ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Ιανουαρίου 2022

«ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ».

 Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

 

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

 


                      

ΒΟΡΙΔΗΣ:  «ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ  ΜΟΥ  ΠΡΑΞΕΙΣ.   ΘΑ  ΔΕΙΤΕ   ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΝΩ  ΓΙΑ  ΣΑΣ».


Το  παρακάτω  κείμενο  είναι  η  ακριβής  δήλωση  που  έκανε  ο  τότε  υπουργός  του  «ελληνικού» κράτους (!)  Βορίδης  προς  το  Κεντρικό  Ισραηλιτικό   Συμβούλιο.

 Καθημερινή  12/6/2014:

     «Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Ισραηλιτικής Κοινότητας, η οποία ερείδεται στον χώρο της  πολιτικής προελεύσεώς μου. Παρά ταύτα θεωρώ ότι θα έπρεπε μάλλον να αποδίδεται μεγαλύτερη σημασία στη δική μου στάση και στις δικές μου δηλώσεις, οι οποίες, αξίζει να σημειωθεί, δεν είναι όψιμες, αλλά ανατρέχουν σε βάθος χρόνου. 
Θα ήλπιζα να αξιολογείται περισσότερο η στάση μου απέναντι στη ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ, η στάση μου στο θέμα της ποινικοποιήσεως της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος, όσο και η στάση μου σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όταν μου δόθηκε η δυνατότητα αυτή, όπως για παράδειγμα όταν ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑ στην απόκτηση  status μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, το οποίο επιζητούσε η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ  ΑΡΧΗ.

Μια επικοινωνία με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου.

Αν όμως αυτά δεν αρκούν – ΚΑΙ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΩΣ  ΔΕΝ  ΑΡΚΟΥΝ - για να διαλύσουν τις ανησυχίες της Κοινότητας, τότε ευελπιστώ πως η αξιολόγηση των ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ  ΠΡΑΞΕΩΝ  ΜΟΥ θα μπορέσει να το επιτύχει».


«ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» ΤΩΝ  ΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΒΟΡΙΔΗ

Ο  Βορίδης τον Απρίλιο του 2004, έδωσε  συνέντευξη  στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές», ως αρχηγός του  κόμματος  «Ελληνικό  Μέτωπο».

 Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Βορίδης υποστηρίζει πράγματα για τα οποία νιώθει (;) απέχθεια σήμερα.

Ερώτηση:  Ποιους  θεωρείς ως δικούς σου πνευματικούς πατέρες.

Απάντηση:  «τους αγωνιστές του ΄21, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Παύλο Μελά, τον Ιωάννη Μεταξά και πολλούς άλλους.  Δόξα τω Θεώ εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε μακράν πιο καλά και άφθαρτα πρότυπα από τον κ. Μητσοτάκη»(!)

 Ερώτηση: Ο πολιτικός σας λόγος δεν θίγει το ζήτημα του σιωνισμού;

Απάντηση:  «Καλό είναι πριν διαπραγματευτούμε οποιοδήποτε ζήτημα να το ορίζουμε. Ο σιωνισμός τι είναι σε τελική ανάλυση; Ο Εβραϊκός εθνικισμός. Οι σιωνιστές τι έπραξαν; Την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Εάν αυτό το οποίο καταγγέλλεται μέσω της λέξης σιωνισμός είναι η επέμβαση του Ισραήλ στα εσωτερικά των άλλων κρατών, ή η γενικότερη επιρροή του Ισραήλ στην παγκόσμια πολιτική λόγω της επίδρασης στην πολιτική των ΗΠΑ, τότε θα συμφωνήσω με αυτήν την κριτική. Είναι πράγματι απαράδεκτο να επεμβαίνει είτε ευθέως το Ισραήλ είτε άλλοι φιλοσιωνιστικοί οργανισμοί στα εσωτερικά της Γαλλίας, της Αυστρίας ή της Ελβετίας.

Η στιγμή της ψήφου είναι η στιγμή της προσωπικής ευθύνης. Εδώ στην Ελλάδα, από τη μια μεριά μας αρέσει να τα ρίχνουμε στις αόρατες δυνάμεις –σιωνισμός- ή στην παντοκρατορία των ΗΠΑ, αλλά στην τελευταία ανάλυση πάμε και ψηφίζουμε σε ποσοστό 90% τους βασικούς εκπροσώπους του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. Εκεί ποιος μας φταίει»;ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  27 Ιανουαρίου 2017  

«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.

 

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη.

Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.

Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο  αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός  και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».


