση για να τη μειώσω, η κοπέλα είναι ικανότατη και πανέξυπνη. Απλώς δεν ξεκινάνε όλα τα παιδιά την καριέρα τους από διευθυντής τραπεζικού ομίλου και πάνω.

Γνωρίζετε βέβαια ότι από ακαδημαϊκή άποψη υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες Έλληνες με μεγαλύτερη απήχηση από εσάς στην επιστημονική βιβλιογραφία, κυρίως νεότεροι, και πολλοί από αυτούς άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι σε πράγματα άσχετα με την επιστήμη τους. Γνωρίζετε επίσης ότι από επαγγελματική άποψη υπάρχουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες με άριστες περγαμηνές και μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία από εσάς που όμως είναι άνεργοι ή απελπιστικά χαμηλόμισθοι. Απλώς εσείς τα καταφέρατε και πήγατε μπροστά, και εύγε. Αυτοί ακόμα δυστυχώς ψάχνονται - ελπίζοντας να μη χρειαστεί να ψάχνουν και σκουπιδοντενεκέδες. Σας παρακαλώ, όσο ψηλά κι αν φτάσει το άστρο σας, μην ξεχάσετε όλους αυτούς τους αποτυχημένους που ίσως τελικά θα έπρεπε να έχουν καλύτερη τύχη, αν υπήρχε στοιχειώδης ισοπολιτεία και αξιοκρατία.

Άκουσα την ομιλία στην κοινουβουλευτική ομάδα του κόμματός σας. Γενικά τα είπατε πολύ ωραία, είστε ικανός ρήτορας. Στρωτός λόγος και αρκετά λογικά ή έστω λογικοφανή επιχειρήματα. Ειδικά όταν είπατε ότι τιμάτε την αριστεία, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τη χαρά μου. Όμως γρήγορα συνήλθα, ενθυμούμενος ότι οι κομματικοί σας σύντροφοι κατέχουν εξίσου πολλά από τα πανελλήνια ρεκόρ αναξιοκρατίας και μετριοκρατίας όσο και οι κομματικοί σας αντίπαλοι - με βάση την προσωπική μου εμπειρία από τον ελληνικό πανεπιστημιακό χώρο. Επίσης σας χειροκροτήσανε μεν οι από κάτω, αλλά αυτοί οι καλοί καγαθοί άνθρωποι στα έδρανα δεν μου φάνηκαν και πολύ χαρούμενοι με τη ζωή τους. Πολλές κατεβασμένες φάτσες και πολλή βλεφαρόπτωση με κροκοδειλίσιο βλέμμα διαπίστωσα. Πολλοί βήχανε, και δεν έφταιγε μόνο η χειμερινή έξαρση ιώσεων για τα συγκοπτικά βηχαλάκια.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι, όταν είπατε ότι η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: ότι διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει τέλειους πολιτικούς. Απλώς δε διαθέτει τίποτε άλλο. Οι πολιτικοί της είναι τόσο τέλειοι και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ανθίσει. Αν ο τέλειος πολιτικός ορίζεται ως αυτός που μπορεί να πείθει, ο λαός μας παράγει αστείρευτα ταλέντα. Τετριμμένα γνωστό παράδειγμα: χαρισματικός ασύλληπτος ιδεοληπτικός καταστρέφει με εντατικούς ρυθμούς την Ελλάδα επί επτά μήνες, καταπατά ασύστολα όλα όσα είχε υποσχεθεί, δίνει ρεσιτάλ διαχειριστικής ανικανότητας. Έστω κι έναν Έλληνα (πέρα από τα ξαδελφάκια του) να έπειθε να τον ξαναψηφίσει, θα του έβγαζα το καπέλο για μεγαλοφυία στην τέχνη της πειθούς. Κι όμως έπεισε κάπου 2 εκατομμύρια και ξαναεκλέχτηκε πρωθυπουργός. Η απατεωνιά μαγικά μεταμορφώνεται σε χάρισμα. 

Άλλο λαμπρό παράδειγμα: αρρενωπό μοντέλο που λανσάρει κομμώσεις γουλί, παρδαλά πουκάμισα και σακάκια με κόκκινη ρίγα πείθει εκατομμύρια Έλληνες και ακόμα περισσότερους ξένους ότι είναι διαπρεπής οικονομολόγος, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ποτέ έστω και μια επιστημονική δημοσίευση σε ένα από τα 30 καλύτερα περιοδικά οικονομικών επιστημών. Τον αναφέρω γιατί αυτός ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου του καλύτερου βιογραφικού της χώρας στα τοπικά καλλιστεία μετριότητας.

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Δημοσιογράφος που χρειάζεται διερμηνέα για να συνεννοηθεί με αγγλόφωνους επενδυτές ηγείται απτόητος κόμματος που πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Άλλη αρχηγός κόμματος, συνταξιούχος από τα σαράντα κάτι, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι στοχεύει στην παραγωγική ανάπτυξη. Άλλος καλός κύριος πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι ο Στάλιν ζει. Άλλοι πείθουν τόσους ή και περισσότερους για ακόμα πιο απίθανα πράγματα.

Σίγουρα έχουμε τέλειους πολιτικούς, να το χωνέψουμε αυτό. Μπορούμε όμως να έχουμε και τίποτε άλλο; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να αφήσουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενό τους και που δεν έχουν καμία διάθεση, κανένα ταλέντο, καμία κλίση για την πολιτική, το συνδικαλισμό, την κομματική συμμετοχή, τις επιτροπές και τα γραφεία των κομματαρχών, να κάνουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν το έργο τους; Υπάρχει περιθώριο για κάποιο έργο, δημιουργία, ποιότητα, καινοτομία εκτός από την πολιτική στη χώρα;  Κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει παλιότερα και τον κ. Τσίπρα σε ένα κείμενό μου και απάντησε σαφέστατα με τις πράξεις του: Όχι. Κάτι τέτοια δυσοίωνα ερωτήματα εξακολουθώ να θέτω, ο απαισιόδοξος. Και εκεί πάνω έρχεστε κι εσείς, κύριε Μητσοτάκη, με το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Κάποιες φορές που σας ακούω, λέω, «Κοίτα, λες αυτός να είναι αληθινός αξιοκράτης επιτέλους, απίστευτο!» Αλλά έπειτα ακούγεται το κοφτό βηχαλάκι, κοιτάω ποιοι σας συντροφεύουν ολόγυρα, και θυμάμαι πάλι περί τίνος πρόκειται.

