ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Μαΐου 2023

Πρόβες απόβασης στα Ελληνικά νησιά κάνουν οι Τούρκοι: «Φορτώνουν» με άρματα μάχης Altay το TCG ANADOLU. Απειλούνται όλα τα ελληνικά νησιά. Όταν αρχίσουν οι μάχες θα δούμε ποιοι θα πολεμήσουν: ο Λοκατζής Κασιδιάρης ή οι τετράπαχες λαίμαργες "κυρίες" που τον έκλεισαν άδικα στην φυλακή (ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΛΠ) και ο …Ευστρατίου;

 



ΟΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ 2023 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑ 10 - 20 % ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΣΤΙΑ 4ης ΜΑΪΟΥ 2023: ΟΙ (ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ) ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, με βάση το σκεπτικό του γενναίου και έντιμου (και αχρημάτιστου) δικαστή του Α1 τμήματος Φώτη Μουζάκη, ο οποίος έκρινε τον νόμο αποκλεισμού μας αντισυνταγματικό».






Πρόβες απόβασης σε ελληνικό νησί κάνουν οι Τούρκοι διαλύοντας τις αυταπάτες κάποιων στην Αθήνα που θεωρούν η Άγκυρα λόγω της καταστροφής που υπέστη από τους σεισμούς στην νοτιοανατολική Τουρκία, θα γίνει πιο… «ειρηνική» και «συνεργάσιμη».

 Οι Τούρκοι πραγματοποιούν δοκιμές στην μεταφορά των τουρκικών αρμάτων μάχης Altay με το νέο σκάφος αμφίβιων επιχειρήσεων και αεροπλανοφόρο TCG ANADOLU το οποίο θα επιχειρεί σε πρώτη φάση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB-3.

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/proves-apovasis-kanoun-oi-tourkoi-fortonoun-me-armata-maxis-altay-to-tcg-anadolu/

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος email: andreopoulos@pronews.gr

Με λίγα λόγια το προετοιμάζουν για τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Το συγκεκριμένο θα μπορεί να προσεγγίζει οποιοδήποτε ελληνικό νησί και αφού πρώτα επιχειρήσουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία θα μεταφέρει στο κατάστρωμά του (όπως τα Bayraktar TB3, ANCA και KIZILELMA) για να καταστρέψουν την ελληνική αεράμυνα, την νησιωτική επάκτια άμυνα και τις προκεχωρημένες βάσεις των νησιών εν συνεχεία θα αποβιβάσουν τα ALTAY.

Το σκάφος έχει μέγιστο εκτόπισμα 24.660 τόνων, μήκος 232 μ. και μπορεί να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβων.

Στον αμυντικό οπλισμό του διαθέτει ένα σύστημα RAM, ένα Phalanx και πέντε τηλεχειριζόμενους σταθμούς STOP των 25 χλστ.

Το σκάφος μπορεί να φέρει 4 επιθετικά ελικόπτερα T-129 ARAK, έως 8 μεταφορικά As532 ή CH-47F και 2 S-70B Seahawk.

Εναλλακτικά μπορεί να φέρει μεταξύ 30 και 50  ναυτικοποιημένα  UCAV TB.3 Bayrakltar.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που διαρρέονται εκτενή άρθρα που περιγράφουν πόσο καταπληκτικές είναι οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και πόσο «θετική» η ατζέντα.

Ο Ιμπραήμ Καλίν έκανε λόγο στις αρχές της εβδομάδας για «μηχανισμό εξομάλυνσης» των σχέσεων με την Ελλάδα που όπως ισχυρίστηκε λειτουργεί ήδη πριν από τους σεισμούς, κάτι που μένει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolu απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Ιμπραχίμ Καλίν αναφέρθηκε στη θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ των δύο χωρών, η οποία εξελίσσεται πλέον σε δυναμική.

Προφανώς θετική για την Άγκυρα καθώς είναι η μόνη που ζητάει και απαιτεί ενώ η Ελλάδα απλώς περιμένει να μάθει τι θα της ζητηθεί να δώσει.

