ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Μαΐου 2024

Αποποινικοποιήθηκε στην Γερμανία (γιατί ειδικά στην Γερμανία;) η κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από την κυβέρνηση των Πράσινων του Δανιήλ Κοέν Μπεν Ντιτ και των Σοσιαλιστών. Οργανώσεις υπέρ των παιδεραστών εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους πράσινους και στους σοσιαλιστές. Ισλαμιστές Λαθρομετανάστες: «Δεν θέλουμε να πάμε στην Πολωνία – Στη Γερμανία θέλουμε να πάμε - Εκεί είναι η ζωή». ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Η CIA ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 

 

Οι Κινέζοι επιλέγουν την Τουρκία για επενδύσεις. Οι Κινέζοι θα κάνουν εργοστάσια ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Τουρκία, η οποία θα τα πουλάει στην Ευρώπη, δηλ. στην Ελλάδα. Η Ελλάδα του ομοφυλοφιλικού τόξου φτώχεια και αποβιομηχάνιση.


Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ: «ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΑΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΛΑΝΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ»;

 

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 

Η Γερμανική Βουλή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ψηφίζοντας την αποποινικοποίηση της κατοχής υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, υποβαθμίζοντας το αδίκημα από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Αυτή η κίνηση αποτελεί σοβαρή υποχώρηση στον αγώνα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και στέλνει ένα επικίνδυνο μήνυμα ότι η κατοχή τέτοιου υλικού δεν είναι σοβαρό έγκλημα.

Υποβαθμίζεται εντελώς η βαρύτητα του εγκλήματος της κατοχής παιδικής πορνογραφίας, γεγονός που επικροτήθηκε από οργανώσεις υπέρ των παιδεραστών!

Αυτή η αλλαγή υπονομεύει τις προσπάθειες προστασίας των παιδιών και ενθαρρύνει τη συνέχιση της παραγωγής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Οι επικριτές, συμπεριλαμβανομένων οργανώσεων για τα δικαιώματα των παιδιών και πολιτικών, επισημαίνουν ότι η μείωση των ποινών θα οδηγήσει σε αύξηση των αδικημάτων και θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Η ομοσπονδιακή υπουργός Δικαιοσύνης, Κριστίν Λάμπρεχτ, που είχε εισαγάγει ελάχιστη ποινή ενός έτους για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας το 2021, χαρακτήρισε την πράξη ως κακούργημα.

Η υποβάθμιση της πράξης έρχεται σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που κατατάσσει την παιδική πορνογραφία ως σοβαρό ποινικό αδίκημα.

 

 ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ (Daniel Cohn-Bendit, 4 Απριλίου 1945) είναι Γερμανός πολιτικός, γαλλογερμανικής καταγωγής και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68.

Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Αρχικά μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας την οποία θα εγκαταλείψει με μια ομάδα συμφοιτητών του στη πανεπιστήμιο της Ναντέρ για να ενταχθεί στο Μαύρο και Κόκκινο. Από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Μάη θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978. Τη δεκαετία του 70 θα δραστηριοποιηθεί στο εναλλακτικό κίνημα.

Το 1984 θα ενταχθεί στους Γερμανούς Πράσινους. Το 1989 θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των Γάλλων Πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στη Γερμανία. Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο. Τον Φεβρουάριο του 2012 αναγορεύθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παιδοφιλική συζήτηση

Ο Κον-Μπεντίτ έχει κάνει μια σειρά από προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το «σεξ με τα παιδιά» στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, κυρίως το 1975 στο βιβλίο του The Great Bazaar (Der grosse Basar), όπου περιγράφει ερωτικές συναντήσεις με παιδιά πέντε ετών την εποχή που ήταν δάσκαλος σε ένα αντι-αυταρχικό νηπιαγωγείο.

Έχει κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει την παιδοφιλία τουλάχιστον από το 2001. Η διαμάχη αυτή ξαναήρθε στην επιφάνεις το 2013 όταν ο Κον-Μπεντίτ θα λάμβανε το βραβείο Theodor Heuss. Υπήρξε μια διαδήλωση από ακτιβιστές κατά της παιδοφιλίας. Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας αναφέρε το βιβλίο ως λόγο για την άρνησή του να δώσει την ομιλία του κατά την τελετή απονομής των βραβείων. Η υπόθεση προκάλεσε ευρύτερη έρευνα για τον ακτιβισμό υπέρ της παιδοφιλίας που επικρατούσε στο γερμανικό Πράσινο Κόμμα κατά τη δεκαετία του 1980.

