ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ( ! ) ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ».

 

ΤΟ ΝΕΟ «ΟΚΤΑΓΩΝΟ» ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του είναι υψηλού συμβολισμού και το νέο συγκρότημα θα «σπείρει τον φόβο» στους εχθρούς της Τουρκίας...


 

ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ».

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Λέσβο. Πριν από λίγες ημέρες και σύμφωνα με ρεπορτάζ  της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου», πρωταγωνιστές είναι ο υποστράτηγος Χρήστος Πουλιανίτης, διοικητής της 98 ΑΔΤΕ και ένας ψάλτης.



«Στρατηγός» Στεφανής από την Λέσβο: 
«Τι σας πειράζουν 20.000 μετανάστες; 
Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε 1,8 εκατομμύρια»!

Εκτός  από  "πολιτικούς"  η  Ελλάς  διαθέτει,  όπως  βλέπουμε,  και  "στρατιωτικούς".



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Ιερέας έκανε αγιασμό παρουσία του διοικητή της ΑΔΤΕ, στον γνωστό ψαλμό τότε ανέφερε “Νίκας τοις ευσεβευσι”. Ο ψάλτης όμως όταν ήρθε η σειρά του, είπε “νικας τοις βασιλευσι” όπως ακριβώς λένε τα ιερά κείμενα.
Τότε παρενέβη ο διοικητής της ΑΔΤΕ και έκανε παρατήρηση στον ψάλτη, ζητώντας να ψέλνει λέγοντας “Νίκας τοις ευσεβεύσι”.
Εκείνος όμως και την επόμενη φορά που έψαλλε τον ψαλμό αυτό, πάλι το έψαλλε ως “Νίκας τοις βασιλεύσι” με αποτέλεσμα την περαιτέρω εκνευρισμό του κυρίου διοικητή.

Τι  να  σχολιάσουμε;  Την  απέραντη  βλακεία;  Την  αχαρακτήριστη  συμπεριφορά  ενός  στρατηγού;  Ούτε  μωρό  παιδί  τριών  ετών  δεν  εκδηλώνει  τέτοια 
 σημειολογία.  

Τι  θα  άρεσε  να  ψάλει  ο  ψάλτης  κατά  τον  "στρατηγό":  "νίκας  ταις  φιλιππινέζαις";  ή  μήπως:  "νίκας  των  καθικίων  των  λαθρομεταναστών,  που  καθαρίζουμε  εμείς  οι  αξιωματικοί  του  ελληνικού  στρατού";
Είναι  δυνατόν  ένας  στρατηγός,  στρατιωτικός   διοικητής  ενός  νησιού,  να   διαπληκτίζεται  σε  μία  θρησκευτική  τελετή  με  ένα  ψάλτη;
Οποιαδήποτε  κυβέρνηση  οποιασδήποτε  ιδεολογίας,   θα  έπρεπε  να  προβεί   στις  ίδιες  ταυτόσημες  ενέργειες.   
Ο  «στρατηγός» -  τρομάρα  του -  θα  έπρεπε  να  κριθεί  επικίνδυνος  για   την  ασφάλεια  των  στρατιωτών   και  του  νησιού,  να  του  αφαιρεθεί  άμεσα   η  διοίκηση,  λόγω  εμφανούς  βλακείας,  και  να  αποταχθεί  από  το  σώμα.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;

Ο θεσμός των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ είναι αξιοσέβαστος, αλλά τί εκπροσωπεί σήμερα αυτό το μόρφωμα που αποκαλείται ελληνικός στρατός;
Πρόκειται για έναν ρωμέικο οργανισμό, ο οποίος δεν υπερασπίζει τίποτε το Ελληνικό. Εδώ και περίπου 100 χρόνια δεν έχει διεξάγει ούτε μία επίθεση εναντίον της Τουρκίας. Αρνείται να φυλάξει τα σύνορα από την εισβολή των λαθροεποίκων.
Αδυνατεί να υπερασπιστεί τα όπλα που του παρέχει ο Λαός από εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες.
Υπερασπίζεται μόνον συγκεκριμένους στόχους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Π.χ. υποτίθεται ότι θα υπερασπιστεί τα νησιά του Αιγαίου από τουρκική εισβολή. Αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει πολιτική/πρωθυπουργική εντολή.
Αν διαταχθεί να μην ενεργήσει, θα το πράξει δουλικώς.