Σε ότι αφορά το Altay έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα δέκα μονάδες με στόχο να κατασκευαστούν 1.000 συνολικά οι οποίες θα χωριστούν σε 4 «πακέτα» των 250 μονάδων.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
    Τι κατήγγειλε η συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" σχετικά με την απόφαση του Άρειου Πάγου.
    Σε μια καταγγελία σχετικά με την απόφαση του Άρειου Πάγου για τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου προχώρησε η συνήγορος του, Βάσω Πανταζή, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

    «Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε η απόφαση είχε ληφθεί πριν φτάσει στο δικαστήριο», είπε η κ. Πανταζή προσθέτοντας ότι την Κυριακή ενημερώθηκε να πάει στον Άρειο Πάγο για να παραλάβει τον φάκελο.

    «Μέσα στην δικογραφία υπήρχε ήδη γραμμένη η απόφαση» υποστήριξε η κ. Πανταζή, σημειώνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία και έγγραφα, τα οποία το αποδεικνύουν, ενώ υπογράμμισε ότι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να κάνει έρευνα. Ανέφερε ακόμα ότι αυτό έγινε παρουσία της γραμματέως του δικαστηρίου.

    Πρόσθεσε, ακόμα, ότι δεν έκανε την καταγγελία εκείνη την στιγμή, καθώς όπως είπε περίμενε να δει το σκεπτικό που θα δημοσιευτεί προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε. «Είναι copy paste», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «είναι πανεύκολο να αποδειχτεί αυτό που καταγγέλλω».

    Μάλιστα, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αντιδράσεις του δικηγορικού κόσμου.
    Τέλος, η κ. Πανταζή ανέφερε ότι το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη θα κατέβει κανονικά στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλίας Κασιδιάρης: Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ που αποδεικνύουν ότι η αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου ήταν προειλημμένη, πολιτικά υπαγορευμένη και είχε γραφτεί πολύ καιρό πριν την συνεδρίαση του δικαστηρίου.
    Όταν η δικηγόρος μου κλήθηκε από το Α1 για να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, διαπίστωσε έκπληκτη ότι μέσα στον όγκο των εγγράφων υπήρχε έτοιμη η τελική απόφαση απαγόρευσης συμμετοχής μας στις εκλογές.
    Δεν καταγγείλαμε αυτό το τρομακτικό γεγονός, γιατί περιμέναμε την επίσημη δημοσίευση του σχετικού κειμένου, που τελικά ήταν πανομοιότυπο (copy-paste) με αυτό που τους έπεσε κατά λάθος μέσα στον φάκελο με τα υπομνήματα.
    Οι αποδείξεις που κρατάμε στα χέρια μας είναι αδιαμφισβήτητες και συντριπτικές. Συντάσσεται ειδική πραγματογνωμοσύνη για τα μεταδεδομένα του επίμαχου φωτογραφικού υλικού και θα ζητηθούν ένορκες καταθέσεις όλων των αυτοπτών μαρτύρων των επίμαχων γεγονότων.
    Τεκμηριώνεται μία σειρά από βαρύτατα εγκλήματα εις βάρος του πολιτεύματος και της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Ο Αγώνας των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία θα φτάσει μέχρι το τέλος!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Δικαστές παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση να κόψουν όλα τα μικρά δεξιά κόμματα και ειδικά το Εθνικό κόμμα Έλληνες που ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 4% με 5%.
    Κυβέρνηση θεσπίζει 3 νόμους για να κόψει το Εθνικό κόμμα Έλληνες από την εκλογική διαδικασία με πρόσχημα την δημοκρατία αλλά με μοναδικό κίνητρο ιδιοτελή πολιτικά κίνητρα.
    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήθελε τα κόμματα εκτός Βουλής να ξεπερνούν το 8% με 9% καθώς έτσι χαμηλώνει ο πήχης της αυτοδυναμίας.

