ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Ιανουαρίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

 

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥΤΙΝ - ΜΠΑΪΝΤΕΝ - ΙΣΡΑΗΛ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΚΙΝΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....

 

 


 

2022: ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ 1822. ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.



200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1822



«ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ».

 

Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»; Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.



ΤΟΥΡΚΟΙ: "ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ Η ΣΑΜΟΣ, Η ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ". ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ: «Ο ιός αναπαράγεται στα ανθρώπινα κύτταρα και επιβιώνει για χρόνια στο ανθρώπινο σώμα. Μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα σε ολόκληρο το σώμα και ιδίως την καρδιά και τον εγκέφαλο. Θα έχουμε περιστατικά καρδιακής ανεπάρκειας και άνοιας πρώιμης έναρξης σε ασθενείς που νόσησαν από COVID-19 και είχαν ασυμπτωματική νόσο ή ήπια συμπτώματα κατά την οξεία φάση της COVID-19». ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η «ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ» ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ «ΙΑΤΡΟΙ».

 


ΤΟ ΣΟΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ: «εγώ είμαι πρώτα Χριστιανός και μετά Έλληνας». Άραγε θα μπορούσε, κατ’ αναλογία, να ακουσθεί και το «εγώ είμαι πρώτα χριστιανός και μετά άνδρας»; Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΕΣ Γ.Τ.Π.): «Ελληνισμός – ιουδαιοχριστιανισμός: μία πολιτική ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΣ δύο πραγμάτων εντελώς διαφορετικής φύσεως».




ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘ ΝΑΝΤΙΜ ΧΑΝ: «ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (πάνω από ένα εκατομμύριο). ΕΝΝΟΕΙ: «όταν οι έλληνες πολιτικοί μας δώσουν δικαίωμα ψήφου, θα εκλέξουμε 30 πακιστανούς βουλευτές μέσα στην ελληνική βουλή. Θα ελέγχουμε τον σχηματισμό κάθε ελληνικής κυβέρνησης. Θα βγάλουμε πακιστανό δήμαρχο στην Αθήνα, όπως έγινε στο Λονδίνο. Αφήστε μετά τα ελληνικά γερόντια να ασχολούνται με τα καταραμένα εμβόλια, κυβερνήστε το ελληνικό κράτος και συνεννοηθείτε με τους αδελφούς τούρκους».









ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ««Είναι ευάλωτη σε αποβάσεις. Εύκολα θα καταλάβουμε και τις μεγάλες ελληνικές πόλεις». Τα ίδια ακριβώς – ακριβώς – είχε πει και ο Μουσολίνι στον Μεταξά.







 


 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...