ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Ιανουαρίου 2022

Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

 Όταν  ένας  Έλληνας  αποφασίσει  να  γίνει  πολιτικός,  πρέπει  στην  αρχή  να   κάνει  μία  αίτηση  στην  αμερικανική  πρεσβεία.  Παλιά  αυτήν  την  αίτηση  την   έκαναν  στην  αγγλική  πρεσβεία,  ενώ  τελευταία  άρχισαν  να  την  καταθέτουν   απ’  ευθείας  στην  ισραηλινή.  Η  αίτηση  περνάει  από  ειδικές  επιτροπές,   παίρνει  αριθμό  προτεραιότητας  και  εφ’  όσον  εγκριθεί,  ο  υποψήφιος   πολιτικός  γίνεται  δεκτός   για  «εξεταστικές  δοκιμασίες».  Η  τελική  δοκιμασία  είναι  η  αποκοπή  των   όρχεων  των  υποψηφίων  ελλήνων  πολιτικών,  σε  ειδικό θάλαμο της  αμερικανικής  πρεσβείας.  Μόλις  ολοκληρωθεί  η  αποκοπή  των  όρχεων   και  πριν  την  έναρξη  της  σταδιοδρομίας των  "πολιτικών"  εναντίον  του  Ελληνικού  λαού,  δίνονται  στους  επιτυχόντες έλληνες  πολιτικούς  και  ειδικά  βραβεία,  αναλόγως  με  τις  δεξιότητες,  το  ταλέντο  και  τις  ιδιαίτερες κλίσεις  τους.    Σε  κάποιον  μπορεί  να  δοθεί  ένας  δονητής,  σε  άλλον  ειδικά  ψυχοφάρμακα,   σε  άλλο  ποικιλίες  καρότων, σε  άλλο  το  Ταλμούδ,  σε  άλλο  ομόλογα  της  Goldman  Sachs,  σε  άλλο  το  βραβείο  της  ακατάσχετης  ψευδολογίας,  της  υψηλής  απατεωνίας,  της  παθολογικής  κλεπτομανίας,  της  μιζέριας  του  "αντιφά",  της  υποταγής  στον  Μ.Α.Τ.Σ.  κλπ.
 

  ΧΘΕΣΙΝΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΑΔΩΝΙΔΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:  «ΝΑ  ΔΟΘΕΙ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΣΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ.  Η  ΑΛΒΑΝΙΑ  ΚΑΙ  Η  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ.  ΕΜΕΙΣ  ΔΕΝ  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  ΤΙΠΟΤΕ».

«Η πραγματικότητα έχει προχωρήσει. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Εμάς μας συμφέρει το κράτος αυτό να επιβιώσει. Εμείς δεν θέλουμε το κράτος αυτό να διαλυθεί. Εάν τα Σκόπια διαλυθούν, θα γίνουν έρμαια του αλβανικού εθνικισμού από την μια και του βουλγαρικού από την άλλη. Εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν διεκδικούμε εδάφη αυτού του κράτους!... Εμάς μας εξυπηρετεί το κράτος αυτό να υπάρχει και να έχουμε μαζί του φιλικές σχέσεις!... Τώρα, το κράτος των Σκοπίων έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν δεν μπορέσει να ενταχτεί στους βορειοατλαντικούς θεσμούς, είναι πολύ πιθανή η διάλυσή του. Εμείς, λοιπόν, ακριβώς επειδή μας συμφέρει να μην διαλυθούν τα Σκόπια, πάμε να βρούμε μία λύση, που θα είναι αξιοπρεπής για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα»...

Α'  Υπενθύμιση  Ζ.Π.  Ο  πράκτορας  της  CIA  Μπέιρ  σε συνέντευξή του  στο  ebritic.com:  "αξιωματούχοι της CIA γράφουν  ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις που διαβάζονται στα δελτία ειδήσεων".
Β' Υπενθύμιση  Ζ.Π.  Εβραίος  Λένιν:  "Όποιος  δεν  θέλει  να  μεγαλώσει,  αρχίζει  να  μικραίνει".


