ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Μαΐου 2024

Οι Τούρκοι βγάζουν συνέχεια επιθετικά σχέδια και χάρτες εισβολής για κατάληψη της μισής Ελλάδας. Εμείς δεν έχουμε κανένα επιθετικό σχέδιο για την Ιωνία και την Ανατολική Θράκη.

 


 

Οι Ελληνικές Τεθωρακισμένες Δυνάμεις ξεχύνονται στην Ανατολική Θράκη με στόχο την απελευθέρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ (ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΤΟ 1919) ΚΑΙ H ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 

 

   

ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ: «ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»






                             

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΪΑΤ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΘΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΑΕΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ».



Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ. «Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ». Η Ινδία γίνεται η τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Η ανακοίνωση ότι η Ινδία θα ξεπεράσει την Ιαπωνία σε ονομαστικό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν σε όρους δολαρίων το 2025 έχει συγκλονίσει το Τόκιο. Μέχρι το 2010, η Ιαπωνία ήταν αδιαμφισβήτητα η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, αλλά τώρα βρίσκεται στο χείλος της διολίσθησης στην πέμπτη θέση.

 



 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΔΥΛΗ

«Το πρώτο πλήγμα, το οποίο εγκαινιάζει την καθοριστική εναρκτήρια φάση του πολέμου, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερο και καιριότερο. 

Από στρατιωτική άποψη η καθαρά αμυντική διεξαγωγή πολέμου στερείται νοήματος και είναι πρακτικά αδύνατη.

Η ελληνική πλευρά πρέπει κατά το δυνατόν να επιδιώξει αυτοτελή εδαφικά κέρδη, είτε ως αντιστάθμισμα για μόνιμες δικές της απώλειες είτε ως πιθανό αντάλλαγμα σε μεταγενέστερες διαπραγματεύσεις. 

Πουθενά άλλου εκτός από τη Θράκη η ελληνική πλευρά δεν έχει τη δυνατότητα αξιόλογης κατάκτησης εδαφών, οσοδήποτε περιορισμένη κι αν κρίνει κανείς αυτή τη δυνατότητα· πάντως υπάρχει, κι αφού είναι η μόνη πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο και με συνέπεια. 

 Αν η ελληνική πλευρά, λέγοντας «αμυντικό δόγμα», εννοεί ότι, φοβούμενη μήπως εκτεθεί στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης και των συμμάχων, προτίθεται σε οποιαδήποτε περίπτωση (γενικού) πολέμου να αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων καί το πλεονέκτημα του πρώτου (μαζικού) πλήγματος στον εχθρό, τότε έχει κατά πάσα πιθανότητα υπογράψει μόνη της και εκ προοιμίου την καταδίκη της.  

Καθώς το γεωπολιτικό δυναμικό της Τουρκίας μακροπρόθεσμα ενισχύεται, ενώ της Ελλάδας μακροπρόθεσμα συρρικνώνεται, ο επιτιθέμενος με την ιστορική και την πολιτική έννοια δεν μπορεί να είναι άλλος από την Τουρκία· ανεξάρτητα από εθνικές μυθολογίες, το γεγονός τούτο δεν έχει καμμία σχέση με ηθικές ή φυλετικές ιδιότητες, αλλά οφείλεται στη διαμόρφωση του συσχετισμού των δυνάμεων, και τα πράγματα θα αντιστρέφονταν αν αντιστρεφόταν και ο συσχετισμός των δυνάμεων».

 

 