Ένα άρθρο στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung αποκάλυψε πολλά «αποκρουστικά αποσπάσματα» (abstoßende Texte) στο Pflasterstrand, ένα αριστερό περιοδικό, το οποίο κυκλοφορούσε υπό την επιμέλεια του Κον-Μπεντίτ και παρέθεσε την υπεράσπιση από τον Κον-Μπεντίτ το 1978 αυτής της πρακτική της σύνταξης, καθώς και μια εμφάνιση του Κον-Μπεντίτ σε ένα γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 1982, όπου περιέγραψε πως γδύθηκε ερωτικά από ένα πεντάχρονο παιδί. Ο Κον-Μπεντίτ αντέδρασε σε αυτές τις καταγγελίες με τον ισχυρισμό ότι οι περιγραφές των ερωτικών συναντήσεων του με κορίτσια στην προ-εφηβική ηλικία δεν βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, αλλά ήταν απλώς ένα είδος αυτού που ο ίδιος αποκαλεί σήμερα «αντιπαθητικής προβοκάτσιας» με στόχο την αμφισβήτηση των σεξουαλικών ηθών της εποχής που «δεν θα έπρεπε να έχουν γραφτεί με αυτόν τον τρόπο». 

 


 

 

Λαθρομετανάστες: «Δεν θέλουμε να πάμε στην Πολωνία – Στη Γερμανία θέλουμε να πάμε - Εκεί είναι η ζωή». ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Η CIA ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;


«Τι να κάνουμε στην Πολωνία; Στην Γερμανία θέλουμε να πάμε. Εκεί κάνουν την ζωή την καλή». 

Αυτά είπε ένας εκ των χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών που περιμένουν το σύνθημα για να μπουκάρουν στην Πολωνία «καθησυχάζοντας» τους Πολωνούς, ότι δεν θέλουν να μείνουν στην Πολωνία αλλά να πάνε στην Γερμανία για να κάνουν ζωή.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

17 σχόλια:

 1. ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Ο Α. ομοφυλόφιλος πράκτορας της ΜΙΤ. Ο Β. λαθρέμπορος πετρελαίου. Ο Λ. ομοφυλόφιλος πράκτορας τριών πρεσβειών ταυτόχρονα, της Αγγλικής, της Γερμανικής και των ΗΠΑ. Ο Μ. έμπορος ναρκωτικών. Ο Σ. πράκτορας της ρωσικής πρεσβείας.
  ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ
  Ο Μανουέλ Μπαρόζο ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα στα 18, σε μια πολιτική οργάνωση μαοϊκών κομμουνιστών στην Πορτογαλία, αμέσως μετά την επανάσταση των γαρύφαλλων στην Πορτογαλία.
  Έτσι ανέλαβε την ηγεσία του Μαοϊκού κομμουνιστικού εργατικού κόμματος της Πορτογαλίας(MRPP).
  Ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Πορτογαλία Franck Carlucci, είχε εντολή από την Ουάσιγκτον να φέρει στον… ίσιο δρόμο τον Μπαρόζο.
  Υψηλού επιπέδου πράκτορας της CIA, ο Carlucci χειραγωγούσε και χρηματοδοτούσε το κομμουνιστικό μαοϊκό κόμμα του Μπαρόζο. Έβλεπε στον νέο Mανουέλ έναν ταλαντούχο πολιτικό με μέλλον. Ακολουθώντας τις συμβουλές του προστάτη του ο Μπαρόζο μπήκε στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα το (PSD) και ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. Έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός. (ακριβώς όπως πολλοί γνωστοί "Έλληνες" πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες).
  Η ΕΕ μπορεί λοιπόν να συγχαρεί τον εαυτό της, που είχε για επικεφαλής μέχρι σήμερα έναν κομμουνιστή πολιτικό, φτιαγμένο και προωθημένο κατ' ευθείαν από την CIA.

