ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Μαΐου 2024

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ: «Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ».



Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΪΑΤ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΘΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΑΕΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ».



Αλυσοδεμένο τον πάνε και τον φέρνουν.

Κι αυτός πάντα χαμογελαστός



Ηλίας Κασιδιάρης: Με χειροπέδες ορκίστηκε  (29 Δεκεμβρίου 2023), δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων. Μόνο με την παρουσία του προκαλεί τρόμο στο μαφιόζικο πρακτόρικο πολιτικό σύστημα της υποταγμένης Μπανανίας


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ (=Ρωμιός) Νατσιός: «Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη – Βγάλτε μας κυβέρνηση να διορθώσουμε την πατρίδα μας». Ο Ιεχωβάς και οι πρόγονοί σας Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ βοήθειά σας. Ζήτω η Ουράνια Ιερουσαλήμ στην οποία θα μεταβείτε όταν θα συνταξιοδοτηθείτε μεταθανατίως.
    Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ: "Απορρίπτει κάθε αρρωστημένο «εθνικισμό», κάθε ρατσιστική και φυλετική νοοτροπία". Oι Χριστιανοί ρωμιοί, δηλαδή οι εξιουδαϊσμένοι νεοέλληνες που αυτοαποκαλούνται στις εκκλησίες τους "πνευματικοί ισραηλίτες" του Δυτικού Ισραήλ, δηλώνουν αληθινή πατρίδα και πρωτεύουσα την "Ουράνια Ιερουσαλήμ", προτιμούν να λέγονται Ρωμιοί και όχι Έλληνες, δηλώνουν παιδιά του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ και όχι του Έλληνα και της Ορσηίδας και αγωνίζονται πρώτα και πάνω απ΄όλα στην ζωή τους για μία καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση στην αληθινή Σιών, στους κόλπους του Αβραάμ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/06/o.html


    Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές τόνισε ότι «είμαστε απροσκύνητοι και θα παραμείνουμε τέτοιοι, είμαστε αλύγιστοι , είμαστε η ΝΙΚΗ”».
    “Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, βγάλτε μας κυβέρνηση να διορθώσουμε την πατρίδα μας. Τι Μητσοτάκης, τι Κασσελάκης, ίδιοι είναι”, τόνισε ο Δ.Νατσιός.
    Ο Δ.Νατσιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι την 9η Ιουνίου, ” εμείς θα χύνουμε δάκρυα χαράς και πανηγυριού και άλλοι οδύνης”, λέγοντας ότι “η ταυτότητα της ΝΙΚΗΣ είναι η ταυτότητα της Ρωμιοσύνης”.
    “Πρέπει να ξαναφέρουμε πάλι τον Έλληνα στο βάθρο που του αξίζει με ψηλά το κεφάλι, κομίζοντας πολιτισμό που εδράζεται στον Παρθενώνα και την Αγιά Σοφιά. Έτσι προσέρχεσαι στην Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά.
    Ο Δ.Νατσιός μίλησε για “προδοσία” με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στις κατηγορίες του πρωθυπουργού για “εργαλειοποίηση” της πίστης από τη ΝΙΚΗ απάντησε ότι αυτές θα στραφούν εναντίον του Κ.Μητσοτάκη.
    Επίσης, έστρεψε τα πυρά του κατά του νόμου για τον πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τον οποίο χαρακτήρισε ως τη “μεγαλύτερη προσβολή” για την ελληνική οικογένεια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...