ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Φεβρουαρίου 2022

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΒΑΝΑ ΧΑΪΖΕΝΜΠΕΡΓΚ: «ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

 

ΤΙΛΟ ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».

 

ΡΟΛΦ ΖΗΦΕΡΛΕ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» «Finis Germania».


  

10/11/19

Γερμανίδα Ηθοποιός Περιλούζει την Μέρκελ και την κατηγορεί για Εθνική Προδοσία με Ανοικτή Επιστολή της: «Η Θέση σου Είναι στη Φυλακή»

 

ΘΑ  ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ  ΠΟΤΕ  ΤΕΤΟΙΑ  ΘΑΡΡΑΛΕΑ  ΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΚΟΥΛΗ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΑΠΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ;

 
 
Mike WalshRussia Insider, Thu, Nov 7, 2019 

Στην βροχή των κεραμιδιών που πυκνώνεται επί της κεφαλής της  απερχόμενης εβραιοκομμουνίστριας  καγκελαρίου  της  Γερμανίας  (κατολίσθηση της γερμανικής Οικονομίας, τριγμοί διάβρωσης στα θεμέλια της Ντώυτσε Μπανκ, και πτώση του κόμματός της Μέρκελ σε τρίτη θέση  (μετά την Δεξιά και την Αριστερά) στις τελευταίες εκλογές στην Θουριγγία, απειθαρχία  των υπουργών της Οικονομικών και Αμύνης, παραγκωνισμός της από τον Μακρόν ως φωνή της Ευρώπης, με δηλώσεις ότι το ΝΑΤΟ είναι νεκρός εγκέφαλος κ.λ.π)   προστίθεται τώρα και προβάλλεται στην διεθνή δημοσιότητα η κατωτέρω ανοικτή επιστολή Γερμανίδας ηθοποιού που την καταγγέλλει ως την χειρότερη Καγκελάριο στην ιστορία της Γερμανίας.
 Τα βίαιο κείμενο παρουσιάζει διττό πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον: Πρώτον επειδή παρουσιάζει  μιαν   αμακιγιάριστη --από τα θεάματα επίσκεψης στην Κίνα και των εορτασμών για την επέτειο πτώσης του τείχους-- εικόνα της γερμανικής οικονομικό-κοινωνικής πραγματικότητας, αλλά και κυρίως επειδή πειστικά και διδακτικά περιγράφει τους καρπούς του πολυπολιτισμικού και «ανθρωπιστικού» προσκλητηρίου κηρύγματος ελευθέρας εισόδου αλλοφύλων και αλλόδοξων μεταναστών  από τους σχεδιαστές της παγκοσμιοποίησης, των οποίων η Μέρκελ υπήρξε το θανάσιμο για την Ευρώπη εκτελεστικό όργανο. Είναι βέβαιο ότι αυτή η επιστολή μιας Γερμανίδας ηθοποιού εκφράζει ανακουφιστικά το αίσθημα εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών και έχει -ειδικά για την Ελλάδα- μιαν εφιαλτική επικαιρότητα. 

Αλλά ιδού η επιστολή της κας Silvana Heißenberg

Παρουσίαση Μιχαήλ Στυλιανού

Αγαπητή Κυρία Μέρκελ

Είσαι η πιο πρόστυχη και εγκληματική καγκελάριος  που ο γερμανικός λαός είχε ποτέ να υποστεί
Έφερες στον γερμανικό λαό τον τρόμο, τον πόλεμο, την φτώχεια και τον θάνατο, εισάγοντας παράνομα και εσκεμμένα  στην χώρα παράνομους μετανάστες, εκατοντάδες χιλιάδες μισθοφόρους, τρομοκράτες και άλλους σκληρούς εγκληματίες.                                                                          

 Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Συντάγματος κανένας από αυτούς που φθάνουν από χώρες ασφαλείς δεν έχει το δικαίωμα ασύλου στην Γερμανία. Οι συμφωνίες του Σένγκεν και του Δουβλίνου ήταν επίσης εσκεμμένα παράνομες. 
Στον όρκο πού είχες δώσει είχες δεσμευθεί να  προστατεύεις τον γερμανικό λαό από ενδεχόμενους κινδύνους, αλλά κάνεις, καθημερινά, ακριβώς το αντίθετο. 
Δεν έχεις εντολή να  φροντίζεις για τις ανάγκες όλων των πολιτών, αλλά μόνο για το καλό του γερμανικού λαού, αυτό μονάχα είναι η εντολή που ανέλαβες. 
Δεν είσαι παρά μία υπάλληλος του γερμανικού λαού, γιατί η εξουσία ανήκει στον γερμανικό λαό και όχι σε εσένα.