  Άλλωστε και οι ιδρυτές της ΣΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕ (οι πατέρες, οι οραματιστές), όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ήταν ενεργοί πράκτορες της CIA.
  Η Κομισιόν εγκρίνει σήμερα την πρόσληψη του κομμουνιστή Μπαρόζο από την Goldman Sachs.
  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι από νομικής άποψης η απόφαση του τέως προέδρου Μπαρόζο να εργαστεί στην Goldman Sachs είναι συμβατή προς την κοινοτική νομοθεσία.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

  Διάσημη φράση του: «Στις διαδηλώσεις πρώτος εγώ πετούσα πέτρες στην αμερικανική πρεσβεία».
  Την ίδια στιγμή είχε ήδη προσληφθεί σαν πληρωμένος πράκτορας της CIA.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Goldman Sachs KAI O ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΜΠΑΡΟΖΟ - ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (6 Σεπτεμβρίου 2016)

   Η Ευρωπαία Συνήγορος του Πολίτη έγραψε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ζητώντας διευκρινίσεις για την πρόσληψη του προκατόχου του, του κομμουνιστή και πράκτορα της CIA, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, από την εβραϊκή Goldman Sachs, και εισηγούμενη μια αναθεώρηση του κώδικα συμπεριφοράς των Επιτρόπων.
   «Ο διορισμός, για τον οποίο η Επιτροπή εκτιμά πως συνάδει με τον κώδικα συμπεριφοράς, εγείρει ερωτήματα για την ορθότητα του ίδιου του κώδικα», παρατηρεί η Έμιλι Ο΄Ράιλι σε επιστολή της με χθεσινή ημερομηνία που δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή (Συνηγόρου του Πολίτη), που είναι επιφορτισμένος να εξετάζει τα παράπονα που διατυπώνουν οι πολίτες σε βάρος των θεσμών της ΕΕ.
   «Δεν είναι αρκετό να λέμε πως δεν παραβιάστηκε κανένας κανόνας, πρέπει να λάβουμε υπόψη το πνεύμα και την πρόθεση του εν λόγω άρθρου της συνθήκης και να αλλάξουμε τον κώδικα ώστε να αντανακλά αυτό ακριβώς», προσθέτει.
   Η πρόσληψη, τον Ιούλιο, του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο από την Goldman Sachs ως συμβούλου για το Βrexit προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ευρώπη.
   Η Επιτροπή εκτίμησε ωστόσο ότι δεν παραβιάστηκε κανένας νόμος, υπενθυμίζοντας απλώς ότι παραμένει δεσμευμένος από το «επαγγελματικό απόρρητο» ως πρώην πρόεδρος του εκτελεστικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
   Ο κώδικας καλής διαγωγής που υπογράφουν οι Επίτροποι προβλέπει μια 18μηνη περίοδο «ψύξης» μετά το τέλος της θητείας τους, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να ζητήσουν την άδεια του πρώην εργοδότη τους προκειμένου να απασχοληθούν σε ιδιωτική επιχείρηση. Ο Μπαρόζο εγκατέλειψε τα καθήκοντά του τον Νοέμβριο του 2014.
   Εκτός από τις έντονες αντιδράσεις που διατυπώθηκαν κυρίως στη Γαλλία στο πλαίσιο της αριστερής κυβέρνησης ή ακόμα στην Πορτογαλία απ΄όπου κατάγεται, ο διορισμός του Μπαρόζο προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς ευρωβουλευτές και ένα ψήφισμα του προσωπικού της ΕΕ.
   Η Έμιλι Ο΄Ράιλι χαρακτηρίζει «κατανοητές» τις ανησυχίες αυτές, «δεδομένης της σημασίας των προηγούμενων καθηκόντων του και της παγκόσμιας δύναμης, της επιρροής και της ιστορίας της τράπεζας με την οποία συνδέεται στο εξής».
   Η Συνήγορος του Πολίτη ζητεί από την Επιτροπή: να εξηγήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο διορισμός συνάδει με τις ηθικές υποχρεώσεις, να δηλώσει αν έχει ζητήσει ή πρόκειται να ζητήσει τη γνώμη της επιτροπής δεοντολογίας ad hoc και να ορίσει επακριβώς αν σκέπτεται μια μεταρρύθμιση του κώδικα συμπεριφοράς των επιτρόπων.
   Η Ο΄Ράιλι εισηγείται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επιλέξει μια προσέγγιση «κατά περίπτωση» αντί για την τήρηση μιας ανελαστικής περιόδου 18 μηνών που καθιστά την Επιτροπή «λιγότερο δεκτική στο να εξετάσει ευρύτερα προβλήματα ακεραιότητας».
   «Αν και αυτή η νέα προτεινόμενη προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί μια πιο περίπλοκη διαδικασία, θα απέτρεπε ενδεχόμενες ζημίες στον τομέα της φήμης που προκαλούνται από υποθέσεις όπως αυτή», εκτιμά η Ευρωπαία Συνήγορος του Πολίτη.
   ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

