ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Ιανουαρίου 2022

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - ΟΛΑ - ΚΟΥΤΣΑ - ΣΤΡΑΒΑ, ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ. Η επιβίωση του γένους βρίσκεται στους αριθμούς και μόνο στους αριθμούς.

 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.



ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΛΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΧΙ.  


  
Πρέπει  να  γεννηθούν  περισσότερα  Ελληνόπουλα. Να  αυξηθούν  οι  Έλληνες.  Τα  παιδιά  είναι  η  ευλογία  του  Γένους.  Όσες  Ελληνικές  οικογένειες  δεν  έχουν  παιδιά,  να  προσπαθήσουν  να  αποκτήσουν.  Όσες   έχουν  ένα  να  αποκτήσουν  δύο,  τρία,  τέσσερα  πέντε.  ΠΑΙΔΙΑ,  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΠΑΙΔΙΑ.  Να  αντηχούν  τα  σπίτια,  οι  δρόμοι,  οι  πλατείες,  τα  πάρκα,  τα  σχολεία  από  τις  Ελληνικές  φωνές,  τα  γέλια  και  την  χαρά  των  μικρών  ελληνόπουλων.


ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  ΓΑΜΟΙ.  Δεν  νοείται  άνδρες  πάνω  από  30  ετών  να  παραμένουν  άγαμοι.  Γυναίκες  πάνω  από  25  να  είναι  ανύπανδρες.  Ιατρικώς,  το  πρώτο  παιδί  κάθε  Ελληνίδα  πρέπει  να το  αποκτά  πριν  τα  20.  Η  έκρηξη  των   γυναικολογικών  καρκίνων  και  του  καρκίνου  του  μαστού  στις  Ελληνίδες  σχετίζεται,  ιατρικώς,  άμεσα  με  την  καθυστερημένη  τεκνοποιία  και  το  κάπνισμα. 
Να  μειωθούν  τα  διαζύγια.
Να  σταματήσουν  οι  εκτρώσεις.  Δεν  μπορεί  η  Ελλάδα  να  είναι  ή  πρώτη  χώρα  παγκοσμίως  στις  δολοφονίες  των  αγέννητων  παιδιών  της.
Λιγότερα  ατυχήματα  στους  δρόμους  και  στην  δουλειά.  Προσοχή:  λιγότερα  εργατικά  ατυχήματα.  Όχι  στην  οδήγηση  πιωμένοι,  εκνευρισμένοι,  επιπόλαιοι. Αυτοκτονούμε  και  γινόμαστε  δολοφόνοι.
Να  απελαθούν  όλοι  οι  λαθρομετανάστες.  Όχι  δουλειά  σε  λαθροεισβολείς,  όταν  υπάρχει  έστω  και  ένας  Έλληνας  άνεργος.
ΚΑΝΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΑΝΕΡΓΟΣ.
Όλοι  οι  Έλληνες  να  βρουν  καλοπληρωμένη  δουλειά,  αναλόγως  των  προσόντων  και  ικανοτήτων  τους, για  να  ταΐζουν  αξιοπρεπώς,  με  χαρά  και  αισιοδοξία  για  το  μέλλον,   τις  πολυμελείς  οικογένειές  τους. 
Υγεία  και  προκοπή  στα  Ελληνικά  Νιάτα. 
Πρέπει  να  πάρουν  το  μέλλον  της  Πατρίδας  στα  χέρια  τους,.  Πρόκειται  για  ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ΜΕΛΛΟΝ.  Κανένας  δεν  μπορεί  να  τους  στερήσει  το  δικαίωμα,  να  ορίσουν  την  δική  τους  πορεία.
Υγεία  και  μακροημέρευση  στα  Ελληνικά  γηρατειά  Προφανώς  δεν  τα  πήγαν  καλά  στον  βίο  τους.  Προφανώς  ξεγελάστηκαν  από  τις  σειρήνες. Έκαναν  τραγικά  λάθη  με  τις  πολιτικές  και  κοινωνικές  επιλογές  τους.   Έτσι  κατέστρεψαν  τις  ζωές  τους,  χρεωκόπησαν  το  Έθνος  και  παρέδωσαν  σκλαβωμένη  οικονομικά  την  χώρα  στους  τοκογλύφους,  μέχρι  το  2150.  Δεν  πρέπει  όμως  να  τους  το  υπενθυμίζουμε  διαρκώς.  Ας  τους  συγχωρήσουμε.  Βρίσκονται  εις  τας  δυσμάς  του  βίου  τους  και  έχουν  δικαίωμα,  παρά  τα  τεράστια  λάθη  τους,  να  ζήσουν,  όσο  ζήσουν,  ήσυχα  και  ειρηνικά.
Να  απαλλαγούμε  οριστικώς  από  την  σαπισμένη,  πρακτόρικη  και  ανίκανη  πολιτική  τάξη  που  κατέστρεψε  τον  λαό  και  το  Έθνος.  
Όχι  στην  οικογενειοκρατία,  ναι  στους  ικανούς  και  δουλευταράδες.  
Όχι  στον  κομμουνισμό  και  σε  κάθε  αριστερή  ιδεολογία,  προϊόντα  ξένου  γνωστού  λαού  για  να  μας  ελέγξει  με  διάσπαση  και  εμφύλιους  σπαραγμούς.  Είναι  ο  καρκίνος  της   Ελληνικής  ψυχής.