Οι Τούρκοι βγάζουν συνέχεια επιθετικά σχέδια και χάρτες εισβολής για κατάληψη της μισής Ελλάδας. Εμείς δεν έχουμε κανένα επιθετικό σχέδιο για την Ιωνία και την Ανατολική Θράκη. Τα νησιά μας πάλι είναι ήδη κατειλημμένα. ΟΙ λαθρομετανάστες του Κούλη και του Προδότη βρίσκονται εκεί. Τώρα ο Μητσοτάκης φροντίζει και τον Έβρο. Είχαμε δολιοφθορές πρόσφατα στην Ρόδο σε σταθμούς ραντάρ και κινητής τηλεφωνίας, στην Αθήνα είχαμε πυρκαγιές σε υποσταθμό της ΔΕΗ, πριν από μερικά χρόνια οι λαθρομετανάστες είχαν βάλει φωτιές και επιχείρησαν να κάψουν τον υποσταθμό της ΔΕΗ στη Λέσβο κτλ. Ο μόνος αληθινά επικίνδυνος εχθρός είναι ο εσωτερικός, η ελληνική πολιτική τάξη, οι εγχώριοι προδότες. Η ελεεινή ηγεσία της Ελλάδος, που παρά τις απειλές, τις προκλήσεις, τους εξευτελισμούς, τις σφαλιάρες από "συμμάχους και φίλους" και τώρα την ύπαρξη τέτοιων σχεδίων, έχει υπουργούς και πρωθυπουργούς που βγαίνουν και λένε ότι, ναι, πρέπει να πάμε να μιλήσουμε με την Τουρκία 

Για τα τουρκικά Bayractar δεν έχουμε τίποτε. Αυτά θα στοχοποιήσουν όλη τη διάταξη των Τ/θ και του Πυροβολικού μας. Θα γίνουμε Αρμενία μέσα σε 30 μέρες.

Στα νησιά μας έχουμε το πανάρχαιο παράκτιο πυροβολικό. Το πρόβλημα με το παράκτιο πυροβολικό είναι η μικρή ταχυβολία, το μικρό βεληνεκές, οι μεγάλες ανάγκες επάνδρωσης και το αυξημένο κόστος. Το παράκτιο πυροβολικό δεν θα επιβιώσει ούτε 10 λεπτά σε σημερινές συνθήκες πολέμου. Οι Τούρκοι κατασκευάζουν μεγάλο αριθμό αυτοκινούμενων πυροβόλων FIRTINA (Κορεατικά K9 Thunder). Μόλις ρίξεις 1-2 οβίδες θα πρέπει να φύγεις, διαφορετικά θα σε έχουν εντοπίσει τα ραντάρ και θα κινδυνεύεις από πυρά αντι-πυροβολικού. Οτιδήποτε είναι ρυμουλκούμενο είναι εντελώς άχρηστο στο σημερινό πεδίο μάχης (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια).

Με λίγα χρήματα που δίνεις για να αγοράσεις 1 αυτοκινούμενο πυροβόλο αγοράζεις ένα ΠΕΠ HIMARS / MLRS / LYNX κτλ που έχουν εμβέλεια απο 70 έως και 300 χιλιόμετρα.

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες ξεφορτώνονται τα ρυμουλκούμενα πυροβόλα, όλμους κτλ και πηγαίνουν σε HIMARS, ακριβώς επειδή έχουν μεγάλη εμβέλεια, μεγάλη ακρίβεια, ταχυβολία, μικρές ανάγκες επάνδρωσης και μεγάλο όγκο πυρός. Πρέπει να επενδύσουμε χρήματα σε πυραυλικά συστήματα (ΠΕΠ, ρουκετοβόλα, Spike-NLOS) που θα μπορούν να πλήξουν και να καταστρέψουν στα γρήγορα με μεγάλο όγκο πυρός οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις Τουρκικών δυνάμεων ΠΡΙΝ αυτές φύγουν από το Μικρασιατικό έδαφος. Μόλις πάνε οι Τούρκοι να μπουν στα αποβατικά και τα ελικόπτερα να τους έρθουν μερικές εκατοντάδες ρουκέτες κατακέφαλα για να πάνε στον Αλλάχ.

Ταυτόχρονα πρέπει να γίνουν δικές μας επενδύσεις σε πυραυλικά συστήματα, όπως οι Ισραηλινοί, στα LORA, ώστε να καταστρέψουμε τις Τουρκικές υποδομές, αεροδρόμια, κέντρα διοίκησης και ελέγχου, τηλεπικοινωνιών, εργοστάσια, εγκαταστάσεις παραγωγής ρεύματος, νερού κτλ.