Μπορούμε  να  κάνουμε  πλήθος  σημασιολογικών  επισημάνσεων:

1.   Άρχισε  ένας  δυναμικός  και ατελείωτος  διαγωνισμός  επικύψεων  των  «Ελλήνων  πολιτικών»  στους  γνωστούς  κύκλους. Οι  απίθανοι  «Έλληνες»  πολιτικοί  νομίζουν ότι  αν  δηλώσουν  δούλοι  των  σιωνιστών,  αν  επισκεφθούν  μερικές  συναγωγές, αν  διαβάσουν  λίγο  Ταλμούδ  και  Καμπαλά,  υμνώντας  δημοσίως  τον  Ιεχωβά,   αν  συνωμοτήσουν  εναντίον των  συμφερόντων  του  ελληνικού  λαού  και  υπέρ  των  διεθνών  τοκογλύφων,  θα  τα  εκτιμήσουν  όλα  αυτά  οι σιωνιστές αφέντες,  θα  τους  προωθήσουν  και  συγχρόνως  θα  αποκτήσουν  και… ταλέντο  ικανού  πολιτικού.  Δεν  κατάλαβαν,  ότι  για  να  προωθηθούν  δεν  φθάνει  το  υπαρκτό  ή  ανύπαρκτο  ταλέντο,  πρέπει  να  έχουν  και  τα  κατάλληλα  γονίδια.  Αυτοί  που  ελέγχουν την διεθνή  πολιτική  και τα  ΜΜΕ  και  όλα  τα  ραδιοτηλεοπτικά – κινηματογραφικά – μουσικά  εργαστήρια,  πριν  προσλάβουν  οποιονδήποτε,  θα  κάνουν  εξονυχιστική  και  συστηματική  μελέτη  του  γενεαλογικού  του  δένδρου.

2.     Γίνεται  φανερό  ότι  στην  Ελλάδα  σήμερα  5.000  άτομα  συγκεκριμένης   φυλής  κυβερνούν  μία  χώρα 11.000.000.  Οι δήθεν  «Έλληνες  πολιτικοί»  είναι   και  φέρονται  σαν  έκφυλα  χανουμάκια  μπροστά  σ’ αυτήν  την  φυλή.

3.  Ο  Βορίδης  και  ο  Γεωργιάδης  πιστεύουν  ότι  κάποτε,  με  την  βοήθεια  του    Ιεχωβά,  θα  κυβερνήσουν  και   αυτοί  την  έρημη τούτη  χώρα. 

4.    Όπως  καταλαβαίνει  και  ο  κάθε  ηλίθιος,  αυτές  οι  δηλώσεις  γίνονται  για  το  προσωπικό  συμφέρον  των  «δηλωσιών».  Σαν  περιεχόμενο  δεν  είναι  πειστικές,  δεν  εκφράζουν  αυθεντική  ομολογία  πίστης.

5.  Οι  ίδιοι  οι  εβραίοι  είναι  πολύ  ενοχλημένοι  με  τις  δηλώσεις  αυτές. Οι  πολιτικάντικες  αυτές  δηλώσεις  το  μόνο  που  κάνουν  είναι  να  πείθουν   και   τον  πλέον  δύσπιστο  για  την  διεθνή  ισχύ   των  Ιουδαίων.  Οι  άνθρωποι  αυτοί   όμως  δεν  επιδιώκουν  την  δημοσιοποίηση  της  δύναμής   τους.  Θέλουν  την   αφανή  και  διακριτική  διαχείριση  της  ισχύος  τους.    

6.  Οι  εβραίοι  και  οι  Έλληνες  σιχαίνονται  τους  προδότες.  Ο  κάθε  ένας   εκμεταλλεύεται   την  προδοσία  αλλά σιχαίνεται  τον  προδότη.  Προσέξτε  μία  οδηγία  της  ΜΟΣΑΝΤ  στους  πράκτορές  της,  τους  οποίους  στέλνει  για  να  εργασθούν  στην  Γαλλία:  «πολλοί  Γάλλοι  θα  σας  πουν  ότι  έχουν  εβραϊκό  αίμα,  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΤΟΥΣ,  μη  τους  πιστέψετε».

