ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Μαΐου 2023

Η «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ζήτησε από την ΕΕ βοήθεια για την Ουκρανία, αλλά ούτε κουβέντα για την σύλληψη του Έλληνα Δημάρχου Φ.Μπελέρη από τους Αλβανούς. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ – όπως το Ισραήλ τα σπίτια των Παλαιστινίων - ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. Μία ελληνική κυβέρνηση που σέβεται έστω και κατ’ ελάχιστον τον εαυτό της, πρέπει να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον χασισέμπορο Έντυ Ράμα και για ξέπλυμα του χρήματος της Αλβανικής Μαφίας.

 

 


Γαλλική Δικαιοσύνη: Καταδικάστηκε για διαφθορά ο ιουδαίος Σαρκοζί, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και φίλος του Μητσοτάκη. Το Εφετείο του στέρησε και τα πολιτικά του δικαιώματα για τρία χρόνια. Καταδικάστηκε και ο φίλος του δικαστής που του ικανοποιούσε τα θελήματα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ, ΤΗΝ ΚΛΑΠΑ, ΤΗΝ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ: "ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ".

 

 


Σε μία δήλωση που προκαλεί εύλογα ερωτήματα προχώρησε από την Ισλανδία, όπου βρέθηκε για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στην 4η Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς ζήτησε από την Ευρώπη να συμπαρασταθεί και να προασπίσει την δημοκρατία στην Ουκρανία αλλά για τα όσα διέπραξαν οι Αλβανοί στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με την σύλληψη και… καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη, δεν έκανε καμία αναφορά και δεν ζήτησε καμία ευρωπαϊκή παρέμβαση.
Αντίθετα ζητάει παρέμβαση για την Ουκρανία!

 


«Τέλος, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα πρέπει να θεωρηθεί όχι μόνο ως επίθεση στην κυριαρχία αυτής της χώρας, αλλά ως μέρος ενός ευρύτερου ερωτήματος: κατά πόσο η παγκόσμια διάβρωση της δημοκρατίας θα συνεχιστεί ανεξέλεγκτα.
Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει προειδοποιήσει για μια “δημοκρατική οπισθοδρόμηση”.
Αυταρχικά και λαϊκιστικά καθεστώτα αμφισβητούν μετωπικά τα πολιτικά μας θεμέλια και το κράτος δικαίου.
Οι διαδοχικές κρίσεις επέτρεψαν την ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας έναντι της νομοθετικής.
Η ελευθερία της έκφρασης και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης υπονομεύονται διαρκώς στο όνομα της αρχής της πλειοψηφίας…», είπε μεταξύ άλλων η κ.Σακελλαροπούλου.

 

 

Χειμάρρα: Ο Ράμα έδωσε εντολή κατεδάφισης σπιτιού Έλληνα. ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. «Θα το ρίξουν επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη».
Κλιμακώνεται η ένταση στην Αλβανία με τους Έλληνες ομογενείς με αφορμή την υπόθεση του Μπελερη και παρά το γεγονός πως ο Έντι Ράμα τόνισε ότι δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητά του ή μη.
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού το απόγευμα της Τετάρτης, πολεοδομία, στρατός και αστυνομία της Αλβανίας βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι άλλου ομογενούς και υποστηρικτή του Μπελέρη, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χιμάρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.
«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.
«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».
Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

 

Χειμάρρα: Κραυγή αγωνίας από την Ελεονώρα Κοκαβέση Κινδυνεύει η ζωή του Χειμαρριώτη Παντελή Κοκαβέση

 Η κυβέρνηση των Προδοτών και του Αντινατιβιστή Ιουδαίου σφυρίζουν αδιάφορα.

Ο Παντελής Κοκαβέσης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο των Τιράνων.

 Ο ομογενής από τη Χειμάρρα συνελήφθη μαζί με τον Φρέντι Μπελέρη αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/5) και από τότε κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Αγία Τερέζα», στην αλβανική πρωτεύουσα. 

Όπως λέει η Ελεονώρα Κοκαβέση, η οποία είχε συγκλονίσει με την ομιλία της στη Βουλή των Εφήβων το 1996, η υγεία του αδελφού της  που πριν από περίπου έναν χρόνο είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο παρουσίασε επιδείνωση.

 Η Ελεονώρα Κοκαβέση έκανε έκκληση για άμεση μεταφορά του Παντελή στο Ωνάσειο.

«Μας ενημέρωσαν ότι θα τον μεταφέρουν σε άλλη πτέρυγα. Αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Παρακαλούμε την ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών να παρέμβουν, ώστε να τελειώσει ο Γολγοθάς του αδελφού μου. Ούτε μπράβος είναι, ούτε σωματοφύλακας. Είναι απλά ένας άνθρωπος που αγαπά την πατρίδα του».

Όπως είπε η Ελεονώρα Κοκαβέση, ο αδελφός της, Παντελής, είχε προγραμματισμένη εισαγωγή στο Ωνάσειο στις 29 Μαΐου, αλλά η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του κάνει επιβεβλημένη την άμεση μεταφορά του στην πρωτεύουσα.

 «Ο Παντελής έχει κολλήσει μικρόβια μέσα στο νοσοκομείο και έχει ανεβάσει πυρετό. Θα μεταφερθεί στην πτέρυγα λοιμωδών. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι ζήτημα πολιτικής, ούτε δικαιοσύνης. Είναι σοβαρό ζήτημα υγείας», είπε.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...