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, εύχομαι καλή επιτυχία, και σε εσάς και σε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες πολιτικούς όλων των κομματικών χώρων. Είστε τόσο τέλειοι που, με τις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού που πρεσβεύετε και όπως προβλέπει η θεωρία επιβίωσης του καταλληλότερου, έχετε επιτυχημένα εκδιώξει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους πολίτες από τη χώρα κυριολεκτικά ή ψυχικά. Να μην ανησυχείτε καθόλου, δεν πρόκειται για γενοκτονία, μια μικρή εθνοκάθαρση είναι μόνο, όπως θα έλεγε και ο αιώνιος φοιτητής υπουργός παιδείας. Κοιτάξτε να μας διαιωνίσετε εσείς οι πολιτικοί τουλάχιστον, μιας κι εμείς οι Έλληνες σβήνουμε. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, να την χαίρεστε και να τη νέμεστε, την κερδίσατε με το σπαθί σας, με τα καλύτερα βιογραφικά σας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με εσάς, θα βρούνε δουλειές και οι τηλεπερσόνες, τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ, και οι υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων Siemens για πολιτική διαφήμιση. Ίσως αρκούν αυτά τα μοντέρνα επαγγέλματα για τη χώρα.

Ελπίζω τελικά να σταθείτε συνεπής στις αξίες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν ξέρω όμως αν μπορείτε. Τι να πω, προσπαθήστε. Για παράδειγμα, με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο headquarters για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή. Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος.

 

 


 

Μητσοτάκης: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από το μισθό τους»
Ο Μητσοτάκης επιτέλους κατάλαβε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για να ζήσουν. Μητσοτάκης: «Εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσω με 800 ευρώ».

 

 

 

 

 «Χαρισματικός ασύλληπτος ιδεοληπτικός καταστρέφει με εντατικούς ρυθμούς την Ελλάδα επί επτά μήνες, καταπατά ασύστολα όλα όσα είχε υποσχεθεί, δίνει ρεσιτάλ διαχειριστικής ανικανότητας».

                                                 «Αρρενωπό μοντέλο που λανσάρει κομμώσεις γουλί.  Παρδαλά πουκάμισα και σακάκια με κόκκινη ρίγα πείθει εκατομμύρια Έλληνες και ακόμα περισσότερους ξένους ότι είναι διαπρεπής οικονομολόγος, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ποτέ έστω και μια επιστημονική δημοσίευση σε ένα από τα 30 καλύτερα περιοδικά οικονομικών επιστημών».

 

 

 "Δημοσιογράφος που χρειάζεται διερμηνέα για να συνεννοηθεί με αγγλόφωνους επενδυτές ηγείται απτόητος κόμματος που πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας".

 

                                                            «Αρχηγός κόμματος, συνταξιούχος από τα σαράντα κάτι, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι στοχεύει στην παραγωγική ανάπτυξη».

 

                        "Άλλος καλός κύριος πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι ο Στάλιν ζει".

 

 Αντώναρος: «Σχεδόν όλοι οι υπουργοί χλευάζουν ψιθυριστά τον Μητσοτάκη. Ένας τύπος που γεννήθηκε στα πούπουλα και δεν ξέρει τι πάει να πει να βγάζεις το ψωμί σου με ιδρώτα, οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και τη φτώχεια».   



 

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015. Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO): «Δικαστές, εισαγγελείς και βουλευτές οι άρχοντες της διαφθοράς στην Ελλάδα». 

 

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΒΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. Η τραγωδία περί «εθνικού τυφεκίου» καλά κρατεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΠΙΚΡΑ.

 

 

 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 


 «Βρέθηκε η Κιβωτός με τις Δέκα Εντολές - Μετά τον Ιντιάνα Τζόουνς την σκυτάλη παίρνουν οι ερευνητές». ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ. 





 Ο ΕΝΑΣ ΑΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΕΡΓΟ

 Βαρουφάκης για Κ.Μητσοτάκη: «Μοιάζει για ηλίθιος, είναι και ηλίθιος!»


«Και μιας και με αναγκάζετε να αναφερθώ στον Μαρξ, θα κλείσω με τον Μαρξ. Αλλά όχι με τον Καρλ, με τον Γκραούτσο Μαρξ. Στην ταινία “σούπια πάπιας”, ο οποίος είχε πει για κάποιον: «Τον βλέπετε αυτόν; Μπορεί να μοιάζει με ηλίθιο, μπορεί να μιλά ως ηλίθιος όμως μην σας μπερδεύει: Είναι ηλίθιος» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης και μετά τις αντιδράσεις συνέχισε:
«Θα σας πω για ποιον το λέω. Για τις πολιτικές σας. Μπορεί να μοιάζουν σαδιστικά αυταρχικές υπέρ της αρπακτικής ολιγαρχίας, που κάνει την επιδημία ευκαιρία υπέρ της λεηλασίας των ολίγων, μπορεί να λειτουργούν οι πολιτικές σας ως σαδιστικά αυταρχικά πολιτικές υπέρ της αρπακτικής ολιγαρχίας, αλλά μην μπερδεύεστε: Αυτό ισχύει γιατί είναι».
Όσον αφορά την πορεία για το Πολυτεχνείο ο κ.Βαρουφάκης δήλωσε πως «Με όλες τις αποστάσεις και με ολιγομελή ομάδα θα καταθέσουμε στεφάνι αλλά απαιτούμε να ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα να κάνουμε πορεία. Θα είμαστε εκεί και σας προκαλώ να μας χτυπήσετε.
Θα είμαστε με τις μάσκες μας και τις αποστάσεις μας λίγα μέλη από την κοινοβουλευτική ομάδα και την νομαρχιακή ενώ θα καλέσουμε τα μέλη του κόμματος να μείνουν στο σπίτι τους. Σας προκαλώ λοιπόν να πείτε στον Χρυσοχοΐδη να μας χτυπήσει. Εμείς δείχνουμε στο λαό και σε όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν τι σημαίνει υπεύθυνη ανυπακοή» 