   Διαγραφή
 3. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα σχέδιο της CIA»

  Σε άρθρο της, η «The Telegraph» στις 27 Απριλίου 2016, κάτω από τον τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα σχέδιο της CIA». Η ΕΕ αποτελεί άγκυρα για τα περιφερειακά αμερικανικά ενδιαφέροντα, σε συνάρτηση και με το ΝΑΤΟ. Ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως το Μάιο του 1950, με την διακήρυξη «Schuman Declaration», που είχε προωθήσει ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, με στόχο την επαναπροσέγγιση ανάμεσα στη Γαλλία και την Γερμανία –που σταδιακά οδήγησε στην δημιουργία της ΕΟΚ - «είχε μαγειρευτεί από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Dean Acheson σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο Foggy Bottom της Ουάσιγτον». Ο Κάρολος ντε Γκώλ, θεωρούσε τον Μονέ ως πράκτορα των Αμερικανών. Η αμερικανική αντικατασκοπεία χρηματοδοτούσε μυστικά το κίνημα των ευρωπαϊστών επί δεκαετίες. Για παράδειγμα, ένα memorandum με ημερομηνία 26 Ιουλίου 1950, αποκαλύπτει εκστρατεία για την προώθηση της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το υπογράφει ο στρατηγός William J Donovan, επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών, την εποχή του πολέμου, που υπήρξε ο προκάτοχος της CIA. Μετωπική οργάνωση της CIA, υπήρξε η Αμερικανική Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη (ACUE), με πρόεδρο τον Donovan. Στο διοικητικό Συμβούλιο του ACUE περιλαμβάνονταν οι Walter Bedell Smith και Allen Dulles, διευθυντές της CIA στην δεκαετία του ‘50, με μέλη της κάστας της CIA που μπαινόβγαιναν στην υπηρεσία αυτή. Σε συνέχεια, ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει πως memo της 11ης Ιουνίου 1965 «δίνει οδηγίες στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκή Επιτροπής ότι πρέπει να προωθήσει τη νομισματική Ένωση».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
  ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (4Η ΔΙΕΘΝΗ).

  ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ.

  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ NSA.

  Ο Γιούνκερ, ο αμετακίνητος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013, λυσσαλέος προστάτης της χώρας του ως φορολογικό παράδεισο, υποχρεώθηκε σε παραίτηση υστέρα από την εμπλοκή του σε μια απίθανη υπόθεση κατασκοπείας.


  Οι περισσότεροι μάρτυρες έχασαν τη λαλιά τους, όταν διαρροές στον Τύπο άφηναν να εννοηθεί ότι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η ΝSA διατηρούσαν και εξακολουθούν να διατηρούν διακριτικές σχέσεις με τον Γιούνκερ, ο οποίος κατά δήλωση του φλέρταρε στο παρελθόν με τη 4η διεθνή και το τροτσκιστικό κίνημα.


  Η Daily Mail αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η αδυναμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο ποτό, είναι κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες.

  Οι φήμες ότι ο Γιούνκερ είναι ένας μέθυσος άρχισαν να φουντώνουν όταν έγιναν οι αποκαλύψεις που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την πρωθυπουργία στο Λουξεμβούργο, προσθέτει η Daily Mail και συνεχίζει επικαλούμενη μια έκθεση του πρώην μυστικού πράκτορα Αντρέ Κέμερ όπου περιγράφει μια συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και τον πρώην αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών SREL, Μάρκο Μιλ. «Προς το βράδυ συναντηθήκαμε στο γραφείο του Γιούνκερ. Είχε μια μυρωδιά από μπαγιάτικο καπνό και αλκοόλ στο χώρο. Το πιο συγκλονιστικό, όμως ήταν ότι ο Γιούνκερ ήταν τύφλα στο μεθύσι. Ζήτησε να του φέρουν δύο εσπρέσο και μας είπε να καθήσουμε. Χωρίς να κάνει καμία εισαγωγή άρχισε να λέει στον Μιλ:''Μπορώ να γ@@@@@ω, όπου, όποιον και όποτε θέλω. Θα μπορούσες να με γ@@@@@ και εσύ επίσης, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί ο γερμανικός καθωσπρεμισμός σας δεν το επιτρέπει''. (Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση χρησιμοποίησε τη λέξη γ@@@@ για να υπονοήσει την άδικη συμπεριφορά και όχι με σεξουαλική χροιά). Για περίπου πέντε λεπτά συνέχιζε να βάλλει εναντίον του Μιλ, αλλά δεν θέλω να παραθέσω περισσότερες λεπτομέρειες για ηθικούς λόγους».


