ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Ιουλίου 2021

«Στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς».

 

Ο ΟΗΕ δημοσίευσε την τουρκική επιστολή: Η Άγκυρα αμφισβητεί την κυριαρχία των ελληνικών νησιών. Η Τουρκία «διεθνοποιεί» τις επιδιώξεις της. Έστειλε 2 φρεγάτες για να υπερασπιστούν την «τουρκολιβυκή ΑΟΖ» και η Αθήνα δεν αντέδρασε.



Ο εορτασμός για τα 47 χρόνια της Προδοσίας της Κύπρου, για την οποία επιβραβευτήκαν οι εκσυγχρονιστικές Κωλο-Οικογενειες, γίνεται κάτω από το διαχρονικό γενικό Σύνθημα, της Ψωρο-Αλίτ: «Στο διάολο η Πατρίς , η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς».







Αυτό πίστευαν οι Προδότες Δανειολήπτες, του Αγώνα της Ανεξαρτησίας, Οι Κωλο-Οικογένειες των Κουντουριωτών, των Ζαΐμηδων, των Λόντων, των Τρικούπηδων, των Σούτζων, των Ορλάντων, των Μπούλγαραίων, οι Πολυζωίδηδες οι Μακρυγιάννηδες και όλοι οι ρουφιάνοι της Στοάς που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια . 


«Στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς».


Ταιριάζει γάντι και στον Κουφό εραστή του Ευταξία και το σόι του. Ταιριάζει απόλυτα στην Αγία Κωλο-Οικογένεια του Εφιάλτη και στους Απογόνους του. Αυτό ήταν το Πιστεύω της Μαργαρίτας, των παιδιών της, του Αβρούρι και του εκσυγχρονιστικού Κλεπτο-Πασοκ. Αυτό φώναζαν από τις 20 Ιουλίου στο Πεντάγωνο οι μεταρρυθμιστές «πατέρες» της Μεταπολίτευσης Γκιζίκης, Μπονάνος, Γαλατσάνος, Παπανικολάου και Αραπάκης.


«Στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς».


Αυτό πίστευε και ο επισμηναγός Αθανάσιος Τζογάνης, που δεν πέταξε με το «ΝΙΚΗ 16» για την Κύπρο, αλλά επειδή δεν πέταξε έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Αυτό φώναζε, (από μέσα του), και ο Λοχαγός που δεν έριξε ούτε 

μια οβίδα στην Κερύνεια αλλά έγινε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για το λόγο αυτό.


 «Στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς», 

είναι το διαχρονικό σύνθημα της εθνοπροδοσίας 200 χρόνια τώρα. 


 Ο καρδιολόγος των Ντε Λατσίς και ο Ντελάλης του, Τερης Χατζηαπαυτός, θα μαζέψουν τους οπαδούς τους για να φωνάξουν και το Εθνικό σύνθημα των Κλεπτοκρατών, «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς», εκτός του Κήπου των Ανακτόρων.


Εντός του Κήπου, έχουν προσκληθεί για να βροντοφωνάξουν το Εθνικό Σύνθημα της Εθνικής μας Κλεπτοκρατίας μαζί με την Κοντή Κνίτισα, τους Πακιστανούς,  τους ΛΟΑΤΚΙ και την Χαροκαμένη, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο πανάξιος συνεχιστής του Αραπάκη αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.


Χρόνια Πολλά στην Προδοσία.


Σπυρίδων Χατζάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...