ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Μαΐου 2023

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΑΛΤΙΕΛ ΤΟΥ ΚΙΣ. ΕΠΟΠΤΕΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΧΑΡΙΣ. ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ "ΣΤΩΝ ΨΑΡΩΝ ΤΗΝ ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΡΑΧΗ". ΘΕΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ) ΟΛΟΥΣ. ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

 

 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

 

 

 Η ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. 

Αργότερα θα δοθούν και τα αργύρια στους εννιά.

 Άρειος Πάγος: Αποκλείστηκε από τις εκλογές το «κόμμα Κασιδιάρη» – Ο Αρεοπαγίτης Φ.Μουζάκης ζήτησε να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος!

Ένας δικαστής έσωσε την τιμή της Δικαιοσύνης. 

 

Μία "κοινοβουλευτική Δημοκρατία" χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση. Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ελάχιστες διαφορές. Για το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Τα άλλα αριστερά αποκόμματα έχουν συγκεκριμένο ρόλο: να προστατεύουν το σύστημα.

 

 ΤΩΡΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Η Ελληνική δικαιοσύνη, ένας πιστός υπηρέτης της πολιτικο- οικονομικής Μαφίας.

Εννιά αρεοπαγίτες δικαστές, αιώνια σύμβολα υποταγής και διαφθοράς.

 ΕΝΝΙΑ «ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ» ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ. ΕΝΑΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΦΩΤΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ) ΚΡΑΤΗΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

 Αποκλείστηκε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου, με όλες τις γνωστές μεθοδεύσεις (υπόθεση του Χ.Τζανερίκου) που έγιναν από την κυβέρνηση, με μειοψηφία την ψήφο του Αρεοπαγίτη Φώτη Μουζάκη, που είχε την άποψη ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.
Να σημειωθεί ότι είναι σπάνιο στο Α1 τμήμα να μην είναι ομόφωνες οι αποφάσεις για τα κόμματα και μάλιστα για ζήτημα αντισυνταγματικότητας.
Είχε προηγηθεί η ψήφιση των δυο τροπολογιών από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που συστήσαν κοινό μέτωπο για τον αποκλεισμό του κόμματος.
Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου ήρθε και η πρώτη αντίδραση του Η.Κασιδιάρη.
«Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
«Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 9 -1 αποκλείστηκε από τις εκλογές, ενώ το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου πήρε το «πράσινο φως» συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Σημειώνεται πως θεωρείται βέβαιο ότι μετά τον αποκλεισμό τους οι επικεφαλής των κομμάτων θα προσφύγουν στο εκλογοδικείο, αλλά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

 Δικηγόρος Κασιδιάρη: Δεν θα στηρίξει κανένα άλλο κόμμα

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα στηρίξει κανένα άλλο κόμμα και αύριο θα αποφασίσει τις περαιτέρω νομικές του ενέργειες» δήλωσε η Βάσω Πανταζή, δικηγόρος του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Αρείου Πάγου που απαγόρευσε στο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» τη συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το σκεπτικό της απόφασης, το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη θεωρήθηκε ότι είναι συνέχεια της εγκληματικής οργάνωσης, όπως την αναφέρουν, «Χρυσή Αυγή», της οποίας έχουν καταδικαστεί στελέχη, ενώ μέλη της εντοπίστηκαν στα ψηφοδέλτια.

Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή και των δέκα μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου.

Η προεδρεύουσα της σύνθεσης, Ευδοξία Κιουπτσίδου, απήγγειλε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και συνολικά «κόπηκαν» περισσότερα από δέκα κόμματα.

Τις προηγούμενες ημέρες και χωρίς να έχουν προλάβει να καταθέσουν υποψηφίους, έγινε γνωστό πως ο Άρειος Πάγος απέκλεισε την «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», στο οποίο αντιπρόεδρος του οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ενώ εκτός μάχης έμεινε και το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε σήμερα ότι «αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

 

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»!
Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, να κοπεί το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τον ίδιο.
«Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Και πρόσθεσε:
«Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου».

 

Τα 36 κόμματα που θα μετέχουν στις εκλογές.

Τα κόμματα που θα συμμετέχουν

1) ΣΥΡΙΖΑ

2) ΚΚΕ (μ-λ)

3) ΟΚΔΕ

4) ΑΝΤΑΡΣΥΑ

5) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

6) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

7) ΚΙΝΗΜΑ 21

8) ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ

9) ΝΙΚΗ

10) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

11) ΜΕΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

12) ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ

13) ΟΑΚΚΕ

14) Μ-Λ ΚΚΕ

15) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

17) ΤΟΛΜΑ

18) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

19) ΝΕΑ ΔΟΜΗ

20) ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ

21) ΚΟΤΕΣ

22) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

23) SOCIAL

24) ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

25) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

26) ΕΑΝ

27) ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συνασπισμοί κομμάτων

1) ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

2) ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ- ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

4) ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

5) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

6) ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

7) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

8) ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α

Μεμονωμένοι υποψήφιοι

1) ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΪΤΣΗΣ

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΡΩΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ; Καμία (νόμιμη) διαμαρτυρία των στελεχών και ψηφοφόρων για τον παράνομο αποκλεισμό του κόμματος από τις εκλογές. Φανταστείτε να απέκλειαν το εγκληματικό ΚΚΕ των 400.000 ψηφοφόρων ή το ΑΝΤΑΡCIA του Σεβαστίδη των 10.000 ψηφοφόρων.
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ.
    Αλλά γιατί μιλάμε; Έκλεισαν παράνομα τον ιδρυτή του κόμματος στην φυλακή, με κατηγορία, όπως ομολογούν, την κατοχή μιας νόμιμης κυνηγητικής καραμπίνας. Και δεν τρέχει τίποτε, δεν υπάρχει καμία (νόμιμη) διαμαρτυρία από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
    ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ.
    ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ. Τους εμφύσησε πλήρη παθητικότητα, για να κάνουν «κάποιο άλλοι» καλά την δουλειά τους στην πολιτική, στην οικονομία, στις επιστήμες.
    Έτσι οι ρωμιοί δεν ενδιαφέρονται αποφασιστικά για τα εγκόσμια. Προετοιμάζονται για την (ανύπαρκτη) μεταθανάτια ζωή και προσεύχονται στον Ιεχωβά για μια καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση και αποκατάσταση. Ο μυαλό τους βρίσκεται αλλού: η λαχτάρα τους είναι στο να προσκυνήσουν τις άγιες παντόφλες και τα άγια κάστανα. Παρακαλούν γονατιστά – γονατιστά - ο φυλετικός θεός των Ιουδαίων να ενδιαφερθεί και γι αυτούς και να τους τοποθετήσει μετά θάνατον στην ουράνια Ιερουσαλήμ, δίπλα στους πατέρες τους, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, μαζί με τους 144.000 ιουδαίους, πού θα σωθούν στην ημέρα της κρίσεως. Όπως γράφουν οι «πατέρες της εκκλησίας» τους, δεν γεννήθηκαν σαν Ελεύθεροι Έλληνες. Είναι «πνευματικοί ισραηλίτες» του λεγόμενου κράτους του Δυτικού Ισραήλ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...