ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Μαΐου 2023

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΗ: «ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ». «Ο Μητσοτάκης χειραγώγησε τη Δικαιοσύνη». «Πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση οι δικαστές κρίνουν ποιος θα είναι υποψήφιος και ποιος όχι». «Ουδέποτε υπήρχε η εξουσιοδότηση σε δικαστές να κρίνουν ποιο Κόμμα συνάδει και ποιο Κόμμα δεν συνάδει με το Σύνταγμα της χώρας. Ουδέποτε».

 

ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΕΝΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Οι πανέξυπνοι δικαστές: «Γιατί αποκλείσαμε το “κόμμα Κασιδιάρη”» – Για πρώτη φορά έγινε χρήση νόμου όπου η πρωτόδικη απόφαση θεωρείται… τελεσίδικη! Απλά αντέγραψαν την καταδικαστική απόφαση για την «Χρυσή Αυγή». Ένα κατάπτυστο, ατεκμηρίωτο σκεπτικό – έκθεση ιδεών ενός ανώριμου δεκάχρονου.

 

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΡΩΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ;


ΟΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ 2023 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑ 10 - 20 % ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΣΤΙΑ 4ης ΜΑΪΟΥ 2023: ΟΙ (ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ) ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, με βάση το σκεπτικό του γενναίου και έντιμου (και αχρημάτιστου) δικαστή του Α1 τμήματος Φώτη Μουζάκη, ο οποίος έκρινε τον νόμο αποκλεισμού μας αντισυνταγματικό».



ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ (ΚΙΝΗΜΑ 21) ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. «Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων». "Και δανιείς έθνεσι πολλοίς, σύ δε ου δανιεί και άρξεις εθνών πολλών, σου δε ουκ άρξουσιν" (Παλαιά Διαθήκη, Βιβλίο Δευτερονόμιο, ΙΕ΄6). "Τους ξένους να δανείζεις με τόκο, τους δε εβραίους χωρίς τόκο". (Παλαιά Διαθήκη, Βιβλίο Δευτερονόμιο, ΚΓ΄21).

 

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο Α.Τσίπρας κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητοστάκης στην διακαναλική συνέντευξη στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια, κατηγορώντας τον ότι προκαλεί θεσμική εκτροπή, αποκλείοντας κόμματα με σκοπό την νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση οι δικαστές κρίνουν ποιος θα είναι υποψήφιος και ποιος όχι» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πρόσθεσε μάλιστα για τις δημοσκοπήσεις ότι «Οι δημοσκοπικές εταιρείες έχουν μια συστηματική αδυναμία να εντοπίσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ» δηλαδή τα αποτελέσματά τους είναι  ψευδή.

Υπονόησε μάλιστα πως είναι κατευθυνόμενες από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν τον φοβίζει ο κίνδυνος νοθείας στις εκλογές απάντησε:

«Δεν με φοβίζει θέμα νοθείας γιατί στις εκλογές αυτές σε κάθε εκλογικό Τμήμα σε όλη τη χώρα, θα υπάρχει ένας αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και να θέλουν να κάνουν νοθεία, δεν θα μπορέσουν να την κάνουν. Αυτό το οποίο υπάρχει, είναι η προσπάθεια με κάθε τρόπο θεμιτό ή αθέμιτο, ο κ. Μητσοτάκης να επηρεάσει τις εκλογές.

Τι εννοώ να επηρεάσει τις εκλογές; Το πόσα Κόμματα κατεβαίνουν και ποια Κόμματα κατεβαίνουν, είναι μια προσπάθεια έμμεσου επηρεασμού των εκλογών.

Ουδέποτε στην τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, από το 1974 και μετά δηλαδή, 49 χρόνια, υπήρξε συζήτηση πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Ουδέποτε υπήρχε η εξουσιοδότηση σε δικαστές να κρίνουν ποιο Κόμμα συνάδει και ποιο Κόμμα δεν συνάδει με το Σύνταγμα της χώρας. Ουδέποτε.

Το θέμα τους δεν ήταν να κάνουν μπλόκο στον Κασιδιάρη, το θέμα τους ήταν να κάνουν face control σε ποιον θα κατέβει και ποιον δεν θα κατέβει από τη λεγόμενη δεξιά πολυκατοικία.

Και έκοψαν τον κ. Νικολόπουλο, έκοψαν το Κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, έκοψαν το Κόμμα της κ. Λατινοπούλου, έκοψαν ακόμη και το Κόμμα του κ. Ευμορφίδη αν δεν κάνω λάθος το όνομά του, ο οποίος κινείται στο χώρο το Φιλελεύθερο, αλλά ήταν ένα Κόμμα που θα έπαιρνε ψήφους από τη ΝΔ».

Γενικεύοντας υποστήριξε ότι «εδώ και τέσσερα χρόνια ζούμε μια παρατεταμένη και διαρκή θεσμική εκτροπή» και πρόσθεσε: «Όταν έχεις ένα πρωθυπουργό ο οποίος δεν διστάζει να παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, να χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη, είναι όλα ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο θα ακολουθήσει την λαϊκή ετυμηγορία την επόμενη μέρα. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα. Μην αμφισβητήσει ο κ. Μητσοτάκης το αποτέλεσμα!».

