ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Ιανουαρίου 2022

ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ 1821 ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ««Είναι ευάλωτη σε αποβάσεις. Εύκολα θα καταλάβουμε και τις μεγάλες ελληνικές πόλεις». Τα ίδια ακριβώς – ακριβώς – είχε πει και ο Μουσολίνι στον Μεταξά.

 

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘ ΝΑΝΤΙΜ ΧΑΝ: «ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (πάνω από ένα εκατομμύριο). ΕΝΝΟΕΙ: «όταν οι έλληνες πολιτικοί μας δώσουν δικαίωμα ψήφου, θα εκλέξουμε 30 πακιστανούς βουλευτές μέσα στην ελληνική βουλή. Θα ελέγχουμε τον σχηματισμό κάθε ελληνικής κυβέρνησης. Θα βγάλουμε πακιστανό δήμαρχο στην Αθήνα, όπως έγινε στο Λονδίνο. Αφήστε μετά τα ελληνικά γερόντια να ασχολούνται με τα καταραμένα εμβόλια, κυβερνήστε το ελληνικό κράτος και συνεννοηθείτε με τους αδελφούς τούρκους».

 
ΚΟΥΛΗΣ: «ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΜΚΟ). ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΑΪΑΤ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ».


«Στρατηγός» Στεφανής από την Λέσβο: 
«Τι σας πειράζουν 20.000 μετανάστες; 
Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε 1,8 εκατομμύρια»!

Εκτός  από  "πολιτικούς"  η  Ελλάς  διαθέτει,  όπως  βλέπουμε,  και  "στρατιωτικούς".

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΟΡΜΠΑΝ: "ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ". Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, από το βήμα του συνεδρίου των συντηρητικών στην Ρώμη, δήλωσε ότι: "στην Ουγγαρία πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης. Δεν μπορώ να πω στην Ευρώπη τι θα κάνει, αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να πει στην Ουγγαρία τι πρέπει να κάνει".


Η  κόρη  του  Μητσοτάκη  

έχει  φτιάξει  δική  της  δουλεμπορική  εταιρεία,  

την «Make A Difference – Youth Helping Youth».


Γιατί δέν πρέπει νά διαθέτῃ Μ.Κ.Ο. ἡ Δάφνη Μητσοτάκη;


