ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Φεβρουαρίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

 

 

 

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΘΕΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.

 

 

«Ο μεν γαρ Ελληνισμός πανταχού της γης εκταθείς και τας απάντων ανθρώπων ψυχάς κατασχών ούτως ύστερον μετά την τοσαύτην ισχύν και την επίδοσιν υπό της του Χριστού κατελύθη δυνάμεως». Ιωάννης Χρυσόστομος , "Κατά Ελλήνων", 15.

 

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ. ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ;

 

 

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Γιατί οι αμερικανοί εχθρεύονται τα αρχαία Ελληνικά"; Το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον καταργεί ακόμα και τον Όμηρο γιατί είναι... ρατσιστικός! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

 

 

 

800 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ" ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

 

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο ιουδαίος πρόεδρος του CNN Τζεφ Ζάκερ λόγω σεξουαλικού σκανδάλου.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ CNN ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΕΝΤ ΤΕΡΝΕΡ; 

 

 

Ιουδαίος Elad Nehorai: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ».

 

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ». ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ) ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. Ερντογάν: «Θα φτιάξουμε και δεύτερο πυρηνικό σταθμό». 

 

 

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ 

 

 

ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ: 62α ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ (12ης Φεβρουαρίου 1949)

 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1949 ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: "ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ".

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: Τὰ ἐθνολογικὰ ὅρια τοῦ Ἑλληνισμοῦ

 

 

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 

 

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ

 

 

ΡΟΛΦ ΖΗΦΕΡΛΕ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» «Finis Germania».

 

 

ΤΙΛΟ ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ». 

 

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΒΑΝΑ ΧΑΪΖΕΝΜΠΕΡΓΚ: «ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ». 

 

 

ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: «ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ».

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2100. Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ F–35 ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ). Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

 

 

"ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΡΩΜΙΟΙ. ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα γεμίζει με γυναίκες από το Αφγανιστάν σε συνεργασία με ΜΚΟ».

 

 

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝΕΤ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ". Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τον Bennett.

 

Πάντα οι σοσιαλκομμουνιστές έτρεφαν μια ιδιαίτερη αγάπη προς τους τραπεζίτες. Ο ρόλος της Wall Street στην Οκτωβριανή Επανάσταση: Μια ενδιαφέρουσα άποψη από τον Antony C. Sutton (Α΄,Β ,Γ, Δ μέρος)

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑ RAMJET ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

 

 

ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1934, ΠΡΙΝ 88 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, (Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ), ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΑΒΙΤΣΚΙ.

 

O ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΥΑΤ ΟΚΤΑΪ: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η σημαδιακή απάντηση του Μητσοτάκη: πήρε τηλέφωνο τον Ερντογάν για να του ευχηθεί περαστικά...Λέτε;

 

 

Γαλλία: ο Μακρόν έδωσε προσωρινή άδεια σε γαλλικές λιγνιτικές μονάδες για περισσότερη χρήση λόγω φόβων για ενεργειακές ελλείψεις. Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΑ 60 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ" ΚΟΥΛΗ;

 

 

ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 59 MEGAJOULES ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΙΣΧΥ 11 ΜΕΓΑΒΑΤ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΠΡΟΧΩΡΕΙ. Για την επίτευξη του μακροπρόθεσμου στόχου φαίνεται πως θα απαιτηθούν αρκετές ακόμα δεκαετίες.

 

 

Αμερικανικά στρατηγικά (δηλαδή φορτωμένα με ατομικές βόμβες) βομβαρδιστικά Β-52 έρχονται στην κατεχόμενη Ευρώπη. Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Δρέσδη, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα είναι μικροδοκιμές μπροστά σ’αυτά που θα πάθουν οι ευρωπαϊκές πόλεις από τους νέους Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ και Τρούμαν.

 

Βρέθηκε αρχαιοελληνικός τάφος πολεμιστή στην Κροατία - Ήταν θαμμένος με το ξίφος του. ΕΥΡΩΠΗ, ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

 

 

Ο ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Εντοπίστηκε και τρίτος εξωπλανήτης γύρω από το κοντινότερο άστρο Εγγύτατο Κενταύρου.