Εσύ συνειδητά ξεσήκωσες ολόκληρο το έθνος, τον ένα εναντίον του άλλου, το δίχασες και κατέστρεψες ολόκληρες οικογένειες. Και από πάνω έχεις το θράσος να επαναλαμβάνεις το ψέμα ότι εμείς οι Γερμανοί είμαστε καλύτερα από ποτέ;
Εξ αιτίας των παράνομων προσκεκλημένων σου όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις πρέπει τώρα να γίνονται υπό ισχυρότατη προστασία, περιβαλλόμενες από περίφραξη και φρουρούς εξοπλισμένους με αυτόματα όπλα. 
Υπάρχουν τώρα προστατευόμενες περιοχές για τις γυναίκες, που επιζητούν την προστασία ώστε με κάποια τύχη να μην πέσουν θύματα σεξουαλικής βίας από τους προσκεκλημένους σου. 
Κάθε μέρα οι προσκεκλημένοι σου διαπράττουν εγκλήματα απεχθούς βίας.
Η φτώχεια  μεταξύ των γερόντων μας και των παιδιών είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σχεδόν ένα εκατομμύριο Γερμανοί ζουν στους δρόμους. 
Περίθαλψη αυτών των ανθρώπων, αυτή ήταν η εντολή σου, όχι να πλημμυρίσεις την Ευρώπη  με εισβολείς από άλλους πολιτισμούς και να τους ταΐζεις με τα δισεκατομμύρια μιας σκληρής φορολογίας.  
Και ζητάς σεβασμό;

Οι εισβολείς σου, οι περισσότεροι εγκληματίες, που βιάζουν και σκοτώνουν στην Γερμανία, περνούν κατόπιν κάτω από την προστασία σου (και του επίσημου Τύπου και της Αστυνομίας) και περιγράφονται σαν θύματα των «Ακροδεξιών». 

Αν  είχες συνείδηση και ήθελες τον σεβασμό θα απαντούσες για τα εγκλήματά σου μπροστά σ’  ένα δικαστήριο. 

Εάν η Δικαιοσύνη δεν σε επισκεφθεί, ο λαός θα το κάνει, επειδή η εξουσία ανήκει αποκλειστικά στον λαό και ο γερμανικός λαός είναι οι εργοδότες σου. 
Εσύ είσαι τίποτα. 
Κανένας καγκελάριος δεν προξένησε ποτέ εκ προθέσεως στον γερμανικό λαό τόση βλάβη και δυστυχία.

Για το μέλλον δεν επιθυμώ παρά ένα μόνο: Εσύ και όλη σου η κουστωδία να παραπεμφθείτε ενώπιον της Δικαιοσύνης για όλα σας τα αδικήματα και εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου να πάτε στην φυλακή τουλάχιστον για ισόβια. 

Τέτοια έσχατη προδοσία του κυρίαρχου λαού δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία της Γερμανίας.
Πληρωμένοι σχολιαστές και υποκριτές που ακόμη σου γλύφουν τα οπίσθια, ανίκανοι να σκεφτούν καθαρά και με τον δικό τους νου, μπορούν να βάλουν τέλος στα εγκώμιά τους για σένα, αφού κανένας λογικός άνθρωπος δεν τους παίρνει πλέον στα σοβαρά.                   
Σε περιφρονώ βαθύτατα και σου εύχομαι την τιμωρία που σου αξίζει.

Με πολλή περιφρόνηση, χάρις  και στην διμοιρία σου στην Στάζι*



Silvana Heißenberg, Retired actress



  ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.:  δεν  γνωρίζω  αν  η  Σιλβάνα  Χάιζεμπεργκ  έχει  καμιά  συγγένεια  με  τον  πατριώτη  Βέρνερ  Χάιζεμπεργκ,  τον  διάσημο  φυσικό  και  ιδρυτή  της  Κβαντομηχανικής.  Γνωρίζει  κανείς  κάτι  σχετικό;

