ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘ ΝΑΝΤΙΜ ΧΑΝ: «ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (πάνω από ένα εκατομμύριο). ΕΝΝΟΕΙ: «όταν οι έλληνες πολιτικοί μας δώσουν δικαίωμα ψήφου, θα εκλέξουμε 30 πακιστανούς βουλευτές μέσα στην ελληνική βουλή. Θα ελέγχουμε τον σχηματισμό κάθε ελληνικής κυβέρνησης. Θα βγάλουμε πακιστανό δήμαρχο στην Αθήνα, όπως έγινε στο Λονδίνο. Αφήστε μετά τα ελληνικά γερόντια να ασχολούνται με τα καταραμένα εμβόλια, κυβερνήστε το ελληνικό κράτος και συνεννοηθείτε με τους αδελφούς τούρκους».

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - ΟΛΑ - ΚΟΥΤΣΑ - ΣΤΡΑΒΑ, ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ. Η επιβίωση του γένους βρίσκεται στους αριθμούς και μόνο στους αριθμούς.

 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.



ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΓΙΟΤ) Η ΤΟΥΡΚΙΑ. Η «ΝΑΥΤΙΚΗ» ΕΛΛΑΔΑ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

 

 

 


Πακιστανός πρεσβευτής: «Να ενωθούν όλοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα – Κάποιοι θέλουν να μας βλάψουν»!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1047046_pakistanos-presveytis-na-enothoyn-oloi-oi-pakistanoi-stin


Λίγες ημέρες μετά την κατάληψη της πλατεία; Συντάγματος και των γύρω περιοχών από την Ερμού, έως το Μοναστηράκι και την Ομόνοια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από χιλιάδες αλλοδαπούς  από την κεντρική Ασία ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Ελλάδα,   αποφάσισε να δώσει συνέντευξη σε πακιστανικά ΜΜΕ και όχι σε κάποιο ελληνικό.

 

Στην συνέντευξη του κάνει κάποιες αναφορές που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν περίεργες έως και προκλητικές. Θεωρεί ότι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα πρέπει να ενωθούν, διότι κάποιοι, χωρίς να τους ονομάσει, θέλουν το κακό τους.

Το δελτίο που συνοδεύει την συνέντευξη του Πακιστανού πρέσβη στην Ελλάδα, σε μετάφραση:

«Σημαντικό μήνυμα του Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Muhammad Nadeem Khan προς την Πακιστανική Κοινότητα Ο Πρέσβης του Πακιστάν είπε ότι η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα πρέπει να ενωθεί στις τάξεις της και να τερματίσει τις διαφορές μεταξύ τους.

Θα προκύψουν προβλήματα για εμάς. δεν θέλουν την ενότητα μεταξύ μας και αυτές οι δυνάμεις επιδιώκουν να μας βλάψουν.  Η μόνη λύση είναι να διατηρήσουμε την ενότητα».

Πάντως, καταλήγοντας προέτρεψε τους Πακιστανούς που ζουν στην Ελλάδα να σέβονται τους νόμους.

«Και ακολουθήστε το νόμο της χώρας στην οποία ζείτε». Έτσι καταλήγει το δελτίο τύπου της συνέντευξης του.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

8 σχόλια:

  1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 13.751 ΕΛΛΗΝΕΣ.
    H ΕΥΠ έκανε 13.751 παρακολουθήσεις πολιτών στο όνομα της εθνικής ασφάλειας.
    Ολοένα και περισσότερες ελευθερίες των πολιτών καταπατά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς το 2020 η ΕΥΠ πραγματοποίησε 13.751 παρακολουθήσεις πολιτών στο όνομα της εθνικής ασφάλειας.
    Τον περασμένο Μάρτιο η κυβέρνηση κατέθεσε αντισυνταγματική τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με «κατεπείγουσες ρυθμίσεις» για τις συνέπειες της πανδημίας. Με αυτή την τροπολογία, άλλαξε τους κανόνες για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών: Στέρησε από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) τη δυνατότητα να γνωστοποιεί στους πολίτες την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους από την ΕΥΠ, αν ο λόγος της παρακολούθησής τους αφορά την εθνική ασφάλεια.
    Δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει πως η ΕΥΠ μπορεί πλέον να παρακολουθεί χιλιάδες πολίτες επικαλούμενη την εθνική ασφάλεια, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν το δικαίωμα να μάθουν για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους και χωρίς να μπορούν να ζητήσουν αποτελεσματική δικαστική προστασία. Την έρευνα πραγματοποίησαν οι Θοδωρής Χονδρόγιαννος, Νικόλας Λεοντόπουλο και Σταύρος Μαλιχούδης, συνάδελφοι και μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας του Reporters United.
    Ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστος Ράμμος, η νομικός Αικατερίνα Παπανικολάου και ο καθηγητής Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, Στέφανος Γκρίτζαλης, συνέγραψαν ένα επιστημονικό άρθρο, όπου υποστηρίζουν ότι η νέα διάταξη ενδέχεται να παραβιάζει την συνταγματικά κατοχυρωμένη προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών, το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), καθώς και τον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ.
    Από τα έγγραφα της Βουλής προκύπτει ότι εκτός από τη ΝΔ, υπέρ της τροπολογίας για την άρση του απορρήτου ψήφισαν και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ. Κατά της ρύθμισης ψήφισαν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.
    13.751 παρακολουθήσεις στο όνομα της εθνικής ασφάλειας
    Μια ματιά στις τελευταίες ετήσιες εκθέσεις πεπραγμένων της ΑΔΑΕ αρκεί για να δείξει το μέγεθος του προβλήματος. Όχι μόνον ο αριθμός των άρσεων του απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας αυξάνεται σταθερά από χρόνο σε χρόνο, αλλά η αύξηση είναι τόσο δυσανάλογα μεγάλη ώστε έχουμε φτάσει στο σημείο οι άρσεις του απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας να είναι υπερπολλαπλάσιες των άρσεων για τη διακρίβωση σοβαρών εγκλημάτων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ»!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτας ζητάει αυτόφωρο για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» γιατί κάνουν… «εθνικίστικη προπαγάνδα».
    Την άμεση προσαγωγή στο αυτόφωρο, την άσκηση ποινικής δίωξης για τα πλημμελήματα και την παραγγελία κυρίας ανάκρισης για τα κακουργήματα, ζητάει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, με αυστηρή εγκύκλιο προς τους συναδέλφους τους, για τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ή τους «ιεροδηλωσήτες» οι οποίοι υποστηρίζουν ότι (δήθεν) έχει καταλυθεί το Σύνταγμα με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ότι αυτοί νομιμοποιούνται να παρεμβαίνουν.
    Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός αναφέρει ότι οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» επικαλούμενοι το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, «στην πραγματικότητα με τις πράξεις τους προσβάλλουν τη συντεταγμένη έννομη τάξη, οικειοποιούνται την αρμοδιότητα των δικαστηρίων ν΄ αποφανθούν για τη νομιμότητα επιμέρους διατάξεων και μέτρων και απομειώνουν απροσχημάτιστα, χωρίς καμιά αναστολή, την ιστορική καταβολή του δικαιώματος αντίστασης».
    Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου του κ. Πλιώτα προς τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, έχει ως εξής:
    «ΘΕΜΑ: Αξιόποινη δραστηριότητα, εκτός άλλων και υπό την προκλητική επίκληση του δικαιώματος αντίστασης, του άρθρου 120 § 4 του Συντάγματος – Ανάγκη αποτελεσματικής αντίδρασης της έννομης τάξης.
    Με αφορμή την κρίση από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 και τα μέτρα που έχουν ληφθεί και συνεχίζουν να θεσπίζονται για την αντιμετώπισή της από την πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανά της, πρόσφατα, εκδηλώθηκαν αξιόποινες συμπεριφορές που σε κάποιες περιπτώσεις ενείχαν και χρήση βίας, στρεφόμενες εναντίον δημοσίων λειτουργών. Τελευταία δε έρχονται στη δημοσιότητα αναφορές στις οποίες πρόσωπα αυτοαποκαλούμενα «θεματοφύλακες του Συντάγματος», «ιεροδηλωσήτες» κ.ά, με αφορμή πρωτίστως τον εμβολιασμό και τη νοσηλεία ατόμων που έχουν προσβληθεί από τη νόσο του κορωνοϊού COVID-19, εμφανίζονται να αμφισβητούν ακόμη και την ίδια τη συνταγματική έννομη τάξη.
    Για να δικαιολογήσουν δε την όποια εγκληματική τους συμπεριφορά επικαλούνται τη διάταξη του ακροτελεύτιου άρθρου 120 § 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το ανατρέψει με τη βία».
