ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Ιουλίου 2023

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ - ΜΜΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ" - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; Ο Ιουδαίος επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ, ουσιαστικά ο υπερπρωθυπουργός της χώρας, επέβαλε πλήρη σιγή: "ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ". ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ" ΑΠΟ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ". ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την άλλη μέρα το θέμα θα κλείσει απότομα με πλήρη σιγή και κανείς δεν θα ξανααναφερθεί σ'αυτό. Έτσι τακτοποιούνται οι υποθέσεις σε μια Μπανανία του Κορλεόνε.




Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ε.Α. ΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024.



ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗΝ 1400ή.Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1973 ήταν ανάμεσα στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Ο καθηγητής και πρύτανις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ιωάννης Θεοφανόπουλος το 1932 ανέλαβε διευθυντής του μηχανουργικού εργοστασίου-εργαστηρίου της Σχολής, προώθησε την κατασκευή του πρώτου τετράχρονου κινητήρα Diesel στη Σχολή, ισχύος 5 ίππων, και πρωτοστάτησε στην επέκταση του Μηχανουργείου στην οδό Τοσίτσα. Βασικό του έργο θεωρούνται τα «Στοιχεία Μηχανών και Εμβολοφόρων Αντλιών». Το 2023, σε 50 χρόνια, οι "έλληνες πολιτικοί" και οι κομμουνιστές έφεραν το Πολυτεχνείο στην 347η θέση.


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ) ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ. ΣΠΕΥΔΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΒΡΑΔΕΩΣ; Περιμένουν γραμμή για να μιλήσουν για το Αιγαίο; Από πού;




ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΓΚΡΗΝΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΙΤΑΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΤΩΧΗ...




ΕΔΩ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" ΤΟΝ  ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ΝΕΛΣΩΝ ΜΑΝΤΕΛΑ 


             ΕΔΩ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ


Ο Ιουδαίος Stan Greenberg, ο "Aμερικανός" υπήκοος και ο επικοινωνιολόγος (υπερπρωθυπουργός) της οικογένειας Μητσοτάκη. 

Ο Ιουδαίος Stan Greenberg είναι γεννημένος στήν Φιλαδέλφεια  το 1945 και σύζυγός του είναι μία εξόχως διάσημη πολιτικός στις ΗΠΑ, η θεωρουμένη πολύ εύπορη Γερουσιαστής Ρόζα ντέ Λάουρο, ιταλικής καταγωγής, "δημοκρατική", υπέρμαχος των αμβλώσεων. Ο Ιουδαίος σημάδεψε καλά και πήρε προίκα μια τεράστια περιουσία.

Ο Γκρίνμπεργκ σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι (Φλώριδα) και έκανε το διδακτορικό του στο πανάκριβο Χάρβαντ.

Την σύσταση στην οικογένεια Μητσοτάκη για να προσλάβει τον Ιουδαίο Γκρίνμπεργκ την έκανε ο επικοινωνιολόγος του Αντώνη Σαμαρά  Ζάν Κοέν, άλλος Ιουδαίος.

Πρώτος διάσημος πελάτης του Γκρίνμπεργκ ήταν ο Εβραίος Ραββίνος Τζό Λίμπερμαν, που κατάφερε να εκλεγεί στήν αμερικανική Γερουσία το 1988.

Από εκεί λέγεται ότι τον γνώρισε και ο Μπίλ Κλίντον και τον προσέλαβε, ενώ στον κατάλογο πελατών του ήταν επίσης ο Νοτιοαφρικανός αντιρατσιστής Νέλσον Μαντέλα, ο Τόνυ Μπλέρ στην Αγγλία, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ  Άλ Γκόρ, ο πρώην ΥΠΕΞ Τζών Κέρρυ, αλλά και ο πρώην Γερμανός Καγκελλάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ.

ΠΟΙΟΥΣ άλλους πελάτες έχει ο ίδιος επικοινωνιολόγος κατά την Βικιπαίδια;

"Greenberg’s current and former corporate clients include British Petroleum, British Airways, Monsanto Company (!) and General Motors".





ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ) Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

 

Ο Μητσοτάκης δεν έδωσε ποτέ στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν στη διαφημιστική του εκστρατεία, παρά το σοβαρό ζήτημα διαφάνειας που εγείρεται.