  ΠΩΣ  ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ,  ΜΗ  ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ,  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: 
«Η  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΑΠΕΙΛΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ,  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ».
ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΤΗΝ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΣΤΗΝ  ΕΚΦΟΡΑ  ΤΟΥ  ΛΟΓΟΥ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ  ΠΟΥ  ΦΕΡΟΥΝ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ".«Οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να σας δώσουν τα πάντα μπορούν, επίσης, να σας πάρουν τα πάντα», τόνισε ο Αμερικανός γερουσιαστής Ραντ Πολ, κατά την ομιλία του χθες το απόγευμα στην Παλιά Βουλή.

Οσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Παλαιά Βουλή είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ένα μανιφέστο καθαρόαιμου αμερικανικού ελευθεριακού συντηρητισμού, διά στόματος του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή από το Κεντάκι, Ραντ Πολ.


ΠΡΟΤΥΠΟ  ΣΥΝΕΠΟΥΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

ΡΑΝΤ  ΠΟΛ,  ΙΑΤΡΟΣ  (ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ),  ΜΕ  ΔΙΚΗ  ΤΟΥ  ΚΛΙΝΙΚΗ,  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,  ΟΧΙ  ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ  ΣΑΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΟΥΣ  ΜΑΣ  "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ". 
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ,  ΜΕ  ΤΡΙΑ  ΠΑΙΔΙΑ. 
ΘΡΗΣΚΕΙΑ:   ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΣ.  
ΔΡΙΜΥΣ  ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ  ΤΩΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ  ΠΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ   ΤΗΝ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΩΝ  ΗΠΑ.   ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ  ΠΟΛΕΜΙΟΣ  ΤΩΝ  ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ. 
ΥΠΕΡ  ΤΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ  ΤΩΝ  ΗΠΑ  ΣΤΟ  ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

Ο κ. Πολ, γιος του βουλευτή και πολλάκις υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ρον Πολ, και υποψήφιος ο ίδιος το 2016, παρουσίασε την πολιτική του φιλοσοφία και σχολίασε την τρέχουσα αμερικανική και διεθνή επικαιρότητα.  (Όπως  καταλαβαίνει  κανείς  το  σιωνιστικό  κατεστημένο  των  ΗΠΑ  δεν  θα  επιτρέψει  σε  τέτοιο  υποψήφιο  να  γίνει  πρόεδρος,  εκτός  εάν  η  δυναμική  ενός  λαϊκού  αμερικανικού  κινήματος  γίνει  πολύ  ισχυρή).

«Η μεγαλύτερη απειλή, για τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον κόσμο, είναι ο σοσιαλισμός», είπε ο Αμερικανός γερουσιαστής, ορίζοντάς τον ως την ιδέα «ότι μπορείς να λάβεις κάτι χωρίς να πληρώσεις τίποτα».

 ΤΙΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ.
Κάνοντας μάλιστα αναφορά στην ανώτατη εκπαίδευση στην Ελλάδα, σχολίασε: «Εμαθα ότι εδώ το κράτος παρέχει δωρεάν φοίτηση στα πανεπιστήμια.  Δεν είναι δωρεάν!
Τίποτα δεν είναι δωρεάν!
Κάποιος το πληρώνει, είτε μέσω του δανεισμού είτε μέσω υψηλών φόρων».

ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ  ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΔΩΣΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ,  ΘΑ  ΣΑΣ  ΠΑΡΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.  Αρχαίος  Έλληνας  απατεώνας  πολιτικός,  τύπου  Παπανδρέου  και  Τσίπρα:  "Επί  τη  προφάσει  του  διδόναι  τα  πάντα  τοις  πτωχοίς,  πάντας  πτωχούς  κατέστησεν".

Επικαλούμενος τον Φρίντριχ Χάγεκ, τον αγαπημένο οικονομολόγο της Μάργκαρετ Θάτσερ, μίλησε για τη «μoιραία σύλληψη» της σοσιαλιστικής σκέψης, περί ανωτερότητας του κεντρικού σχεδιασμού στην κατανομή των πόρων έναντι του μηχανισμού της αγοράς.
«Οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να σας δώσουν τα πάντα μπορούν επίσης να σας πάρουν τα πάντα», τόνισε.
Εξέφρασε την ανησυχία του που «οι ΗΠΑ προσπαθούν να μοιάσουν περισσότερο με τη Δυτική Ευρώπη» (ενισχύοντας το κράτος πρόνοιας), ενώ ανέδειξε ως θετικό παράδειγμα την Εσθονία και τον σταθερό φορολογικό συντελεστή που έχει επιβάλει σε όλα τα εισοδήματα.


