ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιουλίου 2021

Ο ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

Ο ΦΡΑΝΚ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (ΝΤΙΟΥΝ), ΚΑΙ Ο ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.

 

ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

 

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

 


 

ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΑΡΘΟΥΡ  ΚΑΙΣΤΛΕΡ  ΣΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  «Η  ΔΕΚΑΤΗ  ΤΡΙΤΗ  ΦΥΛΗ»:  "Μου  είπαν  να  προσέξω  φυσιογνωμικά  ορισμένους  βασιλιάδες  της  Ευρώπης,  που  γνωρίζουμε  την  ισραηλιτική  καταγωγή  τους.  Μετά  από  παρατήρηση  παραδέχτηκα:  Ναι,  αναμφισβήτητα,  αυτοί  οι  ευρωπαίοι  βασιλιάδες  έχουν  όλα  τα  χαρακτηριστικά  της  ιουδαϊκής  φυλής".Ο  ΝΟΡΒΗΓΟΣ  ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΕΙΠΕ:  

"ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΝΟΡΒΗΓΟΙ. ΟΙ  "ΝΟΡΒΗΓΟΙ"  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ  ΣΤΟΝ  ΑΛΛΑΧ.  ΤΑ  ΑΓΟΡΙΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ  ΤΑ  ΑΓΟΡΙΑ".

 Ο  βασιλιάς  της  Νορβηγίας,  Harald ο πέμπτος, έδωσε μια ομιλία την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει νορβηγική εθνικότητα!

Μιλώντας στο πάρτι που έγινε στον κήπο του Βασιλικού Παλατιού του είπε:

«Οι Νορβηγοί έρχονται από τα βόρεια της Νορβηγίας, από τη μέση, από το νότο και από όλες τις άλλες περιοχές».

«Οι Νορβηγοί είναι επίσης μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, - την Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία».
«Δεν είναι πάντα εύκολο να πούμε από πού ερχόμαστε, σε ποια εθνικότητα ανήκουμε».

 «Το σπίτι μας,  η  πατρίδα  μας,  είναι εκεί που είναι η καρδιά μας. Αυτό δεν μπορεί πάντα να τοποθετηθεί εντός των συνόρων μιας χώρας».

«Οι Νορβηγοί είναι τα κορίτσια που αγαπούν τα  κορίτσια  (!)

Τα αγόρια που αγαπούν τα  αγόρια (!)

Και τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν το ένα το άλλο». 

«Οι Νορβηγοί πιστεύουν στο Θεό, στον Αλλάχ, στα πάντα και σε τίποτα. Στους Νορβηγούς αρέσει ο Grieg, ο Kygo, οι Hellbillies και η Kari Bremnes. Με άλλα λόγια: είστε η Νορβηγία. Είμαστε η Νορβηγία».

 

Φυσικά οι Νορβηγοί υπάρχουν! Όλοι το ξέρουν. Ακόμα και ο βασιλιάς.

Για πιο λόγο οι ελίτ συνεχίζουν να μας λένε ότι ορισμένοι λαοί δεν υπάρχουν;

Είναι ένα από τα πρώτα  στάδια της γενοκτονίας.

Αρνούνται ότι υπάρχει μια ομάδα, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η καταστροφή της εν λόγω ομάδας.

Στην ατζέντα της Νέας Τάξης η γενοκτονία των Λευκών Ευρωπαίων  βρίσκεται στην  πρώτη  θέση. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία προσπαθούν να απαλλαγούν από τις Λευκές πλειοψηφίες στις χώρες της Ευρώπης, που ιδρύθηκαν από  τους  ιθαγενείς  Ευρωπαίους  (νεολατινικής,  γερμανικής,  σλαβικής  και  ελληνικής  καταγωγής).

Το αποκαλούν «όχι στα σύνορα» ("no borders") ή «παγκοσμιοποίηση», αλλά αυτό που εννοούνε είναι, απλά Λευκή γενοκτονία.

 Από την άλλη πλευρά είναι οξύμωρο να μάχεσαι τον «ρατσισμό» και τον εθνικισμό, εφόσον παραδέχεσαι  ότι  δεν υπάρχουν έθνη και φυλές (ράτσες). Επίσης, ο καθένας ας αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται. Πρώτα λένε για υποδοχή «διαφορετικών» (από τους γηγενείς). Μετά λένε για «συνύπαρξη» και «ενσωμάτωση» των διαφορετικών. Και στη συνέχεια αφού έχουν δουλέψει τα ενοχικά σύνδρομα και η προπαγάνδα στους γηγενείς και έχουν αυξηθεί οι «διαφορετικοί» έρχεται το επόμενο βήμα, η εξαφάνιση των «μη διαφορετικών» (γηγενών) και η πολτοποίηση των πάντων.  (Από  τον  «Κόκκινο  Ουρανό»).-

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...