Τα ΜΜΕ εξακολουθούν να χρηματοδοτούνται επιλεκτικά χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα, με μοναδικό κριτήριο το αν είναι φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση ή όχι. Έτσι λοιπόν καταντήσαμε να παρακολουθούμε καθεστωτικά, "καλοταϊσμένα" ΜΜΕ που δεν ακούνε, δεν βλέπουν και φυσικά δεν μιλούν.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μητσοτάκη με λεφτά του ελληνικού λαού και χωρίς καμία διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων, έχτισε ανενόχλητη και προκλητική το πελατειακό της κράτος και εξασφάλισε έτσι την επικοινωνιακή της προπαγάνδα.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μητσοτάκη επένδυσε πολιτικά στα social media πριν από τις τριπλές εκλογές του 2019, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το YouTube, στο οποίο τότε είχε εξαγοράσει όλο τον διαφημιστικό χρόνο, “βάφοντάς” τον στα χρώματά της οικογένειας και ξοδεύοντας συνολικά στην Google το αστρονομικό ποσό των 648.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, απορίας άξιο είναι το πώς ένα κόμμα (που διευθύνεται από μία οικογένεια), υπερχρεωμένο μέχρι τα μπούνια, βρήκε τόσα χρήματα για διαφήμιση, ενώ δεν είχε αποπληρώσει τα χρέη του, τα οποία, σύμφωνα με τον ισολογισμό του κόμματος για το 2019, ανέρχονταν στο υπέρογκο ποσό των 308,7 εκατομμυρίων ευρώ και σήμερα κανένας δεν γνωρίζει πόσα χρωστάει, εκτός των τραπεζιτών, που με νόμο απαλλάχθηκαν από ευθύνες χρηματοδότησης της οικογένειας.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


19 σχόλια:

  1. «Σπαρτιάτες»: Τεράστια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα τα αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν.
    «Οι "Πρέσπες του Αιγαίου" έρχονται, θα είναι οδυνηρές για το ελληνικό έθνος και θα αποτελέσουν μέγιστη εθνική μειοδοσία», αναφέρει το κόμμα "Σπαρτιάτες" σε σημερινή ανακοίνωσή του για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής αποτελούν «μια τεράστια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα».

    «Η προσωρινή υποκριτική κάμψη της τουρκικής επιθετικότητας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ειλικρινούς συνεργασίας κι επίλυσης της μίας και μοναδικής διαφοράς μας (υφαλοκρηπίδα - ΑΟΖ)» αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση και κατηγορεί παράλληλα τον πρωθυπουργό για την στάση του σε μια σειρά από θέματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υποστηρίζοντας ότι αντί να ζητήσει την επίλυσή τους «ενεργοποιεί πολλαπλούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία».

    «Και όχι μόνο αυτό» συνεχίζει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας ότι «Επισημοποίησε την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, που εδώ και μήνες, υποκριτικά αρνείται».

    Οι θέσεις των «Σπαρτιατών» είναι ξεκάθαρες, σημειώνει η ανακοίνωση αναφέροντας την «Άμεση οριοθέτηση Α.Ο.Ζ. με την Κύπρο με την αρχή της μέσης γραμμής» και την «Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, σε όλα τα πελάγη μας και αντιστοίχιση με τον εθνικό εναέριο χώρο».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  2. Προσφυγή στο εκλογοδικείο για τους Σπαρτιάτες μέχρι το μεσημέρι της 14ης Ιουλίου 2023 – Εμφιετζόγλου και Μπογδάνος επιδιώκουν συνεργασία.
    Στη Νέα Δημοκρατία συνειδητοποιούν ότι οποιαδήποτε προσφυγή θα είναι ατελέσφορη, νομικά έωλη, και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει καμία προσφυγή κατά των Σπαρτιατών
    Έως το μεσημέρι της 14ης Ιουλίου 2023 μπορούν τα κόμματα, δυνητικά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, να προσφύγουν στο εκλογοδικείο, δηλαδή στο ανώτατο Δικαστήριο, εναντίον του εθνικού κόμματος Σπαρτιάτες.
    Ωστόσο, μετά από συγκέντρωση διαφόρων στοιχείων στη Νέα Δημοκρατία συνειδητοποιούν ότι οποιαδήποτε προσφυγή θα είναι ατελέσφορη, νομικά έωλη, και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει καμία προσφυγή κατά των Σπαρτιατών.
    Επί της ουσίας η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο αναγνωρίζει ότι ο Βασίλης Στίγγας είναι ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και δεν υποκρίνεται μυστικός αρχηγός ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως αρχικώς είχαν υπαινιχθεί.
    Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά τις 14 Ιουλίου δεν μπορεί κανένα κόμμα να προσφύγει κατά των Σπαρτιατών καθώς η προθεσμία είναι οριοθετημένη έως 15 εργάσιμες ημέρες.