    Υπό το πνεύμα ακραίου ανορθολογισμού και με επίκληση της ως άνω διάταξης, οι ίδιοι, αναγορεύουν εαυτούς σε θεματοφύλακες του Συντάγματος, υποστηρίζοντας ότι (δήθεν) έχει καταλυθεί το Σύνταγμα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ότι αυτοί νομιμοποιούνται, οίκοθεν πλέον, να παρεμβαίνουν. Στην πραγματικότητα με τις πράξεις τους προσβάλλουν τη συντεταγμένη έννομη τάξη. Οικειοποιούνται την αρμοδιότητα των δικαστηρίων ν΄ αποφανθούν για τη νομιμότητα επιμέρους διατάξεων και μέτρων. Και απομειώνουν απροσχημάτιστα, χωρίς καμιά αναστολή, την ιστορική καταβολή του δικαιώματος αντίστασης.
    Μάλιστα κάποιοι απ΄ αυτούς δεν διστάζουν να αποστέλλουν, εγγράφως, σχετικές «δηλώσεις», «διατάγματα επιτάξεως» προς Εισαγγελίες, αστυνομικές αρχές και δημόσιους λειτουργούς, «διακηρύσσοντας τις απόψεις τους». Στο ίδιο κλίμα, είτε αυτοί είτε άλλες ομάδες και άλλα πρόσωπα, όπως οι αντιτιθέμενοι στον εμβολιασμό ή στη διασωλήνωση ασθενών και οι διακατεχόμενοι από σκόπιμα διαστρεβλωμένες θρησκευτικές απόψεις ή θεωρίες συνωμοσιολογίας ή από διαθέσεις και επινοήσεις λαϊκίστικης και εθνικίστικης προπαγάνδας, πρωταγωνιστούν σε περιστατικά επιθέσεων κατά εκπαιδευτικών και ιατρών ή παρεμβαίνουν στη νοσηλεία σοβαρώς ασθενούντων από τη νόσο του κορωνοϊού COVID-19, κατευθύνοντας αυτούς ακόμη και στο θάνατο.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλος, άτομα δρώντα μεμονωμένα ή ως μέλη συνόλων, προσεγγίζουν αυτούς που έχουν την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα ανηλίκων για να παραλείψουν οι τελευταίοι την υποχρέωση εγγραφής ή εποπτείας φοίτησης των ανηλίκων, που δεν έχουν υπερβεί το 16ο έτος της ηλικίας.
      Ήδη, οι κατά τόπους αρμόδιοι Εισαγγελείς Πρωτοδικών, καθώς και οι αρμόδιοι ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν επιληφθεί όμοιων, αναλόγων ή παρεμφερών υποθέσεων που ανακύπτουν από τις προαναφερόμενες δραστηριότητες, κατά τα οριζόμενα στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, διερευνώντας την τέλεση αξιοποίνων πράξεων ακόμη και κακουργηματικής μορφής.
      Και μόνη η επίκληση από τους ίδιους του άρθρου 120 του Συντάγματος, στην προσπάθεια να προσδώσουν «έρεισμα» και να εξωραΐσουν την απροκατάληπτη αξιόποινη συμπεριφορά τους, συνιστά παραλογισμό και φυσικά δεν τους απαλλάσσει από καμιά ευθύνη, γιατί είναι προφανέστατο ότι δεν έχει καταλυθεί με τη βία το Σύνταγμα της Ελλάδος λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, τα οποία, με τη συμβολή της επιστημονικής ιατρικής κοινότητας, εισηγήθηκε η Κυβέρνηση της Χώρας, ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων και υλοποιούν οι αρμόδιοι δημόσιοι λειτουργοί, όπως το Σύνταγμα ορίζει τη λειτουργία των συντεταγμένων οργάνων της πολιτείας.
      Έγκριτοι συνταγματολόγοι έχουν εκφρασθεί σχετικώς, ο συναφής δε δικαστικός έλεγχος των νόμων και των διοικητικών πράξεων, μετά από προσφυγές μέσω των αναγνωριζόμενων δικονομικών μηχανισμών, κατέληξε στην κρίση ότι τα μέτρα (υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών και των υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ, αναστολή της εργασιακής σχέσης των μη εμβολιασθέντων κ.λπ.) είναι σύμφωνα (μη αντίθετα) προς το Σύνταγμα και δη με θεμελιώδεις κανόνες του, όπως οι αρχές της υποχρέωσης αλληλεγγύης (άρθρο 25 παρ. 4 Συντάγματος) και της αναλογικότητας (άρθρο 25 παρ.1 Συντ.), στηρίζονται δε αυτά σε επιστημονικά πορίσματα.
      Στο πλαίσιο λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, επιβάλλεται, η έννομη τάξη να τελεί σε εγρήγορση και να αντιδρά άμεσα και αποτελεσματικά όταν τελούνται εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα, ακόμη και σε κλίμα ανορθολογισμού (σταδιακά διευρυνόμενο και πάντως όχι περιθωριακό) και ιδίως όταν οι δράστες ενεργούν εν τοις πράγμασι ως εχθροί του Συντάγματος. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε, να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή από τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών της επικράτειας, οι οποίοι πρέπει να επαγρυπνούν και να ενημερώνονται παραχρήμα για τέτοιου είδους περιστατικά παράνομης βίας και γενικά αξιόποινης δράσης που εκδηλώνεται από τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος», ή τους «ιεροδηλωσήτες» ή άλλους ομοϊδεάτες τους, στην περιφέρεια της Εισαγγελίας τους, και, στη συνέχεια, να απευθύνουν σαφείς και ειδικές οδηγίες προς τους αστυνομικούς ανακριτικούς υπαλλήλους για τη διενέργεια της «αστυνομικής» προανάκρισης και εντέλει να παρεμβαίνουν άμεσα και δραστικά ώστε να εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στον ΚΠΔ ως προς την άμεση προσαγωγή των επ’ αυτοφώρω καταλαμβανόμενων υπαιτίων αξιόποινων πράξεων, την κίνηση της ποινικής δίωξης, την εφαρμογή της διαδικασίας των άρθρων 417 επ. ΚΠΔ για τα πλημμελήματα και την παραγγελία κυρίας ανάκρισης για τα κακουργήματα, υπό τις εκάστοτε βεβαίως νόμιμες προϋποθέσεις. Οι ανακριτικές ενέργειες αυτονοήτως θα επεκτείνονται, εφόσον συντρέξουν οι απαραίτητοι δικονομικοί όροι και στην έρευνα τυχόν υποκρυπτόμενων ή επιτήδεια υποκινούμενων μείζονος ποινικής απαξίας εγκληματικών συμπεριφορών και ανόμων επιδιώξεων.
      Η αξιοποίηση της Ποινικής Δικονομίας που αποτελεί «Εφαρμοσμένο Συνταγματικό Δίκαιο», είναι η ενδεδειγμένη και αποτελεσματική αντίδραση της έννομης τάξης κατά φαινομένων που στρέφονται ενάντια στην προστασία της δημόσιας υγείας, εμπίπτουν στο κυρωτικό πεδίο των ποινικών νόμων και προσβάλλουν βάναυσα το Σύνταγμα στο όνομα δήθεν του άρθρου 120».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/12/unisex.html

