ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαΐου 2024

Χαράλαμπος Γιώτης: "Τεράστια τιμή και συγκίνηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδελφό Ηλία Κασιδιάρη Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης του, για την πατρίδα για τα παιδιά μας και για τον ίδιο που ζει τα καλύτερα του χρόνια στο γκουαντάναμο της ευρώπης επειδή δεν προσκύνησε".




Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ε.Α. ΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024.

 


Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.



 Χαράλαμπος Γιώτηςστο X: ""ΈναΜεγάλο ευχαριστώ γιαΤην τιμή που μουΚάνει οΑδελφός Η. Κασιδιάρης Μου προσδίδει ένα τεράστιο χρέος προς τηνΠατρίδα ταΠαιδιά μας τουςΈλληνες και τον άνθρωπο που στα καλύτερά του χρόνια είναι πολιτικός κρατούμενος ενός ανάλγητου και ανθελικού καθεστώτος https://t.co/PRzN3aYuHY / X (twitter.com)



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...