ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Μαΐου 2024

H ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ - ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ - ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Οι πνευματικοί ισραηλίτες του Δυτικού Ισραήλ φοβούνται πολύ τρία πράγματα: τον Ιεχωβά, τα εμβόλια και την πυρηνική ενέργεια.

 ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.


Οι Κινέζοι επιλέγουν την Τουρκία για επενδύσεις. Οι Κινέζοι θα κάνουν εργοστάσια ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Τουρκία, η οποία θα τα πουλάει στην Ευρώπη, δηλ. στην Ελλάδα. Η Ελλάδα του ομοφυλοφιλικού τόξου φτώχεια και αποβιομηχάνιση.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ) ΧΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΤΟ ΤΡΙΤΟ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ CIA". ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Τούρκος ΥΠΕΝ: «Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με την Κίνα για κατασκευή πυρηνικού σταθμού στην Ανατ.Θράκη». Στόχος είναι να παράγει η Τουρκία 20 γιγαβάτ από τους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής. ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.


Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΘΑ  ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ  ΠΑΛΙ  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΧΩΡΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ  ΘΑ  ΔΙΑΘΕΤΕΙ  ΠΥΡΗΝΙΚΑ  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ;  ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ,  ΤΟ  ΚΟΣΟΒΟ  ΚΑΙ  Η  ΑΛΒΑΝΙΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  Η  ΕΛΛΑΔΑ;  

ΕΛΛΑΣ,  Η  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΧΩΡΑ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ  ΣΕ  ΕΞΥΠΝΑΔΑ  ΤΩΝ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΤΗΣ,  ΠΟΥ   ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ  ΜΟΝΟ  ΜΕ  ΤΟ  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ  ΕΜΒΟΛΙΟ.Ιδού πως αρχίζει η Ελληνική τελετουργία του Ορθοδόξου βαπτίσματος. Το τελετουργικό  ξεκινά με τον θεό του Ισραήλ Σαβαώθ και με την προσπάθεια αποβολής από το νήπιο της πλάνης των Ελλήνων.

«Κύριε Σαβαώθ, ο θεός του Ισραήλ, ο ιώμενος πάσαν νόσον και πάσα μαλακίαν». «Απόστησον απ΄ αυτού ή αυτής, την παλαιάν εκείνην πλάνην (των Ελλήνων)».

Μετά γίνεται αναφορά στο Νώε, τον Δαβίδ, τον Σαμουήλ και σε άλλους Εβραίους προπάτορές μας… Ο ιερέας φυσάει στο πρόσωπο του βρέφους και φτύνει προς τη Δύση και καταριέται το Σατανά (ελληνικό πνεύμα). Με τη σειρά της η νονά φυσάει και φτύνει προς τη δύση αποποιούμενη κι αυτή το Σατανά (ελληνικό πνεύμα) και γυρνάει προς την Ανατολή (Ιερουσαλήμ), όπου συντάσσεται με το Χριστό (εβραϊκό πνεύμα). 

https://evagelistrianafpliou.blogspot.com/2008/11/blog-post_6494.htmlΟι διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την Κίνα για πυρηνικό σταθμό στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης πλησιάζουν στο τέλος τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής έκδοσης του κινεζικού δικτύου CGTN.

Το CGTN Türk επικαλείται δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα:

«Εργαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε αυτή τη συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων εντός λίγων μηνών».


Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δύο χώρες έχουν ευρείες ευκαιρίες συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας, αναφέροντας ότι οι επενδύσεις πρέπει να αυξηθούν προκειμένου να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση ενέργειας στην Τουρκία.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ανανεώσιμες πηγές μας. Δεύτερον, πρέπει να προσθέσουμε την πυρηνική ενέργεια στο ενεργειακό μας μείγμα. Τρίτον, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό αέριο ως μεταβατικό καύσιμο. Πρέπει επίσης να επενδύσουμε σε κρίσιμα ορυκτά και σε ορισμένες νέες τεχνολογίες, όπως η αποθήκευση και το υδρογόνο» είπε ο Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ.

Αναφερόμενος στη συνεργασία της χώρας του με την Κίνα στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας, ο Μπαϊρακτάρ ανέφερε:

«Η συνεργασία μας με την Κίνα στον πυρηνικό τομέα χρονολογείται από το 2016 και υπογράψαμε συμφωνία συνεργασίας με κινεζική εταιρεία στον πυρηνικό τομέα. Από τότε, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την κατασκευή 4 πυρηνικών αντιδραστήρων στην (σ.σ. Ανατολική) Θράκη, μια από τις σημαντικές περιοχές ζήτησης (σ.σ. ηλεκτρικής ενέργειας). Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν πιο στέρεο οδικό χάρτη και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε όλες αυτές τις διαπραγματεύσεις με αυτή την εταιρεία».