Το 1980 το βιβλίο της Γεωγραφίας της ΣΤ' Δημοτικού έγραφε ότι:

1)η Τουρκία είχε πληθυσμό 27 εκ.  Τώρα έχει 81 εκ.
2)Η Ελλάδα 8,5   τώρα 10.5
3)Η Αίγυπτος 35 εκ   τώρα 90
4)Η Σαουδική Αραβία 8 εκ   ώρα 28.
5)Η Υεμένη 7 εκ.   τώρα 27.
6)Η Συρία 7 εκ   τώρα 22.
Αλλά και η υποσαχάρια Αφρική έχει τεράστια έκρηξη γεννητικότητας της νέγρικης ράτσας. Το 2100 η νέγρικη ράτσα υπολογίζεται από τον Ο.Η.Ε, μόνο στην υποσαχάρια Αφρική θα είναι περίπου 5 δισεκατομμύρια με συνολικό πληθυσμό στην Γη περίπου 11 δισεκατομμύρια. Πού θα πάνε όλοι αυτοί οι νέγροι;
Όσα χρήματα και να επενδυθούν σε τέτοιου είδους χώρες, δεν πρόκειται θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για όλο τον πληθυσμό. Βέβαια ο υπερπληθυσμός δεν αφήνει περιθώρια σ' αυτές τις χώρες επαρκούς εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Αυτός είναι ο λόγος των πολέμων και όχι ο ιμπεριαλισμός.
Αυτός είναι ο λόγος της μετανάστευσης και όχι ο πόλεμος.
Από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία μαθαίνουμε ότι η αύξηση του πληθυσμού κατά τον 7ο και 6ο αιώνα π.Χ. δημιούργησε την απέραντη επέκταση των Ελλήνων σε όλη την Μεσόγειο μέχρι την Ινδία και την Κίνα.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


  1. Λέσβος: Ο καινούργιος χρόνος έφερε οκτώ νέες γεννήσεις - Όλες από αλλοδαπούς.

    Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 8 βρέφη γεννήθηκαν στην Μυτιλήνη από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής προς Πρωτοχρονιάς μέχρι την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, όλα από αλλοδαπούς, καταδεικνύοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την καλπάζουσα υπογεννητικότητα των Ελλήνων, οι οποίοι σιγά σιγά δίνουν τη θέση τους στους ξένους από χώρες της Μέσης Ανατολής και της κεντρικής Ασίας.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα της Λέσβου”, το πρώτο μωρό το 2020 στην Μυτιλήνη δεν θα μπορούσε να μην είναι από μετανάστες αφού οι γεννήσεις των Ελλήνων είναι ανύπαρκτες.
    Γεννήθηκε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου. Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι από το Ιράκ βάρους 2,800 κιλών. Γεννήθηκε με καισαρική τομή από τον γιατρό Πέτρο Μαχαίρα.
    Ο ίδιος μαζί με το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής του νησιού βρισκόταν στο “πόδι” επί ώρες για να φέρουν εις πέρας γέννες, καθώς εκτός από το μωρό από το Ιράκ, άλλα 7 μωρά αλλοδαπών, ήρθαν στον κόσμο στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.
    Δεν υπάρχουν κρεβάτια στην μαιευτική κλινική για Έλληνες
    «Από τις 10 γέννες που είχαμε μέσα σε δυο ημέρες, οι 8 είναι παιδιά μεταναστριών. Αρκεί να σας πω ότι δεν υπάρχει κρεβάτι στη μαιευτική κλινική και έχουμε πάρει και 4 κρεβάτια από την ορθοπεδική κλινική που βρίσκεται δίπλα. Αν έρθει σήμερα ένα περιστατικό, δεν έχω κρεβάτι για να το αντιμετωπίσω», δήλωσε στα “Νέα της Λέσβου” ο διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής γιατρός Παναγιώτης Προβέντζας.
    Ο ίδιος με την ιδιότητά του και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ανέλαβε πρωτοβουλία να κινητοποιήσει και τους Συλλόγων των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου, ενώ έχει ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό Υγείας για να τον ενημερώσει για τις εκρηκτικές συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
    Ζ.Π.





ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».

 

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ 8-10 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΜΗΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΟ Μ' ΑΥΤΗΝ, ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΝ, ΜΙΣΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.



4 σχόλια:

  1. Η ΑΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 45% ΕΩΣ ΤΟ 2050.
    (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεδομένου ότι ο ελληνικός λαός έχει την μεγαλύτερη υπογεννητικότητα της Ευρώπης, έχει 300.000 εκτρώσεις τον χρόνο και διαθέτει – αποδεδειγμένα – σύμφωνα με τις επιστημονικές μετρήσεις, την μικρότερη μέση εξυπνάδα στην Ευρώπη, το μέλλον του λαού μόνο ελπιδοφόρο δεν προβλέπεται).
    Η άνοια είναι η έβδομη αιτία θανάτου παγκοσμίως.
    Η Ελλάδα θα είναι μία από τις χώρες με τη μικρότερη αναμενόμενη αύξηση περιστατικών άνοιας μελλοντικά, κατά «μόνο» 45% έως το 2050.
    Παράλληλα, σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται τριπλασιασμός των περιπτώσεων άνοιας σε άτομα άνω των 40 ετών, από 57 εκατομμύρια το 2019 σε 153 εκατομμύρια το 2050, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική μελέτη.
    Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και η σταδιακή γήρανση του -δηλαδή η αύξηση του ποσοστού των ηλικιωμένων στο σύνολο- εξηγούν σε μεγάλο βαθμό αυτή την εξέλιξη.
    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Έμα Νίκολς του Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης της Υγείας (ΙΗΜΕ) του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ των ΗΠΑ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα δημόσιας υγείας «The Lancet Public Health», ανέλυσαν στοιχεία για 204 χώρες. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη μέχρι σήμερα διεθνή μελέτη παρατήρησης και μοντελοποίησης (χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Μελίνα και Μπιλ Γκέιτς), η οποία συνδέει την άνοια με τέσσερις κυρίως παράγοντες κινδύνου: το κάπνισμα, την παχυσαρκία, το υψηλό σάκχαρο και το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

