ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2024

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ

 

 

"ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ": «Η Αφρική θα αλλάξει τις ισορροπίες στον πλανήτη μέχρι το 2040. Σε λίγα χρόνια, ο πληθυσμός της θα διπλασιαστεί φέρνοντας νέες ισορροπίες τόσο σε εκείνη όσο και την υπόλοιπη Γη. Θα είναι για καλό»;

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ;

 

 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΜΕ 88.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 8.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

 

 

 

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.

 

 


ΤΖΑΜΙ MASJID ALL HAYY ΣΤΟ ΣΑΝΦΟΡΝΤ, ΗΠΑ

Οι νέγροι των ΗΠΑ γεννήθηκαν χριστιανοί αλλά μαζικά ασπάζονται το Ισλάμ. Αυτό δεν ξεφεύγει από την προσοχή των ιουδαίων. Είναι φανερό ότι όταν οι νέγροι αυτοσυνειδητοποιούνται, απορρίπτουν τον Χριστιανισμό σαν ιδεολόγημα των λευκών και προσκολλούνται στο Ισλάμ. Αυτό θα λάβει γιγαντιαίες διαστάσεις στην υποσαχάρια Αφρική. Η θρησκεία των Αφρικανών θα γίνει το Ισλάμ προς μεγάλη ικανοποίηση των Αράβων. Θα υπάρξει όμως και δραματική συνέχεια: οι Άραβες, οι Πέρσες κλπ είναι λευκοί. Η πληθυσμιακή πίεση των Αφρικανών θα ασκηθεί βίαια και σ' αυτούς. Ήδη τα αραβικά έθνη της Μεσογείου αισθάνονται έντονα το πρόβλημα. Στο τέλος η Πληθυσμιακή Γεωπολιτική θα σαρώσει τα πάντα και θα μπούμε σε ένα νέο καταστροφικό μεσαίωνα με ολέθριες επιπτώσεις για την ανθρωπότητα και την ίδια την ζωή στην Γη.  Δεν μιλάμε βέβαια για τον Ελληνισμό. Αυτός είναι ήδη νεκρός. Τι θα απογίνουν οι Εβραίοι; Αυτή η μακροπρόθεσμη προοπτική απασχόλησε  πολλές φορές τους δημοσιογραφικούς εγκέφαλους των "Τάιμς της Νέας Υόρκης".  Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο που πολλοί διανοούμενοι Ιουδαίοι διαπιστώνουν με κατάπληξη ότι και οι Εβραίοι ανήκουν στην Λευκή φυλή. 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...