  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.
  ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: « ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΚΡΗΣ».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
  ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

  Ο Χρήστος Παπουτσής είναι ο καθρέπτης του σύγχρονου Έλληνα πολιτικού, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του και έζησε περιφερόμενος στους διαδρόμους των αριστερών κομματικών γραφείων.
  Από την «εξέγερση του Πολυτεχνείου της ΜΟΣΑΝΤ», βρέθηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην έδρα της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, με μισθό 10.000 ευρώ, κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να μπει στα σαλόνια της σημαντικότερης ,από πλευράς επιρροής, πρωτεύουσας του πλανήτη.
  Ο Χρήστος Παπουτσής συμμετείχε σε αρκετές πορείες του Πολυτεχνείου, κρατώντας την δήθεν αιματοβαμμένη σημαία, την οποία μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ, αποφάσισε να παραδώσει στην ΠΑΣΠ για φύλαξη...
  Το 1978 διορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος θέση που κρατά, για 35 ολόκληρα χρόνια . Το 1984 ο Ανδρέας Παπανδρέου τον συμπεριλαμβάνει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, κάτι που θα επαναλάβει το και το 1988 και το 1994 .

  Για μια δεκαετία ο Χρήστος Παπουτσής «μαχόταν» για τα ευρωπαϊκά ιδεώδη στις Βρυξέλες και το Στραβούργο απολαμβάνοντας την πολυτελή ζωή του ευρωβουλευτή (παροχές: δωρεάν κατοικία, οδηγοί, οικιακές βοηθοί).
  Ο Χρήστος Παπουτσής σήμερα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και διάθεση και καταστρώνει νέα σχέδια για το πολιτικό του μέλλον.
  Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

  ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΣΗΜΟ.

  (Η νοημοσύνη δεν είναι το ισχυρό του σημείο).
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
  Μαρία Δαμανάκη : Από το Πολυτεχνείο στα στέκια της Goldman Sachs.
  Ενεργό μέλος της "φοιτητικής αντίστασης" εναντίον της δικτατορίας στην Ελλάδα (1970-1974). Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της "λαϊκής εξέγερσης" εναντίον της δικτατορίας (15-17/11/73), εκφωνήτρια του παράνομου ραδιοφωνικού πομπού - Μέλος της Βουλής των Ελλήνων από το 1977 έως το 1993. Κατά την πρώτη της εκλογή, το 1977 σε ηλικία 25 ετών, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποτέλεσε το νεότερο μέλος της Ελληνικής Βουλής που έχει εκλεχθεί ποτέ στην Ελλάδα.
  - Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (1986-1990). Η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
  - Πρόεδρος του Συνασπισμού της "Αριστεράς και της Προόδου" (1991-1993). Η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.

  Επίτροπος Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (2010 - 2014)

  Θέση: Επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος για τους Ωκεανούς του Ιδρύματος The Nature Conservancy. Στην ηγεσία του οργανισμού «The Nature Conservancy» ως «παγκόσμια διευθύνουσα σύμβουλος, αρμόδια για τους ωκεανούς GLOBAL MANAGING DIRECTOR, OCEANS», εργάζεται η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Κομισιόν, Μαρία Δαμανάκη. (Το ίδρυμα είναι της Goldman Sachs).
  Πρωτοβουλίες και Προτάσεις: (μόνο για τους εβραίους και τους μουσουλμάνους - οι καταραμένοι Έλληνες πρέπει να εξολοθρευθούν).
  1989-90: Ως Αντιπρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε σημαντικά μέτρα για τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
  1999: Βραβείο από τον οργανισμό "SOS Racism" για τον αγώνα της εναντίον του ρατσισμού.