 


 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

24 σχόλια:

  1. Το πρώτο ελληνικό UCAV: Επιτυχής βολή ρουκέτας από drone τύπου SARISA.
    Ως μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη από τον χώρο της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας εκλαμβάνεται η εναέρια βολή ρουκέτας από μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου SARISA της ελληνικής εταιρείας SAS Technology.
    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η βολή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, 25 Απριλίου, με το SARISA (το οποίο χαρακτηρίζεται ως UCAV, unmanned combat aerial vehicle) να εκτοξεύει ρουκέτα 2,75″ τύπου Hydra 70, και ειδικότερα τον τύπο FZ-90, κατασκευής της Thales Belgium. H βολή έγινε σε πεδίο βολής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών.
    Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η εν λόγω προσπάθεια έχει και μια διεθνή πρωτιά αφού η ρουκέτα Hydra 70, για πρώτη φορά διεθνώς, εβλήθη και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία από ένα μικρό και σχετικά εύκολα μεταφερόμενο drone.
    Όπως υποστηρίζεται, το εν λόγω σύστημα μπορεί να παρέχει σημαντικές δυνατότητες οργανικής Εγγύς Αεροπορικής Υποστήριξης, ακόμα και σε μικρές στρατιωτικές ομάδες, ενώ επιχειρησιακά, σε κάποιους τομείς, μπορεί να αποτελέσει και οικονομικό και ευέλικτο υποκατάστατο των πολύ πιο ακριβών επιθετικών ελικοπτέρων- ειδικά εάν είναι εξοπλισμένο με κατευθυνόμενες ρουκέτες με καταδείκτη laser.
    Ως προς τις επιχειρησιακές του δυνατότητες, το SARISA, εξοπλισμένο με ρουκέτες Hydra 70, ενδείκνυται για χρήστη στην άμυνα νήσων ενάντια σε αποβατικές επιχειρήσεις. σε επιχειρήσεις μονάδων καταδρομών, σαν οργανικό σύστημα ναυτικών μονάδων και πολλές άλλες αντίστοιχες εφαρμογές και μάλιστα σαν οργανικό σύστημα στην υπηρεσία του τοπικού διοικητή, που δεν χρειάζεται πλέον να εξαρτάται από την δυνατότητα διάθεσης περιορισμένων επιχειρησιακών πόρων όπως μαχητικά αεροσκάφη και επιθετικά ελικόπτερα.
    Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η SAS Technology είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που εγκατέστησε και δοκίμασε με επιτυχία πάνω σε ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής μη επανδρωμένα συστήματα πολλά διαφορετικά όπλα και πυρομαχικά (μεταξύ των οποίων RPG 18, RPG 26, χειροβομβίδες, βλήματα όλμου κ.α.). Όπως υποστηρίζεται, το SARISA SRS-1A είναι το πρώτο ιστορικά ελληνικό UCAV, με τα UCAV ARES ARS-1A και EMPUSA EMP-X6T να ακολουθούν. Παράλληλα, σημειώνεται πως έπονται και άλλα νέα προγράμματα θα παρουσιαστούν στην επερχόμενη έκθεση DEFEA (9-11 Μαΐου).
    «Κάθε δοκιμή πτητικών μέσων και ειδικά οπλισμένων, ενέχει και κινδύνους, οι οποίοι πρέπει επαρκώς να αναλύονται στην φάση της προετοιμασίας, και να λαμβάνονται όλα τα μέτρα που θα επιτρέψουν την μεγαλύτερη δυνατή άμβλυνση τους, ώστε η διαδικασία να γίνει με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για τους λόγους αυτούς η SAS Technology προέβη σε διεξοδική ανάλυση κινδύνων, που υποβλήθηκαν στην ΓΔΑΕΕ, η διοίκηση της οποίας και επέτρεψε την εκτέλεση της βλητικής αυτής δοκιμής. Μιας δοκιμής που οργανώθηκε και εκτελέστηκε υποδειγματικά από την SAS Technology με την ενεργή υποστήριξη των ΕΑΣ, με τα οποία η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει ενεργό και ιδιαίτερα παραγωγικό μνημόνιο συνεργασίας» αναφέρεται σχετικά.
    Η πρόθεση της SAS Technology για δημιουργία UCAV οπλισμένου με ρουκέτες Hydra 70 είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη DEFEA 2021. Η εξέλιξη του όλου προγράμματος προβλέπει την συνέχιση των βολών, για την βελτιστοποίηση της σκόπευσης και επιχειρησιακής αξιοποίησης του.
    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του SARISA SRS-1A
    Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η βασική τακτική διαρρύθμιση του SARISA SRS-1A περιλαμβάνει εκτοξευτή ρουκετών Hydra 70. Σημειώνεται πως πως η συγκεκριμένη ρουκέτα χρησιμοποιείται ευρέως από ένοπλες δυνάμεις του ΝΑΤΟ, πχ από ελαφρά αεροσκάφη ή ελικόπτερα όπως τα AH-64 Apache. Αυτό επιτρέπει σε μικρές ομάδες του στρατού ξηράς να αποκτούν εγγύς αεροπορική υποστήριξη- σε έναν βαθμό τουλάχιστον- με ένα μικρό όχημα το οποίο φέρουν οι ίδιες.
    Το drone έχει μήκος 165 εκατοστά, πλάτος 218 εκατοστά, ύψος 45 εκατοστά και μέγιστο ύψος απογείωσης 60 κιλά. Ο χρόνος πτήσης εξαρτάται από το φορτίο και την αποστολή- ωστόσο όπως σημειώνεται η εταιρεία το SARISA μπορεί να πετά συνεχόμενα για 20 λεπτά με μέγιστο δυνατό φορτίο.
    https://youtu.be/ainv78MfQyk
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ».

