ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Φεβρουαρίου 2022

"ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΡΩΜΙΟΙ. ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα γεμίζει με γυναίκες από το Αφγανιστάν σε συνεργασία με ΜΚΟ».

 



ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ F–35 ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ). Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.



 

Χιλιάδες Πακιστανοί διαδηλώνουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ και εναντίον της Ινδίας.  ΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Ένα κυβερνητικό οικονομικό σκάνδαλο με διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ μέσω του προγράμματος εγκατάστασης «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών με τον κωδικό ΕΣΤΙΑ της ΕΕ αποκαλύπτεται ότι βρίσκεται πίσω από δύο εταιρείες real estate στην Αθήνα που «χρυσώθηκαν» από την νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten» με την έγκριση του υπουργείου Μετανάστευσης.


Ο Σάββας Κωφίδης, ένας «μεγάλος» ποδοσφαιριστής, με νοημοσύνη καρότου, δήλωσε: «Ο πλανήτης γη δεν ανήκει σε κανέναν. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι τεράστια, αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι σημαίνει «μετανάστης», τι «πρόσφυγας», τι «Γερμανός» και τι « Έλληνας». Εγώ δεν γνωρίζω αυτές τις έννοιες. Το μόνο που ξέρω και θέλω να ανακαλύπτω καθημερινά είναι ο «άνθρωπος».
Αυτή η Γη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, έχω το δικαίωμα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος θέλω και να ζήσω, γιατί αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου όπως έφυγαν οι Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. Για μένα πατρίδα δεν είναι το μέρος καταγωγής μου, αλλά είναι όλη η Γη».

Δυστυχώς τέτοιες σκέψεις είναι πολύ συνηθισμένες στον ηλίθιο βαλκανικό ανθυπολαό (με μέσο δείκτη Νοημοσύνης 92), γιαυτό αρχίζει να εξαφανίζεται σιγά σιγά από την γη.
Ένας λαός με δείκτη νοημοσύνης στα επίπεδα της καθαρής βλακείας. Πως θα επιβιώσει ένας τέτοιος λαός;
Αλλοίμονο, πολλοί «έλληνες» νομίζουν ότι η γη είναι ένα απέραντο πράσινο λιβάδι, όπου βόσκουν ήσυχα καθυστερημένες αγελάδες με γλαρά μάτια.
Δεν καταλαβαίνουν ότι η γη είναι ένας ανταγωνιστικός, βίαιος, θανατερός και επικίνδυνος κόσμος, όπου μόνο με συμμαχίες με ομοειδή, ομόαιμα όντα έχεις ελπίδες να επιβιώσεις και να αποκτήσεις απογόνους. Όταν αποκοπείς από το κοπάδι σου, από την αγέλη σου, σε τρώει ο λύκος.
Τέτοια ηλίθια όντα σαν τον Κωφίδη εξαφανίζονται αργά ή γρήγορα στην ανελέητη διαδικασία της φυσικής επιλογής. Το δυναμικό επιβίωσης που διαθέτουν είναι μηδέν.
Το θέμα όμως είναι να μην πάρουν μαζί τους στον όλεθρο και τον λαό μας.




Η νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten», εγγράφηκε στο Μητρώο  για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε χρόνο-ρεκόρ, εξασφαλίζοντας περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ για 15 μήνες τα οποία διοχετεύθηκαν σε δύο εταιρείες real estate!

Την ίδια εν λόγω εταιρείες καταγγέλλονται από Κινέζους επενδυτές της Golden Visa για απάτη, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ελεγχθεί για «ξέπλυμα» χρήματος.

Πρόκειται για  εταιρείες που «αθωώθηκαν» χάρη σε τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.

 Σύμφωνα με  δημοσιογραφική έρευνα του «Solomon» και των «Reporters United»: «Η καταβολή εκατομμυρίων ευρώ γίνεται μέσω μιας ΜΚΟ, η οποία δεν πληροί τα ουσιαστικά κριτήρια που όρισε η ελληνική κυβέρνηση ώστε “να μπει μια τάξη στις ΜΚΟ”, κι επιπλέον φέρεται να στήθηκε από συγγενικά πρόσωπα των υπεύθυνων των εταιρειών στις οποίες καταλήγουν τα χρήματα», τονίζεται στην έρευνα

Σήμερα Πακιστανοί, Σουδανοί, Καμερουνέζοι, Μαροκινοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αφγανοί κλπ. και «αλληλέγγυοι» ακροαριστερών οργανώσεων, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο για το επεισόδιο σε παράνομο τζαμί.