Κατ’ ἀρχὰς νὰ ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Δὲν εἶναι ἀδυναμία τοῦ Μητσοτάκη τὸ μεταναστευτικό, εἶναι συνειδητὴ ἐπιλογή.
Τὸ ὅτι ἡ Δάφνη Μητσοτάκη λοιπὸν ἔχει Μ.Κ.Ο. καὶ μάλιστα κάνει καὶ τζίρο ἑκατομμυρίων πρέπει νὰ εἶσαι πολὺ παθιασμένος νὰ τὸ ὑποστηρίξῃς.
Ὅμως…
Ὅταν εἶσαι 16 ἐτῶν καὶ κόρη πρωθυπουργοῦ (ἢ ἐν δυνάμει πρωθυπουργοῦ) εἶναι φανερὸ ὅτι θὰ σὲ συμβουλεύουν ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς γονεῖς σου καὶ ἐπαγγελματίες τῆς ἐπικοινωνίας.
Ἔτσι ἡ μικρὴ Δάφνη, ξεκάθαρα ὑπὸ τὴν ἐπήρεια συμβούλων προχώρησε στὸ κολλέγιο τῶν Ἀθηνῶν στὴν δράση ποὺ ἀποδεδειγμένα ἔκανε καὶ στὴν συνέχεια ἐχάρισε τὶς ὁποῖες εἰσπράξεις στὰ ἀνήλικα μεταναστόπουλα.
Οὐδεὶς ψόγος καὶ ἐπ αὐτοῦ.
Κάθε οἰκογένεια ἔχει τὶς ἠθικές της προτεραιότητες τὶς ὁποῖες ὑπηρετεῖ.
Βέβαια μία οἰκογένεια πρωθυπουργικὴ ἐξυπηρετεῖ, πέραν ἀπὸ τὶς ἠθικές της προτεραιότητες καὶ τὶς ἐπικοινωνιακές της.
Ἐγὼ στὴν ἡλικία τῶν 16 ἐτῶν βέβαια εἶχα διαφορετικὲς προτεραιότητες καὶ ἡ οἰκογένειά μου ἄλλες τὶς ὁποῖες ὅσο μποροῦσα ὑπηρετοῦσα.
Θὰ μποροῦσε λοιπὸν ἡ Δάφνη νὰ χαρίσῃ τὰ χρήματα αὐτὰ στὸ «χαμόγελο τοῦ παιδιοῦ», ἢ στὰ καρκινοπαθῆ παιδιά, ἢ ἀκόμη καὶ στὴν ἀνέγερση κάποιου ἀδριάντος σὲ κάποιο μέρος τῆς Ἑλλάδος. Μᾶς ἔδειξε ὅμως τὶς προτεραιότητες τὶς δικές της, οἱ ὁποῖες εἶναι παράγωγο τῶν σκέψεων τῆς οἰκογενείας της.
Οὐδεὶς ψόγος καὶ σὲ αὐτὸ ὄμως..
Αὐτὸ ὅμως γιὰ τὸ ὁποῖο δὲν μιλᾶ κάποιος καὶ τὸ ὁποῖο βέβαια χρήζει ψυχιατρικῆς διαγνώσεως, εἶναι τὸ γεγονὸς ὅτι ὁ Μητσοτάκης δὲν κρύβει τὶς προτεραιότητές του στὸ μεταναστευτικὸ καὶ οἱ ὀπαδοὶ τῆς ἐθνικῆς ταὐτότητος (ὅπως ἰσχυρίζονται) νεοδημοκράτες τὸν ψηφίζουν.
Αὐτοὺς πρέπει νὰ κυττάξῃ ὁ ἰατρὸς καὶ ὄχι τὴν νεαρὰ γόνο.


Ὁ θεὸς νὰ σᾶς συγχωρέσῃ.
ΠΡΟΤΑΣΗ  ΝΟΜΟΥ:  "Οι  με  οποιονδήποτε  τρόπο  εμπλεκόμενοι  σε  Μ.Κ.Ο.  που  σκοπό  έχουν  την  μεταφορά  σκλάβων  από  την  Αφρική  και  την  Ασία  στην  Ελλάδα,  χαρακτηρίζονται  δουλέμποροι και τους  επιβάλλεται  η  ποινή  του  θανάτου".
Σκοπεύει να βάλει τάξη στις ΜΚΟ, μας λέει τώρα η κυβέρνηση αποδίδοντας μάλιστα σε αυτές την «υποκίνηση» των συγκεντρώσεων και των ταραχών που σημειώνονται από τους λαθρομετανάστες τις τελευταίες ώρες στην Λέσβο.

Κατέθεσαν και τροπολογία για να ψηφιστεί χθες στην Βουλή που προβλέπει «τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)» με το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι θα τελειώσουν και οι …Μπίζνες Καλά Οργανωμένες όπως θα έπρεπε να λέγονται κανονικά. Και να θέλαμε να πιστέψουμε ότι όντως έχει τέτοιες προθέσεις η κυβέρνηση και ότι δεν παίζει απλώς παιχνίδια εντυπώσεων, δεν μας αφήνει όμως ο βίος και η πολιτεία της φαμίλιας Μητσοτάκη που έχει και η ίδια μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ΜΚΟ!Ως γνωστόν η εξαδέλφη του Κούλη, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι επικεφαλής στην ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα που είναι ανακατεμένη μέχρι τα μπούνια στο λαθρομεταναστευτικό αφού ο ίδιος ο Ουγγροεβραίος διεθνής μεγαλοκερδοσκόπος κινεί με τις οργανώσεις και τα δισεκατομμύρια του τα νήματα για την ισοπέδωση και αλλοίωση των εθνών και των κοινωνιών, όπως η ελληνική.
Επίσης η αδελφή του Κούλη, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, δημιούργησε την ΜΚΟ ActionAid στην Ελλάδα έχοντας διατελέσει για χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της ActionAid International που διαχειρίζεται τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία συνδέονται κατά κύριο λόγο με τη μετανάστευση από την Αφρική και τα μικρά παιδιά.
Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι το τρίτο από τα παιδιά του πρωθυπουργικού ζεύγους. Είναι μόλις 17 ετών και αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Κ. Μητσοτάκη καθώς έχει πει σε συνέντευξή του μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή του ότι η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.
Και την Κυριακή των εκλογών του περασμένου Ιουλίου ήταν εκείνη που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, με τα φλας των φωτογράφων να απαθανατίζουν μπαμπά και κόρη να φτάνουν πιασμένοι χέρι χέρι.