    Καθημερινή, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.
    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου προσφέρθηκε να αναλάβει χρέη ξεναγού για τους χριστιανούς προσκυνητές σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ιερουσαλήμ, στον απόηχο της αναγνώρισής της από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
    Σε ένα βίντεο με αφορμή την παραμονή των Χριστουγέννων, το οποίο ανήρτησε στο Twitter, ο επικεφαλής της κυβέρνησης του Ισραήλ εμφανίζεται με φόντο την Ανατολική Ιερουσαλήμ, την οποία οι Παλαιστίνιοι επιθυμούν ως πρωτεύουσα ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους.
    Στο μήνυμα αυτό με τίτλο «Καλά Χριστούγεννα από την Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ!», ο Νετανιάχου περιέγραψε το Ισραήλ ως έναν παράδεισο για τους χριστιανούς διότι, όπως εξήγησε, «προστατεύουμε τα δικαιώματα όλων όσοι προσκυνούν στους ιερούς τόπους πίσω μου».
    Το βίντεο έχει διάρκεια ενός λεπτού κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναφέρει διάφορες ιερές τοποθεσίες για τους χριστιανούς στο Ισραήλ.
    Το να επισκεφθούν αυτά τα μέρη, τόνισε, θα οδηγούσε τους χριστιανούς «στα βήματα του Ιησού και τις ρίζες της εβραιοχριστιανικής κληρονομιάς μας».
    «Για εσάς που έρχεστε στο Ισραήλ, θα σας προσφέρω μια τουριστική ξενάγηση. Στην πραγματικότητα, εγώ θα είμαι ο ξεναγός σας σε αυτήν την ξενάγηση» συμπλήρωσε ο Νετανιάχου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία».
    Σύμφωνα με τον τ. Πρόεδρο του ΣτΕ κο. Σωτήριο Ρίζο, το σχέδιο αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές είναι: «Αντίθετο προς την συνταγματική τάξη και θα δημιουργήσει μια διαρκή ρευστότητα στην λειτουργία της δημοκρατικής αρχής».
    Με απλά λόγια ο ανώτατος δικαστής, που επί σειρά ετών έκρινε την συνταγματικότητα των νόμων του ελληνικού κράτους, δηλώνει ότι αν το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου δεν επιτρέψει την κάθοδό μας στις εκλογές, τότε η απόφαση του θα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Έχουμε ήδη ξεπεράσει τα διψήφια ποσοστά και κάθε παράνομη ενέργεια εις βάρος του κόμματος στρέφεται ταυτόχρονα ενάντια σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.
    Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την Πατρίδα και την Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι νικηφόρος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχέδιο πολιτικής δολοφονίας των «Ελλήνων» εκτελέστηκε – Τι θα κάνει ο Κασιδιάρης μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου;