    Τα περιστατικά άνοιας θα αυξηθούν στα μέσα του αιώνα σε όλο τον πλανήτη
    Τα περιστατικά άνοιας εκτιμάται ότι θα αυξηθούν έως τα μέσα του αιώνα μας σε όλες τις χώρες του πλανήτη, με την μικρότερη ποσοστιαία αύξηση να αναμένεται στις ανεπτυγμένες χώρες της Ασίας-Ειρηνικού (53%) και στη Δυτική Ευρώπη (74%), ενώ τη μεγαλύτερη στη Βόρεια Αφρική -Μέση Ανατολή (367%) και στην ανατολική Υποσαχάρια Αφρική (357%).
    Οι πέντε χώρες με την μικρότερη αύξηση στα περιστατικά άνοιας μεταξύ 2019-2050 εκτιμάται ότι θα είναι: η Ιαπωνία (27%), η Βουλγαρία (37%), η Σερβία (38%), η Λιθουανία (44%) και η Ελλάδα (45%).
    Η Ελλάδα, σύμφωνα με τη μελέτη, είχε το 2019 περίπου 206.000 περιστατικά άνοιας (πιθανό εύρος 174.643 έως 240.487), ενώ το 2050 αναμένεται να έχει γύρω στα 299.000 (εύρος 237.117-371.264), κάτι που σημαίνει εκτιμώμενη αύξηση της τάξης του 45% (με πιθανό εύρος από 24% κατ' ελάχιστον έως μέγιστο 67%). Συγκριτικά, η αύξηση των περιστατικών άνοιας της περιόδου 2019-2050 εκτιμάται σε 56% στην Ιταλία, 65% στη Γερμανία, 75% στη Βρετανία και στην Πορτογαλία, 82% στη Γαλλία, 83% στην Ισπανία, 100% στις ΗΠΑ, 145% στο Ισραήλ, 175% στην Κύπρο και 277% στην Τουρκία.
    Οι πέντε χώρες με την μεγαλύτερη αύξηση αναμένεται να είναι όλες αραβικές: Κατάρ (1.926%), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (1.795%), Μπαχρέιν (1.084%), Ομάν (943%) και Σαουδική Αραβία (898%).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άνοια είναι η έβδομη αιτία θανάτου παγκοσμίως.
      Η άνοια - με κυριότερη μορφή τη νόσο Αλτσχάιμερ - είναι σήμερα η έβδομη αιτία θανάτου παγκοσμίως και μια από τις κυριότερες αιτίες αναπηρίας, κινητικών δυσκολιών και εξάρτησης των ηλικιωμένων από άλλους ανθρώπους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, έως το 40% των περιπτώσεων άνοιας θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή έστω να επιβραδυνθούν με την αντιμετώπιση 12 παραγόντων κινδύνου: χαμηλής μόρφωσης, υπέρτασης, απώλειας ακοής, καπνίσματος, παχυσαρκίας στη μέση ηλικία, κατάθλιψης, σωματικής αδράνειας, διαβήτη, κοινωνικής απομόνωσης, υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, τραυματισμών στο κεφάλι και ρύπανσης του αέρα.
      Αν βελτιωθεί η πρόσβαση στην εκπαίδευση, εκτιμάται ότι θα υπάρξουν 6,2 εκατομμύρια λιγότερα περιστατικά άνοιας μέχρι το 2050. Από την άλλη όμως, αυτή η μείωση θα μπορούσε να υπεραντισταθμισθεί (με 6,8 εκατομμύρια περισσότερα περιστατικά άνοιας) από μια μελλοντική αύξηση στην παχυσαρκία, στο υψηλό σάκχαρο και στο κάπνισμα.
      Όπως τόνισε η δρ Νίκολς, «είναι ανάγκη να εστιάσουμε περισσότερο στην πρόληψη και στον έλεγχο των παραγόντων κινδύνου, προτού οδηγήσουν στην άνοια. Για τις περισσότερες χώρες αυτό σημαίνει προγράμματα που να υποστηρίζουν πιο υγιεινή διατροφή, περισσότερη σωματική άσκηση, διακοπή του καπνίσματος και καλύτερη πρόσβαση στην εκπαίδευση».
      Σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότερες γυναίκες πάσχουν σήμερα από άνοια σε σχέση με τους άνδρες (με αναλογία 100-69), κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί έως το 2050. Εν μέρει αυτό οφείλεται στο ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια και εν μέρει λόγω διαφορών φύλου στους υποκείμενους βιολογικούς μηχανισμούς της άνοιας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Στο Ηράκλειο η 19χρονη πιλότος που κάνει τον γύρο του κόσμου με μονοκινητήριο αεροσκάφος.