Για το θέμα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο απάντησε: «Δεν είναι πρωτοφανές αυτό. Οι δημοσκοπικές εταιρείες έχουν μια συστηματική αδυναμία να εντοπίσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ισχυρίζομαι ότι εδώ υπάρχει μια γενικευμένη θεωρία συνωμοσίας, ισχυρίζομαι ότι το εργαλείο αυτό που είναι η μέτρηση ή οι μετρήσεις έτσι όπως παραδοσιακά γίνονται, έχουν μια επιπλέον αδυναμία να προσεγγίσουν το ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι είχαν από όταν δημιουργήθηκε αυτή η μεγάλη λαϊκή δυναμική σ’ ένα πλατύ λαϊκό κίνημα».

Ακολούθως ανέφερε ότι οι πολίτες δεν απαντάνε στις δημοσκοπήσεις: «Έχουμε και μια καθεστωτική λογική, σε κάθε βήμα αυτής της κυβέρνησης.

Πιστεύετε λοιπόν ότι ένας πολίτης που τον παίρνει μια δημοσκοπική εταιρεία τηλέφωνο, και του λέει ‘καταγράφεσαι τώρα, τι θα ψηφίσεις;’, θα πει με ευκολία οτιδήποτε άλλο;

Ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή 5 στους 7 δεν απαντάνε; Με το που προκηρύχθηκαν εκλογές ζητήσαμε να βγάλουν οι εταιρείες τα αστάθμιστα δεδομένα τους. Και αρνήθηκαν. Γιατί αν τα βγάζανε, θ’ απαξιώνονταν στη συνείδηση της κοινής γνώμης. Διότι δε βρίσκουν ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 15% στις μετρήσεις τους.

Το ξέρετε αυτό; Δε βρίσκουν. Δεν απαντάει ο κόσμος. Φοβάται ν’ απαντήσει; Δε θέλει ν’ απαντήσει; Έχει αντισυστημική στάση, μια σειρά από λόγους είναι αυτοί. Αν μου φέρουν μια μέτρηση με κάλπη, θα δείτε άλλο αποτέλεσμα».

Αναφέρθηκε στις νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης λέγοντας: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, δεν έχω ξαναδεί κυβέρνηση να προσέρχεται στις εκλογές, ν’ ανακοινώσει το πρόγραμμά της και δέκα μέρες μετά, να κάνει αλλαγές και μάλιστα δυο εβδομάδες πριν την κάλπη. Αυτό και μόνο φανερώνει ότι μάλλον δεν είναι αληθής η εικόνα ότι καλπάζει άνετα προς τη νίκη ο κ. Μητσοτάκης, ότι χάνει. Χάνει και μέσα στον πανικό του κάνει διορθώσει στο πρόγραμμά του».




ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Ο ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΣ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Αυτόν που όταν βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη μας στέλνει κάρτες: «Χαιρετίσματα από το Ίστανμπουλ».
    Η μόνη ρεαλιστική λύση, αν θέλει κάποιος να φύγει ο Μητσοτάκης, (ρεαλιστική, όχι ιδεολογική), είναι να ψηφίσει το δεύτερο κόμμα, που τώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να βγει πρώτο κόμμα από την πρώτη Κυριακή.
    Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος. Μόνο αυτό φοβάται ο Μητσοτάκης. Έτσι θα φύγει και από πρόεδρος της Ν.Δ. και ανοίγει και ο δρόμος να μπουν σε δεύτερο χρόνο και οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο παιγνίδι.
    Με τον Μητσοτάκη δεν πρόκειται να κατέβουν ποτέ οι ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές.
    ΟΛΕΣ οι άλλες επιλογές αφήνουν τον Μητσοτάκη στην θέση του.
    ΛΟΙΠΟΝ, αν θέλουμε να τον διώξουμε ο ΜΟΝΟΣ ρεαλιστικός τρόπος, λόγω εκλογικού νόμου, είναι να ψηφιστεί το δεύτερο κόμμα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Βέβαια θα ακούσουμε με σεβασμό και ασφαλώς θα υποστηρίξουμε μόνο την πρόταση του αδίκως φυλακισμένου Κασιδιάρη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασιδιάρης: «Την Τετάρτη δίνουμε στη δημοσιότητα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό – Καθιστά άκυρη την απόφαση για τον αποκλεισμό μας».
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης θέτει θέμα νομιμότητας των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 και προαναγγέλλει ότι την Τετάρτη 10/5 θα δώσει στη δημοσιότητα το κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά άκυρη την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες».
    Όπως αναφέρει στο Twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης, «την Τετάρτη 10/5 δίνουμε στη δημοσιότητα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά ΑΚΥΡΗ την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό μας αποκλεισμό.
    Προσφεύγουμε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και θέτουμε μείζον ζήτημα για τη νομιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου».
    «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»
    Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει:
    Ο Μητσοτάκης πανηγύριζε σήμερα στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας ότι: «Η μάχη κερδήθηκε και ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές». Του Απαντώ:
    1ον) Μέχρι τώρα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να προσπαθούν να δωροδοκήσουν τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να υπαγορεύουν την προειλημμένη απόφαση του δικαστηρίου. Υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν την τέλεση αυτών των δύο βαρύτατων εγκλημάτων.
    2ον) Κανείς δεν κερδίζει μία μάχη προτού αυτή ολοκληρωθεί και όπως έλεγε ο σοφός Σόλων: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...