ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Μαΐου 2024

Παγκόσμιος Οργάνωση Υγείας: Πρώτη η Ελλάδα παγκοσμίως στην κατάθλιψη σε δείγμα 280 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό καταθλιπτικών ανθρώπων το οποίο φτάνει το 6,52%, με επακόλουθα την δημογραφική κατάρρευση και την αρνητική οικονομική ανάπτυξη. Οι επόμενες τέσσερις θέσεις, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Παλαιστίνη και η Τυνησία.

 

 

 

ΜΠΑΪΝΤΕΝ: «ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ». Ο Μπάιντεν παρήγγειλε νέα αεροσκάφη «Doomsday», ειδικά κατασκευασμένα, τα οποία θα μπορούν να αντέξουν «πυρηνικές εκρήξεις και ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς». Τα «Doomsday» θα λειτουργούν σαν μία εναέρια πλατφόρμα διοίκησης, από την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο σε μία χώρα που θα έχει υποστεί πολλαπλά πυρηνικά πλήγματα. ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΚΟΝΗ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ: Αυτοτραυματισμοί, κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας. Ανεπαρκής σωματική άσκηση για το 85% των εφήβων στην Ελλάδα. Tο ποσοστό των ανεπαρκώς ασκούμενων εφήβων και των δύο φύλων σταδιακά μειώνεται διεθνώς ενώ στην Ελλάδα, το ποσοστό των νέων που δεν ασκούνται όσο χρειάζεται, αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου, αντί να μειώνεται.


 

Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ: Δραματική αύξηση έως και 60% σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαΐνη στην Αττική. Τι έδειξαν οι αναλύσεις που έγιναν στα λύματα της Ψυττάλειας.

 

Οι άνθρωποι με κατάθλιψη είναι πιο ευάλωτοι στην παραπληροφόρηση και στην αντιεμβολιαστική προπαγάνδα σύμφωνα με έρευνα.

 

 


 Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας (ΠΟΥ), σε δείγμα 280 εκατομμυρίων ανθρώπων, με βάση τα οποία η Ελλάδα έρχεται παγκοσμίως πρώτη στην κατάθλιψη!

Αναφερόμαστε στην χώρα του ήλιου και της θάλασσας που ουδέποτε στην ιστορία της είχε τέτοιου είδους προβλήματα και ζητήματα ψυχικής υγείας.

 


Εκεί μας κατάντησαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων, οι οποίες ακολούθησαν τις εντολές των ξένων δανειστών και κατέστρεψαν μία ολόκληρη γενιά και διέλυσαν τα όνειρα των Ελλήνων πολιτών στην πιο κρίσιμη παραγωγική τους ηλικία.

Η κατάθλιψη είναι και η βασική αιτία για την δημογραφική κατάρρευση και την αρνητική ανάπτυξη που έχει κάθε χρόνο η χώρα ορίζοντας ως σημείο αναφοράς το 2009.

Μία χρονιά σημαδιακή η οποία ήταν η τελευταία προμνημονιακή χρονιά.

Έτσι λοιπόν η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό καταθλιπτικών ανθρώπων το οποίο φτάνει το 6,52%!

Την ακολουθούν στις επόμενες τέσσερις θέσεις, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Παλαιστίνη και η Τυνησία!

Όλως τυχαίως η Ισπανία και η Πορτογαλία είχαν κι αυτές μνημονιακά προβλήματα.

Ή δε Παλαιστίνη είναι μία περιοχή που όλοι γνωρίζουμε πως μόνο το άγχος της επιβίωσης από την βία και τους βομβαρδισμούς είναι αρκετό για να προκαλέσει κατάθλιψη.

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος πως σε επτά μήνες πολέμου έχουν σκοτωθεί πάνω από 35.000 άμαχοι στη Λωρίδα της Γάζας.

Και όμως, η Παλαιστίνη βρίσκεται στην τέταρτη θέση και όχι στην πρώτη όπως η Ελλάδα που έχει την θλιβερή πρωτιά.

Στην πέμπτη θέση ακολουθεί η Τυνησία, μία χώρα με εξαιρετικά οικονομικά προβλήματα και υψηλό επίπεδο φτώχειας και ταυτόχρονα με πολλά πολιτικά προβλήματα.

Πώς λοιπόν φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο; Θα πρέπει να δώσουν μία απάντηση οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αλλά πρωτίστως απάντηση θα πρέπει να δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία ισχυρίζεται καθημερινά μέσω των ελεγχόμενων από αυτήν ΜΜΕ, ότι όλα στη χώρα πηγαίνουν πολύ καλά και οι πολίτες από την οικονομική ανάπτυξη που βιώνουν, δεν ξέρουν που να… πρωτοξοδέψουν τα χρήματα τους.

Βασικά η κατάθλιψη προέρχεται πρωτίστως από την οικονομική ανέχεια, η οποία δημιουργήθηκε από τα μνημόνια και η οικονομική αυτή ανέχεια φέρνει και την δημογραφική κατάρρευση, καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι με τόσο χαμηλές αποδοχές και με τόσο μεγάλο κόστος ζωής, μπορεί να δημιουργήσει μία οικογένεια.

Για να υπάρξουν γεννήσεις πρέπει να δοθούν κίνητρα. Όταν λέμε κίνητρα δεν εννοούμε «ευχές» αλλά πολλά χρήματα. Για να δοθούν πολλά χρήματα η χώρα πρέπει να σταματήσει να πληρώνει χρέη.

Πρέπει να διαγράψει μονομερώς το χρέος της, αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί η ελπίδα στους νέους ανθρώπους ότι θα μπορούν να φτιάξουν στη ζωή τους κάτι καλό.

Η κατάθλιψη δημιουργεί και άλλα ζητήματα όπως συναισθηματικά «ανάπηρους» ανθρώπους που δεν μπορούν να συνάψουν σωστές σχέσεις για να κάνουν οικογένειες.

Γιατί τα παιδιά δεν γεννιούνται από μόνα τους…

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

3 σχόλια:

 1. Τελευταία στην ελευθερία του Τύπου σε όλη την ΕΕ η Ελλάδα – Είναι πίσω και από χώρες όπως η Μπουρκίνα Φάσο και το Κόσοβο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεύτερη σε όλη τη Ευρώπη η Ελλάδα σε ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο 2024.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Σέρνεται» το internet στην Ελλάδα – Βρίσκεται στην 102η θέση παγκοσμίως.
  Η Ταϊβάν κέρδισε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη με την μέση ταχύτητά της να φτάνει τα 82,12 Mbps.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...