 Η  καταστροφή  της  Γερμανίας,  η  γενετική  καταστροφή  της,  σημαίνει  αναντίστρεπτη  καταστροφή  της  Ευρώπης.  Όλοι  οι  συνεπείς  ευρωπαίοι  συμφωνούν  σ' αυτό.  Η  Γερμανία,  παρ'  όλα  τα  λάθη της,  υπήρξε  και  είναι  η  ατμομηχανή  της  Ευρώπης.  Σε  όλα  τα  πεδία.  Οικονομικό,  επιστημονικό,  πολιτιστικό,  πολιτικό.  Γι  αυτό  εκδηλώνεται  τέτοια  ιδιαίτερη  φροντίδα  στο  να  καταστρέψουν  την  γενετική  κληρονομιά  του  Γερμανικού  λαού.  Εάν  καταστραφεί  το  κέντρο  της  Ευρώπης,  χάθηκαν  όλοι  οι  Ευρωπαϊκοί  λαοί  και  διαλύθηκε  η  Ευρώπη.  Ακόμη  και  με  την  σημερινή  άθλια  ευρωπαϊκή  ένωση,  μπορούμε  να  φανταστούμε  μία  Ευρώπη  χωρίς  την  Γερμανία;  Τι  λέγει  επ'  αυτού  ο  λαλίστατος  μασόνος  Παυλόπουλος;  Οι  καθυστερημένοι  δημοσιολογούντες  στην Ελλάδα,  που  σηκώνουν  βλακωδώς  την  σημαία  του  αντιγερμανισμού,  πρέπει  να  γνωρίζουν  ότι  χωρίς  τον  Γερμανικό  λαό,  θα  εκλείψουν  οι  Ευρωπαίοι  και  θα  καταστραφεί  η  Ελλάδα.  Όλοι  οι  Ευρωπαίοι,  όλοι,  και  οι  Άγγλοι  και  οι  Ιταλοί  και  οι  Γάλλοι  και  οι  Ισπανοί,  ακόμη   και  οι  Ρώσοι  (ποιός  δεν  γνωρίζει  τον  ύμνο  του  Στάλιν  στις  αρετές  του  Γερμανικού  Λαού)  κλπ  τρέφουν  ένα  βαθύτατο  σεβασμό  προς  τον  αυθεντικό  Γερμανικό  λαό.  Άλλωστε  σχεδόν  όλοι  τους  είναι  γενετικά  τέκνα  του  Γερμανικού  Λαού.  Γι  αυτό  οι  γνώστες  του  πράγματος  κουνούν  με  "κατανόηση"  αλλά και  αγανάκτηση  το  κεφάλι  τους  για  την  βλακώδη  κατευθυνόμενη  αντιγερμανική  υστερία,  που  επιβλήθηκε  στην  Ελλάδα  από  συγκεκριμένους  κύκλους.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ







    Υ.Γ. 





                      





ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΤΟ  ΛΕΝΕ  ΦΑΝΕΡΑ.  ΒΕΒΑΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΤΟ  ΕΙΠΕ  ΠΛΕΟΝ  ΚΑΘΑΡΑ:    

 

"ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".




Σὲ συνέντευξή του στὴν ἐφημερίδα «Ντὶ Βέλτ» ὁ Χέρμπερτ Μπρύκε, διευθυντὴς στὸ τμῆμα «Οἰκονομικὴ Ἔρευνα γιὰ τὴν Μετανάστευση καὶ τὴν Ἐνσωμάτωση» τοῦ Πανεπιστημίου Χοῦμπολτ τοῦ Βερολίνου, εἶπε πολὺ ἐνδιαφέροντα πράγματα γιὰ τὸ πολυπολιτισμικὸ καὶ ἐργασιακὸ μέλλον τῆς Γερμανίας (ἀνάλογα συμπεράσματα μποροῦμε νὰ βγάλουμε ὅμως καὶ γιὰ τὴν Ἑλλάδα).


«Was wir in den Gro?stadten sehen, ist kunftig fur das Land normal» (4-11-2019).

«Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»
Σὰν παράδειγμα γιὰ αὐτὴν τὴν τάση ἀνέφερε τὴν Φρανκφούρτη:
«στὴν ὁποία ἤδη σήμερα κάθε δεύτερος κάτοικος ἔχει μεταναστευτικὲς ῥίζες. Στὸ Βερολίνο εἶναι περίπου τὸ 35%. Αὐτὸ ποὺ βλέπουμε σήμερα στὶς μεγαλουπόλεις μελλοντικῶς θὰ εἶναι ἡ εἰκόνα καὶ γιὰ τὴν χώρα συνολικῶς. Καὶ τότε σὲ πόλεις ὅπως ἡ Φρανκφούρτη θὰ ἔχουμε ποσοστὰ μεταναστῶν μεταξὺ 65 καὶ 70%».

