ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Μαΐου 2023

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...Ο αυτοκράτωρ του Βυζαντίου Ανδρόνικος Παλαιολόγος ο Β' ήταν τόσο λεβέντης, πού κατάργησε το Πολεμικό Ναυτικό της Αυτοκρατορίας, γιατί αφού είχαμε την προστασία της Παναγίας, το Πολεμικό Ναυτικό ήταν άχρηστο. Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες, με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε, η αλληλεγγύη των λαών δε θα επιτρέψει στην Τουρκία να εισβάλλει στην Ελλάδα». Η βαθειά εσωτερική δομή που συνδέει όλες τις αβρααμικές αιρέσεις. ΤΟ ΣΟΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ: «Εγώ είμαι πρώτα Χριστιανός και μετά Έλληνας». "Εγώ είμαι πρώτα κομμουνιστής και μετά Έλληνας". "Η χριστιανική θεολογία είναι η γιαγιά του μπολσεβικισμού". Όσβαλντ Σπένγκλερ

 



Σαν σήμερα 13 Μαΐου 1940 (σημειώστε την ημέρα: 13 του Ιούδα), ο Τσώρτσιλ καλεί τη Βρετανία σε πόλεμο, γιατί έτσι τον διέταξε η στοά Φόκους. Να καταστρέψει την Ευρώπη. Ο Γουίνστον Τσώρτσιλ εκφωνεί την πρώτη ομιλία του ως πρωθυπουργός της Βρετανίας στη Βουλή των Κοινοτήτων. Δηλώνει στους αντιπροσώπους ότι δεν έχει να προσφέρει «παρά αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα» και καλεί τη χώρα σε πόλεμο για το καλό της στοάς Φόκους.

 




Ο τοποθετηθείς από τον Ρότσιλντ πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν τώρα θυμήθηκε την ανάγκη βιομηχανίας: «Οταν φθίνει, η χώρα καθίσταται χάνει την ανεξαρτησία της». ΜΑΚΡΟΝ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ Σ








ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.




Ο Ερντογάν «έκλεισε» την προεκλογική του καμπάνια με προσευχή στην Αγία Σοφία.Τόσο μέσα στην Αγία Σοφία όσο και έξω υπήρχε πλήθος κόσμου. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ.

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ. Τα ίδια έκαναν το 1453.




Γιὰ νὰ ξεπλυθοῦν …ἀμαρτίες!!!

Τόν βλέπετε αὐτόν τόν λεβέντη;;
Αὐτόν τόν λυγερόκορμον ῥασοφόρον;

Αὐτὸς εἶναι ὁ αὐτοκράτωρ τοῦ Βυζαντίου Ἀνδρόνικος Παλαιολόγος ὁ Β΄.

Ἦταν τόσο …λεβέντης δέ, ποὺ κατήργησε τὸ …Πολεμικὸ Ναυτικὸ τῆς αὐτοκρατορίας, διότι ἐφ’ ὄσον εἴχαμε τὴν προστασία τῆς Παναγίας, τὸ Πολευμικὸ Ναυτικὸ ἦταν …ἄχρηστο!!!

Πέθανε σὰν σήμερα, στὶς 13 Φεβρουαρίου τοῦ 1132.

Δὲν προλάβαινε νὰ δῇ τὰ προβλήματα τοῦ λαοῦ.
Τὸν ἀπασχολοῦσαν τὰ χριστιανικὰ προβλήματα…!!!

Καί, μετά, ὁ …Κύριος ἔφερε τοὺς Τούρκους γιὰ τὶς …ἁμαρτίες μας!!!

Ζήτω τὰ ἀμνοερίφια!!!

Ἰκτίνος Σταθόπουλος


 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...