ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Μαΐου 2023

ΟΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ 2023 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑ 10 - 20 % ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΣΤΙΑ 4ης ΜΑΪΟΥ 2023: ΟΙ (ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ) ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, με βάση το σκεπτικό του γενναίου και έντιμου (και αχρημάτιστου) δικαστή του Α1 τμήματος Φώτη Μουζάκη, ο οποίος έκρινε τον νόμο αποκλεισμού μας αντισυνταγματικό».

 






ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

 

 

 


 Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

 

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΡΩΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ;


ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΕΝΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Οι πανέξυπνοι δικαστές: «Γιατί αποκλείσαμε το “κόμμα Κασιδιάρη”» – Για πρώτη φορά έγινε χρήση νόμου όπου η πρωτόδικη απόφαση θεωρείται… τελεσίδικη! Απλά αντέγραψαν την καταδικαστική απόφαση για την «Χρυσή Αυγή». Ένα κατάπτυστο, ατεκμηρίωτο σκεπτικό – έκθεση ιδεών ενός ανώριμου δεκάχρονου.

 

 

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
https://twitter.com/IliasKasidiaris/status/1653782675885375488?cxt=HHwWgIC-vZyltfMtAAAA
Το καθεστώς Μητσοτάκη κατέλυσε οριστικά την δημοκρατία και επιτέθηκε με μίσος σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Παραβίασε τα πολιτικά τους δικαιώματα και τους απαγόρευσε να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους. Το έγκλημα αυτό δεν έχει στόχο μόνο εμένα, αλλά πλήττει πρωτίστως το Σύνταγμα, τον ελληνικό λαό και το δημοκρατικό πολίτευμα. Πρέπει να αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο για να απαλλαγούμε από αυτό το φαύλο καθεστώς που μετέτρεψε την χώρα μας σε Βόρειο Κορέα.
Η αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου δεν παράγει απολύτως κανένα πολιτικό αποτέλεσμα, διότι οι εκλογές της 21ης Μαϊου δεν βγάζουν κυβέρνηση, βγάζουν μόνο Βουλή της μιας ημέρας ή μάλλον της μιας ώρας, η οποία διαλύεται υποχρεωτικά αμέσως μετά την ορκωμοσία της και οι βουλευτές πάνε σπίτια τους. Έτσι η χώρα οδηγείται αυτομάτως στις εκλογές της 2ας Ιουλίου.
Τοτε θα σημάνει η δική μας ώρα, θα καταγράψουμε πολύ υψηλά ποσοστά και θα τιμωρήσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ακόμα και ο τρίτος κατά σειρά εκτρωματικός νόμος που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να μας αποκλείσουν, αφήνει και αυτός ανοιχτά παράθυρα για να τον ξεπεράσουμε, όπως και οι δύο προηγούμενοι.
Επέλεξα να μην ενεργοποιήσω αυτή την δυνατότητα στις πρώτες εκλογές για να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες στην δεύτερη και απείρως κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση.
Δεν θα αποκαλύψω ακόμα την στρατηγική μου, γιατί το καθεστώς μπορεί να δημιουργήσει και άλλα νομικά τερατουργήματα, ακόμα και ως πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τώρα που η Βουλή είναι κλειστή. Ως εκ τούτου θα περιμένω το πέρας των πρώτων εκλογών και τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης για να προβώ στις σχετικές ανακοινώσεις.
Τα μέσα του συστήματος υπονοούν ότι στις πρώτες εκλογές θα στηρίξω το κόμμα ΕΑΝ. Ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να στηρίξω ένα κόμμα, που κατεβάζει υποψηφίους τους πρώην υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαρά, Παπανδρέου, Παπαδήμου. Όσοι έγιναν δεκανίκια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ μαζί με Άδωνι, Βορίδη και Βελόπουλο για να περάσουν το πρώτο μνημόνιο είναι σίγουρο ότι θα ξαναγίνουν δεκανίκια και σήμερα.
Περαιτέρω, ετοιμάζουμε ήδη την προσφυγή μας στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η οποία βασίζεται στο σκεπτικό του γενναίου και έντιμου δικαστή του Α1 τμήματος κυρίου Μουζάκη, ο οποίος έκρινε τον νόμο αποκλεισμού μας αντισυνταγματικό. Εν συνεχεία θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο όπου θα δικαιωθούμε με απόλυτη βεβαιότητα.
Δεν θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις μόνο οι υποψήφιοι αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι μας που στερούνται παράνομα το δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους.
Για τον λόγο αυτό καλώ όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία μας για την κατάθεση ομαδικών αγωγών και προσφυγών στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Τίποτα δεν τελείωσε με την αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου. Ο πραγματικός αγώνας για το Έθνος και για το Δημοκρατικό πολίτευμα τώρα αρχίζει.