 
 ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΑΡΧΗΓΟΥ  ΤΩΝ  «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»  ΙΟΥΔΑΙΟΥ Daniel Cohn-Bendit  ΠΟΥ  ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ:

"Εμείς ... πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".


Οι μουσουλμάνοι διδάσκονται στα τζαμιά τους ότι οι γυναίκες που δεν καλύπτονται ζητούν να βιαστούν και ότι είναι δικαίωμα των μουσουλμάνων να τις πάρουν.


Ο Gregor Gysi, είναι σημαίνων πολιτικός του κόμματος ‘Die Linke’ (‘Η Αριστερά’), του κόμματος που στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει την συνέχεια του κομμουνιστικού κόμματος που διηύθυνε τη δικτατορία στην Ανατολική Γερμανία.    Σε αντίθεση με άλλους Εβραίους στο κόμμα, δεν γύρισε την πλάτη στις ρίζες του. Την παραμονή της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου και την αποσύνθεση της Σοβιετικής Ένωσης, συμμετείχε σε μια ομάδα νέων, παιδιά των θυμάτων του Ολοκαυτώματος και επιζώντες, που είχαν αρχίσει να μαθαίνουν για τον Ιουδαϊσμό, τον εβραϊκό πολιτισμό και τα εβραϊκά. "Εβραίος μέχρι το κόκκαλο" ("Jew to the core"), έτσι τον περιέγραψε μια εξέχουσα προσωπικότητα της εβραϊκής κοινότητας της Γερμανίας.
Ο Gysi, επίσης, το 2015, είχε καυχηθεί δημόσια σε βίντεο ότι «περισσότεροι γηγενείς Γερμανοί πεθαίνουν από εκείνους που γεννιούνται» και ότι είναι «πολύ τυχερός, γιατί οι Ναζί δεν είναι καλοί στο να έχουν απογόνους…».






ΗΜΕΡΗΣΙΟ  ΔΕΛΤΙΟ  ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ  ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ
12/11/2019

Συνολικά 16 βάρκες αποβίβασαν 494 λάθρο

ΛΕΣΒΟΣ
1. Άντισσα, 38 άτομα
2. Μόλυβος, 45 άτομα

ΧΙΟΣ
1. Λιμάνι, 5 άτομα
2. Βάτος, 52 άτομα
3. Δασκαλόπετρα, 20 άτομα
4. Λιμάνι, 57 άτομα
5. Ερμιόνη, 10 άτομα
6. Λευκωνιά, 19 άτομα













ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ:

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:
* Κάθε ”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας
* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)
* Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία
* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ
ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ….ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”.
Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.
Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.
Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισες
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δαλακλή Νατάσα






Οι Λαθροεισβολείς,  με βάση το  νόμο  του  Κούλη, απολαμβάνουν δωρεάν περίθαλψη, ο Έλληνας αν δεν έχει ένσημα,  πληρώνει κανονικά για να πάει στα νοσοκομεία.»





ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΑ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  

ΓΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: «ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ».

Σε ένα φλογερό λόγο από το βήμα της Εθνικής Συνέλευσης, ο βουλευτής Stéphane Ravier προειδοποίησε ότι ο γηγενής γαλλικός πληθυσμός αντικαθίσταται γρήγορα από αλλοδαπούς χάρη στις πολιτικές υπέρ της μαζικής μετανάστευσης που διακηρύσσονται από τους δυτικούς παγκοσμιοποιητές.