Λίγους μόλις μήνες όμως πριν από τις εκλογές και με σαφές πια ότι η ΝΔ θα τις κέρδιζε, η νεαρά Μητσοτάκη -ακολουθώντας προφανώς την ….οικογενειακή παράδοση- είχε φτιάξει τη δική της ΜΚΟ.
Και πώς το μάθαμε αυτό; Το «διαφήμιζε» η ίδια η οικογένεια Μητσοτάκη όταν αμέσως μετά τις εκλογές τροφοδοτούσε με υλικό τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες με «όσα δεν ξέρετε για τα παιδιά του νέου πρωθυπουργού»:


Η 22χρονη Σοφία πήρε το πτυχίο της από το αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins και δούλευε ήδη στην Goldman & Sachs.
Ο 20χρονος Κωνσταντίνος που αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.
Και η Δάφνη «είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας».


Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, που καταγράφεται ως «Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός», δηλαδή ΜΚΟ, βρίσκουμε περισσότερες λεπτομέρειες:
«Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Δάφνη και η Μαρίνα ανάμεσα σε διάφορες συζητήσεις, προβληματισμούς και αναζητήσεις συνέλαβαν την ιδέα του Make a Difference. Η ιδέα της ανεξάρτητης αυτής οργάνωσης, γεννήθηκε από την επιθυμία τους να ανταποκριθούν εμπράκτως στις ανάγκες που έχουν συνομίληκά τους παιδιά, στο πνεύμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης απο παιδιά σε παιδιά. Η πρώτη τους στοχευμένη ομάδα ήταν ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων τα οποία κάλεσαν σε φιλικό αγώνα μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών. Τα έσοδα από την πρώτη αυτή εκδήλωση διατέθηκαν για την στέγαση, σίτιση και εκπαίδευση των ασυνόδευτων παιδιών της οργάνωσης Home Project. Η συνέχεια του έργου της Make a Difference στηρίζεται στην ανταπόκριση του κοινού ακολουθώντας τις σελίδες της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης».
Τέσσερις μήνες δηλαδή πριν από τις εκλογές και την ώρα που ήδη η ελληνική κοινωνία έβραζε από τις ανεξέλεγκτες διατάσεις του λαθρομεταναστευτικού και της ασύδοτης και επικίνδυνης δράσης των ΜΚΟ με τη ΝΔ να λέει -ως αντιπολίτευση ακόμη- ότι θα τις θέσει υπό έλεγχο, η κόρη του Κ. Μητσοτάκη έστηνε τη δική της ΜΚΟ για τα ασυνόδευτα…

  Η  Σοφία  Κουβελάκη  σε  φωτογραφία  της  αμερικανικής  πρεσβείας  για  το  δουλεμπόριο  ανηλίκων.


