ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Ιουλίου 2021

Αγόρασαν την ελληνική εταιρεία «Καλλιμάνης» οι Τούρκοι. Την αγόρασε η τουρκική εταιρεία Dardanel.

 

Toύρκοι: Έρχονται τα drones που θα επιτίθενται σε κοπάδι – Συναγερμός στην Ελλάδα

 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: «Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΟΤΙ Ο ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

 

ΙΑΠΩΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ: «ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».

 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. Τουρκικά ΜΜΕ: «Η αξιολύπητη Ελλάδα πουλά και τους προγόνους της και δανείζει αρχαιότητες στο εξωτερικό για 50 χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης»!

 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ F-35 KAI ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ RAFAL. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.



Τουρκία: Προχωρά στην παραγωγή (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), πέντε ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσα στη δεκαετία, με 400 ίππους το πρώτο από αυτά.




Η τουρκική εταιρεία Dardanel αγόρασε και τυπικά την (πρώην πλέον) ελληνική εταιρεία κατεψυγμένων θαλασσινών «Καλλιμάνης», σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση. Ο τίτλος του άρθρου είναι ενδεικτικός: «Έπεσαν οι υπογραφές για την μεγάλη αγορά ! Η Dardanel επίσημα αγόρασε τον Έλληνα ανταγωνιστή της».






Οι πιστωτές αυτοί όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση της Dardanel για να τους θυμόμαστε ήταν οι εξής : NBG, Alpha Bank, Cairo No.3 (Eurobank), Metexelixis (Quant), Piraeus Bank και ABC Factors.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...