ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Ιανουαρίου 2022

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ««Είναι ευάλωτη σε αποβάσεις. Εύκολα θα καταλάβουμε και τις μεγάλες ελληνικές πόλεις». Τα ίδια ακριβώς – ακριβώς – είχε πει και ο Μουσολίνι στον Μεταξά.

 

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘ ΝΑΝΤΙΜ ΧΑΝ: «ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (πάνω από ένα εκατομμύριο). ΕΝΝΟΕΙ: «όταν οι έλληνες πολιτικοί μας δώσουν δικαίωμα ψήφου, θα εκλέξουμε 30 πακιστανούς βουλευτές μέσα στην ελληνική βουλή. Θα ελέγχουμε τον σχηματισμό κάθε ελληνικής κυβέρνησης. Θα βγάλουμε πακιστανό δήμαρχο στην Αθήνα, όπως έγινε στο Λονδίνο. Αφήστε μετά τα ελληνικά γερόντια να ασχολούνται με τα καταραμένα εμβόλια, κυβερνήστε το ελληνικό κράτος και συνεννοηθείτε με τους αδελφούς τούρκους».

 

 

 


 Ένα πολύ απειλητικό άρθρο για την Ελλάδα δημοσίευσε το τουρκικό περιοδικό «C4Defence» στο τεύχος του περασμένου Δεκεμβρίου όπου αναφέρεται το ευάλωτο της χώρας σε αποβάσεις!

Το άρθρο που φέρει τον τίτλο «Αξιολόγηση της Ελλάδας» [‘Yunanistan Değerlendirmesi’] υπογράφεται από τον Δρ Μπασάλ Μπαϊσάλ (Başar Baysal), επισημαίνει ότι «Η Ελλάδα που βλέπει τον εαυτό της ως εκπρόσωπο του Ελληνικού Πολιτισμού, μια χώρα που έχει πολλά νησιά, είναι ανοιχτή σε ναυτικές αποβάσεις».

Ο Μπασάλ Μπαϊσάλ γράφει:

«Η πρωτεύουσα και οι μεγάλες πόλεις της χώρας βρίσκονται συνήθως στις πεδιάδες στα νότια και ανατολικά της χώρας. 

Σε μια επιχείρηση που θα γίνει από τη θάλασσα, είναι πιθανό ο στρατός που διαθέτει μεγάλο αριθμό προσωπικού να φτάσει γρήγορα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. 

 

Δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν είναι πολύ μεγάλη χώρα σε έκταση, το βάθος άμυνας είναι περιορισμένο. 

Η ύπαρξη πολλών νησιών μακριά από την ηπειρωτική χώρα δυσκολεύει επίσης την Ελλάδα να υπερασπιστεί τα νησιά κατά τη διάρκεια του πολέμου. 

Δεν υπάρχει κανένα φυσικό στοιχείο που να μπορεί να αντέξει η ελληνική άμυνα μέχρι τον ποταμό Νέστο απέναντι σε επίθεση από τη Δυτική Θράκη. 

Η γεωγραφία είναι σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την άμυνα στη γραμμή ανατολής-δύσης. Απέναντι στις επιθέσεις που μπορεί να προέρχονται από τη γραμμή βορρά-νότου, το βάθος άμυνας είναι σχετικά υψηλότερο».

Ο Μπαϊσάλ που είναι λέκτορας στο πανεπιστήμιο Μπιλίμ της Άγκυρας, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, επισημαίνει ότι η Ελλάδα θέλει στρατηγικά να κυριαρχήσει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και ότι αυτό είναι κάτι που δεν το αποδέχεται η Τουρκία.

Το άρθρο αυτό γράφτηκε στα πλαίσια δημιουργίας πολεμικού κλίματος ενάντια στην Ελλάδα αλλά και κυρίως για να δημιουργήσει φοβικά σύνδρομα στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και την οικονομική ελίτ της χώρας για να προχωρήσουν σε υποχωρήσεις και παραχωρήσεις.