Ερωτηθείς εάν θα υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων για το έργο της πυρηνικής ενέργειας, ο Τούρκος υπουργός ενέργειας δήλωσε:

«Εργαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε αυτή τη συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων εντός λίγων μηνών».

«Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην ενεργειακή συνεργασία με την Κίνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπαϊρακτάρ, σημειώνοντας:

«Η Κίνα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από πολλές απόψεις. Η χώρα διαθέτει τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον κόσμο. Στην πυρηνική ενέργεια, κατασκευάζει πολλούς νέους αντιδραστήρες. Ως εκ τούτου, νομίζω ότι έχουμε κοινή αντίληψη και στόχους σε αυτούς τους τομείς».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 

5 σχόλια:

 1. ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΡΩΜΙΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Γ.Πετράκος: «Εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ ψεκάζουν με αεροσκάφη – Μας επηρεάζουν εγκεφαλικά και ψυχολογικά».

  Ο Γρηγόρης Πετράκος σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί υποστήριξε, ότι η αφρικάνικη σκόνη είναι αποτέλεσμα αεροψεκασμών από εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ.
  Πιο αναλυτικά ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Κοιτάξτε, είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και κάθε φορά που λέμε κάποια άποψη μετά διαστρεβλώνεται πάρα πολύ, έως ότι άκουσα ότι είπα πως δεν υπάρχει σκόνη. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχει σκόνη. Απλά είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα εδώ και 15 χρόνια, το ζήτημα της τροποποίησης του καιρού παγκοσμίως. Όχι της κλιματικής αλλαγής αλλά της τεχνητής τροποποίησης. Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησης καιρού και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια πάνω σε αυτό».

  Όταν η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε απορημένη: «Υπάρχει εταιρεία που μπορώ εγώ να ζητήσω “ρίξτε μου έναν ήλιο το μεσημέρι στην Κηφισιά;”» ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε ότι:

  «Αυτό δεν το κάνετε εσείς, δεν το κάνουν ούτε καν οι κυβερνήσεις. Αυτό το κάνει το ΝΑΤΟ».

  «Και πώς το ξέρουμε;» συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου με τον τραγουδιστή να απαντά: «Ακόμα και στο Google να μπείτε και πατήστε εταιρείες τροποποίησης καιρού θα σας βγάλει κανονικές εταιρείες. Κερδίζουν χρήματα. Το ποιος τις βάζει είναι το θέμα και για ποιο λόγο, εμείς αυτό ρωτάμε. Όλα αυτά τα αεροπλάνα, γιατί με αεροπλάνα τα κάνουν, κάνουν αεροψεκασμούς.

  Αυτό που ρωτάει πάρα πολύς κόσμος είναι να υπάρξει διαφάνεια και το τι ακριβώς ρίχνουν στον αέρα και με ποιο τρόπο τρόπο τροποποιείται ο καιρός και αν υπάρχει διαφάνεια πάνω σ’ αυτό. Γιατί όλα αυτά γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βαρέα μέταλλα και μετά όταν πέφτει σκόνη πέφτουν κι αυτά και τα εισπνέουμε. Τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά. Φυσικά μας επηρεάζουν και εγκεφαλικά και ψυχολογικά πάρα πολύ. Αν ρωτήσετε τι παρενέργειες έχουν βαρέα μέταλλα στον οργανισμό θα δείτε ότι είναι φρικτές».

  Στην πορεία, δημοσιογράφος του πάνελ έκανε ένα σχόλιο για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, προκαλώντας θυμό στον Γρηγόρη Πετράκο.
  «Αδερφέ μου, σε παρακαλώ μην το ξανακάνεις αυτό, μην συνδέεις την επίπεδη γη με πράγματα που συμβαίνουν» του είπε.

  Τι είχε γράψει τον Απρίλιο στο Facebook

  Στην ανάρτηση που έκανε τον Απρίλιο, ο Γρηγόρης Πετράκος ανέβασε μια φωτογραφία από το πορτοκαλί τοπίο της Αθήνας και έγραψε ότι θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους «που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βρετανός επιστήμονας προειδοποιεί: «Απολύτως αναπόφευκτη μια νέα πανδημία – Προετοιμαστείτε».
  Ο πρώην επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης Sir Patrick Vallance, προειδοποίησε πως μια νέα πανδημία είναι «απολύτως αναπόφευκτη», τονίζοντας πως η Βρετανία δεν είναι προετοιμασμένη για να την αντιμετωπίσει.
  Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρει ο Guardian, ο Sir Patrick Vallance κάλεσε τη βρετανική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Ιουλίου, να επικεντρωθεί στην προετοιμασία για την πανδημία.
  «Ωραίο που έχουμε εκλογές», είπε ο Sir Patrick Vallance σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια φεστιβάλ, αλλά, όπως πρόσθεσε, «υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να διευθετηθούν».