    Οι έλληνες δικαστές φοβούνται να αντιπαρατεθούν με την Κυβέρνηση, φοβούνται να ερμηνεύουν κατά το ορθόν το Σύνταγμα… οπότε η απόφαση είναι προειλημμένη
    Το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου με 9 ψήφους κατά θα αποκλείσει το Εθνικό κόμμα Έλληνες.
    Όλες οι ενέργειες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι ο Άρειος Πάγος από θεματοφύλακας του Συντάγματος έχει μετατραπεί σε θεματοφύλακα φωτογραφικών νόμων.
    Οι δικαστές είναι φοβισμένοι ή φοβικοί, άτολμοι και αδύναμοι, στην Ελλάδα αυτά τα περί 3ης εξουσίας είναι αέρας κοπανιστός…
    Οι έλληνες δικαστές φοβούνται να αντιπαρατεθούν με την Κυβέρνηση, φοβούνται να ερμηνεύουν κατά το ορθόν το Σύνταγμα… οπότε η απόφαση είναι προειλημμένη.
    Προφανώς και θα σπεύσουν τα κόμματα… ή κάποια εξ αυτών κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ένα συνταγματικό φαιδρό νόμο που αποκτάει όμως νομιμοποίηση από τον Άρειο Πάγο… να δηλώσουν ότι νίκησε η δημοκρατία, νίκησε το συνταγματικό τόξο, νικήθηκαν οι φασίστες και άλλα τέτοια ανόητα.
    Οι δυνητικοί 300.000 έλληνες που θα ψήφιζαν Έλληνες είναι πολίτες που αξιολογούν την πολιτική κατάσταση διαφορετικά και προφανώς δεν είναι φασίστες, αυτοπροσδιορίζονται ως πατριώτες.
    Επίσης όσο και εάν δεν αρέσει αυτό ο Κασιδιάρης ο οποίος έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορείται για ρητορική μίσους και όχι για την δολοφονία Φύσσα…
    Ο Φύσσας χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμαρά και τον Ντογιάκο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα… για να καταδικάσουν ένα κόμμα που ήταν εκτός συστημικού τόξου ήταν πολιτική μεθόδευση.
    Αυτά είναι ιστορία.Έως τις 5 Μαΐου 2023 το Α1 τμήμα θα ανακοινώσει το εξής… το Εθνικό κόμμα Έλληνες δεν μπορεί να κατέλθει στις εκλογές γιατί ο Κασιδιάρης υποψήφιος Βουλευτής είναι καταδικασμένος και όχι τελεσίδικα όπως ορίζει το Σύνταγμα αλλά ο νέος νόμος που ψήφισε η Βουλή έχει ισχύει.
    Με νομικίστικα τερτίπια θα νομιμοποιήσουν ένα αντισυνταγματικό νόμο.
    Δεν είναι τυχαίο ότι κόπηκαν άλλα 3 κόμμα πριν φθάσουν στον Άρειο Πάγο… δύο εξ αυτών Νικολόπουλος και Κωνσταντοπούλου προσπαθούσαν να υποβάλλουν τα ψηφοδέλτια προς έγκριση και… τα συστήματα δεν λειτουργούσαν.
    Συνέβησαν πολλά παρανοϊκά, κόμματα κόπηκαν λόγω μηνύσεων από άλλα κόμματα και φθάσαμε στο σημείο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να υποβάλλουν υπομνήματα παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό μελών του Εθνικού Κόμματος Έλληνες… για να αποδείξουν ότι ο πραγματικός αρχηγός των Ελλήνων είναι ο Κασιδιάρης…
    Πραγματικά γελοία διαδικασία…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα κάνει το Εθνικό κόμμα Έλληνες;
      Εφόσον κοπεί το Εθνικό κόμμα Έλληνες αυτό σημαίνει ότι έχει τις εξής επιλογές:
      1)Στις εκλογές στις 21 Μαίου 2023 να δώσει γραμμή ο Ηλίας Κασιδιάρης να υποστηρίξουν άλλο κόμμα.
      Να δώσει γραμμή για τιμωρητική ψήφο κατά της ΝΔ που ηγήθηκε του Συνταγματικού πραξικοπήματος.2)Να αναμένει το Εθνικό κόμμα Έλληνες το αποτέλεσμα των εκλογών.
      Εάν σχηματίσουν κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τις πρώτες εκλογές με Μητσοτάκη πρωθυπουργό και εφόσον τα κόμματα εκτός Βουλής υπερβαίνουν το 8,5% με 9%, τότε θα υπάρξει κυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με 153 βουλευτές.
      Το bankingnews έχει αναφέρει ότι αυτό το σενάριο έχει μεγάλο ποσοστό επιβεβαίωσης.
      Στην περίπτωση αυτή… το Εθνικό κόμμα Έλληνες θα πρέπει να στραφεί στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. 3) Εάν λόγω εκλογικών ποσοστών το άθροισμα ΝΔ με ΠΑΣΟΚ δεν φθάνει τους 151 βουλευτές, τότε η Ελλάδα θα οδηγηθεί ξανά στις κάλπες στις 2 Ιουλίου, οπότε το Εθνικό κόμμα Έλληνες θα πρέπει να επαναξιολογήσει την στρατηγική του.
      Εάν ακυρώθηκαν οι «Έλληνες» στις πρώτες εκλογές, οι δεύτερες εκλογές – εάν υπάρξουν – δεν είναι επαναληπτικές οπότε πιάνουν ως κανονικές εκλογές και οι «Έλληνες» θα αξιολογηθούν ξανά από τον Άρειο Πάγο.
      Ωστόσο έως τότε θα μπορούσαν να έχουν αναζητηθεί άλλες λύσεις που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν, ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος του χειραγωγούμενου Άρειου Πάγου.
      Η Δημοκρατία όταν ατιμάζεται και γελοιοποιείται, όταν το Σύνταγμα γελοιοποιείται… τότε η Δημοκρατία δίνει τις λύσεις.
      Η αστική δημοκρατία δίνει πάντα λύσεις…και αποκαθιστά την νομιμότητα και τιμωρεί όσους παρανομούν επικαλούμενοι την Δημοκρατία…. απλά θέλει χρόνο και υπομονή.
      https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/676357/to-sxedio-politikis-dolofonias-ton-ellinon-ektelestike-ti-tha-kanei-o-kasidiaris-meta-to-bloko-tou-areiou-pagou
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Οδυσσέας Ελευθερόπουλος, 23 Απριλίου στις 12:22 π.μ. •
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ.
    Τα προγράμματα σχεδόν όλων των αυτο-αποκαλούμενων Πατριωτικών κομμάτων γράφουν χοντρικά αυτά που ξέρουμε ότι έχει ανάγκη η χώρα για να αποβάλει το καθεστώς Αμερικανο-Γερμανικής αποικίας, ώστε να μπορέσει επιτέλους αυτός ο λαός να ευημερήσει..
    Λαμβάνω το πιο ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ σενάριο, ότι όλα αυτά είναι ειλικρινή, και ότι όποιο από αυτά τα Πατριωτικά κόμματα ή συνασπισμός κομμάτων εκλεγεί κάποτε από τον Ελληνικό λαό, θα προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτά που έχει διακηρύξει..
    Όλων τα προγράμματα περιγράφουν μια τεράστια ΕΙΡΗΝΙΚΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" σε όλους τους τομείς. Από αυτήν είναι προφανές ότι τα συμφέροντα που θα θιχτούν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η εφαρμογή μιας Εθνικο-Απελευθερωτικής πολιτικής θα ζημιώσει:.
    => Ξένες δυνάμεις γεωπολιτικά (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ, Γερμανία, Τουρκία!),.
    => Τους Έλληνες ολιγάρχες & καναλάρχες,.
    => Τους μεταπράτες επιχειρηματίες, (μεγαλο-εισαγωγείς κλπ), που βλέπουν την Ελλάδα ΜΟΝΟ ως καταναλωτή των προϊόντων των ξένων και ποτέ ως παραγωγό.
    => Τους χονδρεμπόρους που θησαυρίζουν εκμηδενίζοντας το εισόδημα των αγροτών, και πουλώντας ακριβά στα μάρκετ και στον καταναλωτή..
    => Ολη την σάπια και ξενόδουλη διακομματική πολιτική ελίτ μεγάλο μέρος της οποίας θα πρέπει να πάει στην φυλακή,.
    => Την ευρω-λιγούρα και αλαζονική "πνευματική & ακαδημαϊκή ελίτ",
    .
    => Το μεγαλύτερο μέρος της αυτο-αποκαλούμενης "καλλιτεχνικής ελίτ" επιπέδου Λαζόπουλου, Λιγνάδη, Γεωργούλη.
    => Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ των ολιγαρχών! και μεγάλο μέρος των επαρχιακών ΜΜΕ που είναι στην υπηρεσία του συστήματος,.
    => Το παρακράτος της βίας και της παρακμής στα πανεπιστήμια και σε "κοινωνικά άβατα" εγκληματικότητας τύπου Εξαρχείων, καταλήψεων κτηρίων από αναρχο-πράκτορες, καταυλισμούς Ρομά κλπ.
    => Κυκλώματα ΜΚΟ στην υπηρεσία του ισλαμικού εποικισμού, καθώς και την συντριπτικώτατη πλειοψηφία των λαθρο-εποίκων που είναι στην χώρα παράνομα αφού έχουν έρθει από γειτονική χώρα (Τουρκία) που είναι ασφαλής με βάση απόφαση του ΣτΕ.
    => Σημαντικό μέρος ακόμη και αξιωματικών των Ε.Δ. οι οποίοι έχουν ταυτίσει την "καριέρα" τους με τα ΝΑΤΟικά συμφέροντα, για υποστήριξή τους προς τα ύπατα αξιώματα από κάτι ….πρεσβείες..
    Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της μια οποιαδήποτε ειλικρινής πατριωτική κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ όλων αυτών, που ως σύνολο είναι μια ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και καλύπτει όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Οπότε γεννάται....
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΠΛΑ θα αντιμετωπίσει μια Πατριωτική κυβέρνηση αυτόν τον λυσσαλέο πόλεμο που θα δέχεται συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα;;; και ο οποίος θα έχει ως στόχο την ακύρωση της πολιτικής της και τελικά την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της, αν χρειαστεί ακόμη και με ...ΒΙΑ;;;.
    ΤΙ θα έχει στα χέρια της για να αμυνθεί και για να επιβάλει την νομιμότητα και την δημοκρατικά εγκεκριμένη από τον λαό πολιτική της;;;
    Η όλη πολιτική των πατριωτικών κομμάτων δείχνει ότι πιστεύουν (κατ εμέ σε βαθμό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑΣ) ότι τον πόλεμο κατά όλων των παραπάνω δυνάμεων θα τον κερδίσουν με ΔΥΟ ΟΠΛΑ.
    α) Με το ΚΡΑΤΟΣ που θα διοικούν ως κυβέρνηση..
    β) Με μία …ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ μερικών εδρών στην Βουλή ώστε να έχουν την κυβέρνηση..
    Οπλο 1ο - ΚΡΑΤΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύουν πραγματικά ότι έχοντας την διοίκηση σε πολιτικό επίπεδο αυτού του κράτους ότι αυτό θα συνεργαστεί με την νέα Πατριωτική κυβέρνηση και θα υλοποιεί τις πολιτικές της;;;.
      Ποια κόμματα και οργανώσεις ελέγχουν συνδικαλιστικά τους δημοσίους υπαλλήλους;;; (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, Συριζα, ΑνταρΣΙΑ κλπ).
      Ποιες Πατριωτικές οργανώσεις έχουν στήσει τα πατριωτικά κόμματα στους δημοσίους υπαλλήλους;;; ΚΑΜΜΙΑ.
      Ποια είναι η κατάσταση στο κράτος τουλάχιστον σε ΗΘΙΚΟ - ΑΞΙΑΚΟ επίπεδο;;; Σήψη, αναξιοκρατία, τεμπελιό, και κανένα αίσθημα ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΕΥΘΥΝΗΣ προς το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ και το ΕΘΝΟΣ.
      Σε κάποιους μάλιστα ιδιαίτερους χώρους του δημοσίου όπως η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και η ΤΕΧΝΗ ο έλεγχός τους από αδίστακτους Νεοταξίτες είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!.
      Επίσης όπως προείπα σημαντικό μέρος ακόμη και αξιωματικών των Ε.Δ. έχει ταυτίσει την "καριέρα" του με τα ΝΑΤΟικά συμφέροντα, δηλαδή με όρους του 21, καπεταναίοι έχουν γίνει και Φαναριώτες αναμένοντας την προαγωγή τους ως καπεταναίοι να έρθει από τους τοπικούς πασάδες του Σουλτάνου…
      .
      Αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, το ΕΥΡΩ-ΛΙΓΟΥΡΙΚΟ, το πορωμένο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ κράτος, θα συνεργαστεί υλοποιώντας τις αποφάσεις μιας νέας Πατριωτικής κυβέρνησης για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, ή έστω βημάτων και διαφοροποιήσεών μας υπέρ των Εθνικών μας συμφερόντων;;;.
      Οι κύριοι αρχηγοί των Πατριωτικών κομμάτων όπως και κάτι γραβατομένα στελέχια τους, είναι ΗΛΙΘΙΟΙ, ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;.
      Οπλο 2ο - ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
      Ποια είναι η αξιοπιστία, ή εντιμότητα, η πίστη στο καλό της Πατρίδας, οι αγωνιστικές περγαμηνές και ΘΥΣΙΕΣ ως ΕΜΠΡΑΚΤΗ απόδειξη αυτής της πίστης, των υποψηφίων βουλευτών των Πατριωτικών κομμάτων;;;.
      ΟΛΑ τα κόμματα κάνουν υποψηφίους βουλευτές τους τον κάθε περαστικό "ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ". Πάτε στις ιστοσελίδες κομμάτων να δείτε ότι όποιος θέλει συμπληρώνει μία φόρμα με τα στοιχεία του για να τον κάνουν …υποψήφιο, δηλαδή αύριο ΒΟΥΛΕΥΤΗ από τον οποίο θα κρέμεται η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ του Πατριωτικού κόμματος!!!.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Αρχηγός Πατριωτικού κόμματος από την πρώτη μέρα που ίδρυσε κόμμα και πριν καν δημιουργήσει μία στοιχειώδη κομματική πανελλαδική οργάνωση από την οποία να αναδειχτούν λογικά οι υποψήφιοι βουλευτές, αντ αυτού περιφέρονταν επί μήνες στην επαρχία κάνοντας ομιλίες σε συγκεντρώσεις των 10-15 γερόντων, και εκεί καλούσε όποιον θέλει να έρθει να τον κάνει ….βουλευτή!!!.
      Πόσο ΕΝΤΙΜΟΣ και ΑΓΝΟΣ Πατριώτης είναι κάποιος που έρχεται σε ένα κόμμα και από την πρώτη μέρα, και πριν προσφέρει το παραμικρό, ΖΗΤΑ ΘΕΣΗ με αμοιβή 8.000 ευρώ + μία λιμουζίνα+++;;;;
      Αυτό είναι ο ορισμός του ΠΑΤΡΙΩΤΗ ή του ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ;;;.
      Εσύ φίλε αναγνώστη, αν ήσουν πχ πρόεδρος ενός φιλανθρωπικού σωματίου και σου έρχονταν ένας τέτοιος με τέτοιες απαιτήσεις ως μέλος, θα πίστευες ότι έρχεται για να κάνει …φιλανθρωπίες;;;;.
      Όποιος είναι τόσο ΑΝΟΗΤΟΣ και η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ δεν τον πείθει, ας δει την πραγματικότητα δηλ. ας θυμηθεί την πολύ πρόσφατη πολιτική ιστορία μας..
      Αυτές τις ηλιθιότητες τις ξεκίνησε ο Καμένος όταν έκανε τους "πατριωτικούς" ΑΝΕΛ, και κατάντησε πολιτική πατερίτσα του Τσίπρα να ψηφίζει τις πιο ανθελληνικές πολιτικές. Με το Μακεδονικό δε, έψαχνε τους …βουλευτές του, που διαπραγματεύονταν την ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντί αμοιβών, θέσεων κλπ..
      Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΟΣ, και από ότι βλέπω ΟΥΔΕΙΣ πατριδο-πρόεδρος διδάσκεται από αυτά..
      Επομένως, από άτομα που έχουν αναδειχτεί με βάση τέτοιες ΣΑΘΡΕΣ και ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ θα απαρτίζεται αύριο η "Κοινοβουλευτική Πλειοψηφία", το 2ο όπλο, μιας Πατριωτικής κυβέρνησης.
      Το σύστημα (με όλες αυτές τις τεράστιες δυνάμεις που περιέγραψα) τα βλέπει αυτά και …ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ, καθώς ξεκαρδίζεται στα γέλια. .
      Ξέρει ότι θα ΕΚΒΙΑΣΕΙ, θα ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ, και τελικά θα ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ μια τέτοια "Κοινοβουλευτική ομάδα τυχάρπαστων" ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και σε ελάχιστο χρόνο! αφήνοντας τον …ΣΟΦΟ(;;) αρχηγό τελευταίο να κλείσει την πόρτα του μαγαζιού του, χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει ως πόσο πολιτικά ΑΝΟΗΤΟ θα τον καταγράψει η ιστορία..
      Τους πατριδο-προέδρους δεν φαίνεται να τους πειράζει αυτό. Όπως δεν ενοχλεί πλέον και τον Καμένο να απολαμβάνει με την θαλαμηγό του το Αιγαίο…. Όμως το κακό είναι ότι η Ιστορία τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ θα τον στείλει σε εμάς…. Και πάλι..
      Μήπως λοιπόν και εμείς θα πρέπει να γίνουμε λιγότερο ΑΦΕΛΕΙΣ και αντί μόνο να κάνουμε τους κλακαδόρους στις πατριωτικές φανφαρολογίες των "σωτήρων", θα πρέπει και να ρωτάμε...
      "ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ;;; ΜΕ ΤΙ;;; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;;;;" ώστε να απαιτούμε από τους "σωτήρες" να σέβονται τουλάχιστον την νοημοσύνη μας;;;
      .https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=755614842933244&id=100054542049941
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη πριν λίγο στο διαδίκτυο…