Σημείωση  Ζ.Π.: 

Ο  ιουδαίος  οικονομολόγος  της  Σχολής  της  Βιέννης  Λουδοβίκος  φον   Μίζες  (Ludwig  von  Mises),  ο  συστηματικός επιστημονικός αντίπαλος  του  ιουδαίου  ιδρυτή  του  κομμουνισμού  Καρλ  Μαρξ   (Κεσιλέ  Μαρδοχαίου),  έγραψε  ό,τι:  «ο σοσιαλισμός ισοδυναμεί με μια επανάσταση εναντίον της οικονομικής επιστήμης».
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ   ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΠΑΝΤΑ  ΥΨΗΛΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ  ΧΡΕΟΣ  (ΑΡΑΓΕ  ΑΠΟ  ΠΟΙΟΥΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ  ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ;)

Για τον κ. Πολ, στενά συνυφασμένο με τα προβλήματα του «σοσιαλισμού» είναι το πρόβλημα του δημόσιου χρέους. Ο γερουσιαστής από το Κεντάκι θύμισε τις δηλώσεις του απόστρατου ναυάρχου Μάικλ Μάλεν, πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είχε αναδείξει το χρέος ως κορυφαίο ζήτημα εθνικής ασφαλείας για τις ΗΠΑ. «Δεν ήλθα να σας κάνω κήρυγμα για το χρέος σας», είπε στο ακροατήριο, «αλλά να σας πω ότι έχουμε παρόμοια προβλήματα».

ΤΙ  ΕΚΑΝΕ  ΚΑΠΟΤΕ  ΣΠΟΥΔΑΙΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ;

Παραπέμποντας στο κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της εκστρατείας Τραμπ, είπε ότι για να γίνουν οι ΗΠΑ ή η Ελλάδα σπουδαίες ξανά, «πρέπει να ξέρουμε τί τις έκανε σπουδαίες εξαρχής».

Ο  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΛΕΕΙ  ΟΧΙ  ΣΤΙΣ  ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΤΩΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ  ΣΕ  ΞΕΝΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ 
(ΕΞΥΠΟΝΟΕΙ  ΟΤΙ  ΟΙ  ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ, ΤΑ  ΔΙΚΑ  ΤΟΥΣ  ΚΟΡΑΚΙΑ,  ΟΙ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ).
Σε θέματα επικαιρότητας, επανέλαβε την αντίθεσή του στη νέα παράταση της αμερικανικής στρατιωτικής αποστολής στο Αφγανιστάν που ανακοίνωσε προχθές ο Αμερικανός πρόεδρος. Παρότι Ρεπουμπλικανός, ο κ. Πολ είναι πολύ επιφυλακτικός απέναντι στην παρεμβατική αμερικανική εξωτερική πολιτική και ειδικά στις στρατιωτικές επεμβάσεις. Στήριξε ωστόσο την απόφαση Τραμπ για αποχώρηση από τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή («δεν έμοιαζε πολύ δίκαιη για τις ΗΠΑ», είπε) και την προθυμία του προέδρου των ΗΠΑ να συνεργαστεί με τη Ρωσία. Τέλος, σε ερώτηση για την εισοδηματική ανισότητα, είπε ότι ο τρόπος αντιμετώπισής της δεν μπορεί να βασίζεται «στην προσπάθεια να τραβήξουμε προς τα κάτω αυτούς που είναι στην κορυφή», αλλά στο να μπορούν όλοι να στοχεύουν σε αυτήν.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» και το ελληνικό παράρτημα των Republicans Abroad.

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 
 
 Υ.Γ.
ΤΟ  ΚΟΜΜΑ  ΣΥΡΙΖΑ

Στις 13/3/2008   η εφημερίδα «Αυγή» δημοσίευσε ένα  άρθρο – διακήρυξη,  με  βασικό  τίτλο:  «Δεν διακυβεύεται κανένα «εθνικό συμφέρον», αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία  ως  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». 