Τον λόγο στη συγκέντρωση πήραν ο Νούρι, Ιμάμης στο τζαμί που δέχτηκε την επίθεση, ο Σέικ Γκίαζ από το Συμβούλιο Δικαιωμάτων Απόδημων Μπαγκλαντεσιανών, ο Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "Η Ενότητα", ο Ναΐμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ο γνωστός της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, κλπ.

Στο τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία που έφτασε στο τζαμί στην οδό Βυζαντίου ενημερώνοντας τη γειτονιά και στη συνέχεια επέστρεψε μέσω της οδού Καυταντζόγλου στο πάρκο Φιξ.




Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα γεμίζει με γυναίκες από το Αφγανιστάν σε συνεργασία με ΜΚΟ».


«Το εξόριστο Κοινοβούλιο των γυναικών» είναι ο τίτλος σε εκτενές άρθρο του περιοδικού DER SPIEGEL για τις δεκάδες γυναίκες με πολιτική δράση στο Αφγανιστάν, που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στην Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού αναφέρει ότι «η Αθήνα έχει γίνει κέντρο για τις απάτριδες, πρώην πολιτικούς από την Καμπούλ. Πριν ανέλθουν στην εξουσία οι Ταλιμπάν, στο Κοινοβούλιο της Καμπούλ συμμετείχαν 69 γυναίκες ως βουλευτές ή γερουσιαστές.

Περίπου 25 από αυτές ζουν σήμερα στην Αθήνα. Εννέα γυναίκες κρύβονται ακόμη στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το BBC. Άλλες έχουν βρει καταφύγιο στην Αλβανία ή την Τουρκία. Στην Αθήνα οι γυναίκες μάλλον θα μείνουν για λίγους μήνες, μέχρι να πάρουν βίζα για τις ΗΠΑ, τον Καναδά ή τη Μ.Βρετανία». Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, το «εξόριστο Κοινοβούλιο των γυναικών», που πραγματικά συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, έχουν ιδρύσει οι πρώην βουλευτίνες Σαγκούφα Νορζάι και Ναζίφα Μπεκ.  

  Η ελληνική MKO Melissa Network είχε συντάξει μία λίστα 150 γυναικών με επιρροή (στο Αφγανιστάν) και τις βοήθησε να εγκαταλείψουν τη χώρα. Οι περισσότερες έφτασαν στην Αθήνα μαζί με τις οικογένειές τους, συνολικά έχουν έρθει περισσότερα από 800 άτομα».



Χιλιάδες Πακιστανοί διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας για το Κασμίρ και εναντίον της Ινδίας.  ΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

«Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, με την ευκαιρία της ”Ημέρας Αλληλεγγύης στο Κασμίρ”:

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 17:00 μ.μ. στην Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα, παρακαλούνται: (1)Να φοράτε μάσκεςκατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

2) Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τηρήσουν τον περιορισμένο χρόνο, η διαμαρτυρία θα λήξει γρήγορα.

(3) Εθελοντές θα είναι παρόντες στο σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, για να καθοδηγήσουν τους διαδηλωτές στην Ινδική Πρεσβεία.

(4) Για την διευκόλυνση των διαδηλωτών που θα συμμετέχουν στην ”Ημέρα Αλληλεγγύης του Κασμίρ”, έχει κανονιστεί ιδιωτική μεταφορά από διάφορες περιοχές που θα αναχωρήσουν ακριβώς στις 16:00 από τα ακόλουθα σημεία: Αγ. Παρασκευή – Ομόνοια – Νίκαια – Αχαρνών».

Εν τω μεταξύ αντί να πιέζει η Ελλάδα για να δεχθεί πίσω τους υπηκόους του, το Πακιστάν η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τους, απελαύνει, αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καν στη χώρα,  αντίθετα  ο υπουργός Νότης Μηταράκης θα επισκεφθεί Μπαγκλαντές και Πακιστάν για το θέμα  της  διευκόλυνσης  στην "οικογενειακή επανένωση" (το λέμε τώρα)  με έκδοση οικογενειακής βίζας και άνοιγμα των θεωρήσεων εργασίας!

Αλλά το θέμα είναι πως ουδείς αρνήθηκε την οικογενειακή επανένωση των Πακιστανών. Αρκεί να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να βρίσκονταν κανονικά.




ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






3 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΡΕΙΣ "ΡΟΜΑ" ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ.
    Τρεις Ρομά και ένας 23χρονος Αλβανός μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου στη Ρόδο, τον φίμωσαν και στη συνέχεια τον λήστεψαν.

    Οι δύο πρώτοι, ηλικίας 16 και 20 ετών, όπως και ο 23χρονος, εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά την πράξη τους και επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ αναζητείται ο 22χρονος συγκατηγορούμενος τους.

    Οι δράστες μπήκαν στον σπίτι του 81χρονου χθες τα ξημερώματα (04-02-2022) και άρχισαν να ψάχνουν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε και όταν σηκώθηκε, οι δράστες τον φίμωσαν και τον ακινητοποίησαν.

    Οι ληστές αφαίρεσαν ένα μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα του 81χρονου και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω από 8.000 ευρώ οι μισθοί των golden boys του ΕΦΚΑ.
    Με παχυλούς μισθούς θα αμείβονται τα golden boys του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου, για την επί της ουσίας ιδιωτικοποίηση του ΕΦΚΑ, που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή από την κυβέρνηση.
    Οι αμοιβές αφορούν τον διοικητή του ΕΦΚΑ και πρώην διευθυντή του γραφείου των υπουργών Χατζηδάκη και Βρούτση, τους ιδιώτες που θα μπουν ως γενικοί διευθυντές και διευθυντές στον οργανισμό.
    Με ανάρτησή του ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας αναφέρει ότι στο άρθρο 27 του σχεδίου νόμου προβλέπεται:
    1.Η αύξηση του μισθού του νυν διορισμένου, Διοικητή του ΕΦΚΑ και πρώην διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, κ.Χατζηδάκη και κ.Βρούτση, έως και τα 8.134,56 ευρώ.
    2. Μισθός, έως και 8.134,56 ευρώ για τους ιδιώτες «κολλητούς» Γενικούς Διευθυντές που θα στελεχώνουν πλέον τον ΕΦΚΑ, παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ.
    3.Μισθός, έως και 8.134,56 ευρώ, για τον επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικών Ερευνών που θα αποτελεί δήθεν, τον «μπαμπούλα» του ΕΦΚΑ.
    4.Μισθός έως και 4.631 ευρώ, για ιδιώτες Διευθυντές του ΕΦΚΑ.
    5.Μισθός έως και τα 4.631 ευρώ για τα 43 και πλέον στελέχη της Μονοπρόσωπης Εταιρίας «Αξιοποίησης» Ακινήτων του ΕΦΚΑ που θα αναλάβουν το ξεπούλημα των 400 ακινήτων του φορέα, αξίας 1 δις ευρώ.
    Την ίδια ώρα, σημειώνει ο Διονύσης Τεμπονέρας, η κυβέρνηση αρνείται να αυξήσει τον κατώτατο μισθό, παρακολουθώντας αμέτοχη την ακρίβεια, να σαρώνει το εισόδημα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και όλων των μικρομεσαίων.
    Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση είπε «όχι» και στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του Ειδικού Φόρου στα καύσιμα όπως επίσης και στη μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, παραδεχόμενη ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο καθώς οι μειώσεις δεν θα περάσουν στον καταναλωτή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέθηκαν 100.000 «αδιευκρίνιστα» στον λογαριασμό του Δ.Αβραμόπουλου.
      Δ.Μαρκόπουλος για τα 100.000 ευρώ του Δ.Αβραμόπουλου: «Πώς κάνετε έτσι; - Δεν είναι και κάτι».

      Τα 100.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis μάλλον είναι λίγα για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο.
      Εξαιρετικά ευτελές ποσό φαίνεται να θεωρεί ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος τα 100.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Μόνο που δεν είπε πως πρόκειται για φραγκοδίφραγκα.
      Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Blue Sky, υποτίμησε το ποσό των 100.000 ευρώ που κατατέθηκε σε 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, λέγοντας ότι για έναν επιτυχημένο άντρα όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν είναι μεγάλο το ποσό. «Για 200 50αρα», «δεν είναι δα και μεγάλο ποσό» και άλλες παρόμοιες ατάκες ακούστηκαν από τον βουλευτή της ΝΔ.
      Πρόκειται για κατάθεση διακοσίων χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ τα οποία έγιναν από την πεθερά του και κατά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης χαρακτηρίστηκαν από την οικονομική εισαγγελία ως «αδιευκρίνιστα» καθώς «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα των ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...