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

https://www.defencenet.gr/amyna/ellinotoyrkika/914212_toyrkiki-axiologisi-gia-tin-ellada-einai-eyaloti-se-apobaseis

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ «ΕΙΔΙΚΟΣ» ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΛΙΓΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ (ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΧΑΜΗΛΗ) ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΕΥΦΥΪΑ (ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ: ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΡΩΜΙΟΣ.
    Μπαίνεις στα αντιεμβολιαστικά ιστολόγια, τα οποία - δυστυχώς - είναι τα περισσότερα ακροδεξιά, θρησκευτικά κλπ και τρελαίνεσαι κυριολεκτικά από τον παραλογισμό και την επιστημονική ανεπάρκεια, την θρησκοληψία, την μεσαιωνική πρωτόγονη σκέψη, την σαμανιστική δεισιδαιμονία.
    Τώρα με το διαδίκτυο ο δεισιδαίμων ρωμιός έρχεται σε στενή επαφή με όλους τους παραλογισμούς που εκπέμπονται από κάθε γωνιά της γης και κυρίως από ορισμένους θρησκευτικούς κύκλους των ΗΠΑ, του προτεσταντικού κινήματος των 300 σιωνιστικών χιλιαστικών αιρέσεων.
    Με το εμβόλιο παράγινε το κακό. Ο αναχρονιστικός και οπισθοδρομικός άνεμος που φυσάει, παρασέρνει την λογική των ρωμιών σε απίστευτες σχιζοφρενικές διαταραχές.
    Εδώ και ένα χρόνο διαβάζοντας αντιεμβολιστικά ιστολόγια έχουμε συνεχώς τις ίδιες «ειδήσεις»: «έκανε το εμβόλιο και πέθανε».
    Κανένας δεν έκανε τον κόπο να πλησιάσει την νοημοσύνη των ρωμιών και να τους εξηγήσει τι είναι ένα εμβόλιο, πως δουλεύει ένα εμβόλιο και γιατί το εμβόλιο δεν είναι το ελιξίριο της αθανασίας.
    Το εμβόλιο δεν θεραπεύει προϋπάρχουσες θανατηφόρες ή μη παθήσεις, ούτε εμποδίζει την δημιουργία νέων. Είναι η προσπάθεια για προστασία από τον κορωνοϊό και μόνο. Μέτριο και σε προστασία και σε διάρκεια. Αλλά, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για τους ιούς, πάλι καλά που έχουμε κι αυτό το ατελές εμβόλιο. Αλλιώς δεν θα είχαμε τίποτε. Και οι θάνατοι θα ήταν απροσμέτρητοι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πόση ώρα μπορεί κάποιος να κολλήσει κορωνοϊό, ανάλογα με τη μάσκα;

      Πόσο προστατεύουν τα είδη μάσκας που κυκλοφορούν και πόσος χρόνος χρειάζεται για να κολλήσει κάποιος κορωνοϊό ανάλογα με τη μάσκα που φορούν δύο άτομα που έρχονται σε επαφή;

      Η Wall Street Journal, σε άρθρο της ασχολείται με το ζήτημα της διαφορετικής συμπεριφοράς των μασκών.

      Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά οι υφασμάτινες μάσκες μονής ύφανσης, τις οποίες πολλοί χρησιμοποιούν για άνεση και στιλ, μπορούν να μπλοκάρουν μεγάλα σταγονίδια που περιέχουν τον ιό. Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικές με αερολύματα (aerosol) ή μικρότερα σωματίδια που περιέχουν τον ιό.


      Οι μάσκες KN95 έχουν στρώση φίλτρου από πολυπροπυλένιο, που είναι ένας τύπος πλαστικού, και είναι αποτελεσματικές στο να «παγιδεύουν» μικρά σωματίδια. Η έξτρα επίστρωση δίνει υψηλό βαθμό προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, συγκριτικά με τις υφασμάτινες και τις χειρουργικές μάσκες.

      Υπενθυμίζεται ότι πλέον στην Ελλάδα, συστήνεται η χρήση μάσκας ΚΝ95 σε ΜΜΜ και σε σούπερ μάρκετ.


      Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα του CDC που δημοσιεύει η WSJ, αν κανείς από τους δύο δεν φορά μάσκα τότε είναι πολύ πιθανό να κολλήσουν μέσα σε 15 λεπτά. Αν ο ένας φορά υφασμάτινη και ο δεύτερος καμία μάσκα, τότε η μετάδοση γίνεται σε 20 λεπτά. Στην περίπτωση που και οι δύο φορούν χειρουργικές μάσκες τότε χρειάζεται μία ώρα για να μεταδώσουν. Αν, ωστόσο, και οι δυο φορούν KN95 (N95) μπορεί να χρειαστούν 25 ώρες ώστε να κολλήσει ο ένας από τον άλλον.