Ο Ravier, μέλος του κόμματος National Rally της Marine Le Pen, εξαπέλυσε ένα χείμαρρο αλήθειας στα αυτιά των Γάλλων κοινοβουλευτικών, οι οποίοι πιστεύει ο Ravier ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν γιατι θα «επιτρέψουν τον θάνατο της ταυτότητας του γαλλικού λαού».
Αφού καταφέρθηκε εναντίον των πολιτικών ελίτ, οι οποίες έχουν σφυρηλατήσει μια στρατηγική συνεργασία με τις νέες εισαγόμενες τριτοκοσμικές παγκόσμιες μάζες εναντίον του γαλλικού λαού, ο Ραβιέ ανέδειξε την ιδέα της «Μεγάλης Αντικατάστασης» – μιας ιδέας ότι οι ντόπιοι Ευρωπαίοι αντικαθίστανται εθνοτικά από αλλοδαπούς από τον τρίτο κόσμο.
«Δεν πιστεύω στη« Θεωρία της Μεγάλης Αντικατάστασης ». Από την άλλη πλευρά, είμαι πεπεισμένος για την πραγματικότητά της», δήλωσε ο Ράβιε.
«Οι νόμοι μας, ο πολιτισμός μας, η ταυτότητά μας, το savoir-vivre, η τεχνογνωσία μας, οι ελευθερίες μας – ειδικά εκείνες των γυναικών, όπως οι σεξουαλικές και θρησκευτικές ελευθερίες – απορρίπτονται, καταπολεμούνται, προκειμένου να αντικατασταθούν από τα χτυπήματα του μαχητικού ισλαμικού κοινοτισμού » ανέφερε.
Ο Ranvier υπογραμμίζει τότε ότι οι παγκοσμιοποιημένοι πολιτικοί που κηρύσσουν το ψευδές δόγμα της πολυπολιτισμικότητας είναι πάντοτε σε θέση να απομονώνονται από τις καταστρεπτικές συνέπειές του.
«Η ιδεολογία της «συνύπαρξης» καταρρέει κάτω από το βάρος της πραγματικότητας ενός είδους μετανάστευσης που καθημερινά αποδεικνύεται όλο και περισσότερο κατακτητική και βίαιη. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την εθνική και δημοκρατική μας ενότητα. Μόνο εκείνοι που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά το αποφεύγουν. Και μεταξύ αυτών: όλοι εσείς ή σχεδόν [όλοι σας]. »

«Οι Γάλλοι λένε αρκετά. Για σαράντα χρόνια έχουν κάνει μια προσπάθεια, θυσίες στην υποδοχή άλλων και τι έχουν λάβει σε αντάλλαγμα; Ανάπτυξη ενός αφόρητου αντι-γαλλικού, αντι-λευκού, αντιχριστιανικού ρατσισμού. »
Κατά τη διάρκεια των τελικών παρατηρήσεών του, ο Ράβιε κάλεσε τους παγκοσμιοποιημένους, υπέρ-πολυπολιτιστικούς νομοθέτες να ζητήσουν συγνώμη από το γαλλικό λαό για τη μη αναστρέψιμη ζημιά που προκάλεσαν.






  1. Bolton (πρώην σύμβουλος Λευκού Οίκου): «Η οικογένεια Trump έχει συμφέροντα στην Τουρκία».
    «Η ιουδαία κόρη και ο ιουδαίος γαμπρός του Trump έχουν προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία», φέρεται να υποστήριξε ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Trump
    Στοιχεία-φωτιά έδωσε ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, John Bolton, ο οποίος εκδιώχθηκε από τον Donald Trump.
    Σε συνομιλία του σε εκδήλωση της Morgan Stanley ο Bolton φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη του Αμερικανού προέδρου και ο γαμπρός του έχουν προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία.
    Σύμφωνα με το NBC, το οποίο επικαλείται πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Bolton αμφισβήτησε παράλληλα και την ευρύτερη προσέγγιση του Trump σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λέγοντας ότι δεν μπορούν να επιλυθούν όπως ένα ντιλ στο real estate. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Bolton περιέγραψε το προφίλ ενός προέδρου ο οποίος δεν κατανοεί τη σύνθετη φύση των διεθνών σχέσεων και πόσο σημαντική είναι η συνέπεια, ενώ το προσωπικό όφελος αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο πίσω από τις αποφάσεις του.

    www.bankingnews.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία. Ο Αλ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών. Το πρόγραμμα ξεκινάει από τα Γρεβενά όπου θα συμμετάσχει και σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, ενώ ακολουθεί η πόλη της Κοζάνης όπου και θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στην Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού. Προγραμματισμένη του επίσκεψη την Πέμπτη στον δήμο Σερβίων που έχει υποδεχτεί αλλοδαπούς σε αντίθεση με άλλους δήμους της περιφέρειας.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται να παίρνει πρωτοβουλίες για τους αλλοδαπούς οργανώνοντας εκδηλώσεις αλληλεγγύης όπως αυτές κατά την υποδοχή τους στο λιμάνι του Πειραιά.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣEΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΣΟΡΟΣΜΑΦΙΑΣ ΚΟΥΛΗ: «ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΕΡΑ…ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ».

    Υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης:
    «Σήμερα το μείζον πρόβλημα της οικονομίας δεν είναι το πολύ μεγάλο χρέος που έχουμε αλλά το τεράστιο επενδυτικό κενό που έχουμε
    Στους Έλληνες φορολογούμενους μετακύλησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το βάρος της νοσοκομειακής περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών αν και όπως υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης θα έπρεπε να εξαιρεθούν.
    Κατά την συζήτηση του απολογισμού της εκτέλεσης των προϋπολογισμών των προηγούμενων ετών στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής υποστήριξε πως λόγω «λαθών επιμέλειας» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσμετρούσε τις δαπάνες νοσοκομειακής περίθαλψης μεταναστών και προσφύγων στις συνολικές δαπάνες της κυβέρνησης, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τα έξοδο και άρα τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών.
    «Υπήρχαν και λάθη επιμέλειας όπως στα νοσοκομεία που δεν κατέγραφαν τις μεταναστευτικές και προσφυγικές δαπάνες και δεν έβγαιναν από τις δαπάνες της κυβέρνησης όπως μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της συμφωνίας. Στα στοιχεία που πήραμε και ρωτήσαμε τα νοσοκομεία σχετικά μας είπαν για παράδειγμα ότι στο νοσοκομείο Λέσβου δεν υπήρχαν καταγραμμένες δαπάνες για μετανάστες και πρόσφυγες. Υπολογίστε ότι αυτά είναι λεφτά που φορολογούμε τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ: «ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ».

    Σε λίγο καιρό όλα τα δάση της Ελλάδος θα γεμίσουν με αυθαίρετα λαθρομεταναστών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ:

    Κρατήστε τα ονόματα ξενοδοχείων! Αποθηκεύστε τα ονόματα ξενοδοχείων που φιλοξενούν λαθροεισβολείς για να τα θυμόμαστε και να τα κάνουμε εμπάργκο όταν ξεμείνουν! Αποκλείστε όσοι μπορείτε αυτά τα ξενοδοχεία που με την συναίνεση τους στην διαμονή των λαθροεισβολέων συντελούν στον αφανισμό της πατρίδας μας! Ας μην τους αφήσουμε ούτε μια μέρα να χαρούν την προδοσία τους! Διαπομπεύστε τους παντού! Βγάλτε τα ονόματα ξενοδοχείων και ιδιοκτητών στο διαδίκτυο για να γνωρίζουν όλοι τους προδότες! Όπου και να τους πετύχετε διαπομπεύσετε τους λέγοντας τους ότι είναι ανθέλληνες προδότες , πουλημένοι και εχθροί της πατρίδας μας! Και ας την πάθουνε πρώτοι και καλύτεροι από τους λαθροεισβολείς για παραδειγματισμό και για να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιου είδους προδοτικές ενέργειες!!


    Anna Art
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΥΦΩΝ»;
    «ΕΝΩΠΙΟΝ ενός άρτια οργανωμένου σχεδίου που έχουν εξυφάνει αναρχικές ομάδες και έχουν ως στόχο τον διεθνή διασυρμό τής χώρας, ευρίσκεται η Κυβέρνησις»...
    Εφημερίδα «Εστία», 9 Νοεμβρίου 2019
    ΣΧΕΔΙΟ: «…. Μαζικές επιθέσεις σε δεκάδες Αστυνομικά Τμήματα, νοσοκομεία και σχολεία, όπου και αρχίζουν να κρατούνται χιλιάδες όμηροι. Κυρίως ηλικιωμένοι άρρωστοι, έγκυες Ελληνίδες και νήπια και βρέφη!


    Τα περισσότερα σχολεία, που χτυπήθηκαν, ήταν βρεφονηπιακοί σταθμοί και Δημοτικά.

    Οι εισβολείς, οπλισμένοι λαθρομετανάστες και αναρχικοί.

    Τα πρώτα χτυπήματα, τα υπέστησαν το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, το Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος», η Στρατιωτική Διοίκηση Ανατολικής Μεσογείου, το Αμερικανικό Κολλέγιο “Deere”, το Γαλλικό Κολλέγιο και η ΕΡΤ.

    Όλοι οι ανωτέρω στόχοι, στην Αγία Παρασκευή.

    Στα ξένα κολλέγια επετέθηκαν για να στρέψουν τις δύο αυτές χώρες – μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. – εναντίον της Ελλάδος! Επιθέσεις, εκδηλώνονται και σε δεκάδες Πρεσβείες και Προξενεία. …».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΛ;
    Μία τελετουργική και επώδυνη σφαγή του ζώου. Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας.

    Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό. Η πιστοποίηση «Χαλάλ» δεν αφορά κάτι σχετικό με την ποιότητα ή το είδος της τροφής. Πρόκειται για έναν τελετουργικό τρόπο σφαγής του ζώου, όπου ο μουσουλμάνος σφαγέας -μόνο μουσουλμάνος επιτρέπεται να σφάξει το ζώο- διαβάζει μια προσευχή, όπου προφέρεται το όνομα του Αλλάχ, (Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ), ενώ το σφάγιο κρεμιέται ανάποδα. Το ζώο πρέπει να πεθάνει, χωρίς να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ενώ είναι ζωντανό, σφάζεται αργά με ένα μαχαίρι στον λαιμό μέχρι να χάσει όλο του το αίμα, χωρίς ο σφαγέας να αποκόψει τον νωτιαίο μυελό, γεγονός που επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι τα ζώα βιώνουν έναν αργό και οδυνηρό θάνατο.
    Τι προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και τα Δικαιώματα των Ζώων
    Στις ευρωπαϊκές χώρες ο νόμος επιβάλλει τα ζώα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους και για αυτό χρησιμοποιείται πιστόλι αναισθητοποίησης με ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό, όμως, εμποδίζει την ακατάπαυστη εκροή του αίματος, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό για τους μουσουλμάνους.
    Στο Βέλγιο, μετά από έντονες αντιδράσεις φιλοζωϊκών συλλόγων, ψηφίστηκε η απαγόρευση του κρέατος με πιστοποίηση «Χαλάλ», με ειδικό νόμο που θέτει σε παρανομία τη σφαγή μη αναισθητοποιημένων ζώων.
    Η απαγόρευση πέρασε ομόφωνα από την επιτροπή περιβάλλοντος του τοπικού κοινοβουλίου της Βαλλονίας και τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019. Ο ίδιος νόμος έχει ψηφιστεί και από το τοπικό κοινοβούλιο της Φλάνδρας και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον Ιανουάριο.
    Το ίδιο ζήτημα έχει τεθεί για τον εβραϊκό τρόπο σφαγής των ζώων, όπου όμως χρησιμοποιούνται ειδικά μαχαίρια που επιφέρουν τον άμεσο θάνατο του ζώου. Η απαγόρευση προκάλεσε αντιδράσεις και από την εβραϊκή πλευρά.
    Ένας εκπρόσωπος της RSPCA, της βρετανικής φιλοζωΐκής οργάνωσης, δήλωσε:


    «Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πως παράγεται το κρέας που τρώει.

    Σε λίγο καιρό ο Κούλης στην Ελλάδα θα διερωτηθεί: «Γιατί αφού τρώμε Χαλάλ κρέας, δεν εφαρμόζουμε και τις άλλες πρακτικές που βασίζονται στην μουσουλμανική θρησκεία μας, την πολυγαμία και τον λιθοβολισμό της μοιχαλίδας;».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πακιστανικό P-3 Orion παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Καστελόριζο!

    Σε μια πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε το... Πακιστάν καθώς χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε χθες στο FIR Αθηνών ένα πακιστανικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και συλλογής πληροφοριών τύπου P-3 Orion υποστηρίζοντας έτσι τις παράνομες απαιτήσεις της Άγκυρας.
    Το αεροσκάφος μπήκε στο FIR Αθηνών ανατολικά του Καστελόριζου, μετά συνέχισε στο FIR Λευκωσίας και κατόπιν επέστρεψε στην βάση του ακολουθώντας την ίδια πορεία αντίστροφα.
    Είναι σαφές ότι στα πλαίσια της στρατηγικής του συμμαχίας με την Τουρκία, το Πακιστάν υποστηρίζει τις τουρκικές θέσεις για αμφισβήτηση της ελληνικής ΑΟΖ και των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
    Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με αεροσκάφος άλλης χώρας, καθώς μέχρι σήμερα με εξαίρεση τα αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας και γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων της γειτονικής χώρας που δεν καταθέτουν σχέδιο πτήσης ή το κάνουν σπάνια, στο πλαίσιο τακτικής, όλες οι άλλες χώρες το πράττουν.
    Ο μασόνος Δένδιας (και ο μασόνος της διπλανής στοάς, ο Παυλόπουλος, σε λίγο ο μασόνος Παυλόπουλος θα κάνει βαρυσήμαντη δήλωση για κατάφορη παραβίαση τού διεθνούς δικαίου…), θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Πακιστανό πρεσβευτή και την πακιστανική κυβέρνηση για το περιστατικό αυτό ή θα απευθυνθεί στους ατελείωτους πακιστανούς λαθρομετανάστες που βρωμίζουν την Αθήνα και τα ποτισμένα με αίμα του Ελληνικού Λαού Ελληνικά Χώματα.
    Αν οι πακιστανοί βομβαρδίσουν το Καστελλόριζο (ή ακόμη και την Αθήνα), το μόνο που θα κάνουν οι πολιτικοί μας, είναι να ευχαριστήσουν τους Αμερικανούς...
    ΜΗΠΩΣ, λέμε μήπως, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία πετάξει μαζί με ινδικά αεροσκάφη πάνω από το Κασμίρ που διεκδικεί το Πακιστάν; Μήπως εκδηλωθούν πορείες των αδελφών μας Καλάς στο Καράτσι και στο Ισλαμπαμπάντ;
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ: ΜΗΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΔΩΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ…

