ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Μαΐου 2023

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Ν.Δ. ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ; «ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ».

 

 

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΡΩΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ;

 

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ: ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΥΦΥΪΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Οι Έλληνες έχουν από τα μικρότερα πέη στον κόσμο. Μας ξεπερνάει και η Αλβανία. Την ρωμιοσύνη να την κλαις: κατάντησε με το μικρότερο πάνω και κάτω κεφάλι στον κόσμο.

 

 

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

 

 

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung 02.05.2023 για την οικογένεια Μητσοτάκη (Mitsotakis-Clan - Die griechische Erbdemokratie): «Η ελληνική κληρονομική δημοκρατία, η μοναδική κληρονομική δημοκρατία της Ευρώπης. Οι κληρονομικές οικογένειες των Ελλήνων πολιτικών συνεχίζουν να γίνονται πλουσιότερες. Στην Ελλάδα η «οικογενειοκρατία» δεν μπορεί να εξαλειφθεί». ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Κιμ Γιονγκ Ουν ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. Mitsotakis-Clan ΟΠΩΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ.

 

 

 


 

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ε. Κ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΚΕΙ;

 
Χρεωκοπία του κράτους, υπερδανεισμός, κομματικά δάνεια, πρακτορίλα ξένων πρεσβειών (ας συμβουλευτούν την Πλέημ), απάτες, δολοφονίες (ο Χίος καταγγέλλει ότι ο ανιψιός Δημητριάδης πήγε να τον δολοφονήσει με εντολή της Γκραμπόφσκι), δολοφονίες Τεμπών, Ματιού κλπ, εκβιασμοί, Τζανερίκος, ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Ας ρωτήσουν και τον καθηγητή Ιωαννίδη...
Μυαλό χρειάζεται. Έξυπνες και νόμιμες προχωρημένες πρωτοβουλίες και απαντήσεις στην βρωμερή προπαγάνδα των απατεώνων πρακτόρων.

 


«ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ».

ΜΠΑΝΑΝΙΑ: "ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ 50 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ".


Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες» πολιτικά είναι λάθος.
Δεν διαβεβαιώνεις στους ψηφοφόρους σου - για πολλούς λόγους – τέτοια πράγματα, αν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα, ότι αυτό δεν θα γίνει. Όπως και δεν έγινε.
Ο σωστός τρόπος σ΄αυτές τις περιπτώσεις είναι: «ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ». Λες κατάφατσα την αλήθεια.
Ας τολμήσουν να την σχολιάσουν στην τηλεόραση. Ρίχνεις το μπαλάκι στην απέναντι πλευρά. Πολιτική Βίσμαρκ. Εξουδετερώνεις τον αντίπαλο. Παγώνει. Και άστους μετά να ψάχνονται.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...