    Επίορκοι δικαστές, οι μαριονέτες του Αρείου Πάγου, φοβικά ανθρωπάκια, άβουλες καρικατούρες της δικαιοσύνης… επιχειρηματολόγησαν ότι το Εθνικό κόμμα Έλληνες απεργάζεται σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας πραγματικά μια τρομακτική ανοησία και δεν ντράπηκαν να την επικαλεστούν.
    Το χειρότερο όλων είναι βεβαίως η απάθεια της κοινωνίας.
    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε – και πιθανώς να συνεχίζει να παρακολουθεί – πλήθος τηλεφώνων επικαλούμενοι την δημοκρατία και μερίδα ανόητων της κοινωνίας το δέχθηκε ως νόμιμο, είναι παραφροσύνη.
    Σήμερα ο Άρειος Πάγος πήρε εντολή, δεν εφάρμοσε καμία Συνταγματική ρήτρα, δεν εξέφρασε άποψη – αξιολόγηση απλά μια κλίκα επίορκων δικαστών πήρε εντολή από την κυβέρνηση – κόφτε τους για να βγούμε κυβέρνηση – και οι επίορκοι δικαστές δέχθηκαν να ακολουθήσουν τις εντολές της κυβέρνησης αντί να υποστηρίξουν το Σύνταγμα.
    Οι δικαστές μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε κουρελού και την Δημοκρατία σε φαρσοκωμωδία.
    Αύριο θα συμβεί κάτι άλλο και η κοινωνία έχει μετατραπεί σε άβουλη μάζα.
    Οι εκλογές πλησιάζουν αλλά το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι μαγειρεμένο, νοθευμένο… πρόκειται για πρωτοφανή συνταγματική εκτροπή που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά.
    Το εκλογικό αποτέλεσμα στις 21 Μαίου 2023 είναι ξεκάθαρα νοθευμένο αφού μέρος της ελληνικής κοινωνίας του απαγορεύτηκε να εκφραστεί πολιτικά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Αποδείχθηκε φανερά ότι η Βουλή είναι ένα ετερόφωτο εκτελεστικό όργανο. Το ίδιο και ο Άρειος Πάγος: ένα, ολίγον κωμικό, εκτελεστικό όργανο με υπαγορευμένες αποφάσεις. Φωτογραφικός "νόμος", απαγόρευση κόμματος, πρωτοφανείς (από το 1864) αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, αφωνία ελεγχόμενου τύπου, απάθεια και μη αντίδραση λαού από έλλειψη νεολαίας, συνταγματολόγοι του κερατά, μυστικές συμφωνίες ελεγχόμενων κομμάτων. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τους φοιτητές που σκότωσε ο Μητσοτάκης στα Τέμπη. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Ανάμεσα στους 57 νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρίσκονταν 13 φοιτητές από το ΑΠΘ.
    Τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τους φοιτητές που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έγιναν το πρωί της Παρασκευής (5/5) στο ΑΠΘ έξω από το κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής.
    Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο οποίο είναι γραμμένα τα ονόματα των φοιτητών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα έκαναν μέλη φοιτητικών συλλόγων τονίζοντας ότι «δύο μήνες μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη οι συμφοιτητές σας δεν σας ξεχνάμε».

    Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους 57 νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρίσκονταν 13 φοιτητές από το ΑΠΘ, το ΠΑΜΑΚ και το ΔΙΠΑΕ.

    Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν συγγενείς των αδικοχαμένων φοιτητών ορισμένοι εκ των οποίων δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

    «Η οργή μας και η θλίψη μας εκφράστηκαν μέσα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις», αναφέρουν οι φοιτητές επισημαίνοντας παράλληλα ότι «καταφέραμε να γίνουμε η φωνή των νεκρών και κάναμε ξεκάθαρο πως το δεν πρόκειται να τους ξεχάσουμε, αλλά και πως δεν θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθεί το έγκλημα».
    https://youtu.be/KfNWnKdst2g
    https://youtu.be/AqWbsa99DeM
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...