ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Μαΐου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2023: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ANTI NA KANOYN ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ.

 

 

 


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Με τον προεκλογικό αγώνα πού βλέπουμε, καταλαβαίνουμε ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κερδίσει τις εκλογές. Βλέπετε εσείς κανένα αγώνα; Ούτε τα στελέχη του κάνουν πολιτικό αγώνα. Όπως το 2015, με το Δημοψήφισμα Τσίπρα. Κάηκε η γριά στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. "Με έβαλαν να παραδώσω την Μακεδονία. Τώρα θέλουν να ξεπουλήσω το Αιγαίο. Όχι δεν παίρνω". Ο, με δείκτη νοημοσύνης 90, τυχάρπαστος λαός των Ρωμιών, πάλι το σκυλίσιο πρόσωπο του Καλιγούλα θα ψηφίσει. Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. ΤΣΙΠΡΑΣ: "ο Εφιάλτης έκανε μία Προδοσία και τον σκότωσαν. Εγώ έκανα μία Προδοσία και την γλύτωσα. Αν κάνω και δεύτερη, αν ξεπουλήσω το Αιγαίο, κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα. Να λείπει το βύσσινο".

 

 

Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ε.Σ. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ – ΚΛΑΠΑ», ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΤΑ 5 ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

 

 

 


 

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών λίγο μετά τις 20:30 τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα. 

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι πέτυχε μια ιστορική νίκη, καθώς το ποσοστό της με το 34,13% των ψηφοδελτίων καταμετρημένο ξεπερνά το 40%, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μένει μόλις στο 20%. 

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θα έχει διψήφιο ποσοστό, ενώ μάχη γίνεται για την είσοδο στη Βουλή από τρία κόμματα, καθώς το Νίκη συγκεντρώνει 2,9%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,6% και το ΜέΡΑ25 2,3%.

Το υπουργείο Εσωτερικών στην πρώτη του επίσημη εκτίμηση ανέφερε ότι ούτε το ΜέΡΑ25, ούτε η Πλεύρη Ελευθερίας, αλλά ούτε το Νίκη μπαίνουν στη Βουλή. 

  


Αυτό που διαρρέεται ήδη από την Κουμουνδούρου είναι ότι θα τεθεί και σχετικά άμεσα θέμα ηγεσίας, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ποσοστό κάτω από αυτό των εκλογών του 2019 (περίπου 31%) και ηττηθεί με διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, τότε ο Αλέξης Τσίπρας πιθανότατα δεν θα παραμείνει στην ηγεσία.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που θα συζητηθεί το πώς θα πορευτεί το κόμμα στις δεύτερες κάλπες. 

Τα αποτελέσματα: 

ΝΔ 41,1% (145 έδρες)

ΣΥΡΙΖΑ 20% (71 έδρες)

ΠΑΣΟΚ 12,6% (44 έδρες)

ΚΚΕ 6,8% (24 έδρες)

Ελληνική Λύση 4,5% (16 έδρες)