    “Πριν από λίγα λεπτά ο ΣΚΑΪ ως νέο μαντείο των Δελφών προανήγγειλε και «προφήτευσε» την παράνομη και πραξικοπηματική απόφαση αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές. Έτσι αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχει καμία κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στον Άρειο Πάγο και όλη η διαδικασία είναι απολύτως στημένη και υπαγορευμένη από το Μέγαρο Μαξίμου. Ανέμενα εδώ και αρκετό καιρό αυτή την εξέλιξη, γιατί γνωρίζω άριστα τις χυδαίες τακτικές της διεφθαρμένης δικτατορίας, που καταδυναστεύει την πατρίδα μας. Έχω προετοιμάσει βήμα προς βήμα τις επόμενες κινήσεις μου με τελικό σκοπό την νίκη των Ελλήνων που αγωνίζονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου”.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
      Οι «αρεοπαγίτες - δικαστές» - τρομάρα μας- κατάντησαν μαριονέτες καραγκιόζηδες, πανάθλιοι δουλοπρεπείς καρπαζοεισπράκτορες καί πειθήνια όντα της εγκληματικής μαφιόζικης οικογενειοκρατίας Μητσοτάκη και CIA (Σόρος, Ρότσιλντ, Δαυίδ Χάρις Σαλτιέλ, ΚΙΣ). Τελικά ο Άρειος πάγος απέδειξε με την απόφασή του ότι είναι μία σφηκοφωλιά εθνοκτόνων προδοτών. Επιβεβαίωσε και τις διεθνείς μελέτες ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι εξαρτώμενη και υποχείριο της κυβέρνησης. Οι διεθνείς μελέτες αναφέρουν ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι η τελευταία στον κόσμο – προσέξτε, όχι στην Ευρώπη, στον κόσμο – σε ανεξαρτησία.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Σήμερα αναμετρώνται το Σύνταγμα εναντίον του παραδικαστικού, το Δίκαιο εναντίον της μαφίας της ΝΔ, η Αλήθεια εναντίον του σκότους της κυβέρνησης!
    Ότι και να απεργάζονται οι Μητσοτάκης, Γεραπετρίδης, Ντογιάκος και Κλάπα, όσες εκτροπές κι αν επιχειρήσουν, στο τέλος θα νικήσει η Ελλάδα!
    #εθνικο_κομμα_ΕΛΛΗΝΕΣ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν λυγίζει. Δύναμή μας, η αγάπη των Ελλήνων.

