ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Ιανουαρίου 2022

Ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, (Τζο Μπάιντεν) μιλώντας το 2013 σαν ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών του Ομπάμα, σε εκδήλωση για τον "Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς" (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη» και πολλά άλλα.

 

 

Ηθοποιός Λορίν Μπακόλ (στα εβραϊκά Μπέττυ Τζόαν Πέρσκε): ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΒΡΑΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.

 

 

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ  ΤΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ  ΤΟΥ  ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. 

Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος."
"Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.


Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."


Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...