ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Μαΐου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ: "ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ".

 





Ο ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ

 

Ο ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ



ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή».






ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:

Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω «γραμμή» και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα. Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).


ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές, αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικής Βουλής. Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 27-7-20.

    Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το μεσημέρι της Τετάρτης, μετέβη ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης και κατέθεσε, όπως είχε προαναγγελθεί, μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Σ. Χίου, κατά της συζύγου του πρωθυπουργού και επιχειρηματία, Μαρέβας Γκραμπόφσκι και κατά του ανηψιού του πρωθυπουργού, δικηγόρου, Γρηγόρη Δημητριάδη, κατονομάζοντάς τους ως ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας φόνου εναντίον του.
    Στη μηνυτήρια αναφορά, προσεκομίσθησαν, βίντεο, στοιχεία και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μαρτύρων τα οποία καταδεικνύουν τα δύο πρόσωπα, ως “ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του, το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου 2020, ενέργεια που συνετελέσθη με πυροβόλο όπλο και με δύο σφαίρες που έπληξαν το θύμα στον λαιμό και το μέρος του θώρακα”.
    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο θύμα στο νοσοκομείο ΚΑΤ- το οποίο τελικώς επέζησε- από την Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χ. Σπηλιωπούλου, ” η πρώτη σφαίρα τον έπληξε στο μέρος του λαιμού και από θαύμα δεν εβλήθη η καρωτίδα ενώ η δεύτερη σφαίρα έπληξε το μέρος του θώρακα, χιλιοστά από την καρδιά”.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Κρεμλίνο: Πολύ σοβαρές οι κατηγορίες κατά των τριών επιστημόνων με ειδικότητα στην τεχνολογία υπερ-υπερηχητικών πυραύλων.
    Ανησυχεί η Μόσχα για διαρροή απόρρητων πληροφοριών.
    «Πολύ σοβαρές κατηγορίες που αγγίζουν και αυτές της εθνικής προδοσίας» αντιμετωπίζουν τρεις Ρώσοι ακαδημαϊκοί που έχουν εργαστεί πάνω στην τεχνολογία υπερ-υπερηχητικών πυραύλων δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
    Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως έχει γνώση μιας ανοικτής επιστολής από επιστήμονες από τη Σιβηρία που υπερασπίστηκαν τους τρεις άνδρες, είπε όμως πως η υπόθεση είναι θέμα των υπηρεσιών ασφαλείας.
    Στην επιστολή, που δημοσιεύθηκε προχθές Δευτέρα, συνάδελφοι του Ανατόλι Μάσλοφ, του Αλεξάντερ Σιπλιούκ και του Βαλέρι Ζβεγκίντσεφ επέμειναν στην αθωότητά τους και είπαν πως οι διώξεις κινδυνεύουν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στη ρωσική επιστήμη.
    «Γνωρίζουμε πως ο κάθε ένας από αυτούς είναι πατριώτης και τίμιος άνθρωπος που δεν είναι ικανός να κάνει αυτό για το οποίο τους υποπτεύονται ο ανακριτικές αρχές», ανέφεραν.
    Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρει πως η Ρωσία είναι παγκόσμιος ηγέτης στους υπερηχητικούς πυραύλους, που μπορούν να ταξιδεύουν με ταχύτητες έως 10 μαχ (12.250 χλμ/ώρα) προκειμένου να ξεφύγουν από την αντιαεροπορική άμυνα του εχθρού.
    Χθες Τρίτη η Ουκρανία δήλωσε πως κατάφερε να καταστρέψει έξι τέτοιους πυραύλους μέσα σε μια νύχτα, αν και η Ρωσία το αμφισβήτησε αυτό.
    Ανακοινώσεις σε ακαδημαϊκά συνέδρια που εκτείνονται στη διάρκεια πολλών χρόνων δείχνουν πως οι συλληφθέντες συμμετείχαν συχνά σε αυτά.
    Το 2012, ο Μάσλοφ και ο Σιπλιούκ παρουσίασαν τα αποτελέσματα ενός πειράματος σε σχέδιο υπερηχητικού πυραύλου σε σεμινάριο στην Τουρ, στη Γαλλία. Το 2016, και οι τρεις περιλαμβάνονταν στους συγγραφείς του κεφαλαίου ενός βιβλίου με τίτλο “Hypersonic Short-Duration Facilities for Aerodynamic Research at ITAM, Russia”.
    Στην ανοικτή επιστολή των συναδέλφων τους στο ITAM –Khristianovich Institute of Theoretical and Applied Mechanics στο Νοβοροσιμπίρσκ– αναφέρεται πως το υλικό που είχαν παρουσιάσει οι επιστήμονες σε διεθνή φόρα είχε ελεγχθεί κατ΄επανάληψη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν περιείχε απαγορευμένες πληροφορίες.
    Οι υποθέσεις τους δείχνουν πως «οποιοδήποτε άρθρο ή εργασία μπορεί να οδηγήσει σε κατηγορίες για εσχάτη προδοσία», όπως αναφέρεται στην ανοικτή επιστολή.
    «Σε αυτή την κατάσταση, δεν φοβόμαστε μόνο για την τύχη των συναδέλφων μας. Απλώς δεν καταλαβαίνουμε πώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χειμάρρα: Ο Ράμα έδωσε εντολή κατεδάφισης σπιτιού Έλληνα. ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. «Θα το ρίξουν επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη».
    Κλιμακώνεται η ένταση στην Αλβανία με τους Έλληνες ομογενείς με αφορμή την υπόθεση του Μπελερη και παρά το γεγονός πως ο Έντι Ράμα τόνισε ότι δε θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητά του ή μη.
    Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού το απόγευμα της Τετάρτης, πολεοδομία, στρατός και αστυνομία της Αλβανίας βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι άλλου ομογενούς και υποστηρικτή του Μπελέρη, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.
    Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χιμάρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.
    «Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.
    Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.
    «Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».
    Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η ΑΔΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    Η συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου των φυλακών Δομοκού για τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα του καταδικασμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της 12ης Απριλίου. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που επανέφεραν στο προσκήνιο την έντονη πολιτική δραστηριότητα του Ηλία Κασιδιάρη υπέρ του κόμματός του «Ελληνες» μέσω λογαριασμών στο Twitter, στο YouTube, στο Telegram κ.ά. «Συνεδριάζει το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών Δομοκού».
    «Πώς έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης διαγγέλματα από τη φυλακή» ήταν ορισμένοι από τους τίτλους των ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν στις 12 και 13/4. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης και πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου. Συμμετείχαν ο διευθυντής της φυλακής, ο εποπτεύων εισαγγελέας και ένας κοινωνικός λειτουργός.