    Τι θα συμβεί με τη χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ

    Ένα βασικό θέμα το οποίο θα δείξει και τη στάση των υπολοίπων κομμάτων έναντι των Σπαρτιατών είναι και αυτό της χρηματοδότησης ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.
    Με βάση ορισμένες ενδείξεις, η πλευρά Βορίδη που επίσης συνεχίζει να είναι εχθρική προς τους Σπαρτιάτες, τάσσεται κατά της καταβολής της χρηματοδότησης, αλλά αυτό είναι και παράνομο και αντισυνταγματικό.
    Η πλειοψηφία των μελών του κοινοβουλίου, αλλά και εντός της Νέας Δημοκρατίας, τάσσεται υπέρ της αναλογικής καταβολής της χρηματοδότησης στα κόμματα.

    Εμφιετζόγλου και Μπογδάνος θέλουν συνεργασία με τους Σπαρτιάτες

    Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Βασίλη Στίγγα, προέδρου των Σπαρτιατών, και του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης, (0,5% στις πρόσφατες εκλογές) θεωρήθηκε ότι αποτελεί έναυσμα ώστε ο Εμφιετζόγλου να προσαρτηθεί στους Σπαρτιάτες, αλλά βάση ορισμένες ενδείξεις δεν φαίνεται αυτό τόσο ρεαλιστικό σενάριο, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί.
    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελε να συνεργαστεί με τους Σπαρτιάτες.
    Η άποψη του ΒΝ είναι ότι σε μια προσπάθεια προσέλκυσης του δεξιού χώρου όλα τα στελέχη είναι καλοδεχούμενα μεν αλλά ο βασικός στόχος των Σπαρτιατών δεν μπορεί να είναι τα μικρά κόμματα που απέτυχαν να εκλεγούν αλλά ένα ποσοστό της τάξεως του 5% με 10% που αφορά τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως δεξιούς και θα μπορούσαν να αποτελέσουν δυνητικά ψηφοφόροι των Σπαρτιατών.

    Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, μία δημοσκόπηση δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να έχει κερδίσει μία μονάδα, από το 40% στο 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί από το 17,8% στο 12% και από μία μονάδα να κερδίζουν τα μικρά κόμματα, με τους Σπαρτιάτες να πηγαίνουν από το 4,6% στο 5,5%.
    Ωστόσο το ποσοστό των αναποφάσιστων έχει εκτοξευθεί.

    Οι δημοσκοπήσεις όμως περισσότερο αποτελούν απόρροια κεκτημένης ταχύτητας του εκλογικού σώματος, αφού μόλις πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν εκλογές και προφανώς Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τις δημοσκοπικές επιδόσεις των κομμάτων.

    www.bankingnews.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητσοτάκης: «Θα συζητήσω συμφωνία που μπορεί να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κρατιέται. Θέλει να προδώσει εδώ και τώρα. Γι αυτό μας έστελνε χαιρετίσματα από το Ιστανμπούλ. Κάτι έχει πάθει όμως και το μυαλό των ρωμιών εδώ και 50 χρόνια. Σχεδόν κανένας δεν θεώρησε ότι κάτι συμβαίνει με αυτό το χαιρετίσματα από το Ιστανμπούλ. Κάποτε θα ξέσπαγαν θυελλώδεις διαμαρτυρίες και πολιορκία του σπιτιού του προδότη.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Εξερράγη βόμβα έξω από τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος στην Αχαρνών – Ακολούθησε και δεύτερη ελεγχόμενη έκρηξη. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. Ένα 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στο Ωραιόκαστρο μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε διακοπές σε περιοχή του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.

    Μετά από έξοδο της πήγε για φαγητό όπου κατανάλωσε την μοιραία τροφή.

    Όταν έδωσε την παραγγελία της, ρώτησε εάν περιείχε το απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό η συγκεκριμένη τροφή και σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, της απάντησαν απο το κατάστημα πως δεν την περιέχει και έτσι ήσυχη το κατανάλωσε.

