ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Μαΐου 2023

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Με τον προεκλογικό αγώνα πού βλέπουμε, καταλαβαίνουμε ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κερδίσει τις εκλογές. Βλέπετε εσείς κανένα αγώνα; Ούτε τα στελέχη του κάνουν πολιτικό αγώνα. Όπως το 2015, με το Δημοψήφισμα Τσίπρα. Κάηκε η γριά στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. "Με έβαλαν να παραδώσω την Μακεδονία. Τώρα θέλουν να ξεπουλήσω το Αιγαίο. Όχι δεν παίρνω". Ο, με δείκτη νοημοσύνης 90, τυχάρπαστος λαός των Ρωμιών, πάλι το σκυλίσιο πρόσωπο του Καλιγούλα θα ψηφίσει. Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. ΤΣΙΠΡΑΣ: "ο Εφιάλτης έκανε μία Προδοσία και τον σκότωσαν. Εγώ έκανα μία Προδοσία και την γλύτωσα. Αν κάνω και δεύτερη, αν ξεπουλήσω το Αιγαίο, κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα. Να λείπει το βύσσινο".

 

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ζ.Π. Στην Γραμμική Γραφή Β' το προεκλογικό σποτ της Ελληνικής Λύσης. Μία εξαιρετική και πρωτότυπη ενέργεια, που δεν περιμέναμε από τους αρτηριοσκληρυντικούς εγκέφαλους των στελεχών των ρωμαίικων κομμάτων.

 






















ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2023

ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΕΣ

ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ 

ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ






ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ 2019 Μ.Χ.





ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ 2000 Μ.Χ.


ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 4 ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.





ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.
    Το βράδυ της Τετάρτης (17/5), ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις επικείμενες εκλογές και μία από τις τοποθετήσεις του ήταν αρκετή για να βάλει… φωτιά στο πολιτικό σκηνικό λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του μέτρου επιβολής ασφαλιστικών κρατήσεων 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες, και της σύνδεσής του με το εισόδημα, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί κυβέρνηση.

    Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων, ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι αυτή η θέση δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αύξηση εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...