Θέλετε να δούμε και ποια είναι η οργάνωση Home Project με την οποία συνεργάζεται η ΜΚΟ της πρωθυπουργικής θυγατέρας; Είναι μια άλλη ΜΚΟ που εδρεύει στο Κολωνάκι, εμφανίζεται ως «Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Για τους Ασυνόδευτους Πρόσφυγες» με επικεφαλής την Σοφία Κουβελάκη «Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη». Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «το The HOME Project είναι ένας κοινωφελής οργανισμός που συστάθηκε με σκοπό την παροχή ενός ολιστικού προγράμματος υποστήριξης, προστασίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένα ασυνόδευτο παιδί στον δρόμο ή σε κράτηση.
Το μοντέλο που ακολουθούμε βασίζεται σε τρεις πυλώνες που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ξενώνων για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τη δημιουργία θέσεων εργασίας για Έλληνες και άτομα από την προσφυγική κοινότητα, καθώς και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της αξιοποίησης κενών ή εγκαταλελειμμένων σπιτιών ανά την Ελλάδα». Το Home Project συνεργάζεται με το American Community School ενώ η Σ. Κουβελάκη έχει πάρει μέρος και σε καμπάνια που είχε οργανώσει η Πρεσβεία των ΗΠΑ υπό τον Τζ. Πάιατ στην Ελλάδα με στόχο «να αναδείξει τα οράματα και τις αξίες που μοιράζονται οι ΗΠΑ και η Ελλάδα».


Να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον Νοέμβριο είχε ανακοινώσει με βαρύγδουπες δηλώσεις ειδικό σχέδιο «για τα προσφυγόπουλα» τοποθετώντας επικεφαλής το δίδυμο Αγαπηδάκη – Δοξιάδη, προκαλώντας τότε πολλές απορίες για εκείνη την αιφνιδιαστική του κίνηση. Ότι τα «προσφυγόπουλα» είναι κατά κανόνα μια βιτρίνα για να μπαίνουν στη χώρα μας δήθεν ως …ανήλικοι 20ρηδες και 25ρηδες λαθραίοι κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμη και τζιχαντιστές είναι μια μόνο από τις πτυχές του μεγάλου αντεθνικού κόλπου με τις ΜΚΟ…

(Από  το  Μακελειό). «Στρατηγός» .Στεφανής από την Λέσβο: «Τι σας πειράζουν 20.000 μετανάστες; Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε 1,8 εκατομμύρια»!

Μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται στην Λέσβο για δήλωση η οποία φέρεται να έγινε από τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας και πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Αλκιβιάδη Στεφανή, σύμφωνα με την οποία «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια».
Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους αξιωματικούς της Μεραρχίας Αρχιπελάγους στην Παγανή διατύπωσε την παραπάνω πρωτοφανή θέση, η οποία αποκαλύπτει, βέβαια και τον πραγματικό αριθμό παράνομων ή νομομοποιηθέντων μεταναστών στην Ελλάδα: 1,8 εκατ. άνθρωποι!
Το 18% του ελληνικού πληθυσμού, η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση μιας χώρας της Ευρώπης μετά τον πόλεμο.
Η θέση ότι «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια» καταδεικνύει και κάτι άλλο: Οτι η κυβέρνηση εκλαμβάνει ως λύση του μεταναστευτικού το να δουλεύουν στα χωράφια οι μετανάστες!


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ: "Οι με οποιονδήποτε τρόπο εμπλεκόμενοι σε Μ.Κ.Ο. που σκοπό έχουν την μεταφορά σκλάβων από την Αφρική και την Ασία στην Ελλάδα, χαρακτηρίζονται δουλέμποροι και τους επιβάλλεται η ποινή του θανάτου".
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Κέρκ Ντάγκλας ήταν ένα τέρας που βίασε την Νάταλι Γούντ. (endymion – AFAIA)
  Ο Κέρκ Ντάγκλας ήταν ένα τέρας που ποτέ δεν μετάνιωσε, δεν ζήτησε συγνώμη, ούτε έδειξε κάποια θλίψη γιατί κατέστρεψε τη ζωή της Νάταλι Γούντ. - Natalie Wood.
  "Τη βίασε επανειλημμένα, έφτυσε πάνω της και προκάλεσε μόνιμη βλάβη στο σώμα της, αιμορραγούσε παντού, με ένα κακοποιημένο πρόσωπο. Πέθανε. Όταν έφτασε, ο ηθοποιός ήταν ακόμα στο δωμάτιο και της είπε να έρθει να τον δει αύριο το βράδυ και μπορεί να της δώσει τον (κινηματογραφικό) ρόλο. "