    Το πρώτο της όνειρο; Να γίνει η νεαρότερη γυναίκα που θα γύριζε τον κόσμο με το αεροσκάφος της.
    Η 19χρονη Ζάρα Ράδερφορντ έχει βάλει στόχο να γίνει η νεαρότερη γυναίκα στον κόσμο που κάνει το γύρο του κόσμου με το αεροπλάνο της.
    Η 19χρονη Βελγίδα αναμένεται θα προσγειωθεί με το αεροσκάφος της στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου το Σάββατο.
    Πετώντας από τότε που θυμάται τον εαυτό της καθώς είναι γεννημένη σε οικογένεια αεροπόρων ήξερε από μικρή τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Το πρώτο της όνειρο; Να γίνει η νεαρότερη γυναίκα που θα γύριζε τον κόσμο με το αεροσκάφος της.
    cretalive.gr
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δυστυχώς η Ελλάδα δεν διαθέτει τέτοιους νέους. Στην Ελλάδα ο μέσος νέος και νέα είναι αιώνιος φοιτητής, ψηφίζει αριστερά, φοβάται να βγει μόνος του έξω, δεν έχει φίλος και φίλες, συνήθως δεν εργάζεται, έχει τεράστια ροπή στην πολυλογία και στην αριστερή αμπελοφιλοσοφία και ζει με την μαμά και τον μπαμπά (και την γιαγιά), ξυπνάει στις 12 το μεσημέρι και τον ταϊζει η μαμά μέχρι τα 50. Τώρα τελευταία ζει έντρομος. Φοβάται μην του κάνουνε και το εμβόλιο…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Την 1η Ιανουαρίου 1963, γιορτή της Περιτομής του Κυρίου μας, ο στρατηγός Ντε Γκωλ δε σκεφτόταν μάλλον τους Εβραίους προγόνους του, τους Κολμπ, ο καγκελάριος Αντενάουερ τους Εβραίους προγόνους του, τους Αντενάουερ, ο βασιλιάς της Σουηδίας τον ημιεβραίο πρόγονό του, τον Μπερναντότ, ο αρχιδούκας Όθων του Αψβούργου την Εβραία πρόγονό του, την Ιωάννα Ενρίκεζ, μητέρα του Φερδινάνδου του Καθολικού, ο βασιλιάς του Βελγίου την Εβραία πρόγονό του, την Περέιρα, από την οποία κατάγεται η προγιαγιά του, η Μπραγκάνσα, η βασίλισσα Ελισάβετ τους Εβραίους προγόνους από την πλευρά της μητέρας της, τους Μπόους - Λάιον, ο δούκας του Εδιμβούργου τους Εβραίους προγόνους του, τους Χάουκε, ο πρόεδρος Κένεντυ δε σκεφτόταν περισσότερο από το Λευκό Οίκο τους Εβραίους προγόνους του, τους Κένεντυ, και ο αντιπρόεδρος Τζόνσον τους Εβραίους προγόνους του, τους Τζόνσον. Και στην Αβάνα ο Φιντέλ Κάστρο δε σκεφτόταν μάλλον ούτε αυτός τους Εβραίους προγόνους του, τους Κάστρο, ούτε στη Μαδρίτη ο στρατηγός Φράνκο τους Εβραίους προγόνους του, τους Φράνκο, ούτε στη Λισαβόνα ο πρόεδρος Σαλαζάρ τους Εβραίους προγόνους του, τους Σαλαζάρ»



    Από το βιβλίο «Οι Εβραίοι», που έγραψε ο Ροζέ Περεφίτ και το εξέδωσε στην Ελλάδα ο Οδυσσέας Χατζόπουλος, (εκδόσεις Κάκτος) το 2003.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...