ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Ιουλίου 2021

ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.

 

ΕΛΛΑΔΑ:  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ.  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΣΤΟΝ  ΓΙΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΕΓΓΟΝΟ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΣΠΕΝΔΟ ΤΗΣ ΠΑΜΦΥΛΙΑΣ.Θλίψη προκαλεί η παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τόκιο, όχι από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά από την εικόνα εξαθλίωσης και φτώχειας που εκπέμπει η χώρα διεθνώς μέσω των αθλητών της, οι οποίοι λένε κυριολεκτικά στην κάμερα μετά τους αγώνες τους πως πεινάνε! 

Συγκεκριμένα τόσο ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης όσο και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, μετά το τέλος των προσπαθειών τους δήλωσαν ουσιαστικά πως αποσύρονται από τα αθλήματά τους γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού η πολιτεία δεν τους στηρίζει!  

Μάλιστα ο Ιακωβίδης ξέσπασε σε λυγμούς λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης την οποία αντιμετωπίζει, αφού δεν είχε να πληρώσει ούτε τον φυσικοθεραπευτή!  

Διεθνές θέμα μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων η φτώχεια & η εξαθλίωση της Ελλάδας: Αθλητές δηλώνουν ότι δεν έχουν να φάνε! | PronewsΟι εικόνες αυτές έχουν μεταδοθεί παγκοσμίως κι έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα αλλά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ούτε αθλητές χωρών της Αφρικής δεν βγαίναν να δηλώσουν ότι είναι οικονομικά εξαθλιωμένοι και πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας!

Η χώρα φαίνεται ότι έχει γυρίσει στα πρώτα μεταπολιτικά χρόνια μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που άνθρωποι δεν είχαν να φάνε, γιατί όταν 2 ολυμπιονίκες λένε ότι δεν έχουν να φάνε, εδώ είναι μείζον πολιτικό ζήτημα. 

Οι κυβερνόντες θα έπρεπε να ντρέπονται που στέλνουν αθλητές στους Ολυμπιακούς σε τέτοια κατάσταση.

Μάλιστα η Ελλάδα εκτός από εικόνα κατεστραμμένης χώρας δίνει και την εικόνα «μπανανίας» αφού την ώρα που οι ολυμπιονίκες πεινούν, ο υφυπουργός Αθλητισμού δίνει 20.000 ευρώ κρατικό χρήμα για να βιντεοσκοπηθεί το τουρ του στην Ιαπωνία! 

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι αθλητισμός δεν είναι ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη που λόγω του ταλέντου τους θησαυρίζουν από τα έπαθλα και τους χορηγούς και δεν φοράνε το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς γιατί δεν θέλει η εταιρία ένδυσης που τους χορηγεί! 

Ειδικά για τον Τσιτσιπά που επιμένει να μην φορά το εθνόσημο, οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να φορά το εθνόσημο, καθώς στο Τόκυο βρίσκεται με λεφτά του ελληνικού λαού. 

Από την άλλη δύο παιδιά που υπερήφανα φορούν το εθνόσημο, δηλώνουν εγκαταλελειμμένα και ότι δεν έχουν να φάνε και δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται. 

Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η χώρα βρίσκεται οικονομικά στο χείλος του γκρεμού συμπεριλαμβανομένου και των ενόπλων δυνάμεων, όπου η κατάσταση είναι δραματική όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την ωραιοποιήσουν.

Την ευθύνη για την οικονομική αποσύνθεση της χώρας, τη φέρουν όλοι ανεξαιρέτως οι κυβερνώντες από το 2009, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος «τελείωσε» την οικονομία μέσα σε 9 μήνες με το συνεχές lockdown. 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...