  "Γέλασε καθώς έπεσε κάτω, τα πόδια της ήταν τόσο ασταθή και αδύναμα, συγκέντρωσε τα σκισμένα ρούχα της και προσπάθησε να βγει από το ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητό της - αίμα και σπέρμα έτρεχε στα πόδια της και τους μώλωπες που ήδη σχηματίζουν στο πρόσωπό της.
  Μόλις μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της στο αυτοκίνητό της. Ήθελε να αυτοκτονήσει, τόσο ντροπιασμένη αισθάνετο για ότι συνέβη. Η βλάβη της ψυχής της ήταν μόνιμη και την στοιχειώνει για πάντα. "
  Θυμηθείτε ότι η συμπεριφορά του Κέρκ Ντάγκλας είναι αυτό που το Χόλιγουντ υποστηρίζει και λατρεύει ως θρύλο.

  Ο Issur Daneilovitch Demsky ήταν γνωστός στις μάζες ως Κέρκ Ντάγκλας .
  Kirk Douglas was a monster who never repented, apologized, nor showed any sorrow for destroying the life of Natalie Wood.
  "He raped her repeatedly, spitting on her, and did permanent damage to her body. She was bleeding everywhere, with a battered face. She passed out. When she came to, the actor was still in the room gloating, and told her to come see him tomorrow night and he might give her the (movie) role."
  "He laughed at her as she fell down, her legs so wobbly and weak. She gathered her torn clothes, and tried to walk out of the hotel and to her car - blood and semen running down her legs and bruises already forming on her face. She could barely make it back home in her car. She wanted to kill herself, so ashamed of what happened. The damage to her psyche was permanent, and haunted her forever."
  Remember that the behavior of Kike Douglas is what Hollywood stands behind and worships as legend.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στοιχεία του ΣΕΒ: Το 67% των Ελλήνων δεν έχει ούτε 1.000 ευρώ στην άκρη. Οι Μητσοτάκηδες ιδρύουν συνεχώς ΜΚΟ δουλεμπορικές εταιρείες.
  Μία ενδιαφέρουσα έρευνα για την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων παρουσίασε ο ΣΕΒ, αξιοποιώντας στοιχεία του ΟΟΣΑ.
  Στην Ελλάδα ένα σχετικά υψηλό ποσοστό (12,9%) του πληθυσμού (έναντι 11,5% στον ΟΟΣΑ) έχει εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας (που ορίζεται ως το 50% του διάμεσου εισοδήματος, που είναι το εισόδημα πάνω από το οποίο βρίσκεται το ανώτερο εισοδηματικά 50% του πληθυσμού).
  Το 67% του πληθυσμού (έναντι 49,3% στον ΟΟΣΑ) έχει ρευστότητα κάτω από 25% του ποσού που ορίζεται ως όριο φτώχειας. Το επίπεδο ρευστότητας που αντιστοιχεί στο 25% του εισοδήματος φτώχειας θεωρείται ως απόθεμα ικανό να συντηρήσει κάποιον που χάνει το εισόδημά του για 3 μήνες.
  Διακρίνονται, έτσι, τρεις κατηγορίες πολιτών.
  • Αυτοί που είναι εισοδηματικά φτωχοί (έχουν εισόδημα κάτω του επιπέδου φτώχειας, αλλά έχουν απόθεμα ρευστότητας που μπορεί να τους συντηρήσει για 3 μήνες),
  • Αυτοί που είναι εισοδηματικά φτωχοί και, ταυτόχρονα, φτωχοί λόγω χαμηλής ρευστότητας(έχουν ρευστότητα κάτω του 25% του επιπέδου φτώχιας),
  • Αυτοί, που, αν και έχουν εισόδημα πάνω από το επίπεδο φτώχειας, δεν έχουν απόθεμα ρευστότητας που μπορεί να τους συντηρήσει για πάνω από 3 μήνες. Οι τελευταίοι αποκαλούνται «οικονομικά ευάλωτοι», υπό την έννοια ότι μπορούν εύκολα να πέσουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