7.   Μπορείτε να  φανταστείτε  τον  Αγαμέμνονα,  τον  Λεωνίδα,  τον  Περικλή,   τον  Κολοκοτρώνη  κλπ  να  λέει  τέτοιες  αναξιοπρεπείς,  βρωμερές,   αχαρακτήριστες  κουβέντες;   Δεν  μοιάζουν  όλα  αυτά  σαν  λόγια αντάξια  ενός  ΕΦΙΑΛΤΗ,  ΛΟΓΙΑ  ΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΥ;

8.  Μπορούμε  να  φανταστούμε  την  σκηνή  όπου  βουλευτές  και  υπουργοί  του  Ισραήλ,   απολογούνται  στον  Έλληνα  Πρέσβη  στο Ισραήλ  και  του  λένε  ότι:  «η  αξιολόγηση  των  μελλοντικών  πράξεών  μου, κλπ,  κλπ»;

9.  Η  ελληνοαμερικανική  οργάνωση  ΑΧΕΠΑ  μπορεί  να  επέμβει  στην  εσωτερική  πολιτική  του  Ισραήλ  και  να  απαιτήσει,  με  θρασύ  ύφος, η  «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»  του  Ισραήλ  να  χαρακτηρίσει  ορισμένα  κόμματα  του  Ισραήλ  «εγκληματικές  οργανώσεις»  και  να  φυλακίσει  ορισμένους  εβραίους;

10.     Πώς  έχει  καταντήσει  έτσι  ο  ελληνικός  λαός  και  εκλέγει  τέτοιους  ηγήτορες,  αυτός  ο  λαός  που  ήταν  πάντα  υπερήφανος  και  πρωτοπόρος,  αυτός  ο  λαός  που  κυβέρνησε  κάποτε  τον  κόσμο;  Οι  παραπάνω  δηλώσεις  των  «Ελλήνων  πολιτικών»  θα  παραμείνουν  εσαεί   για  να  προκαλούν  ΑΙΩΝΙΑ  ΝΤΡΟΠΗ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΣΕ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΓΕΝΕΕΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΣΤΙΣ  ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ  ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ. 


ΔΥΣΤΥΧΩΣ   ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΛΑΟ  ΣΚΥΛΙΑ,  ΠΟΥ  ΤΡΩΝΕ  ΤΑ  ΨΙΧΟΥΛΑ,  ΠΟΥ  ΠΕΦΤΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟ   ΤΡΑΠΕΖΙ  ΤΩΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  ΚΥΡΙΩΝ.

Ο  Ναζιραίος  Ιησούς  στην  Χαναναία:

 (Ματθαίος, κεφ. 15, «Ο δε Ιησούς  είπεν:  ουκ εστί καλόν λαβείν τον άρτον των  τέκνων  και  βαλείν  τοίς  κυναρίοις.  Η δε ελληνίδα  είπε: ναι, Κύριε, και  γαρ  τα κυνάρια  εσθίει  από  των  ψιχίων  των  πιπτόντων  από  της  τραπέζης  των  κυρίων αυτών».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


 
 
Υ.Γ.  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΞΕΛΙΞΗ  (2.2.2017)
ΣΥΣΤΑΣΗ:
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ  ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΑΡΘΡΟ,  
ΘΑ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ  ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ.
 
 
ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ
(Από  το  Pronews,  του Πάνου Σπαγόπουλου)
Υπό έρευνα η αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια από την Γερουσία των ΗΠΑ: Ερευνούν τις σχέσεις της με τις ΜΚΟ του Τ.Σόρος
  