  2000: Εύφημο μνεία από το Central Israelite Council of Greece για τις δραστηριότητες της, εναντίον του αντισημιτισμού.
  2004-2005: Σχεδίασε το πλαίσιο του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία

  ΜΑΣΑΕΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.
  Στην Αθήνα πριν λίγο καιρό ο διεθνής εβραίος Σάυλωκ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ.

  Ποιοι του έκαναν το τραπέζι; Το τραπέζι το έκανε ο κουμπάρος του Στέλιος
  Ζαββός και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης,
  Σίμος Κεδίκογλου, ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Φίλιππος Σαχινίδης , Αλέξανδρος Τουρκολιάς, κλπ.

  Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ...
  Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», "ψωμί, παιδεία, ελευθερία" , από το ΚΚΕ μεταπήδησε στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ και μετά στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια με αποθέωση τα βασιλικά και τα πριγκιπικά παλάτια.
  (Ίδρυμα Πρίγκιπας Ἀλβέρτος Β', Το 2006 ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δημιούργησε το Ίδρυμα Πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄, το οποίο ασχολείται με την υποστήριξη βιώσιμων και ηθικών έργων στον κόσμο. Ειδικότερα, το ίδρυμα αυτό ασχολείται με την κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την καταπολέμηση της απώλειας της βιοποικιλότητας και την διαχείριση των υδάτων).

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ.

  ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΑ».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ
  (Βραβεύθηκε από το πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί βίαζε αγοράκια και κοριτσάκια των γκοΐμ, πέντε χρονών).

  Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

  Μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας. Από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Μάη 1968 θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978.

  Το 1984 θα ενταχθεί στους γερμανούς πράσινους. Το 1989 θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των γάλλων πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στη Γερμανία.

  Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

  ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

  Τον Φεβρουάριο του 2012 αναγορεύθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου Αθηνών...

  Ο Κον-Μπεντίτ έχει κάνει μια σειρά από προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το «σεξ με τα παιδιά» στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, κυρίως το 1975 στο βιβλίο του The Great Bazaar (Der grosse Basar), όπου περιγράφει ερωτικές συναντήσεις με παιδιά πέντε ετών την εποχή που ήταν δάσκαλος σε ένα αντι-αυταρχικό νηπιαγωγείο:

  «Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν...».

  «Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά; Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί ...»

  Έχει κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει την παιδοφιλία τουλάχιστον από το 2001. Η διαμάχη αυτή ξαναήρθε στην επιφάνεια το 2013 όταν ο Κον-Μπεντίτ θα λάμβανε το βραβείο Theodor Heuss. Υπήρξε μια διαδήλωση από ακτιβιστές κατά της παιδοφιλίας. Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας αναφέρει ότι το παραπάνω βιβλίο ήταν ο λόγος για την άρνησή του να του δώσει το βραβείο.
  Η υπόθεση προκάλεσε ευρύτερη έρευνα για τον ακτιβισμό υπέρ της παιδοφιλίας που επικρατούσε στο γερμανικό πράσινο κόμμα κατά τη δεκαετία του 1980.

  Ο Κοέν-Μπεντίτ σε ένα γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 1982, περιέγραψε πως γδύθηκε ερωτικά από ένα πεντάχρονο παιδί.
  Είπε ότι το «βρίσκει θαυμάσιο όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι αρχίζει να γδύνεται και ότι είναι ένα «τρελά ερωτικό παιχνίδι».

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

  ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: «ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΒΙΟΣ KAI H ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA) ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


