ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Μαΐου 2023

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΡΩΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ;

    


ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung 02.05.2023 για την οικογένεια Μητσοτάκη (Mitsotakis-Clan - Die griechische Erbdemokratie): «Η ελληνική κληρονομική δημοκρατία, η μοναδική κληρονομική δημοκρατία της Ευρώπης. Οι κληρονομικές οικογένειες των Ελλήνων πολιτικών συνεχίζουν να γίνονται πλουσιότερες. Στην Ελλάδα η «οικογενειοκρατία» δεν μπορεί να εξαλειφθεί». ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Κιμ Γιονγκ Ουν ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. Mitsotakis-Clan ΟΠΩΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ.




Καμία (νόμιμη και έξυπνη) διαμαρτυρία των στελεχών και ψηφοφόρων για τον παράνομο αποκλεισμό του κόμματος από τις εκλογές. Φανταστείτε να απέκλειαν το εγκληματικό ΚΚΕ των 400.000 ψηφοφόρων ή το ΑΝΤΑΡCIA του Σεβαστίδη των 10.000 ψηφοφόρων.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ.


Αλλά γιατί μιλάμε; Έκλεισαν παράνομα τον ιδρυτή του κόμματος στην φυλακή, με κατηγορία, όπως ομολογούν, την κατοχή μιας νόμιμης κυνηγητικής καραμπίνας. Και δεν τρέχει τίποτε, δεν υπάρχει καμία (νόμιμη και έξυπνη) διαμαρτυρία από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους.

 


ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ.


 

ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ. Τους εμφύσησε πλήρη παθητικότητα, για να κάνουν «κάποιο άλλοι» καλά την δουλειά τους στην πολιτική, στην οικονομία, στις επιστήμες.
Έτσι οι ρωμιοί δεν ενδιαφέρονται αποφασιστικά για τα εγκόσμια. Προετοιμάζονται για την (ανύπαρκτη) μεταθανάτια ζωή και προσεύχονται στον Ιεχωβά για μια καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση και αποκατάσταση. Ο μυαλό τους βρίσκεται αλλού: η λαχτάρα τους είναι στο να προσκυνήσουν τις άγιες παντόφλες και τα άγια κάστανα. Παρακαλούν γονατιστά – γονατιστά - ο φυλετικός θεός των Ιουδαίων να ενδιαφερθεί και γι αυτούς και να τους τοποθετήσει μετά θάνατον στην ουράνια Ιερουσαλήμ, δίπλα στους πατέρες τους, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, μαζί με τους 144.000 ιουδαίους, πού θα σωθούν στην ημέρα της κρίσεως. Όπως γράφουν οι «πατέρες της εκκλησίας» τους, δεν γεννήθηκαν σαν Ελεύθεροι Έλληνες. Είναι «πνευματικοί ισραηλίτες» του λεγόμενου κράτους του Δυτικού Ισραήλ.

ΜΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; 


«Άξιον Εστί»: Ξεκίνησε η μεταφορά της εικόνας από το Άγιον Όρος στην Αθήνα.
Λαμπρή θα είναι η τελετή υποδοχής της στην πλατεία Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, πλαισιωμένου από αρχιερατικούς επιτρόπους γραμματείς, ιεροκήρυκες και ιερείς.

Στη συνέχεια παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας θα τελεστεί Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών χοροστατούντος του Μακαριωτάτου.

Όλα αυτά μας θυμίζουν τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου Ανδρόνικο Παλαιολόγο Β΄ που κατήργησε το Πολεμικό Ναυτικό της Αυτοκρατορίας, γιατί είπε, αφού μας προστατεύει η Παναγία, το Πολεμικό Ναυτικό ήταν άχρηστο.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ” – ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΕΞΙ ΧΩΡΕΣ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ “ΜΑΦΙΑΣ” ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    Περισσότερα από 100 άτομα συνέλαβαν οι ιταλικές και γερμανικές αρχές στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση της ιταλικής μαφίας της Καλαβρίας, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία των δύο χωρών.
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild», οι ύποπτοι κατηγορούνται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, φοροδιαφυγή, απάτη και διακίνηση ναρκωτικών, εγκληματική οργάνωση μαφιόζικου τύπου και κατοχή και διακίνηση όπλων.
    Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας με την ονομασία «Επιχείρηση Εύρηκα» που διήρκησε περισσότερα από τρία χρόνια σε έξι ευρωπαικές χώρες: τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.
    Η «Ντραγκέτα», η οποία έχει τις ρίζες της στη νότια περιοχή της Καλαβρίας, έχει υποσκελίσει σε διασυνδέσεις την «Κόζα Νόστρα» ως η ισχυρότερη μαφιόζικη ομάδα στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα εγκληματικά δίκτυα στον κόσμο.
    Όπως αναφέρει το CNN, καραμπινιέροι της Ιταλίας πραγματοποίησαν 108 συλλήψεις σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο έρευνας με έδρα την πόλη Ρέτζιο Καλάμπρια. Άλλα 15 άτομα συνελήφθησαν με εντολή της αστυνομίας στο βορειοδυτικό λιμάνι της Γένοβας ενώ η γερμανική αστυνομία συνέλαβε επίσης δεκάδες υπόπτους σε επιδρομές το πρωί της Τετάρτης.
    Στο Βέλγιο η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε περισσότερα από 20 κτήρια.
    Ιταλοί και Βέλγοι ερευνητές πιστεύουν ότι η εγκληματική ομάδα διακίνησε λαθραία σχεδόν 25 τόνους κοκαΐνης μεταξύ Οκτωβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2022 και διοχέτευσε περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ από την Καλαβρία στο Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες και τη Νότια Αμερική.
    Μεταξύ των συλληφθέντων στη Γερμανία ήταν τέσσερα άτομα στη Βαυαρία, 15 στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και 10 στο νοτιοδυτικό κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο. Η αστυνομία κατάσχεσε πιθανά αποδεικτικά στοιχεία σε δεκάδες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων σπιτιών και γραφείων.
    Δύο ύποπτοι που ήταν υπό έρευνα στο δυτικό κρατίδιο του Ζάαρλαντ, συνελήφθησαν στην Ιταλία. Η αστυνομία δεν τους αναγνώρισε, αλλά δήλωσε ότι ο ένας εξ αυτών ν 47 ετών και ο άλλος 25 ετών.
    Ένας άνδρας συνελήφθη στη νότια πόλη Μάλαγα της Ισπανίας στο πλαίσιο της συντονισμένης έρευνας, ανέφερε η ισπανική αστυνομία, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...