Το  άρθρο  υπέγραψαν  200  στελέχη  του  ΣΥΡΙΖΑ,  σήμερα υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, όπως  ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι βουλευτές:  Τασία Χριστοδουλοπούλου, Κώστας Γαβρόγλου, Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Ελένη Σταματάκη.

Επίσης  ο  Κώστας Αθανασίου (γ.γ. Βουλής), Νίκος Καρανίκας (σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού), οι κυρίες Κατερίνα Αντωνίου (πρόεδρος ΕΟΦ), Ξανθούλα Καρανίκα (σύμβουλος ΟΛΘ), οι κύριοι Φώτης Παλαμιώτης (ειδικός συνεργάτης στο υπουργείο Εσωτερικών), Σταύρος Παπαγιαννόπουλος (Πολιτικό Γραφείο αναπλ. υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη), Αλέξης Πουλιάσης (Πολιτικό Γραφείο υπουργού Οικονομικών), Χρήστος Σίμος (Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ), Αγγελος Τσέκερης (διευθυντής Γραφείου Τύπου πρωθυπουργού), η κυρία Ζωή Χαλιδιά (επικοινωνιολόγος πρωθυπουργού). Την  προδοτική διακήρυξη υπέγραφαν επίσης και πολλά -πρώην πλέον- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Γιάννης Μηλιός που έως τον Μάρτιο του 2015 ήταν επικεφαλής του οικονομικού τμήματος του κόμματος.