Αν τολμήσουν οτιδήποτε οι Τούρκοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους στείλουμε πίσω στην λιθίνη εποχή.

Αν οι Έλληνες στρατηγοί επεξεργάζονται το πώς θα ανακαταλάβουν τα νησιά, είναι χαμένοι από χέρι.

Δεν πρέπει ν' ασχοληθούν με τα νησιά, αλλά να περάσουν τον Έβρο με όλα τα τανκς, να απελευθερώσουν την Κωνσταντινούπολη, να εκκενώσουν ταχύτατα την Ανατολική Θράκη και την Κωνσταντινούπολη από τους τούρκους, να διαπεραιωθούν στην Μικρά Ασία και να ανακηρυχτεί η Κωνσταντινούπολη Πρωτεύουσα της Ελλάδος. Μόνο μία νίκη επί των Τούρκων στο έδαφος της Μικράς Ασίας θα είναι η πραγματική νίκη.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ιωάννης Μάζης: «Ο Ερντογάν θα πάρει τέτοια απάντηση που θα την θυμάται διά βίου»
    «Είμαστε σε μια κατάσταση που λίγο απέχει από τη μεγάλη έκρηξη» δήλωσε σε συνέντευξή του στο directus.gr o Καθηγητής Ιωάννης Μάζης, τονίζοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και δεν φοβάται απολύτως τίποτα. «Ας κοπιάσει αν θέλει η Τουρκία, θα λάβει τις απαντήσεις που της χρειάζονται» δήλωσε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιναύαρχος Εγκολφόπουλος για Τουρκία:«Δεν έχουν διανοηθεί τι θα τους συμβεί».

    Ο Αντιναύαρχος ε.α, Γιάννης Εγκολφόπουλος ήταν σαφής στο μήνυμα που έστειλε μέσα από συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα και τις εμπρηστικές δηλώσεις των πολιτικών της γείτονος είπε ότι “αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί.

    «Επειδή έζησα και την υπόθεση των Ιμίων από πρώτο χέρι, τότε και η κ. Τσιλέρ είχε ξανασηκώσει τους τόνους, μετά εξαφανίστηκε. Πού είναι τώρα; Την έχετε δει;» σχολίασε.

    «Εμείς που τους έχουμε ζήσει δεν φοβόμαστε. Γράψτε το με μεγάλα γράμματα! Όχι, δεν φοβόμαστε, δεν μας ενδιαφέρουν. Μακάρι να κάνουν κίνηση, διότι αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί και δη τώρα. Αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι ούτε πατριωτικό ούτε εθνικιστικό αυτό. Είναι η αλήθεια. Πολλοί από μέσα δεν μπορούν να βγουν να τα πουν αυτά. Εγώ τους έχω ζήσει 38 χρόνια και ξέρω πώς είναι, πώς σκέπτονται. Κάνουν τους νταήδες και μετά φεύγουν. Αυτοί είναι οι Τούρκοι. Αυτό κάνει και ο κ. Ερντογάν» υπογράμμισε ο κ. Εγκολφόπουλος.

    «Ο κ. Ερντογάν όταν μπήκε στην εξουσία πήρε μια διαλυμένη οικονομία, όσο η οικονομία του πήγαινε καλά δεν ασχολείτο με τα εξωτερικά. Μόλις η οικονομία άρχισε να μην πηγαίνει καλά και δεν είχε αφήγημα για το εσωτερικό, άρχισε να κοιτάει στο εξωτερικό» συμπλήρωσε.

    «Αυτό που φοβάται ο Ερντογάν είναι η Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα μετά το 2019 έρξε πολλά λεφτά και έχει φέρει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πολύ καλό επιχειρησιακό επίπεδο. Μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσια και καλύτερα τους Τούρκους, ενώ οι Τούρκοι με το εμπάργκο, η κατάσταση του στρατεύματος βρίσκεται σε άσχημα επίπεδα» είπε ο αντιναύαρχος.