    Kατέληξαν ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι ο Ηλ. Κασιδιάρης δεν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. «Δεν αποδείχθηκε η τέλεση του πειθαρχικού παραπτώματος της απείθειας, καθώς δεν προέκυψε ότι παραβίασε τις νόμιμες εντολές του προσωπικού κατά τη διάρκεια των υπό κρίση συνομιλιών», αναφέρεται στο υπηρεσιακό έγγραφο.

    Το πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο είχε παραπεμφθεί ήταν αυτό της απείθειας, καθώς ο κρατούμενος φέρεται να είχε παραβιάσει παλαιότερη απόφαση του Συμβουλίου της Φυλακής για περιορισμό των επικοινωνιών του. Στη συνεδρίαση της 5ης Μαΐου, ωστόσο, ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος Δομοκού δήλωσε ότι ο καταδικασθείς για την υπόθεση της Χ.Α. δεν παραβίασε εντολή που είχε λάβει από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ την ίδια θέση διατύπωσε και ο εισαγγελέας που εποπτεύει τη λειτουργία της φυλακής.

    Η συνήγορος του Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή, επισήμανε ότι καθοριστική για την έκβαση της διαδικασίας και την απόφαση του συμβουλίου ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε στις 13/4 για το θέμα η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής. Σ’ αυτήν αναφερόταν επί λέξει ότι «τα αρμόδια όργανα του σωφρονιστικού καταστήματος επιλαμβάνονται του αναγκαίου ελέγχου για την τήρηση των όρων τηλεφωνικής επικοινωνίας του χωρίς να έχει μέχρι σήμερα διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράλειψη ή παραβίαση αυτών».

    Κατά τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου, ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε καταθέσει υπόμνημα με το οποίο ζητούσε να απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Προ διετίας, πάντως, το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής είχε αποφασίσει τον περιορισμό των επικοινωνιών του με αφορμή και τότε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία απηύθυνε διαγγέλματα μέσα από τη φυλακή. Πρόσφατα, πηγές από τη γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής τόνιζαν ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος συνομιλεί μέσω του τηλεφώνου της φυλακής με τον δικηγόρο του και συγγενικά του πρόσωπα, και ότι δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί το περιεχόμενο των συνομιλιών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...