Αν λάβει μία πολιτική εντολή που θα λέει ότι "το Καστελλόριζο είναι μακριά", θα παραμείνει αδρανής μπροστά στην τουρκική επέλαση, όπως έπραξε στην Κύπρο το 1974.

Αν ένας ξένος ή ένας ελληνόφωνος πολιτικός, διατάξει αυτό το κωμικοτραγικό συνονθύλευμα να ενσωματωθεί στον ευρωστρατό και να αυτοκαταργηθεί, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το πράξει.

Το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν διαθέτει Ελληνική ταυτότητα, ούτε Ελληνική συνείδηση. Άλλο ο ελληνόφωνος ρωμιός αξιωματικός, και άλλο ο ΕΛΛΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.

Αν διαταχθεί να αυτο-αποδυναμωθεί μειώνοντας τον αριθμό των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές, αν διαταχθεί να αυτο-αφοπλιστεί μειώνοντας τις αμυντικές δαπάνες λόγω μνημονίων, αν διαταχθεί να καταργήσει Σώματα Στρατού όπως έγινε με το Α΄ Σώμα Στρατού, αν διαταχθεί να κατασκευάσει καταλύματα για τους λαθροεποίκους, αν διαταχθεί να μην προτιμά τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες και αντ' αυτού να αγοράζει τα οπλικά του συστήματα από το εξωτερικό, ευχαρίστως υπακούει και το πράττει, ως συνηθίζει τόσες δεκαετίες. Διότι αποτελεί σαρξ εκ σαρκός του ρωμέικου ψευτοκρατιδίου.

Άλλως θα αντιστέκετο εμπράκτως στον αφελληνισμό και στον αυτοϋποβιβασμό του.

Τα σύμβολά του, οι αντιλήψεις του, η νοοτροπία του, η συμπεριφορά του, τα δόγματά του, η στρατηγική του, δεν θυμίζουν τίποτε το Ελληνικό. Θυμίζει ένα νεοβυζαντινό συνονθύλευμα υπό κατάρρευση, το οποίο έφτασε στο γελοίο σημείο να δέχεται ότι τα σύνορα του κράτους είναι ευρωπαϊκά, και άρα το πρόβλημα ασφαλείας της Ελλάδος θα το επωμιστούν οι ευρωπαίοι "εταίροι".
Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα, οι Τούρκοι δολοφόνοι των Κυπρίων Ισαάκ και Σολωμού, δεν θα έπρεπε να ζούν.

Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα θα έπρεπε να προετοιμάζεται καθημερινώς για την ανακατάληψη της Κύπρου, της Ιωνίας, της Βορείου Θράκης, της Βορείου Μακεδονίας, κ.α.
Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα θα έπρεπε να υπερασπίζεται τα εθνολογικά και πολιτισμικά σύνορα του Ελληνισμού, τα οποία είναι πολύ ευρύτερα των σημερινών κρατικών συνόρων.

Αντ' αυτού ο εν λόγω κωμικοτραγικός οργανισμός, παράγει ένστολους δημοσίους υπαλλήλους, ουδεμία σχέση έχοντας με τους Ηρωικούς Αγώνες των Ελλήνων.