  Στην Ελλάδα, το διάμεσο κατά κεφαλήν εισόδημα το 2018 ήταν 7863 ευρώ και, συνεπώς, το όριο φτώχειας κατά τον ΟΟΣΑ, διαμορφώνεται σε 3932 ευρώ. Άρα, το 12,9% του πληθυσμού έχει εισόδημα κάτω από 3932 ευρώ το χρόνο (ζει στη φτώχεια).
  Το 67% του πληθυσμού διαθέτει ρευστότητα που δεν υπερβαίνει το ¼ του ορίου φτώχειας, δηλ. 983 ευρώ τον χρόνο.
  Αυτοί που ζουν στην φτώχεια και δεν διαθέτουν μαξιλάρι ρευστότητας για συντήρηση 3 μηνών ανέρχονται σε 11,63% του πληθυσμού ή στο 90% όσων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
  Αυτοί που ζουν στη φτώχεια αλλά διαθέτουν μαξιλάρι ρευστότητας συντήρησης για τρεις μήνες ανέρχονται μόλις σε 1,97% του πληθυσμού.
  Και, τέλος, οι οικονομικά ευάλωτοι, αυτοί δηλαδή που ζουν πάνω από το επίπεδο φτώχειας αλλά δεν διαθέτουν μαξιλάρι ρευστότητας συντήρησης 3 μηνών, ανέρχονται σε 55,4% του πληθυσμού
  Συμπερασματικά, το 12,9% του πληθυσμού ζουν στη φτώχεια και το 55,4% του πληθυσμού μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή κάτω από το όριο της φτώχειας, μιας και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια απώλεια εισοδήματος 3 μηνών.
  Άρα το 68,3% του πληθυσμού (12,9% + 55,4%) είναι οιονεί φτωχοποιημένο, ζει δηλαδή κάτω, ή πάνω αλλά κοντά, στο όριο της φτώχειας.
  Το αντίστοιχο ποσοστό στον ΟΟΣΑ ανέρχεται σε 50,4% (11,5% +38,9%), στις ΗΠΑ σε 55,5% (16,8% + 38,7%) και στη Δανία σε 36,3% (5,5% + 30,8%). Το ποσοστό στην Ελλάδα είναι από τα υψηλότερα στον ΟΟΣΑ, αμέσως μετά τη Λετονία με 78,4% (16,2% + 62,2%, Δ09)
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωρινό «ΑΜΚΑ» σε όλους τους λαθρομετανάστες δίνει η κυβέρνηση Κούλη.
   Με κοινή απόφαση των Υπουργείων Μετανάστευσης και Ασύλου, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Επικρατείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ορίζεται η απόδοση….
   Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.) σε όλους ανεξαιρέτως τους αιτούντες διεθνούς προστασίας.
   Ο Προσωρινός Αριθμός Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης, εκδίδεται με το δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία από την Υπηρεσία Ασύλου και εξασφαλίζει την παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε μετανάστες. Τέλος, η πιθανή απόρριψη της αίτησης ασύλου συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση του Π.Α.Α.Υ.Π.Α, ενώ, αντίθετα, σε περίπτωση αποδοχής της αίτησης, προβλέπεται η μετάπτωση του σε Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α).
   Σκοπός της Κοινής Υπουργικής Απόφασης είναι η αντικατάσταση του Α.Μ.Κ.Α. για αιτούντες ασύλου με ένα νέο αριθμό (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.) που, αφενός, δε θα κουβαλά τις δομικές αδυναμίες του (ισοβιότητα, μη δυνατότητα απενεργοποίησης), αφετέρου θα καθιστά δυνατή διοικητικά την ταυτοποίηση των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης και την αναζήτηση τους -με τρόπο τεκμηριωμένο- από σχετικά κονδύλια της Ε.Ε.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 4. ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

