ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Ιανουαρίου 2022

ΧΘΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΤΑ 20ΑΡΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. Ανόητοι δημοσιογράφοι τρέμουν από φόβο μη τους κάνουν το εμβόλιο. ΜΑΖΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ή ΧΑΜΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ;

 

ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ. «Κάθε δείγμα περιέχει 20 σωματίδια μικροπλαστικών ανά δέκα γραμμάρια κοπράνων».

 


Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ KAI Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  

 

ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ, ΠΟΥ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. 

 

 

 




 

 

 

 

      

  ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  24ΩΡΟ - ΤΕΤΑΡΤΗ  12/1/2022

Τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκροί ένας 25χρονος & ένας 21χρονος - Το ασθενοφόρο πήγε μετά από ώρες! Τραγωδία με τρεις νεκρούς, 21 και 22 ετών στην Κατερίνη. Λασίθι: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο στη Νεάπολη Λασιθίου. Θεσσαλονίκη: 25χρονη από φορτηγάκι - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΚΑΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.  

ΣΕ  ΠΟΛΕΜΟ,  ΑΝ  ΗΜΑΣΤΑΝ,  ΘΑ  ΕΙΧΑΜΕ  ΛΙΓΟΤΕΡΑ  ΘΥΜΑΤΑ.

ΑΛΙΜΟΝΟ.  ΚΑΙ  ΠΟΣΟΙ  ΝΕΟΙ  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΑΠΟ  ΝΩΡΚΩΤΙΚΑ...

 

Τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκροί ένας 25χρονος & ένας 21χρονος - Το ασθενοφόρο πήγε μετά από ώρες!


Τρεις ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ή ΧΑΜΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ;


Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μία φορά η άσφαλτος, καθώς σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στα Χάλια Χαλκίδας, με δύο νέους ανθρώπους να σκοτώνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο ΙΧ στην περιοχή Χάλια Χαλκίδας τραυματίστηκαν θανάσιμα ένας 25χρονος και ένας 21χρονος ενώ τρεις ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μετά τη σύγκρουση υπήρξε εκτροπή εκτός δρόμου του ενός αυτοκινήτου.
Το μοιραίο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στα Χάλια Χαλκίδας και τα αίτια ερευνά η τροχαία Χαλκίδας.
Λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, το ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε αλλά καθυστέρησε πολύ να φτάσει στο σημείο.

 

Τραγωδία με τρεις νεκρούς, 21 και 22 ετών στην Κατερίνη. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.


Σοκ προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας με τον θάνατο δύο νεαρών και μίας κοπέλας.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας κοντά στη Κατερίνη, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, σε προστατευτικές μπάρες σκοτώθηκαν δύο άνδρες και μία γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ 20 ετών είναι οι τραυματίες.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Λασίθι: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο στη Νεάπολη Λασιθίου.


Μια 22χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Νέαπολης Λασιθίου, στη θέση Κουρούνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα, για άγνωστη αιτία, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη.
Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως η γυναίκα ήδη ήταν νεκρή. Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: 25χρονη από φορτηγάκι - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου η 25χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγάκι στη Θεσσαλονίκη.
Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων πραγματοποίησαν μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να σωθεί η νεαρή γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως πολυτραυματίας.
Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένα φορτηγάκι παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 25χρονη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην Πολίχνη.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΟΣ 

 

7 σχόλια:

  1. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 13 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΝΕΚΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ.
    Ένα ακόμα τραγικό τροχαίο ήρθε να σημειωθεί το βράδυ της Παρασκευής και να κόψει το νήμα της ζωής σε δύο παιδιά. Έναν 18χρονο που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και του 13χρονου συνεπιβάτη του.

    Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Μόλας στο Δήμο Αχαρνών.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική, η οποία επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων, οι εν λόγω επιβαίνοντες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

    Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

    Ο δρόμος τον οποίο διέσχιζαν είναι αρκετά στενός και διπλής κυκλοφορίας. Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση από Θρακομακεδόνες προς Μενίδι.

    Τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο ΚΑΤ αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφεραν…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος σε τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ταγαράδων-Σουρωτής. 17.01.2022
      ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
      Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 28χρονος σε τροχαίο που έγινε, νωρίτερα, στην επαρχιακή οδό Ταγαράδων-Σουρωτής, στη Θεσσαλονίκη.
      Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να χάσει τη ζωή του.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Παραλιακή: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 21χρονος άφησαν την τελευταία του πνοή το 2019 δύο κοπέλες. 21.01.2022
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ.
      Η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με τη νεανική επιπολαιότητα φαίνεται πως είναι η αιτία ακόμη ενός τροχαίου δυστυχήματος με θύμα έναν 21χρονο ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

      Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε σε κολόνα και ο ήχος που ακολούθησε έκανε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και να βγουν στα μπαλκόνια για να δουν τι είχε συμβεί.