      ΠΗΓΗ: Euro2day
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Οι σημερινοί έλληνες έχουν μέσο δείκτη νοημοσύνης περίπου 92, 7 μονάδες λιγότερο από τους άλλους σημαντικούς ευρωπαϊκούς λαούς, που έχουν από 101 μέχρι 99. Στην Ψυχολογία 7 μονάδες διαφορά στον δείκτη νοημοσύνης είναι μία τεράστια, χαοτική διαφορά που δεν γεφυρώνεται με τίποτε. Ο Γκάλτων απέδιδε στους αρχαίους Έλληνες μέσο δείκτη νοημοσύνης μεταξύ 120 με 130 μονάδες. Ο σημερινός βρετανικός λαός έχει μέσο δείκτη νοημοσύνης 100.
    Σε μελέτη στην Γαλλία βρέθηκε ότι ο δείκτης νοημοσύνης των Γάλλων έπεσε μεταξύ του 1990 και 2010, σε 20 μόλις χρόνια, κατα 4 μονάδες, λόγω των λαθρομεταναστών. Οι Γάλλοι επιστήμονες τόνισαν ότι 4 μονάδες στην Ψυχολογία είναι ασύλληπτη διαφορά για την μέση εξυπνάδα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ελληνες έχουν το χαμηλότερο I.Q. στην Ευρώπη!

    Oι Έλληνες κατατάσσονται στους ευρωπαίους με το χαμηλότερο I.Q. (μόλις 92), πίσω από λαούς όπως οι Ιταλοί (102) ή οι Πολωνοί (99) ή οι Βούλγαροι (93).

    Aυτό προκύπτει από έρευνα του Βρετανού ψυχολόγου Dr. Richard Lynn, του Φινλανδού πολιτικού επιστήμονα Dr. Tatu Vanhanen και του Ολλανδού ψυχολόγου Dr. Jelte Wicherts.
    Οι ψυχολόγοι αυτοί επιχείρησαν να κατατάξουν τις χώρες του πλανήτη με βάσει το μέσο IQ των κατοίκων τους.

    Το IQ μετράται με διάφορες μεθόδους, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στη λογική σκέψη και την επαγωγική ικανότητα και όχι στη φαντασία ή τη συναισθηματική νοημοσύνη.

    Οι επιστήμονες ανέλυσαν τις μελέτες IQ από 113 χώρες.
    O μύθος του «τετραπέρατου Έλληνα» δείχνει να έχει καταρρεύσει πλήρως, αφού ο εθνικός δείκτης ευφυΐας βρίσκεται πίσω από πολίτες χωρών όπως το Καζακστάν ή το Βιετνάμ.
    Στις τρείς πρώτες θέσεις φιγουράρουν χώρες της Ασίας, όπως η Σιγκαπούρη (1η), η Νότιος Κορέα (2η) και η Ιαπωνία (3η), ενώ στις τελευταίες η Ισημερινή Γουινέα στην κεντρική Αφρική (133η), η Αγία Λουκία, ένα μικρό νησιωτικό κράτος της Ανατολικής Καραϊβικής (132η) και η Μοζαμβίκη στην νοτιοανατολική Αφρική (131η).

    Ο μέσος όρος ευφυΐας των περισσότερων ευρωπαϊκών λαών είναι από 101 μέχρι 99.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν γίνει έρευνες για τον δείκτη νοημοσύνης των ευρωπαίων πολιτικών. Είναι φανερό όμως ότι αν γίνουν οι έλληνες πολιτικοί θα πατώσουν με πολύ μεγάλη διαφορά. Αν θυμηθούμε πόσες φορές ο Σαρκοζί αποκάλεσε δημοσίως και ιδιωτικώς ηλίθιο τον Γιωργάκη Παπανδρέου ή ο Σόμπλε είπε δέκα φορές βλάκα τον Τσίπρα μπροστά του. Σίγουρα ο δείκτης νοημοσύνης των παιδιών της πολιτικής μαφιόζικης οικογενειοκρατίας, που κυβερνάει με τις ψήφους των άλλων ηλιθίων την Ελλάδα, είναι μεταξύ 75 με 80, δηλαδή πράγματι στα όρια της ηλιθιότητας.

    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΓΟΝΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...