  Ένα από αυτά, είναι να έχει η βρετανική κυβέρνηση καλύτερη επιτήρηση σε αυτά τα ζητήματα.
  Ήδη από το 2021 ο Sir Patrick Vallance είχε πει στους ηγέτες της G7 ότι «πρέπει να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι, πολύ πιο συντονισμένοι στην απόκτηση ταχέων διαγνωστικών τεστ, ταχέων εμβολίων και θεραπειών που θα δρουν γρήγορα, ώστε να μην χρειαστεί να λάβουμε τα ακραία μέτρα» της πανδημίας Covid-19.

  Ο ίδιος πιστεύει ότι τα μέτρα που συνιστά είναι δυνατόν να εφαρμοστούν, «αλλά απαιτούν κάποιο συντονισμό».

  Και όμως, συνέχισε λέγοντας, μέχρι το 2023 η G7 κατά κάποιο τρόπο «είχε ξεχάσει» τα σημεία που είχε διατυπώσει το 2021.

  Ο Βρετανός επιστήμονας πρότεινε στις κυβερνήσεις να αντιμετωπίσουν την προετοιμασία για την πανδημία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ασχολούνται με τις ένοπλες δυνάμεις.

  «Ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε Στρατό, όχι επειδή θα γίνει πόλεμος φέτος, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό συστατικού αυτού που χρειαζόμαστε ως έθνος».

  Χαρακτήρισε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση την προσπάθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να προωθήσει τη συνεργασία χωρών σε όλο τον κόσμο για τις πανδημίες.

  Ωστόσο είπε ότι «δεν υπάρχει αρκετή εστίαση». Εάν το ζήτημα βγει από την ατζέντα των G7 και G20, «θα είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση», είπε ακόμη.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Στη Βουλή ο Κασσελάκης: Μ@λ@κίες ότι ζήτησα συγγνώμη στο Ισραήλ -Αν μ' αφήσουν, θα πάω Παλαιστίνη.

  Τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επισκέφτηκε πριν από λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη τελευταία μέρα λειτουργίας της Βουλής ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

  Μάλιστα, μόλις μπήκε στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε δεικτικά πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» λέγοντας: «Τι μ@λ@κίες είναι αυτά; Εγώ ποτέ δεν είπα συγγνώμη, δεν κατάλαβαν τι είπα».

  Η εφημερίδα στον τίτλο της αναφέρει πως ο κ. Κασσελάκης- ως αρχηγός της Αριστεράς- ζήτησε συγγνώμη από το Ισραήλ.
  Κασσελάκης: Θα πάω στη Δυτική Όχθη, αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ
  Ο κ. Κασσελάκης πάντως αναφέρθηκε και στο ταξίδι του στην Παλαιστίνη που όπως είπε θα γίνει την Κυριακή, εφόσον του το επιτρέψει το κράτος του Ισραήλ.
  Δημοσιογράφος: Πότε θα πάτε Παλαιστίνη;

  Κασσελάκης: Την Κυριακή.

  Δημοσιογράφος: Σε ποιο σημείο;

  Κασσελάκης: Στη Δυτική όχθη. Αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ.

  Δημοσιογράφος: Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;

  Κασσελάκης: Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους…εξάλλου είμαι ο μόνος «αμερικανόφερτος», όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο.

  Αναφερόμενος στην οικονομία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαρία Τζάνη
  H Αγάπη (= η άγειν τό ΠΑΝ), είναι νόμος Συμπαντικός, δηλ. μιά δυναμική Συμπαντική, ως τέτοια είναι Δημιουργός, Συνέχουσα και παράγουσα Αρμονίαν. Ετσι τήν προσδιόρισαν οι Πρόγονοί μας οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα το 1991, προσπάθησαν να δώσουν μια εξήγηση στη λέξη αγάπη χωρίζοντας τις συλλαβές τις ως εξής: «αγά (ν)» που σημαίνει «πολύ» και «πα» που σημαίνει «προστατεύω». Έκτοτε, δεν έχει δοθεί κάποια άλλη ετυμολογική επεξήγηση της συγκεκριμένης λέξης, εκτός της παραπάνω, από την κ. Μαρία Τζάνη.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...