Νίκη 2,9%

Πλεύση Ελευθερίας 2,6%

ΜέΡΑ 2,3%

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ηλίας Κασιδιάρης: «Ξεκινάμε την προετοιμασία για την εκλογική αναμέτρηση της 2ας Ιουλίου».
    Λίγη ώρα μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε σε δήλωση αναφερόμενος στα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών.
    Η δήλωσή του:
    «Tο αποψινό εκλογικό αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση νοθευμένο, καθώς οφείλεται στις δόλιες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις αποκλεισμού του κόμματός μας , το οποίο εισερχόταν με απόλυτη βεβαιότητα στην βουλή.
    Ήταν οι πρώτες εκλογές της νεότερης πολιτικής ιστορίας στις οποίες επιβλήθηκε απαγόρευση ενός πολιτικού κόμματος, που χαίρει της εμπιστοσύνης σεβαστού ποσοστού του Ελληνικού Λαού.
    Τις προσεχείς ημέρες κατατίθεται προσφυγή μας στο ανώτατο ειδικό δικαστήριο και εντείνεται η προετοιμασία για την εκλογική αναμέτρηση της 2ας Ιουλίου. Ο πιο κρίσιμος αγώνας τώρα αρχίζει.».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζήμερος φεύγει από την πολιτική: «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν».
    «Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή».
    Την παραίτησή του από πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπέβαλλε ο Θάνος Τζήμερος.
    Την ανακοίνωσε έκανε ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος μέσω Twitter.
    «Τη χώρα, από το 1981, την κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Πράσινο, κόκκινο και μπλε. Φορολογώντας ό,τι παράγει, για να μοιράζει επιδόματα σε δήθεν ευάλωτους, εξαγοράζοντας την ψήφο τους. Μέχρι όλη η χώρα να γίνει ευάλωτη. Να είστε καλά. Καλή τύχη.
    Ο πολιτικός μου κύκλος κλείνει εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα κόντρα στον λαϊκισμό και την πελατειακή λογική. Θα κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Είμαστε όμως λίγοι.
    Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέρρες: Μπαίνει στη Βουλή ο Κ. Αχ. Καραμανλής παρά το έγκλημα των Τεμπών – Χάνει την έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ.
    ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισραήλ: «Θα χρησιμοποιήσουμε τη στρατιωτική μας ικανότητα ώστε να γίνουμε “υπερδύναμη” στην Τεχνητή Νοημοσύνη».
    «Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την ΤΝ ως την επόμενη επανάσταση στη μορφή του πολέμου στο πεδίο της μάχης».
    Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, Εγιάλ Ζαμίρ, δήλωσε σήμερα πως η χώρα του σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη στρατιωτική της ικανότητα ώστε να γίνει «υπερδύναμη» στην Τεχνητή Νοημοσύνη (TN).
    Τα βήματα για εκμετάλλευση των ραγδαίων εξελίξεων στην ΤΝ περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου οργανισμού στρατιωτικής ρομποτικής στο υπουργείο, και προϋπολογισμό ρεκόρ για σχετική έρευνα και ανάπτυξη φέτος, δήλωσε ο στρατηγός εν αποστρατεία Εγιάλ Ζαμίρ.
    «Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν την ΤΝ ως την επόμενη επανάσταση στη μορφή του πολέμου στο πεδίο της μάχης», δήλωσε ο Ζαμίρ στη Herzliya Conference, ένα ετήσιο διεθνές φόρουμ για την ασφάλεια.
    Κατονόμασε τον Παραγωγικό Προεκπαιδευμένο Μετασχηματιστή (Generative Pre-trained Transformer – GPT) και τη Γενική Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial General Intelligence – AGI) ως τους κλάδους βαθιάς μάθησης που συζητούνται από πολιτικές βιομηχανίες ΤΝ οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν εντέλει στρατιωτικές εφαρμογές.
    Αυτές, είπε ο Ζαμίρ, περιλαμβάνουν ενδεχομένως «την ικανότητα μιας πλατφόρμας να πλήττει κατά σμήνη ή συστημάτων μάχης να επιχειρούν ανεξάρτητα, την ικανότητα να συγχωνεύονται δεδομένα και να λαμβάνονται γρήγορα αποφάσεις, σε κλίμακα μεγαλύτερη από ποτέ».
    Το υπουργείο αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένους αριθμούς για τη χρηματοδότηση της ΤΝ.
    Ο ισραηλινός Στρατός αποκάλυψε ορισμένα από τα αυτόνομα συστήματα που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Το 2021, ανέφερε πως ρομποτικά τζιπ επιτήρησης θα βοηθούσαν τις περιπολίες στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.
    Αυτό τον μήνα, η κρατική Israel Aerospace Industries αποκάλυψε ένα αυτόνομο υποβρύχιο συλλογής πληροφοριών, το οποίο, είπε, έχει ήδη συμπληρώσει «χιλιάδες ώρες» σε επιχειρήσεις.
    Ο Εγιάλ απέδωσε επιτεύγματα του Ισραήλ στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο –που θεωρείται ευρέως πως έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων– σε «ορθή και έγκαιρη διάκριση των αμυντικών, οικονομικών, εθνικών και διεθνών διαστάσεων».
    Παρομοίως, είπε, «η αποστολή μας είναι να μετατρέψουμε το Κράτος του Ισραήλ σε μια υπερδύναμη στην ΤΝ και να είμαστε στην καρδιά ενός πολύ περιορισμένου αριθμού παγκόσμιων δυνάμεων που βρίσκονται σε αυτό το κλαμπ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου: Για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών
    Δυστυχώς, παρότι είχαμε προειδοποιήσει για το μεγάλο ποσοστό αποχής και παραινέσαμε όλους τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν, πρωταθλητής βγήκε για μια ακόμα φορά η αποχή με ποσοστό σχεδόν 40%. Η αδιαφορία μιας μεγάλης μερίδας του Ελληνικού Λαού για τα κοινά και το συμφέρον του κομματικού στρατού της ΝΔ, ήταν τα στοιχεία που εν πολλοίς καθόρισαν και το αποτέλεσμα.
    Το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ κοιτάει μπροστά, σχεδιάζει το μέλλον και προβλέπει ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες. Ωστόσο, δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει τον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα με την ελπίδα ότι στις δεύτερες κάλπες, ο Ελληνικός λαός πήρε το μήνυμα, όχι ασφαλώς για αυτοδυναμία όπως προπαγανδίζει το επιτελείο της ΝΔ αλλά για πραγματική δημοκρατία και πολυφωνία!
    Το σχέδιο Μητσοτάκη για απογοήτευση, μεγάλη αποχή, διασπορά ψήφων σε πολλά κόμματα εκτός βουλής και 5 κόμματα εντός της πέτυχε. Θα τον αφήσουμε να κάνει το ίδιο και στις δεύτερες ή θα αντιδράσουμε;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...