Πρόδρομος Αβακουμίδης – Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Θεόδωρος Αγγελίδης Π.Κ. ΣΥΝ Βύρωνα, Μάνος Αγγελίδης Π.Κ. ΕΜΠ Νεολαίας ΣΥΝ, Κώστας Αθανασίου Δίκτυο για τα Πολιτικά κ Κοινωνικά Δικαιώματα Αθήνας, Γιώργος Αλεξανδρίδης Π.Κ. Αιγάλεω – Περιστερίου Νεολ. ΣΥΝ, Σπύρος Αλεξανδρίδης, ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Βαρβάρας, Κλεονίκη Αλεξοπούλο Π.Κ. Μεταπτυχιακών Νεολ. ΣΥΝ, Γιάννης Αλμπάνης Δίκτυο Αθήνας, Κώστας Ανδριτσόπουλος – Π.Κ. Χαλανδρίου ΣΥΝ, Κατερίνα Αντωνίου Πανεπιστημιακός, ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Βιβή Αντωνογιάννη – εκπαιδευτικός, Σπύρος Απέργης Τμ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ, Γιώργος Αναδρανιστάκης Π.Κ. Δημοσιογράφων ΣΥΝ, Κώστας Αργαλιώτης- Δίκτυο. Αθήνας, Ανδρέας Αρναούτογλου Π.Κ. Νίκαιας ΣΥΝ, Βασίλης Αφεντούλης πολ. μηχανικός, Αλέξης Βάκης συνθέτης, Χρήστος Βαλλιάνος ΣΕ περιοδ. Θέσεις, Αβραάμ Βαμβακάς γραμ. Πόλης Θεσνίκης Νεολ. ΣΥΝ, Τερέζα Βεκιαρέλλη μεταφράστρια, Θεοδώρα Βελώνα – Π.Κ. Α’ ΦΜΣ Νεολ. ΣΥΝ, Κώστας Βέττας Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Ιωάννα Βίτσου ιδιωτική υπάλληλος, Μίτση Βρασιβανοπούλου Π.Κ. ΣΥΝ Κυψέλης, Παναγιώτης Βωβός Δίκτυο Αθήνας, Σίσυ Βωβού ΑΚΟΑ, Άκης Γαβριηλίδης μεταφραστής, Κώστας Γαβρόγλου πανεπιστημιακός, Αλέκος Γαϊτάνος Νομ. Χίου ΣΥΝ, Νίκος Γεννημάκης γιατρός (Σουηδία), Γιώργος Γιαννακόπουλος Νεολ. ΣΥΝ, Αρίστος Γιαννόπουλος δημοσιογράφος, Νίκος Γιαννόπουλος Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Νίκος Γιαννόπουλος Δίκτυο Αθήνας, Χριστίνα Γιαννούλη – Δίκτυο Αθήνας, Αλί Γιλμαγιάν Δίκτυο Αθήνας, Παναγιώτης Γιούλης – Δίκτυο Αθήνας, Δημήτρης Γκιβίσης ΑΚΟΑ, Νίκος Γκλαρνέτατζης Δίκτυο Θεσ/νίκης, Μαίρη Γουδέλη Δίκτυο Αθήνας, Δήμητρα Γούναρη μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΕΚΠΑ, Διονύσης Γουσέτης πολιτικός μηχανικός, Γιάννης Γρηγοριάδης – Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Νικολέτα Δανιά Γρ. Β’ Αθήνας Νεολ. ΣΥΝ, Γιώργος Δεδεγκίκας Δίκτυο Μεταναστών, Δημήτρης Δημούλης – καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Σ.Ε. περιοδ. Θέσεις, Ιωάννα Δρόσου Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Κώστας Ελευθερίου ανένταχτος, Μάριος Εμμανουηλίδης υπάλληλος ΙΚΑ, Αδάμος Ζαχαριάδης Δίκτυο Μεταναστών, Κώστας Ζυρίνης Π.Κ. Κουκάκιoυ ΣΥΝ, Έφη Θάνου γρ. Π.Κ. Πόλης Θεσ/νίκης Νεολ. ΣΥΝ, Σοφία Θεοδουλίδου Νομ. Ξάνθης ΣΥΝ, Νάσος Θεοδωρίδης Τμ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ, Μαρία Θεοδωρίδου – Επ. πόλης Θεσνίκης ΣΥΝ, Γιάννης Ζαρκάδης πανεπιστημιακός, Στέφανος Ιωάννου Π.Κ. Πανεπιστημίου Πειραιά Νεολ. ΣΥΝ, Βασίλης Kαγιάς οικονομολόγος, Δημήτρης Καλαντζόπουλος Π.Κ. ΕΚΠΑ Νεολ. ΣΥΝ, Πέτρος Καλκανδής- ΚΠΕ ΣΥΝ, Μαρία Καλυβιώτου Π.Κ. Υπολοίπου ΕΚΠΑ Νεολ. ΣΥΝ, Πέτρος Καούνης Π.