    Σε σύντομο χρονικό διάστημα παθαίνει αλλεργικό σοκ. Το ασθενοφόρο κατέφτασε μετά από 45 λεπτά, αλλά ήταν πλέον αργά.
    Τα ακριβή αίτια θανάτου θα φανούν από την νεκροψία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρήτη: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 17χρονος που έκανε μπάνιο. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
      Το περιστατικό συνέβη στις Γούβες Ηρακλείου.
      Ένας έφηβος 17 ετών έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στην περιοχή των Γουβών.

      Ο ανήλικος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απολάμβανε το μπάνιο του, αλλά δυστυχώς, βρέθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, χωρίς τις αισθήσεις του…
      Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για την ώρα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "συνάντησε" τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ο οποίος τον ρώτησε πού είναι ο Δένδιας (και ο Ρότσιλντ).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρήτη: Παραμένει διασωληνωμένος ο 10χρονος – Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα με το jet ski. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
      Το παιδί αλλά και ο ενήλικας που το συνόδευε τραυματίστηκαν όταν το τζετ σκι καρφώθηκε σε μία ξύλινη παράγκα.
      Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενο στο ΠΑΓΝΗ το ανήλικο αγόρι που ενεπλάκη σε ατύχημα με jet ski στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Κρήτη.

      Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που διασώστες μαζί με εθελοντές μεταφέρουν τον 10χρονο και τον 33χρονο ενήλικα που οδηγούσε το ταχύπλοο σκάφος, που τραυματίστηκαν.

      Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί καθόταν μπροστά στο jet ski, που οδηγούσε οικογενειακός φίλος και ενώ πλησίαζε στην παραλία εντελώς αδικαιολόγητα ανέπτυξε ταχύτητα.
      «Δεν σταμάταγε, δεν έκοβε ταχύτητα και ξαφνικά βγαίνει έξω. Ούτε σταμάτησε πουθενά και έγινε η σύγκρουση. Το παιδί φώναζε, πόναγε», είπε στην κάμερα του Alpha αυτόπτης μάρτυρας.

      Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης jet ski προσπάθησε, όπως λέει στον Alpha να σταματήσει τη λειτουργία του, αλλά η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη, που αυτό στάθηκε αδύνατο.

      «Με 20 μίλια πήγαινε. Όλα τα μέτρα ασφαλείας είχαν τηρηθεί. Το τζετ σκι έχει τηλεχειριστήριο που το ελέγχεις από μακρυά, έχει quick stop κουμπί όταν πέσει κάτω. Ήρθε εδώ με ταχύτητα, πήγε να σταματήσει, το έσβησα με το χειριστήριο, αλλά ωστόσο είχε αναπτύξει ταχύτητα και πετάχτηκε έξω», εξήγησε.

      Το παιδί αλλά και ο ενήλικας που το συνόδευε τραυματίστηκαν όταν το τζετ σκι καρφώθηκε σε μία ξύλινη παράγκα.

      Σε μικρή απόσταση βρισκόταν γιατρός, ο οποίος έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες.

      «Όταν έφτασα στο σημείο ήταν ξαπλωμένος ο ενήλικας δίπλα στο τζετ σκι με το κεφάλι προς τα πίσω και το παιδί ξαπλωμένο πάνω στο τζετ σκι και οι δύο αιμόφυρτοι από το πρόσωπο και από το αυτί. Ξεκίνησα διαδικασία να αναγνωρίσω τι συμβαίνει, ποιον θα βοηθήσω πρώτα, πώς θα σταθεροποιήσουμε το παιδί και τον ενήλικα, πώς θα τους μεταφέρουμε ασφαλώς, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού», λέει χαρακτηριστικά.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο: Νεκρός ένας 28χρονος. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
      Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
      Νεκρός είναι ένας 28χρονος, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο.

      Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6:00 στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Χερσονήσου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

      Μια μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο 28χρονος δικυκλιστής να τραυματιστεί θανάσιμα.
      Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο νεαρό άνδρα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Τι είναι η Ομοκυστεΐνη του αίματος και γιατί πρέπει να προσέχετε τις υψηλές τιμές.
    Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι χημικές ουσίες στο αίμα, που βοηθούν στη δημιουργία πρωτεϊνών.

    Η βιταμίνη Β12, η βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη Β9 (φυλλικό οξύ) διασπούν την ομοκυστεΐνη, για να δημιουργήσουν άλλες χημικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός.