 

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 70%.
Τα αίτια της κακοδαιμονίας της Ελληνική δικαιοσύνης.
Στην Ελληνική δικαιοσύνη (Εθνική Σχολή Δικαστών στην Θεσσαλονίκη) πηγαίνουν κυρίως γυναίκες. Κατάντησε σχολή νηπιαγωγών. Αυτές οι δικηγορίνες που πηγαίνουν σαν δικαστές, νομίζουν ότι η απονομή δικαιοσύνης είναι μια δουλειά σαν της νηπιαγωγού. Αποτυχημένες δικηγορίνες σκέφτονται πού μπορεί να βρουν μια δουλειά δημοσίου υπαλλήλου, με καλά λεφτά και καταλήγουν δικάστριες. Αρσενικοί δεν πηγαίνουν πλέον στο δικαστικό σώμα. Ο τρόπος των εξετάσεων ευνοεί την γυναικεία ιδιοσυγκρασία. Δεν χρειάζεται γενικότερη παιδεία και πλατιά μόρφωση. Απλώς αρκετό μεθοδικό διάβασμα σε συγκεκριμένα βιβλία και θέματα, τομέας που πλεονεκτούν οι γυναίκες, και αφήνουν πίσω τους αρσενικούς. Οι εξεταστές είναι κι αυτοί ολίγον προβληματικοί και δένουν μια χαρά με τις εξεταζόμενες.
Το αποτέλεσμα: σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν άνδρες δικαστές στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που μόνο δικαιοσύνη δεν θα θυμίζει. Ίσως ξεφύγουν μερικοί ολίγον άνδρες σαν τον Ευστρατίου. Ευχόμαστε να μην πουλούν και ναρκωτικά στους πακιστανούς για να τους έχουν σαν επιβήτορες, όπως έκανε ο Ευστρατίου, που τον είχαν διορίσει και Γενικό Διευθυντή της Σχολής Δικαστών.
Έτσι γεμίσαμε από ανώτατους δικαστές γυναίκες, που είναι εμφανές ότι δεν γνωρίζουν τον ρόλο τους, είναι τελείως άσχετες με το υψηλό λειτούργημά τους και νομίζουν ότι το επάγγελμά τους είναι κάτι σαν life style, μόδα και κάτι «χαζά» πράγματα των ανδρών με τους νόμους. Στο τέλος πολιτικοί τις χρησιμοποιούν σαν ευκόλως χειραγωγούμενες για να κάνουν τις παρανομίες τους. Η γυναικεία ψυχολογία έχει μαύρα μεσάνυχτα για όλα αυτά τα περίπλοκα «ανδρικά» τεχνάσματα. 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. «Ύμνοι» για τον Α.Κανελλόπουλο του ΕΑΝ από ΝΔ: «Είναι βαθύτατα δημοκρατικός». Ενώ έλεγαν ότι πριν θα «εκπροσωπεί τους νεοναζί».
    «Ύμνους» ακούσαμε από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπο Αθανασίου, σε εκπομπή για τον πρόεδρο του ΕΑΝ τ.αρεοπαγίτη Α.Κανελλόπουλο, όταν μόλις λίγες ημέρες πριν έλεγαν ότι πριν θα «εκπροσωπεί τους νεοναζί» και αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που μάλιστα έθεσαν και ερωτήματα αν υπάρχουν συνεννοήσεις.

