ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Μαΐου 2024

ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ: "Η ΤΟΡΑ (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ".

 

Η σιχαμερή υποδούλωση των αμερικανών πολιτικών στο εβραϊκό λόμπυ και στο AIPAC: αγκαλιάζουν και φιλούν με λατρεία τις βόμβες ( τις βόμβες ! ) του στρατού των εβραίων. Ξεπερνούν και τα αφεντικά τους σε φανατισμό. Η ψυχολογία του δούλου και προδότη. H ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΙ ΧΕΪΛΙ ΕΓΡΑΨΕ (ξεδιάντροπα) ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ – (ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ;)». ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. Φαντάζεστε αμερικανό βουλευτή να γράφει τέτοια συνθήματα σε ελληνικές βόμβες; Ούτε εμείς θα του το επιτρέπαμε.


Οι διαταγές του Ιεχωβά της Παλαιάς Διαθήκης πού εφαρμόζουν και σήμερα οι ιουδαίοι και οι μουσουλμάνοι: Το να σκοτώνουν τα παιδιά των εχθρών τους είναι αποδεκτό στον πολιτισμό τους. Να σκοτώνουν τα παιδιά των εχθρών τους είναι διαταγή του θεού τους γραμμένη στα ιερά τους βιβλία.

0:37 / 0:58

   Ο Άγιος άνθρωπος του Ιεχωβά. Το βιβλίο ΤΟΡΑ (Πεντάτευχος - Παλαιά Διαθήκη) που λέει να σκοτώνεις τα παιδιά και τις γυναίκες των εχθρών σου είναι και ιερό βιβλίο των εξεβραϊσμένων Ελλήνων, των Ρωμιών...


Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu   (Βενιαμίν  Νετανιάχου)  είχε διορίσει  την Ayelet Shaked   (Αγιαλέτ  Σάκεντ)  ως Υπουργό Δικαιοσύνης στην τέταρτη  κυβέρνησή του. Η Shaked  είναι μέλος της Κνεσέτ (Βουλή), και αντιπροσώπευε τότε το ακροδεξιό κόμμα Habayit Hayehudi («Εβραϊκό Σπίτι»). Είναι γνωστή για τις ακραίες "ναζιστικές" απόψεις της.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2014 στην επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα, η βουλευτής  Shaked  ζήτησε την  γενοκτονία των Παλαιστινίων.

 Σε μια δημοσίευση στο Facebook, την 17η Ιουλίου  2014, μια ημέρα πριν Ισραηλινοί  εξτρεμιστές απαγάγουν τον Παλαιστίνιο έφηβο Muhammad Abu Khdeir και τον κάψουν ζωντανό, η βουλευτής υποστήριξε ότι ”το σύνολο του παλαιστινιακού λαού είναι ο εχθρός” και απηύθυνε έκκληση για την καταστροφή του, «συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των γυναικών του, των πόλεων και των χωριών του, της περιουσίας και των υποδομών του».

 


Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Η  υπουργός  Δικαιοσύνης  του  Ισραήλ  Αγιελέτ Σάκεντ (Ayelet Shaked)  προτείνει:

«Πρέπει να σκοτώσουμε τις Παλαιστίνιες μανάδες, έτσι ώστε να μην γεννηθούν νέα μικρά φίδια... Πρέπει να πεθάνουν και τα  σπίτια τους να εξαφανιστούν, έτσι δεν  θα δουν το φως νέοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας».

 

ΠΩΣ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ  Η  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟΥ  

ΙΣΡΑΗΛ  ΤΗΝ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.  

ΕΧΟΥΝ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΟΙ  ΓΡΑΠΤΕΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ  ΤΗΣ. 

Η Ayelet Shaked αργότερα διέγραψε αυτό που είχε γράψει, το οποίο συγκέντρωσε 1.000 like και κοινοποιήσεις και όχι πριν αρχειοθετηθεί.

Το παρακάτω είναι μια μετάφραση των  γραπτών  της:   

 

«Ο  Παλαιστινιακός  λαός έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον μας, και πρέπει να απαντήσουμε με πόλεμο. Όχι μια επιχείρηση, όχι μια αργή κίνηση, όχι χαμηλής έντασης, όχι ελεγχόμενη κλιμάκωση, όχι καταστροφή των υποδομών της τρομοκρατίας, όχι στοχευμένες δολοφονίες. Αρκετά με τις πλάγιες αναφορές. 

Αυτό είναι ένας πόλεμος. Οι λέξεις έχουν νόημα. Αυτό είναι ένας πόλεμος. Δεν είναι ένας πόλεμος κατά της τρομοκρατίας  και όχι ένας πόλεμος κατά των εξτρεμιστών  και δεν είναι καν ένας πόλεμος εναντίον της Παλαιστινιακής Αρχής. Αυτά τα δύο είναι μορφές αποφυγής της πραγματικότητας. Αυτό είναι ένας πόλεμος μεταξύ δύο ανθρώπων. 

Ποιος είναι ο εχθρός; Ο παλαιστινιακός λαός. Γιατί; Ρωτήστε τους, αυτοί άρχισαν. 

Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο για μας να ορίσουμε την πραγματικότητα με τις απλές λέξεις που η γλώσσα θέτει στη διάθεσή μας. Γιατί πρέπει να σκαρφιζόμαστε ένα νέο όνομα για τον πόλεμο κάθε δεύτερη εβδομάδα, μόνο και μόνο για να αποφύγουμε να τον αποκαλέσουμε με το όνομά του. 

