ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Μαΐου 2023

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή».

 

 

 

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ: ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

 

ΜΑ ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. O Νίκος Παπανδρέου στη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο. Ν. Παπανδρέου: «Αναλαμβάνω σήμερα στο Στρασβούργο και ενώνω τη φωνή μου με τις Προοδευτικές Δυνάμεις της Ευρώπης». Η οικογένεια Βαρβιτσιώτη «μπήκε» στη Βουλή το 1844 και εκλέγεται ακόμη. ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ 100-200 ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΚΕΝΥΑ: "ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ". Δολοφονία στα Τέμπη: Απανθρακωμένοι και οι 20 νεκροί στο βαγόνι – κυλικείο.

 

 

 Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: Παράνομο το σκεπτικό αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.


 

Δελτίο Τύπου: Ποιον θα στηρίξει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές;


To Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ως γνήσιος εκφραστής των Εθνικών ιδεών και της Φιλοπατρίας, θεωρεί τις εκλογές της 21ης Μαϊου «άκυρες» και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν πολιτικό σχηματισμό από αυτούς που λαμβάνουν μέρος, για τους κάτωθι λόγους:
1. Η πρόθεση της κυβερνητικής συμμορίας και του παραδικαστικού κυκλώματος ήταν -δια μέσου του αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων από την εκλογική διαδικασία- να διασπάσουν το ενιαίο πατριωτικό μέτωπο που είχε σχηματιστεί με προμετωπίδα το Εθνικό Κόμμα και να οδηγήσουν το συγκεκριμένο κοινό που διέπεται από έντονα χαρακτηριστικά αντισυστημικότητας σε νεοπαγείς κομματικούς μηχανισμούς ή πρόσωπα, τα οποία είναι άμεσα ελεγχόμενα από την ίδια.
2. Κανένα από τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως "πατριωτικά" δεν πήρε δημόσια και ξεκάθαρη θέση για τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη-Βορίδη-Γεραπετρίτη αλλά και του Άρειου Πάγου, ο οποίος εντελώς πραξικοπηματικά και ενάντια στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία απέκλεισε καθόλα νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς, στερώντας επί του πρακτέου το δικαίωμα επιλογής σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες, παραβιάζοντας έτσι και την Λαϊκή Κυριαρχία, η οποία προστατεύεται από το ίδιο το σύνταγμα στο Άρθρο 52.
3. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή καθότι ΔΕΝ εμπιστεύεται ούτε τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, αλλά ούτε και τις προθέσεις των κομμάτων τους. Ιδίως όταν το ίδιο το πολιτικό σύστημα προκλητικά τους προωθεί.
Συνοψίζοντας, καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες, μολονότι δεν θεωρούμε αυτές τις εκλογές ελεύθερες, να πάνε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. ΌΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΌΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!
ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου

 


 

 

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Και μόνο που συζητούμε μια τέτοια πρόταση δείχνει το αδιέξοδο που μας έφερε η  κυριαρχία της Συναγωγής.

Ο ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΣ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Αυτόν που όταν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη μας στέλνει κάρτες: «Χαιρετίσματα από το Ίστανμπουλ».

 

«Ιστανμπούλ» για τον Κ.Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη! – Τι έγραψε στο διαδίκτυο. Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΓΑΪΔΑΡΟΣ -ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «Ιστανμπούλ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

 

Η μόνη ρεαλιστική λύση, αν θέλει κάποιος να φύγει ο Μητσοτάκης, (ρεαλιστική, όχι ιδεολογική), είναι να ψηφίσει το δεύτερο κόμμα, που τώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να βγει πρώτο κόμμα από την πρώτη Κυριακή.
Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος. Μόνο αυτό φοβάται ο Μητσοτάκης. Έτσι θα φύγει και από πρόεδρος της Ν.Δ. και ανοίγει και ο δρόμος να μπουν σε δεύτερο χρόνο και οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο παιγνίδι.
Με τον Μητσοτάκη δεν πρόκειται να κατέβουν ποτέ οι ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές.
ΟΛΕΣ οι άλλες επιλογές αφήνουν τον Μητσοτάκη στην θέση του.
ΛΟΙΠΟΝ, αν θέλουμε να τον διώξουμε ο ΜΟΝΟΣ ρεαλιστικός τρόπος, λόγω εκλογικού νόμου, είναι να ψηφιστεί το δεύτερο κόμμα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια θα ακούσουμε με σεβασμό και ασφαλώς θα υποστηρίξουμε μόνο την πρόταση του αδίκως φυλακισμένου Κασιδιάρη.