 

 

ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΑΣΤΡΟ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 4,2 ΕΤΩΝ ΦΩΤΟΣ, Ο ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Ή Η ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ;

 

 

Θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών του Αιγαίου έθεσε σήμερα το πρωί επίσημα - ΕΠΙΣΗΜΑ - ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας στο ΤRT. «Θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία νησιών», λέει ο Μ.Τσαβούσογλου. «Ή θα πάρετε τον Στρατό από τα νησιά ή θα σας τα πάρουμε - Θα μας ζητάτε άδεια για τα πάντα». Αναμένονται οι σκληρές απαντήσεις Δένδια - Μητσοτάκη και προδότη.

 

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Wolfgang Bittner ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π.: "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ".

 

 

Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΤΟ 2.100 Μ.Χ.

 

 

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ"; ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ". 

 

 

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ: ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΤΟΥ ΚΚΕΣ - ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ) ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ. 

 

 

Μηταράκης: ««Πανηγυρίζουμε για τη συμφωνία με το Πακιστάν. Συμφώνησα με Πακιστάν και Μπαγκλαντές να μας στείλουν άντρες μετανάστες - Χρειαζόμαστε 144.000». ΜΗΤΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ 144.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ; Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο (ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΣ) Ιουδαίος Μηταράκης είπε αυτόν ειδικά τον αριθμό τυχαία; ΕΔΙΩΞΑΝ 700.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. 

 

ΔΕΗ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ 1,6 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GOLDMAN SACHS ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚOΜΜΑΤΟ. Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ.

 

 

ΝΕΟΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

 

 

ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 

 

 

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 

 

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΒΑΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ): «Υπό Ελληνική κατοχή τα τουρκικά νησιά στο Αιγαίο. Να τα πάρουμε πίσω». ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΒΟΥΛΗ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΧΙΤΖΑΜΠ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ: «ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ». 

 

 

Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟ 1947

 

 

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ: ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΝΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ;

 

 

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 356 Μ.Χ. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ Β΄ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΟΙ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ).

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

 

 

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΟΙ...ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ. Καμία από αυτές δεν επένδυσε ούτε ένα ευρώ σε τομείς της ελληνικής οικονομίας. 

 

Ο ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

 

 

Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ. Ένας λαθρεπιβάτης στην κιβωτό του Νώε! Μαθηματικές αλχημείες στη Βίβλο! ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

 

Πότε περίπου έζησαν ο Αβραάμ και ο Μωυσής; Οι μαθηματικές και γενεαλογικές αρλούμπες της Βίβλου!

 

 

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (ΓΙΑΧΣΟΥΑ ΝΑΖΙΡ). Η Εκκλησία της Αγγλίας: «Να επανεξεταστεί η εικόνα του Ιησού ως λευκού»!

 

 

«Σοφός είναι εκείνος που γνωρίζει αρχαίες απάτες θεών και ανθρώπων». Αβέστα (Γιασνά 29.4.) Ο ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΒΕΣΤΑ ( Το "Βιβλίο της γνώσης και της Σοφίας").

 

 

ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ) ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΥΛΗΛΟΤΡΥΠΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ;

 

 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕΡΓΚΕΪ ΣΟΪΓΚΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. (Για σύγκριση: το Α.Ε.Π. της Ελλάδος ήταν το 2020 165,830 δις ΕΥΡΩ και το Α.Ε.Π. της Ουκρανίας μόνο 155,600 δις ΔΟΛΛΑΡΙΑ).

 

Μία δήλωση που αποκρύφθηκε από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ: Δένδιας ενώπιον Τούρκου πρέσβη: «Δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ έρευνες και εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο».


«ΡΩΜΑΪΚΟΥΣ» ΤΑΦΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΝΘΗΔΩΝΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ. (ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΗΔΩΝΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ). ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ 154 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

 

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΝΘΗΔΩΝ, ΤΟ ΕΠΙΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 

 

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΝ (στα ισπανικά: Ampurias) ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 200.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ 35.000 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

 

 

Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ 1922.

