ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Μαΐου 2023

Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΟΡΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΑ ΣΙΦ, ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΙΦ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ, ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ Κ.Κ.


Το Λυκόφως του Τσίπρα και το τέλος του μηδενισμού, του Γιώργου Καραμπελιά



 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ. Σύγκρουση ΗΠΑ-Ισραήλ για τον Σόρος: «Ο (Ιουδαίος) Σόρος είναι αντισημίτης» λέει η Ιερουσαλήμ – Μπάντεν: «όποιος είναι εναντίον του Σόρος είναι αντισημίτης». Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΑΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

 





  Ο Ρόμπερτ Σόρος, γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και η Μελίσα Σιφ, της οικογένειας των ιουδαίων τραπεζιτών που χρηματοδότησαν τους κομμουνιστές.
ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΦ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΜΑΚΑΡΘΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΔΑΜ ΣΙΦ. Ο ιουδαίος Ρόμπερτ Σόρος, ο γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, ήταν παντρεμένος με την Μελίσα Σιφ. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΑΔΑΜ ΣΙΦ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΙΑΚΩΒ ΧΑΪΝΡΙΧ ΣΙΦ (1847 – 1920), ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΙΦ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

 



Ο άλλος γιος του Σόρος μπορεί να έχει το όνομα Αλέξανδρος, αλλά δεν ασχολείται με γυναίκες. Η μανία του είναι οι άνδρες και οι φούστες και πώς να καταστρέψει την Ελλάδα. 

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ.



 Μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης κινδυνεύει να πωληθεί.

Υποχρεωτικά. Και οι ιδιοκτήτες της, ο Ρόμπερτ Σόρος, γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, και η Μελίσα Σιφ, η σύζυγός του με την οποία είναι σε διάσταση, να απολέσουν δια παντός αυτή τη μοναδική συλλογή.

Όλα αυτά θα συμβούν αν το (τέως) ζευγάρι δεν συμφωνήσει στην αξία της συλλογής, στην οποία περιλαμβάνονται έργα του Τζεφ Κουνς και του Κρίστοφερ Γουλ.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Ρόμπερτ και η Μελίσα ήσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Μανχάταν για την πρώτη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης του διαζυγίου τους, το οποίο κόστισε στον υιό Σόρος 350 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση.

Ο δικηγόρος του Ρόμπερτ, ο Άλαν Φέιγκενμπαουμ, είπε ότι η προγαμιαία συμφωνία προβλέπει πώς αν «οι αντίδικοι δεν συμφωνούν σε μια αξία... το περιουσιακό στοιχείο πρέπει να πωληθεί». Διαφορετική είναι η ερμηνεία που δίνει ο δικηγόρος της Μελίσα, ο Μπέρναρντ Κλερ, υποστηρίζοντας ότι, τον περασμένο Απρίλιο, εφετείο αποφάσισε πως «η προγαμιαία συμφωνία δεν αφορά τη διάθεση έργων τέχνης τα οποία αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου».

Ο υιός Σόρος, ο οποίος μέχρι προσφάτως διαχειριζόταν την αξίας 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων επενδυτική εταιρεία του πατέρα του, θέλει να πωλήσει τη συλλογή έργων τέχνης, ενώ η Μελίσα επιθυμεί να κρατήσει κάποια έργα. Οι δύο αντιδικούν επίσης και για το αξίας 5,85 εκατομμυρίων δολαρίων αγρόκτημα στο Rhinebeck, το οποίο η Μελίσα «αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε», όπως δήλωσε ενώπιον των δικαστών.

 Ο Ρόμπερτ Σόρος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2014, μετά μια περιπέτεια με ένα μοντέλο για ανδρικά περιοδικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: 
https://www.iefimerida.gr/news/361341/o-yios-soros-pairnei-diazygio-apo-ti-syzygo-alla-kai-ti-syllogi-tehnis-toy



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο:

  1. Ο γιος του Τζορτζ Σόρος καλωσόρισε τους Αφγανούς στο Δυρράχιο. ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΦΟΥΣΤΑ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ.
    Ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του Τζορτζ Σόρος και αντιπρόεδρος των Ιδρυμάτων Ανοιχτής Κοινωνίας, επισκέφθηκε μια ομάδα Αφγανών που έχουν καταφύγει στο Δυρράχιο.
    Μάλιστα, ο ίδιος ανακοίνωσε αυτήν την επίσκεψή του.
    Όπως είναι γνωστό στην πρώτη πτήση των Αφγανών προσφύγων στην Αλβανία, περιλαμβάνονταν μέλη της οργάνωσης της Ανοιχτής Κοινωνίας που δρούσε στην Καμπούλ.
    Πηγή: echedoros-a.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...