    Όλα τα συστημικά μέσα προδικάζουν τον αποκλεισμό του κόμματος μας από τις εκλογές, διχοτομώντας την δημοκρατία και εξαφανίζοντας την λαϊκή κυριαρχία.
    Είναι λυπηρό, στην Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό και έδωσε τα φώτα της στην ανθρωπότητα, η δικαστική εξουσία να γίνεται ουρά της πολιτικής και να μην στέκεται στο ύψος της.
    Το Εθνικό κόμμα δεν λυγίζει, δεν θα παρατήσει την μάχη για πραγματική δημοκρατία, ελευθερία, υγεία και ευημερία για όλους τους συμπατριώτες μας!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ: Το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που λειτουργεί από τα μέλη του. Μέσα σε τρία χρόνια, με φυλακισμένο άδικα τον αρχηγό του, το κόμμα έστησε μία πανελλήνια οργάνωση μάχης. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Τέτοιο φαινόμενο δεν θα πάει χαμένο. Όσο και αν προσπαθούν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αττική: Σχεδόν 500 τροχαία τον Απρίλιο – Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν.
    ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΈΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα στις 20:00 ο Άρειος Πάγος θα ανακοινώσει τα κόμματα των εκλογών – Άγνωστο τι θα γίνει με Η.Κασιδιάρη.
    Στις 20.00 θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συνδυασμών που «κόβονται» ή θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
    Το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου θα δημοσιοποιηθεί αύριο – σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελείται από 400 σελίδες.
    «Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων αυτών, θα γίνει σήμερα, 2/5/2023, στις 20:00 στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (1ος όροφος, ακροατήριο 102). Επισημαίνουμε ότι, λόγω της χωρητικότητας του ακροατηρίου, 2 μόνο εκπρόσωποι από κάθε συνδυασμό μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο. Η είσοδος του Αρείου Πάγου θα ανοίξει από τις 19:00» αναφέρεται στην ανάρτηση του Αρείου Πάγου.
    Πάντως, οι επερχόμενες εκλογές του Μαΐου έχουν ήδη συγκεντρώσει ρεκόρ συμμετοχών πιθανότατα λόγω του συστήματος της απλής αναλογικής που έχει δημιουργήσει σε αρκετούς περιθωριακούς συνδυασμούς την προσδοκία εισόδου στην Βουλή παρά το γεγονός ότι το όριο παραμένει στο 3%.
    Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 38 κόμματα, 10 συνασπισμοί και 2 μεμονωμένοι υποψήφιοι. Για ορισμένα κόμματα ωστόσο η πορεία προς τις κάλπες έληξε άδοξα καθώς είτε τους έκοψαν τον δρόμο προσφυγές που κατέθεσαν εναντίον τους άλλοι συνυποψήφιοι είτε δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άρειος Πάγος: Αποκλείστηκε από τις εκλογές το «κόμμα Κασιδιάρη» – Ο Αρεοπαγίτης Φ.Μουζάκης ζήτησε να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΝΙΑ «ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ» ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ. ΕΝΑΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΦΩΤΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ) ΚΡΑΤΗΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποκλείστηκε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου, με όλες τις γνωστές μεθοδεύσεις (υπόθεση του Χ.Τζανερίκου) που έγιναν από την κυβέρνηση, με μειοψηφία την ψήφο του Αρεοπαγίτη Φώτη Μουζάκη, που είχε την άποψη ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.
    Να σημειωθεί ότι είναι σπάνιο στο Α1 τμήμα να μην είναι ομόφωνες οι αποφάσεις για τα κόμματα και μάλιστα για ζήτημα αντισυνταγματικότητας.
    Είχε προηγηθεί η ψήφιση των δυο τροπολογιών από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που συστήσαν κοινό μέτωπο για τον αποκλεισμό του κόμματος.
    Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου ήρθε και η πρώτη αντίδραση του Η.Κασιδιάρη.
    «Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
    «Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».
    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 9 -1 αποκλείστηκε από τις εκλογές, ενώ το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου πήρε το «πράσινο φως» συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
    Σημειώνεται πως θεωρείται βέβαιο ότι μετά τον αποκλεισμό τους οι επικεφαλής των κομμάτων θα προσφύγουν στο εκλογοδικείο, αλλά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δικηγόρος Κασιδιάρη: Δεν θα στηρίξει κανένα άλλο κόμμα