  H κατάσταση στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου έχει ξεφύγει εντελώς και χτες αργά την νύχτα «άγνωστοι» επιτέθηκαν με μαύρες μπογιές στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης σχίζοντας την ελληνική Σημαία.
  Στόχος ήταν το πανό της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πού παρέμεινε αναρτημένο στην πρόσοψη του θεάτρου από την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.
  Οι «άγνωστοι» έφτασαν στο σημείο να σκίσουν και την ελληνική Σημαία… Η αστυνομία ερευνά την επίθεση μέσω καμερών όπως αναφέρει το lesvospost.gr
  Αξίζει να σημειωθεί ότι προχτές κατά την πορεία αντιεξουσιαστών κατέβηκε το πανό της παράταξης κοινότητας Μυτιλήνης Ελεύθεροι Πολίτες το οποίο είχε αναρτηθεί κι αυτό για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
  Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κος Παναγιώτης Τσακυρη έκανε το ακόλουθο σχόλιο σε κοινωνικό δίκτυο:«Διακόσια χρόνια μετά την απελευθέρωση, μετά από τόσο αίμα που χύθηκε για να μαλακώσει το χώμα που πατάμε, το ευχαριστώ κάποιων είναι να σκίσουν τη σημαία και να αμαυρώσουν το πιο υγιές κομμάτι του τόπου , το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.Τι σας έφταιξε μωρέ;
  Σημεία των καιρών , σημάδια μιας Ελλάδας που παρακμάζει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΤΙΜΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όσο και να χτυπιέστε. Διότι ο λαός λέει πως ο,τι κάνεις στο γονιό σου θα το βρεις απ τα παιδιά σου..ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ..
  Η σημερινή κίνηση έχει ηθικούς αυτουργούς. Αυτούς που χλεύαζαν τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, όταν έβαλε την πρώτη μέρα των καθηκόντων του μία καινούρια μεγάλη ελληνική σημαία στο σύμβολο του πολιτισμού της Μυτιλήνης…. Η σιωπή τους τώρα, δηλώνει την ενοχή τους.
  Επειδή ό, τι πράττω και θα πράττω θα το κάνω στο όνομα αυτού του συμβόλου μέχρι να παραδώσω την ψυχή μου, θα τοποθετηθεί μία ακόμη μεγαλύτερη για να πάρετε μια γεύση για το τί άλλο σας περιμένει ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ.
  ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  Παναγιώτης Δημητρίου Τσακύρης.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ". 

 6. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, από το βήμα του συνεδρίου των συντηρητικών στην Ρώμη, δήλωσε ότι: "στην Ουγγαρία πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης. Δεν μπορώ να πω στην Ευρώπη τι θα κάνει, αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να πει στην Ουγγαρία τι πρέπει να κάνει".
  Ζ.Π.

1 σχόλιο:

 1. Η ΑΞΙΟΛΟΓΗ «ΦΙΛΟΝΟΗ» ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ.

  «…ἡ ἐπιβεβαίωσις τῆς ὁριστικῆς διαλύσεως μίας χώρας. …Καί, εἰλικρινῶς, δὲν ξέρω τὴν χρησιμότητα αὐτῆς τῆς τακτικῆς, ἐφ΄ ὅσον, κατ’ ἐμέ, ἀποκρύπτει τὴν ἐμμονικότητα κάποιων νὰ παραμένουν ἐλπίζοντες καὶ ἀναμένοντας κάτι.
  Ἡ ἀλήθεια ἀγαπητοί μου εἶναι μία: ὡς χώρα τελειώσαμε κι ἐφ΄ ὅσον τελειώσαμε τὸ νὰ καταπιανόμεθα μὲ τὶς λεπτομέρειες αὐτοῦ τοῦ τέλους δὲν ἔχει κάτι περισσότερο νὰ μᾶς προσφέρῃ, παρὰ μόνον νὰ μᾶς ἀπομειώσῃ σὲ σθένος, σὲ ἀποφασιστικότητα καὶ σὲ διαύγεια.
  Τὸ νὰ ἐξακολουθοῦμε ἐν ὀλίγοις τὴν συλλογὴ πληροφοριῶν, κατ’ ἐμέ, σὲ μίαν περίοδο πού, σὲ γενικὲς γραμμὲς ἀντιλαμβανόμεθα τὸ τί ἔπεται, εἶναι ὀλίγον …παραπλανητικῶς αὐτοκτονικό.
  …ἡ δική μου παρουσία εἶναι πλέον ἀπολύτως περιττή.»

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...