ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟ 1947

 

Αμερικανικά στρατηγικά (δηλαδή φορτωμένα με ατομικές βόμβες) βομβαρδιστικά Β-52 έρχονται στην κατεχόμενη Ευρώπη. Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Δρέσδη, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα είναι μικροδοκιμές μπροστά σ’αυτά που θα πάθουν οι ευρωπαϊκές πόλεις από τους νέους Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ και Τρούμαν.

 

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΣΟΡΟΣ - ΤΣΩΡΤΣΙΛ - ΜΠΑΪΝΤΕΝ

    ΜΠΑΪΝΤΕΝ, Ο ΝΕΟΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1944, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1943, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1945, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ. John Kleeves: «Το ιδεώδες για τις ΗΠΑ και τους Άγγλους θα ήταν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να φθάσουν στο τέλος του πολέμου εντελώς καταστραμμένες, τόσο οι συμμαχικές όσο και οι εχθρικές, ακόμα και οι ουδέτερες». ΤΣΩΡΤΣΙΛ: «Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!»


ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;



Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΪΤΣΜΑΝ: «ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ».




Ο  Μπέρναρντ Μπαρούχ, ο  μεγάλος  εβραίος  χρηματιστής  και  ο   πιστός  του  υπηρέτης,  ο  άγγλος  πρωθυπουργός  Τσώρτσιλ. 

Το 1990 ο David Irving  έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:  

«Δεν θέλω  καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ  στην Δρέσδη!»


ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΒΑΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ): «Υπό Ελληνική κατοχή τα τουρκικά νησιά στο Αιγαίο. Να τα πάρουμε πίσω». ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΒΟΥΛΗ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΧΙΤΖΑΜΠ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ: «ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ».


Ένα υπόμνημα πράκτορα του FBI, που τώρα βγήκε στο φως, περιγράφει τις απόψεις του Τσωρτσιλ σε Αμερικανό πολιτικό σε συνάντησή τους το 1947.

Ο πράκτορας του FBI γράφει ότι όταν ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Styles Bridges (Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικής Οικονομικής Συνεργασίας) συναντήθηκε με τον Τσόρτσιλ, ο Βρετανός πολιτικός του προσπάθησε να τον κάνει να επηρεάσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Τρούμαν, ώστε οι ΗΠΑ να κάνουν πυρηνική επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία τότε δεν είχε πυρηνική βόμβα.

Θα ήταν προληπτική επίθεση με στόχο την καταστροφή του Κρεμλίνου ώστε μετά η Σοβιετική Ένωση να μην κατακτήσει τη Δύση με τον κομμουνισμό της. Θα ήταν εύκολο να ελεγχθεί όπως εκτιμούσε ο Τσόρτσιλ.

Ένα έτος πιο πριν ο Τσωρτσιλ είχε μιλήσει για το Σιδηρούν Παραπέτασμα που είχε πέσει στην Ευρώπη. Ο Τσωρτσιλ είπε στον Αμερικανό Γερουσιαστή ότι αν οι ΗΠΑ δεν έκαναν την επίθεση, ο Στάλιν θα έκανε επίθεση κατά των ΗΠΑ στα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Είναι εκπληκτική η βρετανική αναισθησία, που δεν έχει καμία διαφορά με αυτή του Στάλιν.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που θα σκοτώνονταν στη Μόσχα και στη γύρω περιοχή, δεν φάνηκαν να έχουν αξία για τον «πολιτισμένο» Τσωρτσιλ (ο οποίος να μην ξεχνάμε ότι στη Συνέλευση της Τεχεράνης πίεζε τα Δωδεκάνησα να μην δοθούν στην Ελλάδα αλλά στη Τουρκία και αθέτησε την υπόσχεσή του για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα).


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...