    Τι κάνει η ομοκυστεΐνη

    Όταν αλληλεπιδρά με τις βιταμίνες Β, μετατρέπεται σε δύο ουσίες:

    -Μεθειονίνη: Απαραίτητο αμινοξύ και αντιοξειδωτικό που συνθέτει (δημιουργεί) πρωτεΐνες
    -Κυστεΐνη: Μη απαραίτητο αμινοξύ, συντίθεται από τη μεθειονίνη, μειώνει τη φλεγμονή και αυξάνει την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων του ανοσοποιητικού και την υγεία του ήπατος

    Τι συμβαίνει εάν έχω υπερβολική ομοκυστεΐνη;
    Ζ.Π.

    Σε ένα υγιές άτομο, τα επίπεδα ομοκυστεΐνης είναι περίπου 5-15 μικρογραμμομόρια ανά λίτρο (mcmol/L). Σχεδόν όλη αυτή η ομοκυστεΐνη μετατρέπεται σε άλλες πρωτεΐνες.

    Εάν έχετε περισσότερα από 50 mcmol/L, η περίσσεια ομοκυστεΐνης μπορεί να βλάψει την επένδυση των αρτηριών. Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε θρόμβους αίματος (απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων) και κατ’ επέκταση σε σημαντική αύξηση του κινδύνου καρδιακής προσβολής.

    Ποιες καταστάσεις και διαταραχές επηρεάζουν την ομοκυστεΐνη;

    Κανονικά η ομοκυστεΐνη διασπάται σε άλλες ουσίες και μόνο μικρές ποσότητες παραμένουν στο αίμα. Ορισμένες καταστάσεις παρεμβαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία και σας αφήνουν με υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης.

    Μπορεί να έχετε υπερβολική ομοκυστεΐνη στο αίμα σας εάν έχετε:


    -Ελλείψεις σε βιταμίνες Β12, Β6 ή φυλλικό οξύ
    -Καρδιακή νόσο
    -Σπάνιες κληρονομικές ασθένειες, όπως η ομοκυστινουρία (όταν το σώμα δεν μπορεί να επεξεργαστεί την μεθειονίνη)

    Ποιοι είναι οι κίνδυνοι των υψηλών επιπέδων ομοκυστεΐνης;

    Χωρίς θεραπεία, τα αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία. Η υπερβολική ποσότητα ομοκυστεΐνης αυξάνει τον κίνδυνο για τα εξής:

    -Θρόμβοι αίματος
    -Άνοια
    -Έμφραγμα
    -Καρδιακή νόσος
    -Οστεοπόρωση
    -Εγκεφαλικό επεισόδιο

    Πώς μπορώ να ξέρω αν χρειάζομαι εξέταση για την ομοκυστεΐνη;

    Μπορεί να χρειαστείτε μια εξέταση ομοκυστεΐνης εάν διατρέχετε υψηλό κίνδυνο καρδιακής νόσου. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε μια εξέταση αίματος ομοκυστεΐνης εάν έχετε συμπτώματα ανεπάρκειας βιταμίνης Β. Τα κοινά συμπτώματα σε αυτήν την περίπτωση είναι:

    -Ζάλη
    -Κούραση
    -Μυϊκή αδυναμία
    -Χλωμή επιδερμίδα
    -Μυρμήγκιασμα στα άκρα (πόδια και χέρια)
    -Πόνος στη γλώσσα ή στο στόμα

    Πώς μπορώ να διατηρήσω σε υγιή επίπεδα την ομοκυστεΐνη;

    Εάν έχετε υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει την λήψη συμπληρωμάτων με:

    -Βιταμίνη Β6
    -Βιταμίνη Β12
    -Φολικό οξύ (η ανθρώπινη μορφή φυλλικού οξέος)

    Η αύξηση της πρόσληψης βιταμινών από μόνη της δεν μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Αυτό επιτυγχάνεται αν επιπροσθέτως τηρήσετε τα εξής:

    -Αποφυγή ή διακοπή του καπνίσματος
    -Κατανάλωση λιγότερο από 2.300 mg νατρίου (αλάτι) ημερησίως
    -Άσκηση τουλάχιστον 3-5 φορές την εβδομάδα
    -Διαχείριση της αρτηριακής σας πίεσης
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι στο μυαλό του Μητσοτάκη αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος:
    Όταν έμαθε ότι ο Τσίπρας θα κάνει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ πρέπει να θίχτηκε η μεγαλομανία του. Τέτοια ιστορική καταξίωση ο «καταληψίας»;
    Τότε θα ορκίστηκε να πάρει ρεβάνς με μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, με την "επίλυση" των ελληνοτουρκικών. Έτσι ξεκίνησε να κάνει υποχωρήσεις προς τον Ερντογάν σε μια διαπραγμάτευση που δεν ξεκίνησε ακόμη και δεν ξέρει ούτε τι θέμα έχει. Ή μήπως ξέρει;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΟΣΤΡΑΤΕ;
    (Σήμερα, στα Γερμανικά η λέξη Herostrat δηλώνει τον εγκληματία που «διψά για δόξα», ενώ ο όρος Herostratic fame στην Αγγλική γλώσσα δηλώνει την «δόξα με κάθε μέσο»).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ινδία: Εκτοξεύει πύραυλο στον νότιο πόλο της Σελήνης. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ.
    Το σκάφος προσεδάφισης σύμφωνα με αξιωματούχους, θα φτάσει στις 23 με 24 Αυγούστου.

    Η Ινδία πρόκειται να εκτοξεύσει σήμερα έναν ακόμη πύραυλο για τη Σελήνη με την τρίτη της αποστολή στον δορυφόρο της Γης να αφορά αυτή την φορά την εξερεύνηση του νοτίου πόλου.

    Το σκάφος Chandrayaan-3 με έναν τροχιοδρόμο, ένα σκάφος προσεδάφισης και ένα ρόβερ αναμένεται να απογειωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής από το διαστημικό κέντρο Sriharikota.

    Το σκάφος προσεδάφισης, σύμφωνα με αξιωματούχους, θα φτάσει στη Σελήνη στις 23 με 24 Αυγούστου.

    Το Chandrayaan-3, το τρίτο στο πρόγραμμα σεληνιακής εξερεύνησης της Ινδίας, θα βασιστεί στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των δύο προηγούμενων αποστολών της στη Σελήνη.
    Η νέα εκτόξευση έρχεται 13 χρόνια μετά την πρώτη αποστολή της χώρας στη Σελήνη το 2008, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε «η πρώτη και πιο λεπτομερής έρευνα για νερό στη σεληνιακή επιφάνεια» ενώ διαπιστώθηκε «ότι η Σελήνη έχει ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας», σύμφωνα με τον διευθυντή του προγράμματος Chandrayaan-1, δήλωσε ο Mylswamy Annadurai.

    Το Chandrayaan-2 το οποίο περιλάμβανε επίσης έναν τροχιοδρόμο, ένα σκάφος προσεδάφισης και ένα ρόβερ εκτοξεύτηκε τον Ιούλιο του 2019. Ο τροχιοδρόμος του συνεχίζει να κάνει κύκλους και να μελετά τη Σελήνη ακόμη και σήμερα, αλλά το σκάφος προσεδάφισης μαζί με το ρόβερ απέτυχε να κάνει ομαλή προσγείωση και συνετρίβη.

    Ο επικεφαλής του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας δήλωσε ότι έχουν μελετήσει προσεκτικά τα δεδομένα από την τελευταία συντριβή και έχουν πραγματοποιήσει ασκήσεις προσομοίωσης για να διορθώσουν τις δυσλειτουργίες.

    Το Chandrayaan-3, το οποίο ζυγίζει 3.900 κιλά και κόστισε 75 εκατομμύρια δολάρια έχει τους «ίδιους στόχους» με τον προκάτοχό του, να εξασφαλίσει δηλαδή μια ομαλή προσεδάφιση στην επιφάνεια της Σελήνης.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Αγώνας συνεχίζεται!

    Έλληνες 14/07/2023


    Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θέλει να διαβεβαιώσει με κάθε τρόπο τα μέλη και τους φίλους του, ότι ο αγώνας μας για εθνική απελευθέρωση καθώς και για τη δικαίωση του Ιδρυτή μας Ηλία Κασιδιάρη, συνεχίζεται όπως και πριν και δεν σταμάτησε ποτέ.

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης στήριξε το κόμμα «Σπαρτιάτες» με την ψήφο του χαρίζοντας ουσιαστικά την είσοδό του στη Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Ευχόμαστε η συνεισφορά του κόμματος αυτού στη μάχη για την Ελλάδα και το Έθνος των Ελλήνων να είναι θετική και να αποδειχθεί ότι η στήριξη του Ιδρυτή μας σε αυτό ήταν ορθή.