    Ο κ. Αθανασίου αποκάλεσε τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο του κόμματος «ΕΑΝ» «βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο», προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του ΠΑΣΟΚ.

    «Ο Κύριος Κανελλόπουλος ήταν ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος και φαντάζομαι ότι και τώρα πρέπει να είναι. Δεν είχε δείξει δείγματα…», είπε συγκεκριμένα πριν τον διακόψει η δημοσιογράφος, ρωτώντας τον πώς φαντάζεται ότι παραμένει δημοκρατικός όταν παραλίγο να γίνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη.

    «Εννοώ στην αντιμετώπιση των συναδέλφων του και στο βίωμά του», πρόσθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

    Ίσως γι αυτό είχαμε την διαφορετική απάντηση του Ά.Σκέρτσου που είπε ότι η ΝΔ θα αξιοποιήσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στις εκλογές αν η είναι πρώτο κόμμα.

    «Ο κύριος Μητσοτάκης την επομένη των εκλογών μόλις παραλάβει την διερευνητική εντολή θα την αξιοποιήσει με σκοπό τον σχηματισμό της κυβέρνησης;» ρώτησε δημοσιογράφος, με τον Άκη Σκέρτσο να απαντάει ως εξής:

    «Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας σοβαρός, θεσμικός πολιτικός. Θα κινηθεί εντός των ορίων και των επιταγών του Συντάγματος και το τι θα κάνουμε με την διερευνητική εντολή, θα μας το πουν οι πολίτες».

    Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, αφού τόνισε πως «ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου αποκάλεσε χθες τον κ. Κανελλόπουλο ‘βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο’», προσθέτοντας ότι πρόκειται για «τον παραλίγο πρόεδρο του κόμματος Κασιδιάρη!», απευθυνόμενη στην κυβέρνηση αναρωτήθηκε «τι ακριβώς συμβαίνει;».

    «Βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο όπως αναφέρει δημοσίευμα; Με τον κ. Τζήμερο μήπως; Συναντήθηκε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου;», είναι τα ερωτήματα που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η Πόπη Τσαπανίδου.

    «Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις», τόνισε.

    ΠΑΣΟΚ: «Απαράδεκτο – Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή»

    Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του MEGA, επέκρινε στον τηλεοπτικό «αέρα» την τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου, για τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο, πρόεδρο του κόμματος «EAN».

    «Θα ξεκινήσω αρχικά με αυτό το οποίο είπε ο κ. Αθανασίου, που χαρακτήρισε τον κ. Κανελλόπουλο δημοκράτη ακόμη και σήμερα. Κύριε Αθανασίου είναι απαράδεκτο να το λέτε αυτό», τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

    Και προσέθεσε: «Τον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη και των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζουμε βαθύτατα δημοκράτη.

    »Λειτουργεί όλες αυτές τις ημέρες και αυτό το διάστημα ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Τη μια τον κάνει αρχηγό του κόμματός του. Μόλις καταλαβαίνουν ότι θα καταπέσουν στον Άρειο Πάγο, φεύγει και κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με άλλο κόμμα.
    »Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή», τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης μου πρότεινε να εκτελέσω συμβόλαια θανάτου. Υπάρχει ηχογράφηση (Σπύρος Νίνος).
    Καταγγέλλει ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, της ΕΥΠ, και της Αντιτρομοκρατικής Σπύρος Νίνος γνώριμος της οικογένειας Μητσοτάκη. Ως ηθικοί αυτουργοί διάφορων δολοφονιών πιθανολογούνται οι Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Κύριε Εισαγγελεύ, ο κ. Μητσοτάκης πιθανόν ηγείται εγκληματικής οργάνωσης με πολυσχιδή και μαφιόζικη δράση (Π. Κουρτζίδης).
    Ο δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης μηνύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπουργούς και συνεργάτες του, τον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ και κάθε υπεύθυνο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ημερομηνία: 18/04/2023.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...