  1. ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
  2. ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA.
  3. ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΩΡΗΔΟΝ.
  4. ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  5. ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
  6. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
  7. ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
  8. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.-
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. «Εγώ», ανέφερε επί του θέματος ο Cohn-Bendit, «θα ήθελα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να χρηματοδοτεί κάθε χρόνο την φοίτηση στο εξωτερικό ενός εκατομμυρίου Ευρωπαίων φοιτητών που, στατιστικά, θα σύναπταν ερωτικές σχέσεις. Τι εθνικότητα θα είχε ο γιός μιας Ολλανδής γεννημένης στο Άμστερνταμ από γονείς Τούρκους και ένα Γάλλος γεννημένος στο Παρίσι από Μαροκινούς γονείς; Ευρωπαϊκή».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον Ιανουάριο του 2012, ο Umberto Eco είχε δηλώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ἐνωση θα έπρεπε να πηγάσει μέσα από μία 'σεξουαλική επανάσταση', προπαιδευτική στον αφανισμό κάθε ταυτότητας ερμηνευμένης ως δυνητικό εμπόδιο στην πορεία της εξάπλωσης της παγκόσμιας αγοράς του καταναλωτισμού και των ελεύθερων επιθυμιών. Ο Umberto Eco είπε πράγματι, ότι η σεξουαλική επανάσταση που γεννήθηκε από την λεγόμενη 'Erasmus Experience' θα έσβηνε κάθε απομεινάρι ταυτότητας και θα διευκόλυνε στην διαμόρφωση μιας ευρωπαϊκής υπηκοότητας πολιτιστικά εναρμονισμένης με τις πολιτικές αρχές της φιλελεύθερης-προοδευτικής αφήγησης: «Ένας Καταλανός φοιτητής συναντά μία νεαρή Φιαμίνγκα, ερωτεύονται, παντρεύονται, γίνονται Ευρωπαίοι όπως τα παιδιά τους. Το Εράσμους θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό. Να περνάς μία χρονική περίοδο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να ενσωματώνεσαι.».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Το Εράσμους είναι, προπάντων, το συνώνυμο μιας αληθινής αντεπανάστασης που έχει ως στόχο να θάψει οποιοδήποτε είδος αγώνα, όχι μόνον της δεξιάς αλλά και κάθε άλλης μη-φιλελεύθερης ιδεολογίας. Η εξάλειψη κάθε παραδοσιακής ταυτότητας θέτει σε κίνδυνο όχι μόνον τα 'συντηρητικά' χαρακτηριστικά των σύγχρονων αστικών κοινωνιών αλλά επίσης και εκείνες τις ιπποτικές αξίες (τιμή, αφοσίωση, αλληλεγγύη, ηρωισμό) του παλαιάς κοπής σοσιαλισμού. Η άνοδος, ακόμη και πολιτική, εκείνων που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους εντός της υποκουλτούρας της γενιάς του Εράσμους θα οδηγήσει, αναπόφευκτα, σε εκείνη την κατεύθυνση που ο Γάλλος φιλόσοφος Olivier Rey αποκάλεσε, στο βιβλίο του 'Χωρίς μέτρο' «η κολασμένη πορεία της προόδου προς το μηδενιστικό βάραθρο της ιστορίας».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Στις ημέρες μας, η 'ενσωμάτωση' είναι συνώνυμο της τυφλής λατρείας προς τον τρόπο ζωής των ευκατάστατων και σνομπ τάξεων των πλανητικών μεγαλουπόλεων (Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη). Να είσαι 'ενσωματωμένος' σημαίνει, ιδιαίτερα για τις νέες γενιές, κυνικές και πλήρως κατακτημένες από την μεταμοντέρνα θρησκεία του χρήματος και της κινητικότητας, να 'είσαι όπως οι άλλοι'. Να ακολουθείς δηλαδή τις ίδιες μόδες όσον αφορά την ενδυμασία και τις μουσικές προτιμήσεις. Επιπρόσθετα σημαίνει να μοιράζεσαι τις ίδιες διασκεδάσεις και να επιθυμείς τα ίδια πράγματα, ανεξάρτητα από την εθνική και πολιτισμική σου καταγωγή.