      Tο τραγικό περιστατικό ξύπνησε άσχημες μνήμες από ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στο ίδιο σημείο τον Δεκέμβριο του 2019 όταν είχαν χάσει τη ζωή τους δύο νεαρά κορίτσια, η 19χρονη Σία Δαμάσκου και η 25χρονη φίλη της Φαίη Μυλωνοπούλου.

      Οι δύο κοπέλες είχαν βρει τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και λίγες μέρες αργότερα να φύγει από τη ζωή και η 25χρονη οδηγός του οχήματος, Φαίη.

      Όπως, λένε οι κάτοικοι της περιοχής πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου όπου γίνονται συχνά διάφορα ατυχήματα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Ελληνικό στρατιωτικό πρατήριο πουλάει τουρκικές μάσκες…
    Σε στρατιωτικό πρατήριο στη Θράκη πωλούνται τουρκικές μάσκες, όπως αναφέρουν τα tourkikanea. Δύσκολο είναι να υπάρξει μια μέριμνα να προμηθευτούν από αλλού; Μόνο το κόστος έχει σημασία;

    Διότι αν είναι έτσι ας αγοράσουμε και όπλα από την Τουρκία για τον στρατό μας …
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοτώθηκαν δύο Ελληνόπουλοα 17 και 18 χρονών. Αποδεκατίζονται τα Ελληνόπουλα για να φέρει ο Κούλης ισλαμόπουλα.
    Συγκλονισμένη και καταρρακωμένη συνεχίζει να είναι η τοπική κοινωνία της Κω από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ένας 18χρονος και ένας 17χρονος σε τροχαίο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.


    Τα νεαρά παιδιά επέστρεφαν από βόλτα στη χιονισμένη Κω όταν συνέβη το δυστύχημα. Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο ένας 18χρονος, ενώ ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη του μοιραίου. Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τρίτου επιβάτη.
    Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, o πατέρας του 17χρονου Μάξιμου είπε με τρεμάμενη φωνή: «Πήγαν 500-600 άτομα στο νοσοκομείο να δώσουν αίμα, το αγαπούσαν πολύ το παιδί μου. Πήγαν να περάσουν δύο αυτοκίνητα από το γεφύρι που δεν γίνεται αυτό. Εχουν γίνει πολλά ατυχήματα εκεί. Εγώ είχα βγάλει μια γυναίκα πνιγμένη από εκεί πριν από 20 χρόνια. Οδηγούσε το παιδί που σώθηκε και είχε δίπλωμα οδήγησης, μόνο ο γιος μου είναι ανήλικος και καθόταν στο πίσω κάθισμα. Από μωρά παιδία ήταν φίλοι».

    Με δυσκολία μίλησε και ο πατέρας του 18χρονου Μανώλη στο Star λέγοντας: «Ηταν γελαστό παιδί, αυτό τα λέει όλα. Δεν με ενδιαφέρει αν φταίει το παιδί που οδηγούσε, ξέρω ότι δεν το ήθελε». Ο νονός του Μανώλη που διαθέτει γραφείο τελετών είναι επιφορτισμένος με τον ρόλο της οργάνωσης των κηδειών των δύο νεαρών. «Ακουσα σειρήνες, μου είπαν ότι έχει γίνει τροχαίο. Σκέφτηκα να τον πάρω τηλέφωνο, έτσι προληπτικά να δω που βρίσκεται. Του έκανα πέντε κλήσεις, δεν απάντησε. Μετά μας ειδοποίησαν από το νοσοκομείο ότι ήταν τραυματίας. Τα σημεία εκεί, ο δρόμος είναι δολοφονικός».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα 15χρονη στην Πατρών - Πύργου - Τραυματισμένη η μητέρα της.
    Την ζωή της έχασε 15χρονη όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της συγκρούστηκε με νταλίκα, στην Πατρών – Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας.

    Μητέρα και κόρη επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Καρυά Πετροχωρίου Δυτικής Αχαΐας. Η 15χρονη είχε μία αδελφή και έναν αδελφό, και ήταν τρίδυμοι!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά - Νεκρός ένας 20χρονος.

    Για ακόμη μία φορά, η άσφαλτος της Κρήτης βάφτηκε με αίμα, καθώς ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο στα Χανιά.


    Συγκεκριμένα, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα Κυριακής όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις νεαροί, εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο, σε δρόμο στον Αλικιανό στα Χανιά.


    Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας νέος άνδρας 20 ετών καθώς και οι δύο συνεπιβάτες 20 και 23 ετών.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή των τραυματιών που παρελήφθησαν από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν διατρέχει κίνδυνο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...