ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»

 



Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι αναστέλλει κάθε εμπορική συναλλαγή με το Ισραήλ. ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. "Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν, αρκεί να μας δίνει εμπορεύματα". Παρά τις τεταμένες φαινομενικά σχέσεις των δύο κρατών σε διπλωματικό επίπεδο, δεν είχαν σταματήσει μεταξύ τους οι εμπορικές συναλλαγές πολεμικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια του 2024. Η Τουρκία πουλούσε στο Ισραήλ κατασκευαστικά υλικά από χάλυβα, σίδηρο και αλουμίνιο, καύσιμα αεροσκαφών, χρώματα, ηλεκτρικά καλώδια, δομικά υλικά, εύφλεκτες ύλες, εκρηκτικά, απάρτια και ανταλλακτικά, πυρομαχικά, καθώς και βλήματα διαφόρων ειδών και διαμετρημάτων. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ.

 




Μητσοτάκης: Bγήκε βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί – «Βοηθάει και στη χώνεψη»

Ανέβασε φωτογραφία με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Βόλτα με το ποδήλατο βγήκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτησή του στο Instagram, αναφορά στο αρνί, το βασικό έθιμο της Κυριακής τoυ Πάσχα, o Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε για τη βόλτα με το ποδήλατο που «βοηθάει στη χώνεψη».

Ανέβασε, μάλιστα, φωτογραφία με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.


Στην ανάρτηση, ειδικότερα, ο πρωθυπουργός έγραψε το εξής:

«Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. Τζορτζ Ουάσινγκτον: «καμία τιμωρία δεν είναι αρκετά αυστηρή για τον άνθρωπο ο οποίος έχτισε την επιτυχία του πάνω στην καταστροφή της πατρίδος».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...