   Στην εποχή μας, παρατηρούμε μία ξέφρενη κούρσα των νέων γενιών, προς την ένταξη στον πιο επιδεικτικό κομφορμισμό. 'Να είσαι όπως οι άλλοι' είναι πράγματι ο αναγκαίος όρος για να αισθανθείς κοινωνικά αποδεκτός από τους άλλους, δηλαδή ενσωματωμένος και 'μέρος του όλου'.
   Σε μία κοινωνία των αγορών, νεανίζουσα και μετα-ταυτοτική, η κουλτούρα της χωρίς σύνορα διασκέδασης (Erasmus Culture), στην πραγματικότητα χρησιμεύει ως εφαλτήριο για την δημιουργία των απαθών και υποδεέστερων μαζών, όπως δηλαδή θέλει τους νέους Ευρωπαίους του 21ου αιώνα η φιλελεύθερη και αριστερή διανόηση. Στην Ευρωπαϊκή Ἐνωση που έχουν στο μυαλό τους οι ελίτ των Βρυξελών, οι παραδοσιακές ταυτότητες των λαών και των εθνών θα πρέπει να γίνουν απλά τουριστικά αξιοθέατα, που θα αποσκοπούν στην ικανοποίηση των εξωτικών περιπλανήσεων της νέας μεσαίας παγκόσμιας τάξης σε αναζήτηση μαγειρικών και σεξουαλικών συγχρωτισμών με κόσμους που γίνονται αντιληπτοί απλοϊκά ως 'άλλοι'.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 10. Ο Ιμπραήμ όταν ήρθε να καταστείλει την Επανάσταση είχε φέρει μαζί του και αποίκους. Αφού θα μας έσφαζε, για να σιγουρέψει την εξάπλωση του Ισλάμ, θα τους εγκαθιστούσε σαν τους σημερινούς «πρόσφυγες» στην Ελλάδα. Δεν το κατόρθωσε γιατί φέρθηκε ανόητα. Δεν χρειαζόταν κόπους, αλλά τρόπους.
  Αυτό που χρειαζόταν ήταν τα κατάλληλα τουρκοκάναλα ΜΜΕ με τους κατάλληλους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους, τους κατάλληλους δάσκαλους και καθηγητές «διανοητές» στην παιδεία, μερικές ΜΚΟ, ένα - δύο ΕΛΙΑΜΕΠ, ένα χρηματοδότη Σόρος, μερικές μασονικές στοές και ορισμένους κοτζαμπάσηδες πολιτικούς με τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ
  Στην σημερινή Γερμανία υπάρχουν γύρω στα 4 εκατομμύρια τούρκοι μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων έχουν δικαίωμα ψήφου εκεί. Υπάρχουν πάρα πολλοί Τούρκοι δεύτερης και τρίτης γενιάς ακόμα, που έχουν παρεισφρήσει στο γερμανικό πολιτικό σύστημα. Πολλοί Γερμανοί συναναστρέφονται μαζί τους και είναι θαμώνες σε τζαμιά και λατρευτικές τελετές των μουσουλμάνων.

  Πολλοί από αυτούς τους Τούρκους δεύτερης γενιάς κατέχουν σημαντικές θέσεις σε Μ.Μ.Ε της Γερμανίας. Το Αμβούργο έχει περισσότερα τζαμιά από εκκλησίες. Πολύς λόγος από την άλλη γίνεται και για την παρουσία των “γκρίζων λύκων” στη Γερμανία κάτι που έχει επισημανθεί από τις Ισραηλινές κοινότητες εκεί που θεωρούν ότι κινδυνεύουν από την παρουσία τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Bfv που χαρακτηρίζει τους “γκρίζους λύκους” απειλή για την ασφάλεια στην Γερμανία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για παρουσία τους σχεδόν σε όλα τα μεγάλα κόμματα της Γερμανίας …
  Πολλές επίσης είναι και οι καταγγελίες Ελλήνων που ζουν εκεί και αναφέρουν ότι σε οποιαδήποτε ανάρτηση που κάνουν στα Γερμανικά, υποστηρίζοντας την Ελλάδα, αμέσως δέχονται συντονισμένη επίθεση με ύβρεις και σχόλια από δεκάδες έως εκατοντάδες Τούρκους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εφημερίδα «Ντὶ Βέλτ», ὁ Χέρμπερτ Μπρύκε, διευθυντὴς στὸ τμῆμα «Οἰκονομικὴ Ἔρευνα γιὰ τὴν Μετανάστευση καὶ τὴν Ἐνσωμάτωση» τοῦ Πανεπιστημίου Χοῦμπολτ τοῦ Βερολίνου:
  «Was wir in den Gro? stadten sehen, ist kunftig fur das Land normal» (4-11-2019).

  «Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»

  Σὰν παράδειγμα γιὰ αὐτὴν τὴν τάση ἀνέφερε τὴν Φρανκφούρτη:
  «στὴν ὁποία ἤδη σήμερα κάθε δεύτερος κάτοικος ἔχει μεταναστευτικὲς ῥίζες. Στὸ Βερολίνο εἶναι περίπου τὸ 35%. Αὐτὸ ποὺ βλέπουμε σήμερα στὶς μεγαλουπόλεις μελλοντικῶς θὰ εἶναι ἡ εἰκόνα καὶ γιὰ τὴν χώρα συνολικῶς. Καὶ τότε σὲ πόλεις ὅπως ἡ Φρανκφούρτη θὰ ἔχουμε ποσοστὰ μεταναστῶν μεταξὺ 65 καὶ 70%».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...