ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Μαΐου 2023

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

 



 

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...Ο αυτοκράτωρ του Βυζαντίου Ανδρόνικος Παλαιολόγος ο Β' ήταν τόσο λεβέντης, πού κατάργησε το Πολεμικό Ναυτικό της Αυτοκρατορίας, γιατί αφού είχαμε την προστασία της Παναγίας, το Πολεμικό Ναυτικό ήταν άχρηστο. Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες, με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε, η αλληλεγγύη των λαών δε θα επιτρέψει στην Τουρκία να εισβάλλει στην Ελλάδα». Η βαθειά εσωτερική δομή που συνδέει όλες τις αβρααμικές αιρέσεις. ΤΟ ΣΟΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ: «Εγώ είμαι πρώτα Χριστιανός και μετά Έλληνας». "Εγώ είμαι πρώτα κομμουνιστής και μετά Έλληνας". "Η χριστιανική θεολογία είναι η γιαγιά του μπολσεβικισμού". Όσβαλντ Σπένγκλερ







Η αδίστακτη συμμορία που παριστάνει την Κυβέρνηση, με εκτελεστικό βραχίονα την Ελληνική Δικαιοσύνη κατέλυσε de facto το πολίτευμα και την λαϊκή κυριαρχία, αποκλείοντας το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ από τις επερχόμενες εκλογές, καίτοι αυτό πληρούσε όλα τα τυπικά -αλλά και ουσιαστικά- προσόντα για να συμμετάσχει σε αυτές.

Εκατοντάδες οι κλήσεις στο τηλεφωνικό μας κέντρο, χιλιάδες οι αιτήσεις ομαδικών αγωγών και προσφυγών στο ΕΔΑΔ. Οι Έλληνες αντιστέκονται!

Αν θέλεις και εσύ να συμβάλεις στην τεράστια νομική μάχη για την αποκατάσταση του κράτους δικαίου, της πραγματικής δημοκρατίας και της ελευθερίας, κάνε κλικ εδώ:

Κατάθεση στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο - ΕΛΛΗΝΕΣ | ELLHNES.net




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η νομική διαδικασία είναι μία απαραίτητη και επιβαλλόμενη προσφυγή. Βέβαια δεν είναι η πανάκεια και δεν πρέπει να υπερεκτιμάται η αξία της. Μη περιμένουμε και πολλά πράγματα. 


Το θεμελιώδες στην Πολιτική είναι η παραγωγή Πολιτικής. Αλλιώς θα έχουμε αποτυχία. Τρανό παράδειγμα ο χοντροκέφαλος Μιχαλολιάκος. Ο Ελληνικός λαός τον τίμησε με το 7% και αυτός πρόδωσε αυτή την τιμή. Αντί να παράξει Πολιτική, κλωτσούσε καφάσια στους δρόμους. Έχασε και το κόμμα του και την ελευθερία του. Και άφησε τους οπαδούς του με μια φοβερή πίκρα και απογοήτευση.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...