Τι είναι τόσο τρομακτικό στο να καταλάβουμε ότι το σύνολο του παλαιστινιακού λαού είναι ο εχθρός; 

Κάθε πόλεμος είναι ανάμεσα σε δύο λαούς, και σε κάθε πόλεμο οι άνθρωποι που ξεκίνησαν τον πόλεμο, όλος ο λαός, είναι ο εχθρός. Μια δήλωση του πολέμου δεν είναι έγκλημα πολέμου. Το να ανταποκρίνεσαι με πόλεμο σίγουρα δεν είναι. Ούτε είναι η χρήση της λέξης «πόλεμος», ούτε ο σαφής ορισμός του ποιος είναι ο εχθρός.  Au contraire: η ηθική του πολέμου (ναι, υπάρχει τέτοιο πράγμα) βασίζεται στην παραδοχή ότι υπάρχουν πόλεμοι σε αυτόν τον κόσμο, και ότι ο πόλεμος δεν είναι η φυσιολογική κατάσταση των πραγμάτων, και ότι σε πολέμους ο εχθρός είναι συνήθως ένας ολόκληρος λαός, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των γυναικών του, των πόλεων και των χωριών του, της περιουσίας και των υποδομών του. 

Και η ηθική του πολέμου γνωρίζει ότι δεν είναι δυνατόν να μην πληγώσεις τους αμάχους του εχθρού. Δεν καταδικάζει τη βρετανική Πολεμική Αεροπορία, η οποία βομβάρδισε και κατέστρεψε εντελώς τη γερμανική πόλη της Δρέσδης, ή τα αεροπλάνα των ΗΠΑ που κατέστρεψαν τις πόλεις της Πολωνίας και κατέστρεψαν το ήμισυ της Βουδαπέστης, μέρη του οποίου οι κάτοικοι ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα στην Αμερική, αλλά που έπρεπε να καταστραφούν για να κερδίσει τον πόλεμο ενάντια στο κακό. 

Τα ήθη του πολέμου δεν απαιτούν ότι η Ρωσία πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη, αν και βομβαρδίζει και καταστρέφει τις πόλεις και τις γειτονιές στην Τσετσενία. Δεν καταγγέλλει η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών για τη δολοφονία εκατοντάδων αμάχων στην Αγκόλα, ούτε τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που βομβάρδισαν τον Μιλόσεβιτς στο Βελιγράδι, μια πόλη με ένα εκατομμύριο πολίτες, ηλικιωμένους, βρέφη, γυναίκες και παιδιά. Τα ήθη του πολέμου δέχονται ως σωστά, κατ ‘αρχήν, όχι μόνο πολιτικά, το τι έχει κάνει η Αμερική στο Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών βομβαρδισμών κατοικημένων τόπων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός ρεύματος προσφύγων από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που διέφυγαν τη φρίκη του πολέμου, για χιλιάδες από τους οποίους δεν υπάρχει σπίτι για να επιστρέψουν.

 

Και στον πόλεμο μας, αυτό είναι επταπλάσια πιο σωστό, επειδή οι στρατιώτες του εχθρού κρύβονται μεταξύ του πληθυσμού, και είναι μόνο μέσω της στήριξής του ότι μπορεί να αγωνιστεί. Πίσω από κάθε τρομοκράτη βρίσκονται δεκάδες άνδρες και γυναίκες, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες. Ηθοποιοί στον πόλεμο είναι εκείνοι που υποκινούν στα τζαμιά, που γράφουν τα δολοφονικά προγράμματα σπουδών για τα σχολεία, που δίνουν καταφύγιο, που παρέχουν οχήματα, καθώς και όλοι όσοι τους τιμούν και τους δίνουν ηθική υποστήριξη. Είναι όλοι μαχητές του εχθρού, και το αίμα τους θα είναι στα κεφάλια όλων τους. Αυτό τώρα περιλαμβάνει επίσης τις μητέρες των μαρτύρων, που τους στέλνουν στην κόλαση με λουλούδια και φιλιά. Θα πρέπει να ακολουθούν τους γιους τους, τίποτα δεν θα ήταν πιο δίκαιο. Θα πρέπει να πάνε, όπως και τα φυσικά τους σπίτια στα οποία μεγάλωσαν τα φίδια.


Διαφορετικά, περισσότερα μικρά φίδια θα μεγαλώσουν εκεί.”

 
 

 

Έχει σημασία το γεγονός ότι οι Εβραίοι θέλουν να σκοτώσουν όλους τους μουσουλμάνους αλλα ταυτόχρονα είναι η κινούσα δύναμη διεθνώς που τους κουβαλούν στην Ευρώπη. 

 «Νομίζω πως ο αντισημιτισμός υφίσταται αναζωπύρωση, γιατί η Ευρώπη δεν έχει μάθει να είναι πολυπολιτισμική. Εμείς πρέπει να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον οδυνηρό μετασχηματισμό. Η Ευρώπη δεν πρόκειται ποτέ να είναι οι μονολιθικές κοινωνίες πού ήταν κάποτε.

Οι Εβραίοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του τεράστιου μετασχηματισμού της.
Θα δυσανασχετήσουν πολλοί λόγω αυτού του πρωταγωνιστικού μας ρόλου, αλλά χωρίς αυτόν τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο και χωρίς αυτόν τον μετασχηματισμό η Ευρώπη θα πεθάνει».


Ιουδαία Barbara Lerner Spectre
Αμερικανίδα ιδρυτική διευθύντρια του Paideia, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Εβραϊκών Σπουδών στη Σουηδία

 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...