ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Ιανουαρίου 2022

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Εξαθλίωσαν τους Έλληνες: Ελληνίδα Μητέρα στον Βόλο «παρέδωσε» το παιδί της στο Ορφανοτροφείο - «Θα πέθαινε μαζί μου». ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! Ελληνίδα ηθοποιός άνοιξε το σπίτι της σε δύο πρόσφυγες, τον Ραχίν και τον Χασάν. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 13 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΝΕΚΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ενώ σκοτώνουν τους νέους Έλληνες στα τροχαία και στα ναρκωτικά στις Φυλακές Δομοκού: Επέβαλλαν ποινή στέρησης εργασίας στον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό. Εκεί έχουν το μυαλό τους.

 

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ

 


ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.



ΧΘΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΤΑ 20ΑΡΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. Ανόητοι δημοσιογράφοι τρέμουν από φόβο μη τους κάνουν το εμβόλιο. ΜΑΖΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ή ΧΑΜΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ;

 

Οι πατριώτες μπήκαν φυλακή για έναν αδιάφορο λαό ΄που νοιάζεται και κλαίει, εάν κανένας λαθρομουσουλμάνος πνιγεί στο Αιγαίο, αλλά δεν δίνει δεκάρα για αυτούς που αγωνίστηκαν για να ξεβρωμίσει ο τόπος από προδότες.

"Οι επικεφαλής του Ελληνικού Έθνους είναι ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης, ο Τσιπρόφσκι, η Σουρτούκω Κατίνα η Κοντή, ο φαλακρός με το Κιπά και ο Αλκοολικός από την Νικόζια. Φρίξον ήλιε, στέναξον γη !!!! Φρίξον ήλιε, στέναξον γη !!!!"

 ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 


Με απίστευτα χρέη στη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΜΒ, μια γυναίκα 48 ετών από τη Νέα Ιωνία στο Βόλο, “παρέδωσε” το 9χρονο παιδί της στο Ορφανοτροφείο του Βόλου γιατί δεν μπορούσε να το ζήσει.


Η εννιάχρονη που παρακολουθούσε μαθήματα στο Ειδικό Σχολείο υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 20 ημέρες και στο σπίτι της ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ πολλές φορές της έλειπε και το φαγητό.

Η 48χρονη μητέρα εμφανίστηκε μια ημέρα στη Πρόνοια και τους είπε… “σας δίνω το παιδί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να το ζήσω”. Η ασθένεια της μικρής δρομολόγησε άμεσα τις διαδικασίες και δόθηκε στο Ορφανοτροφείο με εισαγγελική παραγγελία. Έκλαιγε ασταμάτητα για 15 ημέρες η μικρή και ηρέμησε μόνο όταν είδε ξανά την μητέρα της.

“Πως να ζούσα το παιδί, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό , χωρίς φαγητό. Μετά τον θάνατο του πατέρα της πριν τρια χρόνια κοιμόταν μαζί μου. Επρεπε να της δώσω να καταλάβει πως την αφήνω για το καλό της και πως σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί. Εκτοτε, πέρασαν έξι μήνες και το παιδί παραμένει στο ίδρυμα”, είπε η ίδια στα “gegonota.news”.

Η 48χρονη μοδίστρα, έχασε τον σύζυγό της πριν τρία χρόνια από πνευμονία. Οι συνθήκες εργασίας του δημιούργησαν το πρόβλημα της υγείας του. Η οικονομική κατάστασή τους ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά μετά τον θάνατο του συζύγου υπήρξε η κατάρρευση. Ένα χρόνο πριν τον θάνατό του αρρώστησε και το παιδί.

Η 48χρονη γυναίκα δεν έχει καμία οικονομική βοήθεια από τους συγγενείς της

“Ο πατέρας μου θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά δεν θέλει. Δεν ενέκρινε ποτέ τον σύζυγό μου και οι σχέσεις μας διαταράχθηκαν. Εχει μια νέα ζωή και δεν χωράμε σε αυτή, παρότι από την πρώην σύζυγο αποκόμισε μια μεγάλη κληρονομιά. Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και στην ετεροθαλή αδελφή του. Παντού λοιπόν έβλεπα αδιέξοδο. Μια ημέρα είπα πως δεν θα πεθάνει το παιδί μου και έτσι σηκώθηκα το πρωϊ , την φίλησα και πήγα γραμμή στην Πρόνοια. “Δεν μπορώ να ζήσω το παιδί , θα πεθάνει. Δεν έχω φαγητό, ρεύμα, νερό. Πόνεσα βαθιά αλλά λύση δεν υπήρχε. Εάν δεν το έδινα εγώ , κάποια στιγμή θα το πέρνανε το παιδί. Μάνα είμαι . Έπρεπε να αποφασίσω εάν θα πεθάνει δίπλα μου με την κατάσταση που ζούσαμε ή θα σωθεί μακριά μου”, μας είπε.

Η μητέρα βλέπει την 9χρονη κόρη της κάθε 20 ημέρες. Την συνοδεύει στο Νοσοκομείο για τις μεταγγίσεις , ενώ η ίδια ζει σε ένα συγγενικό σπίτι, σε κάποιο χωριό της Θεσσαλίας, που για ευνόητους λόγους δεν καταγράφουμε.

