ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Φεβρουαρίου 2022

ΚΙΝΗΤΗΡΑ RAMJET ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

 

Πάντα οι σοσιαλκομμουνιστές έτρεφαν μια ιδιαίτερη αγάπη προς τους τραπεζίτες. Ο ρόλος της Wall Street στην Οκτωβριανή Επανάσταση: Μια ενδιαφέρουσα άποψη από τον Antony C. Sutton (Α΄,Β ,Γ, Δ μέρος)


 


Κινητήρα ramjet ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν μέσα στο 2022 οι Τούρκοι | Defencenet

Κινητήρα ramjet ανακοίνωσαν ότι έχουν κατασκευάσει οι Τούρκοι. Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Mustafa Varank, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο τουρκικός ramjet θα παρουσιαστεί κάπου μέσα στο 2022.


 

Οι κινητήρες τύπου ramjet δεν είναι κάποια εξωτική τεχνολογία απλά χρησιμοποιούν την ταχύτητα του φορέα για την συμπίεση του αέρα καθώς δεν διαθέτουν κανένα κινητό μέρος (συμπιεστή στρόβιλο ή φυγοκεντρικό) και χρησιμοποιούνται κυρίως σε πυραύλους όπως ο METEOR καθώς αναπτύσσουν ισχυρή ώση και αποδίδουν περισσότερο σε ταχύτητες μεταξύ 4 και 6 mach.

Προφανώς η Τουρκία θέλει να εξελίξει κάποιο βλήμα αέρος-αέρος που να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη τεχνολογία.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




3 σχόλια:

  1. Αμερικανός χάκερ με πιτζάμες παρέλυσε το ίντερνετ της Β.Κορέας.


    Το ίντερνετ στη Βόρεια Κορέα παρέλυσε από τη δραστηριότητα από έναν Αμερικανό χάκερ, ο οποίος λειτούργησε μόνος του ως αντίποινα για επίθεση που δέχθηκε, όπως υποστηρίζει, από τις κρατικές υπηρεσίες της χώρας.

    Ο χάκερ που χρησιμοποιεί το όνομα P4x, φέρεται να προκάλεσε προβλήματα στο δίκτυο της Βόρεια Κορέας αναγκάζοντάς το να μην μπορεί να διαχειριστεί και να επεξεργαστεί διάφορα αιτήματα. Οι επιθέσεις του έγιναν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες και στόχο είχαν κάποιες από τις επίσημες ιστοσελίδες του κράτους, συμπεριλαμβανομένων του Naenara, που μεταδίδει κρατικά νέα και προπαγάνδα, σύμφωνα με τους «The Times».


    Ορισμένοι ειδικοί που παρακολουθούν τα ζητήματα της Βόρειας Κορέας, υποψιάζονταν πως οι επιθέσεις ήταν «εκδίκηση» για τις συνεχόμενες δοκιμές πυραύλων. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό «Wired», «ήταν το έργο ενός Αμερικανού που φορούσε πιτζάμες και παντόφλες και καθόταν στο σαλόνι του κάθε νύχτα βλέποντας ταινίες με εξωγήινους τρώγοντας πικάντικα ποπ κορν, ο οποίος κατά διαστήματα παρακολουθούσε τα προγράμματα που “έτρεχε” ώστε να “ρίξει” το ίντερνετ μιας ολόκληρης χώρας».

    Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι Βορειοκορεάτες υποτίθεται έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο intranet της χώρας, αλλά αυτό είναι απομονωμένο από το ίντερνετ και οι χρήστες δεν μπορούν να δουν κάτι παραπάνω απ’ αυτά που επιτρέπει η κυβέρνηση. Μονάχα ελάχιστοι έμπιστοι συνεργάτες του ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ δεν είναι πολλές οι ιστοσελίδες της Βόρειας Κορέας που είναι συνδεδεμένες στον παγκόσμιο ιστό.

    Σύμφωνα με τον P4x αυτές έβαλε στο… στόχαστρό του και προσπάθησε να εντοπίσει και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του απαρχαιωμένου λειτουργικού συστήματός τους. Λέει πως ήθελε να εκδικηθεί για την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε πριν από ένα χρόνο όταν επιχειρήσαν να του κλέψουν την τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Υποστήριξε, δε, πως κατήγγειλε το περιστατικό στο FBI, αλλά οι αμερικανικές αρχές τον αγνόησαν. Λέει πως έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο dark web με όνομα Funk Project, με το Funk να σημαίνει «FU North Korea», προκειμένου να στρατολογήσει κι άλλους χάκερ.


    Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, χάκερ από τη Βόρεια Κορέα έχουν επιτεθεί σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων σε τουλάχιστον 35 χώρες με λεία που εικάζεται πως ανέρχεται στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΒΑΝΟΣ μαχαιροβγάλτης UCKας ο 20χρονος που διέφυγε από τη χώρα - Είχε σφάξει ξανά το 2019 και κυκλοφορούσε ελεύθερος.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΙΚΑΝΟΤΑΤΕΣ...

    Πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η δολοφονία του Άλκη Καμπανού από τις Αρχές δημιουργεί η διαφυγή του 20χρονου G. στην Αλβανία, ενώ παράλληλα δημιουργούνται πολλά ερωτήματα και για το γενικό σύστημα Δικαιοσύνης της χώρας μας.


    Ο λόγος είναι ότι όπως και ο 23χρονος, έτσι και ο 20χρονος Αλβανός, είχε συμμετοχή τον Μάρτιο του 2019 σε δολοφονική επίθεση με μαχαίρια στην περιοχή Χαριλάου, τότε μόνο από τύχη είχαν ζήσει τα θύματα. Το περίεργο είναι ότι κυκλοφορούσε και αυτός ανενόχλητος στον οπαδικό χώρο και πως τα στοιχεία του ήταν γνωστά στην αστυνομία καθώς λόγω της εμπλοκής του στην επίθεση του 2019, εκκρεμούσε σε βάρος του δίκη.

    Η ΕΛ.ΑΣ αφού τον γνώριζε γιατί δεν φρόντισε να τον προσάγει με «αστραπιαίες» κινήσεις λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 20χρονου; Αν στη συνέχεια δεν προέκυπταν στοιχεία να τον άφηνε ελεύθερο, αλλά τουλάχιστον να διασφάλιζε ότι δεν θα διαφύγει από τη χώρα. Το ίδιο θα έπρεπε βεβαίως να κάνει και με άλλους σεσημασμένους από την παρέα του 23χρονου Αλβανού.

    Γιατί και αυτός αλλά και ο 23χρονος είχαν μαχαιρώσει οπαδούς τους Άρη και το 2019 και κυκλοφορούσαν εδώ και τρία χρόνια ελεύθεροι; Έπρεπε το δικαστήριο να γίνει στα μέσα στο 2022; Μέχρι τότε;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΙΚΑΝΟΤΑΤΕΣ...
      Ποιος είναι ο 20χρονος.
      Πρόκειται για νεαρό, επίσης αλβανικής καταγωγής με τα αρχικά D.R. ο οποίος είναι επίσης οπαδός του ΠΑΟΚ.

      Στα social media αυτοαποκαλείται ως o «εκτός νόμου». Ο 20χρονος μπήκε από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των ερευνών, καθώς ήταν ο συνεργός του 23χρονου -που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη- στην επίθεση του 2019. Οι αστυνομικοί σκόπευαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του για να του πάρουν κατάθεση. Διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι αυτό είναι αδύνατον, καθώς ο 20χρονος δεν βρίσκεται πια στη χώρα μας.

      Ο 20χρονος εμφανίζεται σε φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το Φεβρουάριο του 2016 να ποζάρει μαζί με Αλβανούς εθνικιστές. Περιγράφεται ως στενός φίλος του 23χρονου, που συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονία του Άλκη, αλλά και ως σκληρός οπαδός του ΠΑΟΚ.

      Το γεγονός ότι επέλεξε να εξαφανιστεί λίγο μετά την αιματηρή επίθεση στο Χαριλάου γεννά ερωτήματα. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη για επίθεση με μαχαίρια που είχε γίνει το Μάρτιο του 2019 στην ίδια περιοχή, ενώ εκκρεμούσε έρευνα της Ασφάλειας για να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη δολοφονία του Άλκη.

      Πώς διέφυγε

      Η δολοφονία του Άλκη έγινε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Πριν συμπληρωθούν καν 24 ώρες, ο 20χρονος με αυτοκίνητο έφτασε στις 23:45 στον Συνοριακό Σταθμό στην Κρυσταλλοπηγή, όπου και οι ελληνικές Αρχές και οι Αλβανικές «χτύπησαν» το διαβατήριό του.

      Έτσι, πέρασε στην Αλβανία.

      Τα στοιχεία του, αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς.

      Για την ώρα, παραμένει άφαντος και δεν εκκρεμεί κάποιο διεθνές ένταλμα σε βάρος του.


      Ωστόσο, φαίνεται ότι από τα πειστήρια που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο 20χρονος συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση.
      Ζ.Π.



      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...