ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Μαΐου 2024

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ. Σε εννιά προορισμούς της Ελλάδας θα ταξιδέψει με αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air. Tο πρόγραμμα των προγραμματισμένων και έκτακτων πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air, το Μ. Σάββατο, για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός.

 




Νέο «οικονομικό θαύμα» πέτυχε η χρεοκοπημένη κυβέρνηση της κληρονομικής μαφιόζικης μπανανίας. Πασχαλινό «κανόνι» σε εισηγμένη στο χρηματιστήριο κλωστοϋφαντουργία: Έκλεισε το εργοστάσιο της «Βαρβαρέσος» στη Νάουσα. Η προγραμματισμένη αποβιομηχάνιση προχωρεί με στρατιές ανέργων. Ο Κ.Μητσοτάκης - ήταν πάντα σαφής στις δηλώσεις του, αντινατιβιστής, επιθυμεί να γίνουμε η Φλόριντα της ΕΕ, όπου, ως γνωστόν, λιμνάζουν οι συνταξιούχοι και οι Κολομβιανοί έμποροι ναρκωτικών - θα προσευχηθεί με κατάνυξη σήμερα στην Ακολουθία των Αγίων Παθών στη Μητρόπολη Αθηνών Οι (τετράπαχοι) δεσποτάδες θα συγχωρήσουν πάλι τα ανομήματα του (μετανοημένου) αμαρτωλού Μαφιόζου πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ. Η διαρκής κωμωδία του ορθόδοξου χριστιανισμού.

 





ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ




Βίντεο | Facebook

Olimpiadi, la fiamma dei Giochi attraversa lo Stretto di Messina: la traversata sul veliero Belem - la Repubblica





Oggi, 2 maggio 2024, la nave Belem, che trasporta la fiamma olimpica a Marsiglia, ha attraversato lo stretto di Messina (Cariddi e Scilla), in Sicilia. Il convoglio è costantemente seguito dalla Guardia Costiera di Messina, Autorità marittima dello Stretto.

Σήμερα 2 Μαΐου 2024, το πλοίο Belem, το οποίο μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα στην Μασσαλία, πέρασε από το στενό της Μεσσήνης (Χάρυβδη και Σκύλλα), στην Σικελία.
Το κομβόι παρακολουθείται συνεχώς από το Λιμενικό Σώμα Μεσσήνης, Ναυτική Αρχή Στενού.



Το Άγιο Φως θα ταξιδέψει για ακόμα μια χρονιά από την Αθήνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air.

Συγκεκριμένα, το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας από τα Ιεροσόλυμα, με μέριμνα της Ελληνικής κυβέρνησης και στη συνέχεια, θα μεταφερθεί με προγραμματισμένες, αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις, αποκλειστικά για τη μεταφορά του Φωτός, σε 9 προορισμούς της ελληνικής επικράτειας.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...