ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Μαΐου 2024

Η CIA ψάχνει για νέους πράκτορες. Ανησυχία και προβληματισμός στα πολιτικά τζάκια στην Αθήνα

 


H ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ - ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ - ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Οι πνευματικοί ισραηλίτες του Δυτικού Ισραήλ φοβούνται πολύ τρία πράγματα: τον Ιεχωβά, τα εμβόλια και την πυρηνική ενέργεια.


ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Πως μπορεί ένας ξένος πράκτορας να πλησιάσει και να στρατολογήσει έναν Έλληνα πολιτικό ή δημοσιογράφο;

 

EΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η Eκπoρνευoμενη Δημοσιογραφία Στην Δούλεψη της CIA …H Δημοσιογραφία Ως ΄Οργανο Αποπλάνησης. Paul Craig Roberts

Η αγγελία της Υπηρεσίας Πληροφοριών αναφέρει: «Η CIA αναζητεί αυτή τη στιγμή εξαιρετικά γυμνασμένα άτομα για να ενταχθούν στις τάξεις της ως πράκτορες προστασίας στελεχών. Ωστόσο, ο ρόλος απαιτεί από τους υποψηφίους να περνούν με επιτυχία ένα ετήσιο τεστ φυσικής κατάστασης που θα σας κάνει να ιδρώσετε όπως δεν έχετε ιδρώσει ποτέ πριν».


Τι προσόντα χρειάζεται κάποιος για να ενταχθεί στη CIA
«Ο τέλειος υποψήφιος θα περάσει από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης διάρκειας 18 μηνών και θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει τουλάχιστον 27 καθίσματα και 18 push-ups σε ένα λεπτό ή λιγότερο.
Θα πρέπει, επίσης, να σύρει ομοίωμα βάρους 76 κιλών σε λιγότερο από δύο λεπτά, να τρέξει γρήγορα ένα μίλι και να είναι εξαιρετικά καλός γνώστης τουλάχιστον μιας από τις «κρίσιμες» γλώσσες της CIA. Στις πρόσθετες απαιτήσεις φυσικής κατάστασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να τρέξουν ένα μίλι σε 15 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.
Το άτομο που θα υποβάλει αίτηση θα πρέπει επίσης να διαθέτει πτυχίο είτε Ποινικής Δικαιοσύνης, είτε Εγκληματολογίας, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών, Εσωτερικής Ασφάλειας, ή και στην Αστυνομική Επιστήμη και στη διοίκηση της Ποινικής Δικαιοσύνης, και να διαθέτει τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε ποινικές έρευνες με επίκεντρο «πολύπλοκα θέματα».
Ο επιτυχών υποψήφιος θα ενταχθεί σε μια ομάδα υφιστάμενων πρακτόρων που προσφέρουν ένοπλη προστασία 24/7 για προσωπικό σε όλο τον κόσμο, 365 ημέρες τον χρόνο.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα όπλα και τον εξοπλισμό που σας χορηγούνται κατά την εργασία σας.
Έτσι, δεν θα πρέπει να σχεδιάζετε να έχετε κοινωνική ζωή και θα χρειαστεί να αποχαιρετήσετε τους φίλους σας επειδή θα κληθείτε να είστε συνεχώς σε επιφυλακή.
Θα πρέπει να εργάζεστε υπερωρίες, νυχτερινές βάρδιες, Σαββατοκύριακα, αργίες και να είστε πάντα διαθέσιμοι για ταξίδια στο εξωτερικό.
Όποιος θέλει να κάνει αίτηση πρέπει επίσης να είναι άνω των 18 ετών, να είναι Αμερικανός πολίτης και να είναι πρόθυμος να μετακομίσει στην Ουάσιγκτον.
Ο μισθός κυμαίνεται περίπου από 66.654 έως 122.459 δολάρια, ωστόσο θα πληρώνεστε για τις υπερωρίες και θα λαμβάνετε και παροχές με premium pay.
Άλλες απαιτήσεις περιλαμβάνουν τη μη χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν, τη σημαντική γνώση τεχνικών ποινικών και διοικητικών ερευνών και την ικανότητα συγκέντρωσης και ανάλυσης μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων.
Επίσης, ο επιτυχών υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνει βασικά ζητήματα και να εξάγει τα κατάλληλα συμπεράσματα, καθώς και να γνωρίζει ξένες γλώσσες.
Οι «κρίσιμες» γλώσσες της CIA περιλαμβάνουν τα αραβικά, τα νταρί, τα κορεατικά, τα περσικά, τα σομαλικά, τα κινέζικα, τα ινδονησιακά, τα παστού, τα τουρκικά, τα ουρντού και τα κουρδικά.
Τα άτομα που θέλουν να μάθουν πώς να γίνουν πράκτορες της CIA πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για τα προγράμματα Clandestine Service και Professional Trainee Programs.
Το πρόγραμμα Professional Trainee (PT) (για αξιωματικούς επιχειρήσεων προσωπικού και αξιωματικούς εξειδικευμένων δεξιοτήτων – στόχευσης) έχει σχεδιαστεί για άτομα που διαθέτουν πτυχίο Bachelor χωρίς σημαντική εργασιακή εμπειρία. Οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι μεταξύ 21 και 25 ετών.
Το πρόγραμμα Clandestine Service (CST) (για βασικούς συλλέκτες, αξιωματικούς επιχειρήσεων και αξιωματικούς διαχείρισης συλλογών) έχει σχεδιαστεί για άτομα με πτυχίο, καθώς και αρκετά χρόνια επιχειρηματικής/στρατιωτικής εμπειρίας. Οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι μεταξύ 26 και 35 ετών».


Τι αναφέρει η CIA
Η αγγελία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριώνς των ΗΠΑ συνεχίζει:
«Ως πράκτορας προστασίας στελεχών για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, θα είστε μέλος μιας ομάδας που παρέχει ένοπλη προστασία 24/7/365 για τους ηγέτες της Κοινότητας Πληροφοριών σε όλο τον κόσμο.
Θα υπηρετείτε σε ομάδες σε ξένες και εγχώριες τοποθεσίες, θα συνεργάζεστε με ξένους αξιωματούχους ασφαλείας, θα χειρίζεστε θωρακισμένα οχήματα ασφαλείας, θα αναλύετε απειλές προκειμένου να τροποποιείτε τα προφίλ προστασίας και θα χρησιμοποιείτε τα όπλα και τον εξοπλισμό που σας χορηγούνται.
Ως υπάλληλοι της CIA, θα έχετε επίσης την ικανοποίηση να γνωρίζετε ότι η εργασία σας αποτελεί μέρος κάτι μεγαλύτερου από εσάς. Η εργασία μας καθοδηγείται από μία αποστολή: να διατηρήσουμε το έθνος μας ασφαλές.
Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να ενισχύσουμε την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...