Κ. Πετραλώνων-Θησείου Νεολ. ΣΥΝ, Νέλλη Καμπούρη, Αθηνά Καραγιαννίδη ΣΥΝ Δράμας, Θόδωρος Καραγιαννίδης Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Χρήστος Καραγιαννίδης ΣΥΝ Δράμας, Μαριαλένα Καραμπάτσου Γρ. Σπουδάζουσας Νεολαίας ΣΥΝ, Νίκος Καρανίκας Π.Κ. Κεντρου Θεσνίκης ΣΥΝ, Ξανθούλα Καρανίκα Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Γιώργος Καρατσιουμπάνης – ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Μιχάλης Καστρινάκης Νομ. Βόλου ΣΥΝ, Ντία Κεραμειδά- Π.Κ. Δικαιωμάτων Θεσ/νίκης ΣΥΝ, Δημήτρης Κλαυδιανός – Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Αντώνης Κοσμίδης Νομ. ΣΥΝ Ξάνθης, Λουκία Κοτρωνάκη Δίκτυο Αθήνας., Αφροδίτη Κουκουτσάκη πανεπιστημιακός Πάντειο, Γιάννα Κούρτοβικ Δίκτυο Αθήνας, Μάγδα Κουσιάντζα ΚΠΕ ΣΥΝ, Αλέκα Κρασοπούλου ΠΚ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Λίνα Κυργιαφίνη Δίκτυο Θεσ/νίκης, Θάνος Κυριακόπουλος Π.Κ. Ζωγράφου Νεολ. ΣΥΝ, Χάρης Κωνσταντάτος ΚΠΕ ΣΥΝ, Δημήτρης Λαβατσής Νομ. Χίου ΣΥΝ, Χρήστος Λάσκος ΚΠΕ ΣΥΝ, Άρια Λελάκη Δίκτυο Αθήνας, Δημήτρης Λεοντίου ΤΕΙ Χαλκίδας, Ζωή Λιανού – φοιτήτρια Παντείου, Ελισάβετ Λούντου Δίκτυο Αθήνας , Άννα Μάγκλαρη Π.Κ. Βύρωνα-Καισαριανής Νεολ. ΣΥΝ, Μακρόπουλος Κώστας, γραμματέας Π.Κ. Βύρωνα του ΣΥΝ,  Γιώργος Μανώλης Π.Κ. Φιλοσοφικής Νεολ. ΣΥΝ, Μυρτώ Μάλλη-Πολλάκη Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα για τη Διάσωση του Υμηττού, Ντιάνα Μάνεση Π.Κ. Μεταπτυχιακών Νεολ. ΣΥΝ, Γιώργος Μανιάτης Δίκτυο Μεταναστών, Αλεξάνδρα Μαντζούτσου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Νανά Μανωλιδάκη ΣΥΝ, Ειρήνη Μαρκίδη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Εύη Μαχαίρα Π.Κ. Υμηττού ΣΥΝ, Σταυρούλα Μελά «Λιμάνι της Αγωνίας» Πειραιάς, Πέτρος Μετάφας ανένταχτος, Γιάννης Μηλιός Ανεξάρτητος, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, Ζινάρ Μιράν Δίκτυο Αθήνας, Βίλη Μιχελάκου Δίκτυο Αθήνας, Κλεάνθης Μοιρασγενίτης ΑΚΟΑ Θεσ/νίκης, Στράτος Μόρφης Π.Κ. Αγ. Δημητρίου ΣΥΝ, Νίκος Μορφονιός δημοσιογράφος, Ελένη Μουγιάκου Δίκτυο Αθήνας, Όλγα Μπαλαούρα Νέοι/ες ΑΚΟΑ, Εύα Μπαμπαλώνα Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Μαρία-Άννα Μπαρσέφσκι Δίκτυο Αθήνας, Νίκος Μπελαβίλας Δημ. Σύμβουλος Πειραιά «Λιμάνι της Αγωνίας», Ισαβέλλα Μπερτράν περιοδικό Resistencias, Γιώργος Μπουρολιάς Δίκτυο Αθήνας, Μωυσής Μπουντουρίδης πανεπιστημιακός, Γιάννης Μπρούζος Π.Κ. Αλίμου Νεολ. ΣΥΝ, Χρήστος Νασιόπουλος ΣΕ του περιοδικού Θέσεις, Νίκος Νικήσιανης- Δίκτυο. Θεσ/νίκης, Γεωργία Ντούσια Δίκτυο Αθήνας, Ελένη Ξεφτέρη Δίκτυο. Θεσ/νίκης, Σταύρος Παναγιωτίδης ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Φώτης Παλαμιώτης Π.Κ. Eξαρχείων, Επιτροπή Δικαιωμάτων Νεολ. ΣΥΝ, Βασίλης Πανάγου Δίκτυο Αθήνας, Φάνης Παπαγεωργίου Π.Κ. Β. Προαστίων Νεολ. ΣΥΝ, Σταύρος Παπαγιαννόπουλος Π.