 

 

Κασιδιάρης: «Την Τετάρτη δίνουμε στη δημοσιότητα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό – Καθιστά άκυρη την απόφαση για τον αποκλεισμό μας».


Ο Ηλίας Κασιδιάρης θέτει θέμα νομιμότητας των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 και προαναγγέλλει ότι την Τετάρτη 10/5 θα δώσει στη δημοσιότητα το κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά άκυρη την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες».
Όπως αναφέρει στο Twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης, «την Τετάρτη 10/5 δίνουμε στη δημοσιότητα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά ΑΚΥΡΗ την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό μας αποκλεισμό.
Προσφεύγουμε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και θέτουμε μείζον ζήτημα για τη νομιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου».
«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»
Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει:
Ο Μητσοτάκης πανηγύριζε σήμερα στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας ότι: «Η μάχη κερδήθηκε και ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές». Του Απαντώ:
1ον) Μέχρι τώρα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να προσπαθούν να δωροδοκήσουν τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να υπαγορεύουν την προειλημμένη απόφαση του δικαστηρίου. Υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν την τέλεση αυτών των δύο βαρύτατων εγκλημάτων.
2ον) Κανείς δεν κερδίζει μία μάχη προτού αυτή ολοκληρωθεί και όπως έλεγε ο σοφός Σόλων: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

 

 

 

 Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: Παράνομο το σκεπτικό αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων προέβη σε μια ανακοίνωση που ουσιαστικά δικαιώνει τη θέση γύρω από την παράνομη και πολιτικά υπαγορευμένη απόφαση αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρόκειται για μια ανακοίνωση – βόμβα, από μια ένωση που εκπροσωπεί δεκάδες χιλιάδες μαχόμενους δικηγόρους και ποινικολόγους. Μεταξύ άλλων στην επίσημη τοποθέτηση της Ένωσης, διαβάζουμε:
«ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..... ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Οι συνταγματικοί κανόνες ελευθερίας και δημοκρατίας ισχύουν και οφείλουν να εφαρμόζονται ασχέτως ποιον αφορούν, αλλιώς η Δημοκρατία μας μετέρχεται την ίδια μεθοδολογία, όσων δεν πιστεύουν σ’ αυτή και τα πλεονεκτήματά της.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το άρθρο 71 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, «Οι ύποπτοι ή κατηγορούμενοι τεκμαίρονται αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους σύμφωνα με το νόμο».
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου κατοχυρώνεται στο άρθρο 6 παράγραφος 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπου αναφέρεται ότι οποιοσδήποτε κατηγορείται για κάποιο αδίκημα τεκμαίρεται αθώος μέχρι νόμιμης αποδείξεως της ενοχής του, η οποία απαιτεί αμετάκλητη απόφαση (αρ.5&2αΝ.4596/2019).
Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση είναι κατά παράβαση των παραπάνω, μη νόμιμη και μη συνταγματική και αποτελεί κερκόπορτα για κατάλυση των κατακτήσεων της ίδιας της Δημοκρατίας και προφανώς εν προκειμένω ο σκοπός δεν αγιάζει το μέσο.
Η Ένωσή μας και η Δικηγορική Κοινότητα της χώρας δεν μπορεί να μην αντιταχθεί και να καταδικάσει το εσφαλμένο, συγκυριακό και παράνομο σκεπτικό της 8/2023 απόφασης του Α1 τμήματος του ΑΠ που προσβάλει βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητας, δήθεν για αυτοπροστασία της δημοκρατίας*.
Ο δεύτερος βαθμός κρίσης κάθε υπόθεσης κατοχυρώνεται όχι μόνον από τον κώδικα ποινικής δικονομίας αλλά και από συμβάσεις υπερνομοθετικής ισχύος και ελπίζουμε ότι πίσω από το εν λόγω σκεπτικό της 8/2023, δεν κρύβονται και άλλες ενδόμυχες σκέψεις (που έχουν ήδη διατυπωθεί από διάφορους) για κατάργηση στο μέλλον του δεύτερου βαθμού συνολικά, κάτι που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
* Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα μας το 2011 καταδικάστηκε για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας στην υπόθεση (Κώνστας κατά Ελλάδος), από τις δηλώσεις δύο Υπουργών από το Βήμα της Βουλής για τις οικονομικές ατασθαλίες του Παντείου Πανεπιστημίου».
Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...