    Ο αντιναύαρχος στο κλείσιμο της συζήτησης επανέλαβε «αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί… Και ξέρετε αυτό τους το φυλάμε από τα Ίμια, τότε η πολιτική ηγεσία, ήμουν εκεί κυβερνήτης φρεγάτας, αν μας είχε αφήσει τότε θα είχαν πάθει τέτοιο πατατράκ που δεν θα είχαν κουνηθεί καθόλου μέχρι τώρα. Δυστυχώς δεν μας άφησαν γιατί υπήρξαν πολλοί άλλοι λόγοι. Οι κυβερνήτες των πλοίων έχουν ζήσει την ταπείνωση όταν οι δικοί μας, μας είπαν να φύγουμε. Αυτή η ταπείνωση θα εκδηλωθεί κάποια στιγμή, όχι με τον τρόπο που περιμένει ο κ. Ερντογάν και ο κ. Τσελίκ που λέει “θα ‘ρθούμε νύχτα. Όσο ξέρει αυτός από στρατιωτικά, ξέρετε εσείς και εγώ από ραπτική… Αυτά που λένε είναι αστειότητες!».

    «Ο κ. Ερντογάν μακάρι να κάνει την πρώτη κίνηση κατέληξε.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σακελλαροπούλου - Χαρδαλιάς: «Έτσι η καταστροφή του 1922 μετατράπηκε σε κοινωνικό και οικονομικό θρίαμβο»!
    Κάτι δεν δουλεύει καλά στον ρωμέηκο εγκέφαλο. 10 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 1922 ο Βενιζέλος ανακοίνωσε την Πέμπτη Ελληνική χρεωκοπία και την εκ νέου υποταγή στον Ρότσιλντ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΡΩΜΕΗΚΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ. Τσίπρας: «Ερντογάν δεν φταίς εσύ αλλά ο εθνικισμός σου».
    «Η Ελλάδα θα προστατέψει την κυριαρχία της απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Ας σταματήσουν λοιπόν οι προκλήσεις και ας επιστρέψουμε στον διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου. Η απάντηση στην οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, δεν είναι ο εθνικισμός».
    Η γη είναι ένα θανατερό λιβάδι. Έτσι είναι κατασκευασμένη. Όποιο κοπάδι το ξεχνάει αυτό το τρώει ο λύκος. Το κοπάδι που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την επιβίωσή του σ’ αυτόν τον πλανήτη, οι ορθόδοξοι ρωμιοί το αποκαλούν εθνικιστικό, εθνικισμός. Χαμένοι, μπερδεμένοι και διαποτισμένοι μέχρι ονύχων μέσα στην ομίχλη του ορθόδοξου ρωμαίικου σκεπτικού, που επιδιώκει να φύγουμε όσο πιο γρήγορα από τον «μάταιο» αυτόν κόσμο και να πάμε στην ουράνια Ιερουσαλήμ και στους κόλπους του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ. ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΖΩΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.
    Να γίνουμε μάρτυρες, να έχουμε καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πόλεμοι η βασικότερη πηγή εσόδων των ΗΠΑ μετά τον Β’ΠΠ!
    Οι εξαγωγές όπλων αποτελούν βασική πηγή εσόδων για τις ΗΠΑ.
    Σε ιδιαίτερα επικερδή… μπίζνα έχουν μετατρέψει οι Αμερικανοί τον πόλεμο, με τα σχετικά στοιχεία να «μιλούν» από μόνα τους.
    Όπως φαίνεται και σε βίντεο που «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο Twitter ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Ryan Knight, οι εξαγωγές όπλων αποτελούν βασική πηγή εσόδων για τις ΗΠΑ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
    «Ο πόλεμος είναι μεγάλη επιχείρηση. Και κανείς δεν εξάγει περισσότερους πυραύλους, βόμβες και όπλα από τις ΗΠΑ. Θυμηθείτε το την επόμενη φορά που θα πιστέψετε τους πολιτικούς των ΗΠΑ όταν πρόκειται για θέματα πολέμου. Οι αυτοκρατορίες που βγάζουν τρισεκατομμύρια δολάρια από τον πόλεμο θα κάνουν πάντα την ειρήνη να φαίνεται “ριζοσπαστική”», σημειώνει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...