Κ. Αλίμου ΣΥΝ, Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Γιάννης Παπαδημητρίου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Νίκος Παπαδογιάννης Νεολαία ΣΥΝ, Δημήτρης Παπαδόπουλος πανεπιστημιακός, Πανεπιστήμιο Κάρντιφ, Χριστόφορος Παπαδόπουλος ΚΠΕ ΣΥΝ, Μαρία Παπαδοπούλου Π. Επιτροπή ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Χρήστος Παπαθανασίου Π.Κ. Αγ. Παρασκευής ΣΥΝ, Θανάσης Παπαζαφείρης Δίκτυο Αθήνας, Σωτήρης Παπαμιχαήλ ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, Δημήτρης Παπανικολόπουλος Νεολαία ΣΥΝ, Εύη Πάτκου Π.Κ. Εκπαιδευτικών Θεσνίκης ΣΥΝ, Γεωργία Πετράκη Π.Κ. Αγ Δημητρίου ΣΥΝ, Αγγελική Πολάτου, Σταυρούλα Πουλημένη Π.Κ. Πόλης Θεσσαλονίκης Νεολ. ΣΥΝ, Aλέξης Πουλιάσης ιδιωτικός υπάλληλος, Ευαγγελία Προκοπίου διδάκτωρ Πολιτιστικής Ψυχολογίας, Νίκος Ραδικόπουλος ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Επιτροπή Δικαιωμάτων, Βασίλης Ρόγγας Π.Κ. Πετρούπολης Νεολ. ΣΥΝ, Άχιμ Ρολχόιζερ Δίκτυο Αθήνας, Άλκης Ρήγος Ανεξάρτητος, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Σακαλή Π.Κ. Δικαιωμάτων ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Νίκος Σαμανίδης Π. Επιτροπή Θεσνίκης ΣΥΝ, Μανώλης Σαρρής-Νομ. Πειραιά ΣΥΝ, Γιάννης Σδράνης ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Χρήστος Σίμος Νεολαία ΣΥΝ, Λίνα Σιπητάνου περιοδικό Resistencias, Παναγιώτης Σιώκος Π.Κ. Φιλοσοφικής Νεολ. ΣΥΝ, Σπύρος Σκαμνέλος ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Γιώργος Σκάνης- περιοδικό Resistencias, Μιχάλης Σκομβούλης (Παρίσι), Νεολαία ΣΥΝ, Ελένη Σταματάκη Γραμματεία ΑΚΟΑ, Πέτρος Σταύρου Π.Κ. Αγ. Παρασκευής ΣΥΝ, Σπύρος Σταύρου Νομ. Α. Αττικής ΣΥΝ, Δημήτρης Στεργιόπουλος Δίκτυο Αθήνας, Νίκος Στεφανή Μηχανικός, Γιώργος Στόγιας εκπαιδευτικός, Σταυρούλα Συράκου ΚΣ Νεολ. ΣΥΝ, Επιτροπή Δικαιωμάτων, Mιχάλης Σφυράκης Νομ. Χίου ΣΥΝ, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Ταλαίπωρος Π.Κ. Παντείου Νεολ. ΣΥΝ, Τάκης Τσαντήλας ανένταχτος, Τζεμίλ Τζιγέρ Δίκτυο Αθήνας, Ευκλείδης Τσακαλώτος Π.Γ. ΣΥΝ, Θανάσης Τσακίρης ανένταχτος, Σοφία Τσαουσίδου ανένταχτη, Άγγελος Τσέκερης ΚΠΕ ΣΥΝ, Βασίλης Τσιάνος πανεπιστημιακός (Αμβούργο), Δημήτρης Τσιάρας Δίκτυο. Θεσ/νίκης, Γεωργία Τσιλικοπούλου Π.Κ. Πετρούπολης Νεολ. ΣΥΝ, Μαρία Τσίπη Π.Κ. Α’ ΦΜΣ Νεολ. ΣΥΝ, Θέμη Τσολάκου ΚΣ Νεολαίας ΣΥΝ, Γιάννης Φελέκης ΟΚΔΕ Σπάρτακος, Ίλια Φόστερ Δίκτυο Μεταναστών, Γιώργος Φουρτούνης πανεπιστημιακός, Αντώνης Φράγγος ραδιοφ. παραγωγός «105,5 Στο κόκκινο», Διονύσης Φτεργιώτης Π. Επιτροπή ΣΥΝ Θεσ/νίκης, Κώστας Φώλιας Δίκτυο, Ζωή Χαλιδιά Δίκτυο Αθήνας Αλεξάνδρα Χαλκιά πανεπιστημιακός, Πάντειο, Έλμα Χαραλαμπίδου υποψήφια διδάκτωρ, Μάκης Χαρίσης Δίκτυο Αθήνας, Παύλος Χατζόπουλος ερευνητής, Χρυσάνθη Χειμώνα Π.Κ. Βύρωνα – Καισαριανής Νεολ. ΣΥΝ, Βαγγέλης Χερουβείμ Π.Κ. Δημοσιογράφων ΣΥΝ, Γιώργος Χονδρός Νομ. Τρικάλων ΣΥΝ, Ειρήνη Χόπλαρου εκπαιδευτικός, Χρήστος Χορταρέας Π.Κ. Φιλοσοφικής Νεολ. ΣΥΝ, Τασία Χριστοδουλοπούλου Ανεξάρτητη, Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...