ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Ιανουαρίου 2022

ΠΥΡΑΜΙΣ: Ξεκινάει η παραγωγή εστιών κουζίνας «made in Greece» - Στα Οινόφυτα το νέο εργοστάσιο.

 


ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; Το Ινστιτούτο Παστέρ δημιουργεί την πρώτη μονάδα παραγωγής εμβολίων στην Ελλάδα: «να έχουμε τη δυνατότητα επιτέλους στην Ελλάδα να ξεκινήσουμε κλινικές μελέτες. Να φτιάξουμε δηλαδή εμβόλια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε κλινικές δοκιμές, στις φάσεις 1,2,3,».Την οριστικοποίηση της συμφωνίας για το νέο εργοστάσιο στα Οινόφυτα με τη μετεγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού από το πρώην εργοστάσιο της «Πίτσος» στο Ρέντη στη νέα μονάδα παραγωγής των Οινοφύτων να είναι ήδη σε εξέλιξη, ανακοίνωσε σήμερα η PYRAMIS της οικογένειας Μπακατσέλου.


«Η έναρξη της διαδικασίας μετεγκατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού της «Πίτσος» από το Ρέντη στη μονάδα παραγωγής της Πυραμίς στα Οινόφυτα συνιστά το ορόσημο που θα οδηγήσει στη λειτουργία ενός εργοστασίου το οποίο θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές παραγωγής και ποιότητας και θα εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότητα και προοπτικές της νέας μονάδας εντός και εκτός συνόρων», σχολιάζει ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pyramis κ. Νικ. Μπακατσέλος.

Και προσθέτει: «Η προσήλωσή μας στην ανάδειξη του Made_in_Greece χαρακτήρα στη βιομηχανική παραγωγή, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην προσπάθεια που κάνει η ελληνική οικονομία και επιχειρείν για μια ουσιαστική και βιώσιμη ανάπτυξη».

Υπενθυμίζεται ότι η Pyramis είχε συμφωνήσει την εξαγορά μέρους του εξοπλισμού της Πίτσος απ’ την γερμανική BSH, η οποία είχε αποφασίσει την παύση της λειτουργίας της, προκειμένου να μην σταματήσει η ελληνική παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών.

Έπειτα από πολύμηνη αναζήτηση χώρου τελικά τον βρήκε στα Οινόφυτα, όπου και πλέον στήνεται το νέο εργοστάσιο ενώ από καιρό είχε συγκροτηθεί η επιτελική ομάδα που έτρεχε το πρότζεκτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία, ο σχεδιασμός των νέων προϊόντων έχει ήδη ολοκληρωθεί και τα επόμενα στάδια είναι οι ποιοτικές δοκιμές προϊόντων και η εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Εκτιμά μάλιστα ότι η έναρξη της παραγωγής εστιών κουζίνας (σε πρώτη φάση) από το εργοστάσιο των Οινοφύτων, θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στα τέλη Μαρτίου.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...