 

 

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΑΣΤΕΓΟΙ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΤΥΦΟΣ, ΑΝΑΡΧΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 

 

Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑΖ ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ. Ο φιλότουρκος ανθέλληνας νέγρος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε: «Οι τούρκοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ανθρωπότητας».

 

Ο ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΥΡΑΙΧΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΕΝΔΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΔΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟ 1.104 Π.Χ.

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που μετέφεραν με ΚΤΕΛ ηρωίνη, κοκαΐνη και κάνναβη σε Δράμα και Καβάλα. Κατάληψη στο Σύνταγμα από αλλοδαπούς: «Κάντε μας όλους νόμιμους - Δεν θέλουμε δουλειά αλλά επιδόματα και τα σπίτια σας». Η υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως πέταξε κάτω την ελληνική σημαία σαν σκουπίδι και την παράτησε εκεί! ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 

 

 

Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑΖ ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ. Ο φιλότουρκος ανθέλληνας νέγρος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε: «Οι τούρκοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ανθρωπότητας».

 

Ο ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΥΡΑΙΧΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΕΝΔΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΔΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟ 1.104 Π.Χ.

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που μετέφεραν με ΚΤΕΛ ηρωίνη, κοκαΐνη και κάνναβη σε Δράμα και Καβάλα. Κατάληψη στο Σύνταγμα από αλλοδαπούς: «Κάντε μας όλους νόμιμους - Δεν θέλουμε δουλειά αλλά επιδόματα και τα σπίτια σας». Η υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως πέταξε κάτω την ελληνική σημαία σαν σκουπίδι και την παράτησε εκεί! ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 

 

 

"ΦΑΡΕΝΑΪΤ 451". Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. 

 

 

ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΤΣΚΥ: "ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΓΡΟΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΔΕΡΜΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΩΔΗ ΥΠΑΡΞΗ". ΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΡΟΤΣΚΥ.

 

 

ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΙΟΔΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ: ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ) ΜΕΓΕΘΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΗΛΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΒΑΖΑΡ PKS 2131-021. ΣΕ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ. Η ΤΙΤΑΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ (ΤΟΠΙΚΑ;) ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. 

 

 

Ἐννέα ἄβολες ἀλήθειες γιά τήν κρίση τῆς Οὐκρανίας (και ο... νεοναζιστής ιουδαίος Ζελένσκι), Του Νίκου Σταματάκη

 

 

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ...ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ: Ζητά από το Ισραήλ να μεσολαβήσει για τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Το Ισραήλ διατηρεί πολύ καλές "σχέσεις" (κυριαρχίας;) και με τον νεοναζιστή ιουδαίο Ζελένσκι και με τον αντιναζιστή μισοϊουδαίο Πούτιν.

 

 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΕΝΕΤ. Η Ελλάδα της οικογενειοκρατίας ανάμεσα στις ελάχιστες χώρες της Ευρώπης που στέλνουν βαρύ εξοπλισμό στην Ουκρανία. Ο Μητσοτάκης έστειλε στον ιουδαίο, τον Ζελένσκι, τις ρουκέτες των RM-70 του Ελληνικού Στρατού; Aφοπλίζουν de facto τα νησιά;

 

 

Μητσοτάκης στον ιουδαίο αρτίστα του πιάνου Ζελένσκι: «Η Ελλάδα σας παρέχει στρατιωτική βοήθεια». ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ; Ο Ερντογάν προσκάλεσε τον Πούτιν στην Τουρκία. Οι Μητσοτάκης και Δένδιας έκαναν την Ρωσία «εχθρική χώρα» προς την Ελλάδα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: "Το Ψωροελαδιστάν και η Ουκρανία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Η Ψωροαλίτ και στις δυο χώρες είναι ιουδαϊκή, πλουτίζει καταστρέφοντας τη χώρα και μισεί αφάνταστα τους Ιθαγενείς". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η Κύπρος κείται μακράν ενώ η Ουκρανία εγγύς».

 

28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1986: ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...