    «Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα στηρίξει κανένα άλλο κόμμα και αύριο θα αποφασίσει τις περαιτέρω νομικές του ενέργειες» δήλωσε η Βάσω Πανταζή, δικηγόρος του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αρείου Πάγου που απαγόρευσε στο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» τη συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το σκεπτικό της απόφασης, το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη θεωρήθηκε ότι είναι συνέχεια της εγκληματικής οργάνωσης, όπως την αναφέρουν, «Χρυσή Αυγή», της οποίας έχουν καταδικαστεί στελέχη, ενώ μέλη της εντοπίστηκαν στα ψηφοδέλτια.

    Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή και των δέκα μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου.

    Η προεδρεύουσα της σύνθεσης, Ευδοξία Κιουπτσίδου, απήγγειλε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και συνολικά «κόπηκαν» περισσότερα από δέκα κόμματα.

    Τις προηγούμενες ημέρες και χωρίς να έχουν προλάβει να καταθέσουν υποψηφίους, έγινε γνωστό πως ο Άρειος Πάγος απέκλεισε την «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», στο οποίο αντιπρόεδρος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ενώ εκτός μάχης έμεινε και το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε σήμερα ότι «αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ελληνική δικαιοσύνη, ένας πιστός υπηρέτης της πολιτικο- οικονομικής Μαφίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»!
    Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, να κοπεί το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τον ίδιο.
    «Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
    Και πρόσθεσε:
    «Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εννιά αρεοπαγίτες δικαστές, αιώνια σύμβολα υποταγής και διαφθοράς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΑΛΤΙΕΛ ΤΟΥ ΚΙΣ.
    ΕΠΟΠΤΕΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΧΑΡΙΣ.
    ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ "ΣΤΩΝ ΨΑΡΩΝ ΤΗΝ ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΡΑΧΗ".
    ΘΕΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ) ΟΛΟΥΣ.
    ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...