Τι δουλειά έχει το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος «Ανοικτή Κοινωνία»   OSF (Open Society Foundation) στα Σκόπια;
Αυτό είναι το ερώτημα που εκφράζουν πολλοί στην Ουάσιγκτον καθώς ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Christopher Smith ανακοίνωσε την διενέργεια έρευνας για τις δραστηριότητες της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια, δραστηριότητα η οποία συνδέεται με αυτές του Σόρος.
Όπως αποδεικνύεται το ίδρυμα OSF είναι αναμεμειγμένο στην παροχή χρημάτων στο κρατίδιο με στόχο την διευκόλυνση της διέλευσης μεταναστών μουσουλμάνων στο μεγαλύτερο μέρος τους προς την Ευρώπη.
Στην ιδία όμως υπόθεση φέρεται αναμεμειγμένο και το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών μέσω του προγράμματος USAID  (U.SAgency of International   Development).
Έτσι ενώ ο δεδηλωμένος στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης για τα Σκόπια είναι η «προώθηση της Δημοκρατίας» το αμερικανικό ΥΠΕΞ  επί υπουργίας Χίλαρι Kλίντον 92009-2013) ξεκίνησε το 2012 συνεργασία με το ίδρυμα Σόρος και τις διάφορες ΜΚΟ που ελέγχει ο ίδιος στη χώρα.
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Tony Perkins στο Washington Update oι ΜΚΟ αυτές κάθε άλλο παρά «δημοκρατικές» είναι: Πιο συγκεκριμένα προωθούν «προοδευτικές» ιδεοληψίες όσο και κυοφορούν ιδεολογίες περί της βίας και της ριζοσπαστικοποίησης σε όλη την Ευρώπη.
Πιο συγκεκριμένα ο Σόρος ελέγχει πάνω από 60 ΜΚΟ μόνο στα Σκόπια(!) οι οποίες λαμβάνουν βοήθεια μέσω του προγράμματος USAID. Μέσω αυτού του «καναλιού» ο Σόρος κατευθύνει χρήματα από το αμερικανικό πρόγραμμα στο κόμμα SDSM το οποίο είναι το πρώην κομουνιστικό κόμμα των Σκοπίων. Με άλλα λόγια, όπως τονίζει ο Αμερικανός δημοσιογράφος η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρώπη.
Υπάρχουν όμως και αρκετοί στα Σκόπια που ΄χουν κουραστεί από την 25χρονη δραστηριότητα του Σόρος στη χώρα τους με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ο οργανισμός SOS (Stop Operation Soros).
Σύμφωνα με τον Nikola Srbov του SOS: «Ο οργανισμός OSF ο οποίος λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα του Σορος, χρηματοδοτεί βίαιες διαδηλώσεις στα Σκόπια. Έχει μονοπωλήσει την πολιτική ζωή στη χώρα πολεμώντας τον οποιοδήποτε οργανισμό που αντιτίθεται στην ιδεολογία του». Σύμφωνα με τον ιδιο τα χρήματα του USAID κατευθύνονται στο SDSM.
Έτσι ο άνθρωπος που βοήθησε την «Μουσουλμανική Αδελφότητα» στην Αίγυπτο (να σημειωθεί πως ο Αιγύπτιος πρώην πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι είχε φιλοξενηθεί σε ομιλία στο ίδρυμα Κλιντον), ο άνθρωπος που χρηματοδότησε τις βίαιες διαδηλώσεις στο Ferguson των ΗΠΑ και χρηματοδότησε με εκατομμύρια δολάρια την προεκλογική εκστρατεία της Χ.Κλιντον δραστηριοποιείται στα Σκόπια προκειμένου να ελέγξει πλήρως το κράτος σε βαθμό που σχεδόν το έχει καταφέρει, με ότι αυτό σημαίνει για την Ελλάδα.
Τώρα η αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια είναι κάτω από ενδελεχή έρευνα, έρευνα που ανακοίνωσε ο γερουσιαστής Smith, με το κατηγορητήριο ότι δρούσε ως οικονομικός υποστηρικτής του SDSM.
Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από την άρνηση της πρεσβείας να απαντήσει στην επιστολή του Smith και πέντε ακόμη γερουσιαστών αναφορικά με τις δραστηριότητες της πρεσβείας αλλά και την χρηματοδότηση του ιδρύματος OSF του Σόρος στη συγκεκριμένη χώρα.
Όλα αυτά βέβαια ξεκίνησαν μετά την εκλογή του Ντ.Τραμπ στην  προεδρία των ΗΠΑ και στο «καθάρισμα» των διπλωματικών υπηρεσιών που είχε δημιουργήσει η Κλιντον. Στο πλαίσιο αυτό κινείται και το υπόμνημα διαμαρτυρίας 900 διπλωματών του State Department κατά του διατάγματος Τραμ για τους αλλοδαπούς. Είναι φανερό ότι ο Σόρος έχει διεισδύσει  και στο αμερικανικό ΥΠΕΞ ελέγχοντας εκατοντάδες αξιωματούχους.
 
  2ο  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ  ΤΗΣ  18.01.2018

 
 
Ο  ΑΔΩΝΙΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι  προχθές  στην Αθήνα συναντήθηκε,  εντός  της   Ελληνικής   βουλής,  με τον Alan M. Schneider, διευθυντή της Bnei Brith Ισραήλ (του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ) και του υπέβαλλε τα σέβη του  και  ζήτησε  την  ευλογία  του   ιεχωβά. 
Κάποιος  έγραψε  μετά  το  εξής  σχόλιο:

«Αντιπρόεδρε, ως εβραίος της Ελλάδος και επικριτής σου στο παρελθόν μετά τη συγγνώμη που ζήτησες η οποία δεν ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα αλλά βγήκε μέσα από την ψυχή σου, έχω να πω ότι είσαι πραγματικός φίλος των εβραίων και μαζί θα συνεχίσουμε για να είναι η Ελλάδα σύμμαχος με το Ισραήλ και όχι με τους τρομοκράτες της Χαμάς. Συνέχισε έτσι. Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ να σε ευλογεί!!!».

Το  δάπεδο  της  Ελληνικής  βουλής,  που  πατάνε  οι  δύο  πιστοί  του  ιεχωβά,  
είναι   γεμάτο  μαίανδρους  και  σβάστικες.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...