ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Μαΐου 2023

Ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023, κατέθεσε σήμερα στον εφέτη ανακριτή μήνυση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 



ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ: «ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ». ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

 




Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Με τον προεκλογικό αγώνα πού βλέπουμε, καταλαβαίνουμε ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κερδίσει τις εκλογές. Βλέπετε εσείς κανένα αγώνα; Ούτε τα στελέχη του κάνουν πολιτικό αγώνα. Όπως το 2015, με το Δημοψήφισμα Τσίπρα. Κάηκε η γριά στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. "Με έβαλαν να παραδώσω την Μακεδονία. Τώρα θέλουν να ξεπουλήσω το Αιγαίο. Όχι δεν παίρνω". Ο, με δείκτη νοημοσύνης 90, τυχάρπαστος λαός των Ρωμιών, πάλι το σκυλίσιο πρόσωπο του Καλιγούλα θα ψηφίσει. Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. ΤΣΙΠΡΑΣ: "ο Εφιάλτης έκανε μία Προδοσία και τον σκότωσαν. Εγώ έκανα μία Προδοσία και την γλύτωσα. Αν κάνω και δεύτερη, αν ξεπουλήσω το Αιγαίο, κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα. Να λείπει το βύσσινο".

 








 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syllogos-minyei-politikous-kai-ton-prothypourgo-k-mitsotaki-gia-ti-maziki-sfagi-sta-tempi/

 

Ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023, κατέθεσε σήμερα στον εφέτη ανακριτή, μήνυση κατά πολιτικών προσώπων, με πρώτο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και κατά διοικητικών στελεχών του ΟΣΕ και της Hellenic Train.

Όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο εκπρόσωπος του συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος της Λαρισαίας Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα των Τεμπών:

«Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο, οι οποίοι είναι και εκλεγμένοι και διορισμένοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό φορέα».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η σύλληψη του Έλληνα υποψηφίου δημάρχου της ηρωικής Χειμάρας από τον μισέλληνα Έντι Ράμα αποδεικνύει την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη,που έχει μετατραπεί σε περίγελο και καρπαζοεισπράκτορα ακόμα και των αλβανών. Φυσικά οι αντιδημοκρατικές πρακτικές που εφαρμόζονται στην τριτοκοσμική αλβανία θυμίζουν παρθεναγωγείο σε σχέση με τα εγκλήματα που διαπράττει εις βάρος μου το εγχώριο καθεστώς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Ο Μητσοτάκης: «Η φυλάκιση ενός υποψηφίου την περίοδο των εκλογών καταργεί το κράτος δικαίου και τις ευρωπαϊκές συμβάσεις» (με αφορμή την παράνομη κράτηση του Φρέντι Μπελέρη από τους αλβανούς). Για πρώτη φορά πρωθυπουργός ομολογεί (λόγω βλακείας) ότι έχει μετατρέψει την χώρα μας στην χειρότερη μπανανία των βαλκανίων. Aκόμα και ο ανθέλληνας Ράμα δεν τόλμησε να απαγορεύσει την συμμετοχή των Ελλήνων ομογενών στις εκλογές. Με την παράνομη φυλάκισή μου και τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από την εκλογική διαδικασία, η κυβέρνηση υποβιβάζει την Ελλάδα σε επίπεδο Βορείου Κορέας και καθεστώτων της υποσαχάριας Αφρικής. Επίσης η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το ίδιο θέμα είναι ταυτόχρονα η επιτομή του εθνομηδενισμού και της μειοδοσίας. Από την πρώτη πρότασή της αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί η προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη να είναι νόμιμη: «H απόφαση είναι σκανδαλώδης ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ». Πρόκειται για άθλια σύμπλευση με την αλβανική προπαγάνδα, που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: Όποιος στηρίζει με την ψήφο του το μόρφωμα της ΝΔ είναι απολύτως συνένοχος σε σωρεία εγκλημάτων εις βάρος της Πατρίδας και του Δημοκρατικού πολιτεύματος».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:
      Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου μίλησε! Εξέλεξε τον Φρέντι Μπέλερη Δήμαρχο Χειμάρρας ενάντια σε κράτος και παρακράτος Ράμα, με τον ίδιο μάλιστα να βρίσκεται παράνομα και προσχηματικά στην φυλακή! Αν σας θυμίζει κάτι αυτό, δεν έχετε άδικο.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Έλον Μάσκ για Σόρος: «Μισεί την ανθρωπότητα».
    Ο Έλον Μασκ σχολιάζοντας τις χθεσινές φήμες για τον θάνατο του Τζορτζ Σόρος, τον συνέκρινε με έναν από τους βασικούς κακούς στο σύμπαν της Marvel, τον μεταλλαγμένο Magneto, ο οποίος έχει εμμονή με την ιδέα ότι οι μεταλλαγμένοι είναι ανώτεροι από τους ανθρώπους.
    “Υποθέτετε ότι έχουν καλές προθέσεις. Δεν έχουν. Θέλει να καταστρέψει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα“, πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του Twitter.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...