    Σε κάθε περίπτωση, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζει κανονικά τη δράση του κινητοποιώντας όλους όσοι το πιστεύουν και το υποστηρίζουν στον εθνικό σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από μία εθνική κυβέρνηση η οποία θα πραγματοποιήσει το όνειρο των Ελλήνων, δηλαδή μία Ελλάδα ελεύθερη από τις δεσμεύσεις του ανθελληνικού καθεστώτος, ανεξάρτητη και εθνικά υπερήφανη.

    Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να πιστέψει στη δύναμή του και να ανατρέψει τα σχέδια των συστημικών κομμάτων. Καλούμε όλους όσοι συντάσσονται μαζί μας να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν στον ιερό αυτό σκοπό, ενωμένοι σαν μία γροθιά, και τότε η νίκη θα είναι σίγουρα μαζί μας. Δεν φοβούμαστε, δεν λυγίζουμε, δεν επαναπαυόμαστε. Πολεμούμε μέχρι τέλους.

    Σταύρος Μπιτσικόλης

    Νεολαία Εθνικού Κόμματος Αχαΐας


    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερντογάν: «Με Κ.Μητσοτάκη μιλήσαμε και για τη Δυτική Θράκη». ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την προσευχή της Παρασκευής (14/7) σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

    «Ως δύο ηγέτες που κέρδισαν τις εκλογές, θέλουμε να κάνουμε βήματα προς μια θετική κατεύθυνση», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος. «Τα πιο σημαντικά θέματα που τους ρώτησα ειδικά είναι τα προβλήματα που σχετίζονται με τη Δυτική Θράκη, Από εδώ και πέρα, θέλουμε να τα ξεπεράσουμε, το θέμα που σχετίζεται με τους μουφτήδες», πρόσθεσε.

    Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες για τη νέα συνάντηση των δύο ηγετών στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο. «Αυτή τη στιγμή θα γίνουν οι προκαταρκτικές ετοιμασίες, κυρίως με τις αμοιβαίες συναντήσεις των πρεσβευτών μας για το θέμα. Οι υπουργοί Εξωτερικών μας θα κάνουν τις προκαταρκτικές προετοιμασίες. Στη συνέχεια θα συναντηθούμε ως ηγέτες και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν», είπε.

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε ότι Ελλάδα και Τουρκία είναι δύο γειτονικές χώρες με γνωστό ιστορικό υπόβαθρο. «Δεν θέλουμε αυτή η διαδικασία να συνεχιστεί έτσι, δεν το θέλουμε», ανέφερε.

    Για την απελευθέρωση των θεωρήσεων

    Ο Ερντογάν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με την απελευθέρωση των θεωρήσεων στην ΕΕ. «Η προσδοκία μας είναι να λάβουμε απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διότι τα συζητήσαμε λεπτομερώς με τους ηγέτες όλων των κρατών – μελών που συνάντησα στο Βίλνιους. Είχαμε τις συναντήσεις και θέλουμε να γίνουν θετικά βήματα προς την Τουρκία, η οποία επί 52 χρόνια περιμένει στην πόρτα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας». ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".
      «Μας έχει δημιουργήσει μία ανησυχία ο τρόπος που τοποθετείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά εμείς βάζουμε θετική ατζέντα στην κυβέρνηση γιατί δεν είμαστε ίδιοι με τη Νέα Δημοκρατία».
      Διαγωνισμός για το ποια οικογένεια μαφιόζων είναι πιο εθνικά μειοδότες.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  12. Τυνησία: Εμβάσματα συνολικού ύψους 1 δισ. δολαρίων φέρονται να έλαβαν φέτος παράνομοι μετανάστες (από τον Σόρος;)
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΓΚΟΪΜ ΕΙΝΑΙ. Μακελειό σε ουκρανική επίθεση στην Ζαπορίζια – 630 νεκροί Ουκρανοί. Ο Ζελένσκι βγήκε στην τηλεόραση να απολογηθεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ. Μέσω πηγών απαντά η Αθήνα για τις δηλώσεις Ερντογάν: «Ο Κ.Μητσοτάκης ποτέ δεν έθεσε θέματα εθνικής κυριαρχίας».
    «Ουδέποτε συζήτησε ή αποδέχτηκε συζήτηση για θέματα που αφορούν Έλληνες πολίτες και κυριαρχικά θέματα της χώρας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...