      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ) ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/blog-post_75.html
      Στην Ελλάδα, "στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία" όπως λένε οι παπαγάλοι, κυβερνούν οι λαθρέμποροι πετρελαίου και οι πράκτορες ξένων πρεσβειών, οι οποίοι, αφού εξαγόρασαν εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, καθορίζουν ουσιαστικά αυτοί, ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ο δήθεν κυρίαρχος λαός, η "δημοκρατία" κλπ είναι λόγια μόνο για τους αφελείς, χαζές ιδέες που εμφυτεύονται κατάλληλα στον εγκέφαλό τους, από τους απατεώνες που κυριαρχούν.
      Αν ο Σαρκοζί ήταν Έλληνας πολιτικός, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα από την ελληνική δικαιοσύνη.
      Θα ήταν άεργος βουλευτής του Κοινοβουλίου (όπως είναι ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς), απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς και επιδόματα, ενώ με βάση την ελληνική νομοθεσία, η Δικαιοσύνη δεν θα μπορούσε να τους αγγίξει καθόλου.
      Τα πάντα θα είχαν παραγραφεί.
      Δυστυχώς για τον ιουδαίο Σαρκοζί, στη Γαλλία υπάρχει Δικαιοσύνη και υπάρχουν κανόνες τέτοιοι, ώστε κανένας Γάλλος πολιτικός δεν μπορεί να σκεφτεί, να περάσει έναν νόμο που να παραγράφει εγκλήματα πολιτικών, όπως «φρόντισαν» στην Ελλάδα.
      Και το κυριότερο, μέσα στην Γαλλική δικαιοσύνη υπάρχουν άνδρες με δίδυμους γεννητικούς αδένες και όχι ξέκωλα, που λαμβάνουν αποφάσεις ανάλογα με τα ευρήματα του φλυτζανιού του καφέ. Ούτε μπορεί ένας παλιός πρωθυπουργός, να πάρει τηλέφωνο τον Μακρόν και να του ζητήσει να «μαζέψει» τη Δικαιοσύνη, αφού αυτός έχει διορίσει την ηγεσία της.
      ΔΕΝ την έχει διορίσει, είναι πραγματικά ανεξάρτητη.
      Ακόμη και στη γειτονική Ιταλία, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ανακάλυψε το 1992 σκάνδαλο μαύρου χρήματος του πρώην σοσιαλιστή πρωθυπουργού Μπετίνο Κράξι (1983-1987).
      Ο Κράξι δραπέτευσε στην Τυνησία το 1994 και πέθανε 6 χρόνια μετά αυτοεξόριστος για να μην φυλακιστεί.

      ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post.html



      ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ.

      «Οι απόψεις του δικαστή Σεβαστίδη ξεπερνούν τις θέσεις του ΚΚΕ, από το οποίο προέρχεται, θυμίζοντας πολιτικές θέσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ».
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_2.html

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Στην 83η θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε σύνολο 141 χωρών στον δείκτη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/83-141.html
      Στην 83η θέση σε σύνολο 141 χωρών βρίσκεται η Ελλάδα αναφορικά με τον δείκτη ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Πρόκειται για στοιχεία που προέρχονται από την έκθεση του World Economic Forum για το 2019, ενώ το 2017-18 η Ελλάδα ήταν στην 71η θέση. Άρα επί προδότη Τσίπρα η Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν ελαφρώς λιγότερο διεφθαρμένη από την σημερινή της οικογένειας Μητσοτάκη που έπεσε στην 83η θέση.
      Το Πακιστάν έχει καλύτερη Δικαιοσύνη, βρίσκεται στην 63η θέση, η Αίγυπτος στην 34η, η Ρουάντα στην 37η, η Μποτσουάνα στην 44η, Γκάνα στην 57η, η Κένυα στην 73η και το Μαλάουι στην 78η.
      ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΟΜΑΔΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ - GRECO) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. «ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ».
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/greco.html
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
    4. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/cia_2.html


      Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τageszeitung: "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ".
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/12/ageszeitung.html


      ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/blog-post_99.html


      ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/05/blog-post_45.html

      ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.
      http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/cia.html
      Ζ.Π.



      Διαγραφή
  4. Ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης αποκάλυψε ότι ο ίδιος εισάγει χονδρική rapid test από τη Γερμανία τα οποία κοστίζουν μόλις 80 λεπτά του ευρώ και μάσκες υψηλής προστασίας με 8 λεπτά του ευρώ.
    Την ίδια στιγμή βέβαια, οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν για ένα rapid test ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 6 και 10 ευρώ.
    Παράλληλα οι πολίτες χρειάζεται να δαπανήσουν καθημερινά τουλάχιστον 1 ευρώ σε μάσκες υψηλής προστασίας, οι οποίες έγιναν πλέον υποχρεωτικές από την κυβέρνηση.
    Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Χονδρική έχει 80 λεπτά (0,80 ευρώ). Γερμανικό εργοστάσιο. 80 λεπτά το εισάγω. Το θέμα είναι το κόστος. Ήδη είμαστε πτωχευμένη και κατεστραμμένη σαν χώρα. Θα μπορούσε να γλιτώσει λεφτά και να τα δώσει στον κόσμο, στις επιχειρήσεις που είναι κλειστές. Έχετε ακούσει τίποτα από τον Άδωνι από το να γίνεται μέντιουμ και να λέει ότι θα τελειώσει η πανδημία σε 1-1,5 μήνα; Θέλετε να σας πω για τις μάσκες τις ΚΝ-95; Έχουν κόστος 8 λεπτά (0,08 ευρώ) στο εργοστάσιο. Τα φαρμακεία τις πουλάνε 1 ευρώ».
    Άδωνις Γεωργιάδης: «άν δώσουμε δωρεάν τεστ στους πολίτες θα χρεωκοπήσει το κράτος και θα μπούμε σε Μνημόνια».
    Τα PCR test στην Ελλάδα κοστίζουν 60 ευρώ και μετά τις αντιδράσεις κοστίζουν... 47 ευρώ. Την ίδια ώρα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης χορηγούνται δωρεάν σε όσους έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα, ενώ κοστίζουν από 20 έως 25 ευρώ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...