Το χρέος στη ΔΕΗ είναι 10.000 ευρώ και στη ΔΕΥΑΜΒ 2. 650 ευρώ. Από το 2014 κανένας διακανονισμός δεν τηρήθηκε και το χρέος εκτοξεύθηκε.

“Μπορώ να δουλέψω ως μοδίστρα στο σπίτι και να φροντίζω το παιδί μου ταυτόχρονα. Μπορώ να κάνω όποια δουλειά χρειαστεί. Πρέπει να ζήσουμε και το μόνο που ζητάω είναι να δουλέψω”, κατέληξε.


Σε ανήλικα προσφυγόπουλα μοίρασε δώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Ποτέ σε Ελληνόπουλα. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. 

Συνομίλησε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα. Στη Δομή Φιλοξενίας Ανήλικων Προσφύγων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, στο Χαλάνδρι, μετέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής (31/12/2021), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα, τα προβλήματα και τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει από πολύ μικρή ηλικία στη ζωή τους, αλλά και για τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για το μέλλον. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μοίρασε δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε να εκπληρωθούν όλα τους τα όνειρα. Επίσης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία της δομής από τους εργαζόμενους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.





Ενώ σκοτώνουν τους νέους Έλληνες  στα τροχαία και στα ναρκωτικά  στις Φυλακές Δομοκού: Επέβαλλαν ποινή στέρησης εργασίας στον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό. Εκεί έχουν το μυαλό τους.


Μπήκαν φυλακή για έναν αδιάφορο λαό ΄που νοιάζεται και κλαίει εάν κανένας λαθρομουσουλμάνος πνιγεί στο ΑΙγαίο, αλλά δεν δίνει δεκάρα για αυτούς που αγωνίστηκαν για να ξεβρωμίσει ο τόπος από προδότες.

Με την ποινή στέρησης της εργασίας μέσα στη φυλακή τιμώρησαν τον φυλακισμένο ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό η διεύθυνση της  φυλακής καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, αρνήθηκε να δεχθεί αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  όταν σωφρονιστικοί υπάλληλοι θέλησαν να κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του, ο Γ.Λαγός μπήκε μπροστά στην πόρτα και δεν τους άφηνε να περάσουν. Τελικά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έπεισαν τον Λαγό να τους επιτρέψει να μπουν στο κελί και να προχωρήσουν σε έλεγχο.

Η άρνησή του αυτή τον  οδήγησε σε Πειθαρχικό έλεγχο και η απόφαση ήταν ποινή στέρησης της εργασίας μέσα στη φυλακή, καθώς ο Γιάννης Λαγός εργαζόταν στη βιβλιοθήκη των φυλακών Δομοκού.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει την ευεργετική διάταξη της εργασίας και θα παραταθεί η ποινή του, αφού κάθε ημέρα εργασίας στις φυλακές μετράει για δυο.



ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 13 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΝΕΚΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ένα ακόμα τραγικό τροχαίο ήρθε να σημειωθεί το βράδυ της Παρασκευής και να κόψει το νήμα της ζωής σε δύο παιδιά. Έναν 18χρονο που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και του 13χρονου συνεπιβάτη του.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Μόλας στο Δήμο Αχαρνών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική, η οποία επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων, οι εν λόγω επιβαίνοντες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Ο δρόμος τον οποίο διέσχιζαν είναι αρκετά στενός και διπλής κυκλοφορίας. Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση από Θρακομακεδόνες προς Μενίδι.

Τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο ΚΑΤ αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφεραν…



Άδωνις Γεωργιάδης: «ο Κ.Μητσοτάκης είναι βαθύπλουτος γόνος, τεμπέλης και λαϊκιστής». 9/6/2011 

Σε «βασιλιάς της κυβίστησης» έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια ο νυν υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς εκτός των άλλων είχε ασκήσει στο παρελθόν (όταν ήταν βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ) σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πριν μια δεκαετία αναφερόταν στον νυν πρωθυπουργό με τις εξής εκφράσεις: «Βαθύπλουτος γόνος, τεμπέλης και λαϊκιστής». 

Δείτε το βίντεο: https://twitter.com/i/status/1481249916705980417 





"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ". 


«Κάθε 25 του μηνός τους έβλεπα, να κάθονται στην σειρά και να περιμένουν την «γκομενάρα» του λογιστηρίου στο Σκάι, να τα βγάζει από την μαύρη σακούλα, να τα μετράει και να τους τα δίνει στα χέρια. Κακαουνάκης, Τράγκας, Κούλογλου, Ρουμπάτης, Βαξεβάνης, Καρτερός, Χατζηνικολάου, Στάη, Κιμπουρόπουλος, Μαλέλης, ήτανε πρώτοι στην σειρά, γιατί τα πολλά. Κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, που είχαν υποχρεωθεί να παίρνουν το 1/3 των χαμηλών αποδοχών τους μαύρα, είμασταν οι τελευταίοι στην σειρά». 


Δημοσιογράφος Νίκος Ρούσσης


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...