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σάββας Κωφίδης, ένας «μεγάλος» ποδοσφαιριστής, με νοημοσύνη καρότου, δήλωσε: «Ο πλανήτης γη δεν ανήκει σε κανέναν. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι τεράστια, αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι σημαίνει «μετανάστης», τι «πρόσφυγας», τι «Γερμανός» και τι « Έλληνας». Εγώ δεν γνωρίζω αυτές τις έννοιες. Το μόνο που ξέρω και θέλω να ανακαλύπτω καθημερινά είναι ο «άνθρωπος».
    Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγής μου, αλλά είναι όλη η Γη». 


    Δυστυχώς τέτοιες σκέψεις είναι πολύ συνηθισμένες στον ηλίθιο βαλκανικό ανθυπολαό γι αυτό αρχίζει να εξαφανίζεται σιγά σιγά από την γη.
    Ένας λαός με δείκτη νοημοσύνης στα επίπεδα της καθαρής βλακείας. Πως θα επιβιώσει ένας τέτοιος λαός; Αλλοίμονο, πολλοί «έλληνες» νομίζουν ότι η γη είναι ένα απέραντο πράσινο λιβάδι, όπου βόσκουν ήσυχα καθυστερημένες αγελάδες με γλαρά μάτια. Δεν καταλαβαίνουν ότι η γη είναι ένας ανταγωνιστικός, βίαιος, θανατερός και επικίνδυνος κόσμος, όπου μόνο με συμμαχίες με ομοειδή, ομόαιμα όντα έχεις ελπίδες να επιβιώσεις και να αποκτήσεις απογόνους. Όταν αποκοπείς από το κοπάδι σου, από την αγέλη σου, σε τρώει ο λύκος.
    Τέτοια ηλίθια όντα σαν τον Κωφίδη εξαφανίζονται αργά ή γρήγορα στην ανελέητη διαδικασία της φυσικής επιλογής. Το δυναμικό επιβίωσης που διαθέτουν είναι μηδέν.
    Το θέμα όμως είναι να μην πάρουν μαζί τους στον όλεθρο και τον λαό μας.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλώσεις του Τραμπ χθες: «Είμαι μεγάλος οπαδός του Ερντογάν, όχι του Κούλη».
    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε απόψε ότι είχε μια «θαυμάσια, παραγωγική συνάντηση» με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας «μεγάλος οπαδός» του και χαρακτηρίζοντας «ειλικρινείς» τις συνομιλίες που είχαν οι δύο ηγέτες στον Λευκό Οίκο.
    Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνεργασία των ΗΠΑ με την Τουρκία σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Τόνισε ότι η Άγκυρα είναι ένας «μεγάλος σύμμαχος» στο ΝΑΤΟ και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί βρίσκεται κοντά στο στόχο να αυξήσει τη συμβολή της στη Βορειοατλαντική Συμμαχία στο 2% του ΑΕΠ της.
    Για την οικονομική συνεργασία τους, είπε ότι οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών έχουν «τεράστιες δυνατότητες».
    Αναφερόμενος εξάλλου στο θέμα της Συρίας, σχολίασε ότι η εκεχειρία, αν και «περίπλοκη», κρατάει και ευχαρίστησε την Τουρκία για τις προσπάθειές της.
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...