ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαΐου 2024

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ε.Α. ΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024.

 



Ισραήλ: Τούρκος τουρίστας μαχαίρωσε με λύσσα εβραίο αστυνομικό έξω από τμήμα στην Ιερουσαλήμ. Τον σκότωσαν σαν σκυλί οι ισραηλινοί αστυνομικοί. Εάν το μίσος των μουσουλμάνων τούρκων έφθασε στο σημείο να σκοτώνουν εβραίους μέσα στην Ιερουσαλήμ, τι θα κάνουν στους γκιαούρηδες, μέσα στην Αθήνα και στην Χίο, που μας τους κουβαλάει ο Καιρίδης; Ετοιμάζονται για τους γκιαούρηδες: Τουρκία: Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και επίσημα μάθημα για τη «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία. Ο αναθεωρητισμός και οι αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της χώρας μας καθίστανται και τυπικά επίσημη κρατική τουρκική ιδεολογία. Μπαχτσελί σε Ελλάδα: «Θα έχετε τη μοίρα της Ουκρανίας – Δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας»!


ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ - ΜΜΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ" - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; Ο Ιουδαίος επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ, ουσιαστικά ο υπερπρωθυπουργός της χώρας, επέβαλε πλήρη σιγή: "ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ". ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ" ΑΠΟ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ". ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την άλλη μέρα το θέμα θα κλείσει απότομα με πλήρη σιγή και κανείς δεν θα ξανααναφερθεί σ'αυτό. Έτσι τακτοποιούνται οι υποθέσεις σε μια Μπανανία του Κορλεόνε.

 




Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;





ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: Αδέρφια μου <ομοθρησκα>. ΌΛΟΙ όσοι τρέχουμε τόσα χρόνια, με τεράστιες προσωπικές θυσίες, για να στηρίξουμε ένα Ελληνικό όνειρο, στο πρόσωπο αυτού του παιδιού, θέλουμε το καλό της Ελλάδας, και την Ελευθερία του, από τις βρωμερές ενέργειες του συστήματος. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...


Το τελικό ευρωψηφοδέλτιο των «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» απαρτίζεται από 34 υποψήφιους ευρωβουλευτές, οι οποίοι έχουν αποδείξει ήδη με το έργο τους ότι  μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προασπίζοντας τα συμφέροντα της χώρας μας και να αγωνιστούν για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος:


ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου



ΓΟΥΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Αθανασίου

ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του Συμεών

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου

ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου

ΚΑΠΡΙΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Μιχαήλ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Κων/νου

ΚΑΡΑΛΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Δημητρίου

ΚΟΛΙΛΑ ΜΟΝΤΙ του Νίκο

ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ηλία

ΚΟΥΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του Νικολάου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου

ΛΑΒΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Νικολάου

ΛΑΘΟΥΡΗ ΖΑΧΑΡΑΤΗ του Γεωργίου

ΜΙΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΣΟΦΙΑ του Αβράαμ

ΜΠΕΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του Πολύκαρπου

ΜΠΙΘΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του Βασιλείου

ΜΠΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Χρήστου

ΝΑΡΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννη

ΝΤΑΒΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου

ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Κωνσταντίνου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Νικήτα

ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του Γρηγόριου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΟΜΝΙΚΗ του Θωμά

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ιωακείμ

ΠΕΤΣΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παρασκευά

ΠΛΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αριστοτέλη

ΤΡΙΚΕΡΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Μιχαήλ

ΤΣΑΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Δημητρίου

ΤΣΙΑΜΠΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Νικολάου

ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του Βασιλείου

ΦΛΕΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αθανασίου

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ



Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...