Μέχρι σήμερα, αυτός ο δήθεν εθνικός στρατός, δεν τιμά σε επίσημες τελετές τους πεσόντας στους Μηδικούς Πολέμους.
Δεν αναζητά ούτε τα οστά των πεσόντων στις ηρωικές μάχες στα Βορειοηπειρωτικά βουνά.
Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ στα σοβαρά για τους αιχμαλώτους-αγνοουμένους της Κυπριακής τραγωδίας.
Η μη-υπεράσπιση της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας από τον μαρασμό.
Η μη-υπεράσπιση του Ελληνικού γένους στην εισδοχή στο σώμα.
Η σιωπηρή αποδοχή της καταργήσεως του Α΄ σώματος στρατού.
Η μη-ανακατάληψη της κατεχομένης Κύπρου μετά την απώλεια το 1974.
Η μη-απώθηση των λαθροεποίκων.
Η υποταγή στις πολιτικές εντολές εγκαταλείψεως πατρίου εδάφους στα Ίμια και μάλιστα αμαχητί. Η έλλειψη αντιστάσεως στις εντολές των τροϊκανών κατακτητών οι οποίες αποσκοπούν στην απομείωση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων.
Η σιωπή και η παθητική στάση στην επικείμενη απορρόφηση των εγχώριων ενόπλων δυνάμεων από τον ευρωστρατό.
Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι συμπεριφορές που αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για ένα σώμα δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς εθνική ταυτότητα και εθνική συνείδηση.

Όποιος Έλληνας περιμένει σωτηρία από την δομή, το πνεύμα και την ηγεσία του σημερινού ελληνικού στρατεύματος, είναι άξιος της μοίρας του. Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ότι ο σημερινός ελληνικός στρατός, αν διαταχθεί από την Μέρκελ, θα χτυπήσει τον επαναστατημένο Λαό σε περίπτωση μαζικής αντικαθεστωτικής εξεγέρσεως, όπως η αστυνομία χτύπησε τους Έλληνες διαδηλωτές στις Πρέσπες. Οι σημερινοί έλληνες αδιαφορούν για το αν ο "ελληνικός" στρατός αντί να υπερασπισθεί την πατρίδα, εμπλακεί σε πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, σε συμμαχία με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Ή ακόμη χειρότερα, για το αν μετατραπεί σε κατοχικό στρατό της ΕΕ εις βάρος της Ελλάδος.

Ο Ελληνικός Στρατός δεν πρέπει να κάνει πραξικοπήματα. Αλλά αν θέλει να λέγεται Ελληνικός Στρατός, δεν πρέπει να υπακούει σε ανθελληνικές και εθνοκτόνες εντολές. Ο αξιωματικός δεν είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στο προδοτικό, "Η Κύπρος κείται μακράν", ούτε σε εθνοκτόνες εντολές καταργήσεως Ελληνικών στρατοπέδων και μετατροπής τους σε καταλύματα λαθροεποίκων. Αν ο στρατός υπακούει σε τέτοιες εντολές, είναι συναυτουργός στα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδος και ο Λαός δεν επιτρέπεται να τον αποκαλεί "Ελληνικό Στρατό". Πρέπει να τον βλέπει ως αποξενωμένο και αφελληνισμένο σώμα.

Αν κάποιος πρωθυπουργός δώσει εντολή να υποσταλεί η σημαία και να εγκαταλειφθεί αμαχητί Ελληνικό έδαφος, ο Ελληνικός στρατός όχι μόνον δεν πρέπει να υπακούσει, αλλά θα πρέπει να συλλάβει, να δικάσει και να εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες τον εν λόγω πολιτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πραξικόπημα, ούτε στρατιωτική δικτατορία.

Ο Ελληνικός Στρατός σε θεμελιώδη ζητήματα εθνικής ασφαλείας θα πρέπει να λειτουργεί ανεξαρτήτως του τί πρεσβεύει η εκάστοτε κυβέρνηση, όπως ο στρατός του Ισραήλ.

Αλλιώς η εθνική άμυνα της Χώρας θα εξαρτάται από το αν δώσει εντολή ο εκάστοτε πρωθυπουργός για την υπεράσπιση της Πατρίδος.

Και αν δεν δώσει τέτοια εντολή, όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν;


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...